از ab بپرس ...چون خودش گفته.
پ ن:
از کی فیلتر شده؟
ab مسئله مال ویندوز اینا نیست اگر درست کار کرده باشی.
razmjoo شما یک نگاه به بخش پورت فایر وال مودمتون بنداز و عکس بگیر و باسه ab بزار شاید بدرد بخوره
پ ن
یکم فکر کن ببین کار خاصی انجام ندادی قبلا؟
از ab بپرس ...چون خودش گفته.
پ ن:
از کی فیلتر شده؟
ab مسئله مال ویندوز اینا نیست اگر درست کار کرده باشی.
razmjoo شما یک نگاه به بخش پورت فایر وال مودمتون بنداز و عکس بگیر و باسه ab بزار شاید بدرد بخوره
پ ن
یکم فکر کن ببین کار خاصی انجام ندادی قبلا؟
نه مطمئنم به هیچی دست نزدم.همونطور که گفتم روی لپتاپ هم امتحان کردم(ویندوز تازه و کرک نشده بدون حتی یک برنامه) ولی نشد که نشد.
با گجت ساید بار ویندوز چند بار آی پیم رو چک کردم.اولش که وصل میشم برای مدت کم(حول و حوش نیم ساعت) آی پی اینترنال و اکسترنال با هم یکی هستن.(هر دوشون به صورت 95.xxx.xxx.xxx) ولی بعد از این مدت وقتی ریفرش میکنم آی پی اکسترنال تغییر میکنه.و همون 85.xxx.xxx.xxx میشه.
دوستان چند روز پیش یه سوالی رو مطرح کردم که چگونه میشه با برنامه ی µTorrent به طور اتوماتیک و زمان بندی دانلود کرد . دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !
ابتدا از منوی option گزینه ی preferences رو انتخاب کنید تا تنظیمات برنامه ظاهرشه.
سپس به قسمت Scheduler واقع درسمت چپ برید (عکس زیر) حالا گزینه ی Enable Scheduler رو تیک دار کنید .در قسمت Scheduler Table میتونین زمان بندی دلخواه مثلاً از 1 تا 8 یا ... و همچنین اختصاص دادن میزان پهنای باند رو واسه روزای هفته مشخص کنین ! (با کلیک روی مربع های کوچیک)
حالا در قسمت Queueing میتونید تعداد فایل هایی رو که می بایست همزمان دانلود شن مشخص کنین ! :
OK رو بزنید و بیاید تورنت هایی که انخاب کردین رو با زدن دکمه ی Start توی صف قرار بدین و هر وقت که موقعش شد خود به خود دانلود آغاز میشه :
یه همچین شکلی در میاد :
![]()
پورت فایروال دیگه کجاست ؟![]()
سلام من از برنامهu و bit torrent واسه دانلود استفاده مینکم
فقط یه مشکل دارم چطور میتونم برنامه رو تنظیم کنم که بیشتر از 2 فایل رو هم زمان نگیره؟
مثلا یه لینک بهش دادم که شامل 200 فایل عکس میشه من فقط میخام که به ترتیب دو تا دو تا اون ها رو دانلود کنه
قبلا یکی ازتون یک سوال پرسید ولی خودتون جواب ندادید ( همان موقع می گفتید بر اساس اینگلیسی باستون می زاشتم.)دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !
همچنین بر اساس زبان فارسی هم راهنمایی برای دسترسی به ان صفحه نوشته شده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازتون بعدا اینو تو اپدیت بعدی راهنما اضافه می کنم.
اول نوع کانکشنت بریج است یا pppoe ?
اگر دومی است برو بخش تنظیمات مودم که با ip و از طریق مروررگر می ری و وارد شو و برو بخش port forward یا فایروال ( بسته به مودم ها فرق می کنه ....یکم بگرد پیدا می کنی
pppoe است . مودم هم tplink 8811 هست . لطفا با عکس بگذار . من پیدا نکردم .
ولی مثل این که شما این پست رو مشاهده نکردین ؟ !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شانس اساسی داره به من رو می کنه...... انجمن و سایت هایی که باهاشون کار داشتم کم بود اینم اضافه شد به مشکلم
سایت tplink باسه من قابل دسترس نبست و نمی تونم کاتالوگش رو بخونم و راهنماییت کنم
ظاهرا باز چند روز باید پشت سایت باشم تا درست شه ( امید واحی چون هنوز مشکل ارتباطی من با انجمن درست نشده).....Connection Interrupted
The document contains no data.
شما بهش دسترسی داری؟اگر داری می تونی دفترچه راهنمای pdf مدلت رو روی یک فایل هاست بزاری؟
چطور ازش پریدم
فکر کنم موقع یکی از دفعاتی که مشکل ارتباطی پیدا کردم این رو متوجه نشدم
پوزش
ویرایش:
نخیر مثل اینکه پست های کاربرا رو بخاطر مشکلم دارم جا می زارم
من bit torrent ندارم ولی فکر کنم با این راهنمایی بتونی پیدا کنی
برو بخش تنظمیات ( یا performance ) و بعد دونبال بخشی با نام queueing باش از انجا باید داخلش گزینه هایی در رابطه با تعداد تورنت های فعال رو باید پیدا کنی....
اگر مشکل داشتی تصویر ان بخش از نرم افزار رو بزار برات راهنمایی کنم
پوزش اگر دیر دیدم![]()
Last edited by zed2; 06-08-2010 at 23:07.
سایت تی پی لینک برای ایران بستس.میتونی از راه های دیگه وارد سایت بشی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)