كسي امتحان نكرده كه طرح 360 به 3g يا حتي 2g همراه اول هم وصل ميشه يا فقط 4g ؟؟
برا جاهايي كه 4g نداره و فقط 3g يا 2g داره بدرد ميخوره؟
كسي امتحان نكرده كه طرح 360 به 3g يا حتي 2g همراه اول هم وصل ميشه يا فقط 4g ؟؟
برا جاهايي كه 4g نداره و فقط 3g يا 2g داره بدرد ميخوره؟
با اینکه از ۳۶۰ استفاده می کنم ولی به 3g وصل نمیشه
وقتی می زنم وصل بشه fail می زنه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با dns خود مبین نت بعضی از سایت ها باز نمیشن .پابلیک هم که میزارم کمی سرعت باز کردن پیج کند میشه .
کسی میدونه dns های مبین نت چیه ؟
....::::فوری::::....
سلام دوستان . اینترنت مبین از نوع نت تایپ دو moderate هست . یعنی توو بازی های p2p مثل مورتال با نت تایپ 3 نمیشه بازی کرد . سوالم این هست که اگه آیپی ثابت ( استاتیک ) بگیریم نت تایپ ۲ open میشه ؟؟ پشتیبانی در این حد اطلاعاتی نداره . با توجه به قیمتش نمیشه تست هم کرد . اگه کسی میدونه یا تست کرده بهم بگه ، خیلی خیلی ممنون .
از پشتيباني و قسمت فروش بخوايد كه وصلتون كنن به كسي كه اطلاعات تخصصي در زمينه شبكه داشته باشه. بايد وصلتون كنن و ازش هر سوالي داريد بپرسيد
سلام دوستان من مودم b616 طرح 360 رو تازه خریداری کردم نکته ای هست اگر بخواید جهت استفاده به من بگید؟
ca بهتره یا mimo ?
این مودم پتل administrator نداره؟
از کجا میشه فهمید 4g+ فعال شده؟
آیا آنتن خارجی برای این مودم هست؟
و یک سوال دیگه وضعیت سیگنال رو از کجا میشه دید؟
سلام
ای پی 192.168.1.1 رو توی مرورگر بزنید و با (user & password = admin ) وارد کنسول مودم بشید.همون صفحه اول وضعیت اتصال به شبکه مثل سیگنال مشخصه و برای اطلاعات دقیق تر از منوی سمت چپ به system و سپس Device Information برید .
CA تجمیع میکنه ولی MIMO خیر .هنوز ثابت نشده که این مودم با تجهیزات فعلی BTS ها عمل تجمیع رو انجام میده یا نه اما شما بزارید روی همون CA بمونه .
بله آنتن اکسترنال هم موجوده .
نکاتی که باید به اون توجه کنید :
-تنظیمات سکوریتی مثل پسورد وای فای یا کنسول مودم رو تغییر بدید .
-برای استفاده از طرح 360 باید تنظیمات بر روی FDD باشد .اگر فروشنده برای شما انجام نداده خودتون تغییرش بدید و برای استفاده از دکل های مبین نت هم که باید روی TDD تنظیم بشه.
تست کنید هر کدوم سیگنال و سرعت بیشتری داشت روی همون بزارید.
-به جز مواردی که گفتم سایر تنظیمات مودم رو دستکاری نکنید چون اکثر اوقات باعث کاهش سرعت شما میشه و مجبور میشید مودم رو ریست فکتوری کنید.
Last edited by ahwazp30; 24-06-2019 at 09:33.
سلام دوستان این مودم های b612 انتی فورجی میخوره بهشون کسی تست کرده خریده؟
کیفیت بهتر شده؟
ارزش خرید داره؟
راهی نیست شبانه سرعت بیشتر بشه؟
جدیدا وضعیت پینگ مبین نت به شدت خراب شده
برای بقیه هم همین طوره یا فقط برا منه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآنتن 4جی می خوره
ولی آنتن موجود هیچ کدوم رو فرکانسی که مبین نت td lte سرویس می ده فعال نیستن بنابراین فایده ای نداره. مگر اینکه از سرویس 360 استفاده کنین
Last edited by mahdyshr; 02-07-2019 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)