تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 376 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمی دنم احتمالش هست که IP کم داشته باشن و فقط تو یک سری از زمانها که تعداد افراد آنلاین زیاد میشه این کار رو می کنند چون همه که مودمشون رو روشن نمیگذارند.

ip2location.com که فیل تره.
    از ab بپرس ...چون خودش گفته.

پ ن:
    از کی فیلتر شده؟

نه . همیشه ip ما شیر هست .
    الان رو یه کامپیوتر دیگه ایکس پی نصب کردم.هیچ نرم افزاری هم روش نریختم.فایروال ویندوز هم خاموش کردم.ولی بازم میگه پورت بستس.
    ab مسئله مال ویندوز اینا نیست اگر درست کار کرده باشی.
    razmjoo شما یک نگاه به بخش پورت فایر وال مودمتون بنداز و عکس بگیر و باسه ab بزار شاید بدرد بخوره
    پ ن
    یکم فکر کن ببین کار خاصی انجام ندادی قبلا؟

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ab مسئله مال ویندوز اینا نیست اگر درست کار کرده باشی.

یکم فکر کن ببین کار خاصی انجام ندادی قبلا؟
    نه مطمئنم به هیچی دست نزدم.همونطور که گفتم روی لپتاپ هم امتحان کردم(ویندوز تازه و کرک نشده بدون حتی یک برنامه) ولی نشد که نشد.

با گجت ساید بار ویندوز چند بار آی پیم رو چک کردم.اولش که وصل میشم برای مدت کم(حول و حوش نیم ساعت) آی پی اینترنال و اکسترنال با هم یکی هستن.(هر دوشون به صورت 95.xxx.xxx.xxx) ولی بعد از این مدت وقتی ریفرش میکنم آی پی اکسترنال تغییر میکنه.و همون 85.xxx.xxx.xxx میشه.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

11 آموزش نحوه ی دانلود اتوماتیک در برنامه ی µTorrent زمان بندی شده

دوستان چند روز پیش یه سوالی رو مطرح کردم که چگونه میشه با برنامه ی µTorrent به طور اتوماتیک و زمان بندی دانلود کرد . دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !

ابتدا از منوی option گزینه ی preferences رو انتخاب کنید تا تنظیمات برنامه ظاهرشه.
    سپس به قسمت Scheduler واقع درسمت چپ برید (عکس زیر) حالا گزینه ی Enable Scheduler رو تیک دار کنید .در قسمت Scheduler Table میتونین زمان بندی دلخواه مثلاً از 1 تا 8 یا ... و همچنین اختصاص دادن میزان پهنای باند رو واسه روزای هفته مشخص کنین ! (با کلیک روی مربع های کوچیک)

حالا در قسمت Queueing میتونید تعداد فایل هایی رو که می بایست همزمان دانلود شن مشخص کنین ! :

OK رو بزنید و بیاید تورنت هایی که انخاب کردین رو با زدن دکمه ی Start توی صف قرار بدین و هر وقت که موقعش شد خود به خود دانلود آغاز میشه :

یه همچین شکلی در میاد :

5. 4 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

razmjoo شما یک نگاه به بخش پورت فایر وال مودمتون بنداز و عکس بگیر و باسه ab بزار شاید بدرد بخوره
    پورت فایروال دیگه کجاست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من از برنامهu و bit torrent واسه دانلود استفاده مینکم
    فقط یه مشکل دارم چطور میتونم برنامه رو تنظیم کنم که بیشتر از 2 فایل رو هم زمان نگیره؟
    مثلا یه لینک بهش دادم که شامل 200 فایل عکس میشه من فقط میخام که به ترتیب دو تا دو تا اون ها رو دانلود کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان چند روز پیش یه سوالی رو مطرح کردم که چگونه میشه با برنامه ی µTorrent به طور اتوماتیک و زمان بندی دانلود کرد . دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !

ابتدا از منوی option گزینه ی preferences رو انتخاب کنید تا تنظیمات برنامه ظاهرشه.
    سپس به قسمت Scheduler واقع درسمت چپ برید (عکس زیر) حالا گزینه ی Enable Scheduler رو تیک دار کنید .در قسمت Scheduler Table میتونین زمان بندی دلخواه مثلاً از 1 تا 8 یا ... و همچنین اختصاص دادن میزان پهنای باند رو واسه روزای هفته مشخص کنین ! (با کلیک روی مربع های کوچیک)

حالا در قسمت Queueing میتونید تعداد فایل هایی رو که می بایست همزمان دانلود شن مشخص کنین ! :

OK رو بزنید و بیاید تورنت هایی که انخاب کردین رو با زدن دکمه ی Start توی صف قرار بدین و هر وقت که موقعش شد خود به خود دانلود آغاز میشه :

یه همچین شکلی در میاد :

دیدم کسی جواب نداد خودم پیداش کردم گفتم اینجا بذارم شاید بدرد کسی خورد !
    قبلا یکی ازتون یک سوال پرسید ولی خودتون جواب ندادید ( همان موقع می گفتید بر اساس اینگلیسی باستون می زاشتم.)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین بر اساس زبان فارسی هم راهنمایی برای دسترسی به ان صفحه نوشته شده بود.
    با اجازتون بعدا اینو تو اپدیت بعدی راهنما اضافه می کنم.

پورت فایروال دیگه کجاست ؟
    اول نوع کانکشنت بریج است یا pppoe ?
    اگر دومی است برو بخش تنظیمات مودم که با ip و از طریق مروررگر می ری و وارد شو و برو بخش port forward یا فایروال ( بسته به مودم ها فرق می کنه ....یکم بگرد پیدا می کنی

9. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اول نوع کانکشنت بریج است یا pppoe ?
    اگر دومی است برو بخش تنظیمات مودم که با ip و از طریق مروررگر می ری و وارد شو و برو بخش port forward یا فایروال ( بسته به مودم ها فرق می کنه ....یکم بگرد پیدا می کنی
    pppoe است . مودم هم tplink 8811 هست . لطفا با عکس بگذار . من پیدا نکردم .

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ولی مثل این که شما این پست رو مشاهده نکردین ؟ !

کد:

12. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

pppoe است . مودم هم tplink 8811 هست . لطفا با عکس بگذار . من پیدا نکردم .

شانس اساسی داره به من رو می کنه...... انجمن و سایت هایی که باهاشون کار داشتم کم بود اینم اضافه شد به مشکلم

سایت tplink باسه من قابل دسترس نبست و نمی تونم کاتالوگش رو بخونم و راهنماییت کنم
    Connection Interrupted

The document contains no data.
    ظاهرا باز چند روز باید پشت سایت باشم تا درست شه ( امید واحی چون هنوز مشکل ارتباطی من با انجمن درست نشده).....

شما بهش دسترسی داری؟اگر داری می تونی دفترچه راهنمای pdf مدلت رو روی یک فایل هاست بزاری؟

ولی مثل این که شما این پست رو مشاهده نکردین ؟ !

کد:
    چطور ازش پریدم
    فکر کنم موقع یکی از دفعاتی که مشکل ارتباطی پیدا کردم این رو متوجه نشدم
    پوزش

ویرایش:
    نخیر مثل اینکه پست های کاربرا رو بخاطر مشکلم دارم جا می زارم

سلام من از برنامهu و bit torrent واسه دانلود استفاده مینکم
    فقط یه مشکل دارم چطور میتونم برنامه رو تنظیم کنم که بیشتر از 2 فایل رو هم زمان نگیره؟
    مثلا یه لینک بهش دادم که شامل 200 فایل عکس میشه من فقط میخام که به ترتیب دو تا دو تا اون ها رو دانلود کنه
    من bit torrent ندارم ولی فکر کنم با این راهنمایی بتونی پیدا کنی
    برو بخش تنظمیات ( یا performance ) و بعد دونبال بخشی با نام queueing باش از انجا باید داخلش گزینه هایی در رابطه با تعداد تورنت های فعال رو باید پیدا کنی....
    اگر مشکل داشتی تصویر ان بخش از نرم افزار رو بزار برات راهنمایی کنم

پوزش اگر دیر دیدم
    Last edited by zed2; 06-08-2010 at 23:07.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

شانس اساسی داره به من رو می کنه...... انجمن و سایت هایی که باهاشون کار داشتم کم بود اینم اضافه شد به مشکلم

سایت tplink باسه من قابل دسترس نبست و نمی تونم کاتالوگش رو بخونم و راهنماییت کنم
    ظاهرا باز چند روز باید پشت سایت باشم تا درست شه ( امید واحی چون هنوز مشکل ارتباطی من با انجمن درست نشده).....

شما بهش دسترسی داری؟اگر داری می تونی دفترچه راهنمای pdf مدلت رو روی یک فایل هاست بزاری؟بتونی پیدا کنی
    سایت تی پی لینک برای ایران بستس.میتونی از راه های دیگه وارد سایت بشی.

15. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •