تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 308 از 391 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

مصاحبه با سازندگان C&C: Generals 2

در نسخه بعدی سری بازی های Command & Conquer خبری از کین (Kane) که در سری Red Alert حضور داشت، نیست. کمپانی EA دوباره به سری Generals بازگشته تا یک بازی استراتژیک که از روی واقعیت شبیه سازی شده را به نمایش دربیاورد. نسخه Generals در سال 2003 راهی بازار شد و یک نسخه الحاقی نیز برای آن عرضه شد. بعد از گذشت چند سال از ساخت آن بازی، EA با همکاری BioWare نسخه بعدی این عنوان را با موتور بازیسازی Frostbite 2 برای PC در دست ساخت دارد. پس از معرفی این بازی در همایش VGA، سایت IGN مصاحبه ای را با دکتر ری موزیکا (Ray Muzyka) رئیس BioWare و جان ون كانگم(Jon Van Canegem) که در سمت تهيه كننده این بازی است، انجام داده که نظر شما را به آن جلب می کنیم.

IGN: مدت زیادی است که Generals از عنوان Command & Conquer حذف شده است. چرا الان و چرا Generals را برای دنباله سری C&C انتخاب کردید؟

كانگم: ما دنیای تمام نسخه های C&C را نگاه کردیم و به نسخه Generals رسیدیم. نسخه اول این بازی بهترین فروش را در سری Command & Conquer داشت و طرفداران این عنوان نیز همیشه سراغ نسخه بعدی آن را می گرفتند. زمانی که ما از نزدیک به این بازی نگاه کردیم، به این عنوان علاقه مند شدیم و تصمیم گرفتیم که دنباله این بازی را خلق کنیم.

IGN: بازي Generals 2 چگونه طرفداران نسخه اول را به سمت خودش جلب می کند؟ آیا بازی هنوز یک RTS سنتی است که بر اساس ساخت و ساز و تولید نیرو پیش می رود؟

كانگم: یکی از اهداف ما این بود که سری C&C را به ریشه اصلی اش بازگردانیم و آن را به یکی از مشهورترین و دوست داشتنی ترین بازی های سبک RTS تبدیل کنیم. بازی ای که بر اساس هسته اصلی عنوان های RTS ساخته شده است. بازیکنان در این بازی می توانند کنترل ارتشی بزرگ و بسیار قدرتمند را به دست بگیرند. باید به این موضوع هم اشاره کرد که المان های جدیدی به این بازی اضافه شده است. یکی از قسمت های مهم بازی این است که برای بازیکنان نوآوری به همراه داشته باشد.

IGN: داستان نسخه دوم به چه صورت است و چه ارتباطی با نسخه اول دارد؟
    كانگم: بازي Generals 2 ده سال بعد از اتفاقات نسخه اول رخ می دهد. در ابتدای بازی، دنیا در صلح کامل است. در یک مراسم بزرگ، یک قرار داد صلح در حال امضا شدن است. اما کمی قبل از اینکه این قرارداد امضا شود، تروریست ها به رهبران دنیا که در این مراسم حضور دارند، حمله می کنند. از این حمله تنها یک رهبر جان سالم به در می برد که بازیکنان در نقش آن ظاهر می شوند. در این بازی 3 گروه GLA، EU و گروه دیگری که بعداً معرفی می شود، حضور خواهند داشت.

IGN: این پروژه چه معنایی برای BioWare دارد؟ آیا المان های نقش آفرینی به قسمت تک نفره این بازی اضافه شده یا BioWare در حال کار روی یک سبک متفاوت است که نقش آفرینی نیست؟

موزیکا: ما در BioWare قصد داریم چیزی را به وجود بیاوریم و آن را به شکلی به دنیای بازی ها ارتباط دهیم که چند سبک مختلف را شامل شود. ما می توانیم با ساخت بازی های مختلف روی پلتفرم های گوناگون به این هدف دست پیدا کنیم. حال آن بازی می تواند Generals 2روی PC، Mass Effect و Dragon Age روی کنسول ها و یا یک بازی MMO مانند Star Wars: the Old Republic باشد. برای Generals 2 چنین کاری را انجام می دهیم و کاری می کنیم که این بازی چیز متفاوتی نسبت به نسخه های قبلی داشته باشد.

IGN: چه مدت است که Generals 2 در دست ساخت قرار گرفته و چرا این بازی نسخه کنسولی ندارد؟

كانگم: استودیوی ما در اوایل سال 2011 تأسیس شد و ما در تابستان به بخشی از BioWare تبدیل شدیم. اعضای تیم در استودیوهای مختلف هستند، اما هسته اصلی در لس آنجلس قرار دارد. برخی از اعضای تیم ما نیز در پروژه های قبلی C&C نیز حضور داشته اند. دلیل اینکه بازی Generals 2 روی PC تمرکز دارد، این است که این سری از بازی ها از دیرباز روی PC عرضه شدند و بهتر بود که نسخه بعدی آن را هم برای PC عرضه می کردیم.

IGN: موتور Frostbite 2 که تأثیری روی این بازی و قسمت گیم پلی دارد؟
    كانگم: موتورFrostbite 2 قدرت فوق العاده ای دارد و از تکنولوژی بی نظیری بهره می برد. نه تنها به ما اجازه می دهد که محیط های بزرگ و پر جزئیات بسازيم، بلکه این امکان را فراهم می کند که تجربه جدیدی خلق کنیم. بازیکنان در این بازی می توانند به ارتشی بسیار بزرگ دستور بدهند و آن را رهبری کنند.
    موزیکا: موتور Frostbite 2 تکنولوژی بسیار بالایی دارد و قدرت به وجود آوردن صحنه های سینمایی فوق العاده ای را در گیم پلی به سازندگان می دهد. این موضوع باعث می شود که بتوانیم بازیکنان را تحت تأثیر قرار دهیم و تجربه خوبی در داستان به آن ها منتقل کنیم.

IGN: چرا گفتید که Generals 2 بیشتر یک بازی چندنفره است تا تک نفره؟
    كانگم: تمرکز ما روی دو بخش تک نفره و چندنفره به یک اندازه است. بازیکنان در این عنوان باید هر دو قسمت را تجربه کنند. هر دو قسمت این بازی یک تجربه بسیار عالی و متفاوت را در خود جای داده اند. ما ایده های خوبی برای بخش چندنفره داریم که فعلاً نمی توانیم درباره آن ها صحبت کنیم.

2. 5 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

نمونه کار جدید:

Last edited by ufo-alien; 04-01-2012 at 03:40.

4. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

این عکس های پُست بالا رو دیدم فکر کردم جنرالز 3 هست داشتم نا اُمید می شدم . خوب شد گفتی نمونه کاره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان خوبین . یادش به خیر منم خیلی زیاد جنرال بازی می کردم قبلا همش تو گیم نت . حالا دوباره می خوام بازی کنم ولی رو لب تاپم نصبش کردم و اجرا نشد نه جنرال 1 نه 2 نه حتی پچ هایی که داشتم . یکی از دوستان دیدم یه option گذاشته اونم انجام دادم بازم نشد . خیلی دوست دارم بازم بازی کنم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید جنرال 1 این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جنرال 2 هم این ارور رو میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی زد حال خوردم 2-3 روزه دارم دنبال مشکل می گردم لطفا کمکم کنید

Windows 7
    config لب تاپم هم هست

intel core i5 M450 2.40GHz 2.40GHz
    Ram : 4Gig
    System Type : 32
    : geraphic 1Gig Nivad
    a
    Last edited by h1v6; 04-01-2012 at 17:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من مشکلم حل شد باید همون فایل option که دوستمون گذاشته بو رو edit می کردم تو قسمت resiolotion یل ول بچه ها دمتون گرم که بعد 7 8 سال هنوز این بازی رو زنده نگه داشتین

8. 3 کاربر از h1v6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alihami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TH

پيش فرض

این لینک مستقیم بازی جنرال 1 و 2 چون ظاهرا لینک قبلی که قرار داده بودم بعضی از بچه ها مشکل داشتن

Last edited by alihami; 10-01-2012 at 08:47.

10. 2 کاربر از alihami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

بچه ها میشه لینک Contra 008 را با لینک مستقیم برای دانلود بذارید تا بشه با دانلود منجر دانلود کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام .بچه ها من Contra007 رو دانلواد کردم ولی همون ارور همیشگی رو میده میشه کمکن کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TH

پيش فرض

سلام .بچه ها من Contra007 رو دانلواد کردم ولی همون ارور همیشگی رو میده میشه کمکن کنین
    سلام
    شما باید قبل ریختن مد contra به چند نکته توجه کنی

1. جنرال 2 خود را اپدیت کنید و به ورژن 1.04 برسانید

این سه پارت دانلود کن و بعد از اکسترکت کردن پچ 1.04 روی جنرال 2 کرک نشده ات نصب کن ( اگر جنرال 2 تو کرک کرده باشی پچ نصب نمیشه / پس دوباره باید جنرال2 نصب کنی ) و بعد هم کرک موجود در فایل رو
    داخل پوشه ی بازیت کپی کن ..
    دانلود patch1.04+crack

2. وقتی مد contra نصب میکنی نباید هیچ مد دیگری روی جنرال نصب باشه

به این دوتا نکته توجه کنی مشکلت حله
    Last edited by alihami; 10-01-2012 at 08:44.

14. این کاربر از alihami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TH

پيش فرض

بچه ها میشه لینک Contra 008 را با لینک مستقیم برای دانلود بذارید تا بشه با دانلود منجر دانلود کرد ؟
    خدمت شما دوست عزیز
    البته اسمش هست contra008A2 و هنوز نسخه ی نهایی بیرون نیامده .. (تهیه کننده اقای منصوری )

Last edited by alihami; 10-01-2012 at 08:50.

16. 3 کاربر از alihami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •