فرامرز عباسی
شیراز وضعش داغونه.. من تو کل خیابونهایی که رفتم فقط امیر کبیر اونم یه تکه 100 200 متری ساپورت میشه... همیشه به شیراز به چشم اخرین ها نگاه میکنن... متاسفانه ما تو قضیه edge هم خون دل ها خوردیم!!!! همه ادم و عالم میدونن از مرکز شهر باید شروع کنید! زرهی - پاسداران ....
الان نت رو با گوشی وصل کردم به سیستم دیدم که بله !! ایراد از مودمم بود ! با مودم نه تنهای پینگها خیلی بده بلکه سرعت هم در حد حلزون !!این تست با قدرت 14 asu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی احیانا اگه طرف خواجه ربیع هم اومدی یه تست بکن ببین آنتن داره یا نه،گوشی من رفته گارانتی برا تعویض.
دوستان چرا از قسمت result برنامه speed test اسکرین شات نمیگیرین اطلاعات کامل تر و بهتری میده مکان تقریبی هم مشخصه توش
بندرعباسو انگار روی 512 کیلوبیت قفل کردن همش مثل همه
اینم چنتا تست دیگه از شرق سمت شهرک ولیعصر تا بلوار امام حسین و سامکو
مکان هم مشخصه کافیه اون دو تا عدد پایین رو به این شکل توی گوگل مپس بزنید :
56.229 27.167
مکان تقریبی رو نشون میده
![]()
والا اون طرفا که فک نکنم هنوز هنوزا بیاداحتمالا خواجه ربیع باید تا اواخر مهر اینا منتظر موند
میدونین اگه ایرانسل این تاپیک رو ببینه چه کمکی بهش میشه؟ از همه جای ایران هر روز بهش اعلام وضعیت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تا بوده همین بوده اینورا کمترین امکانات و سرعت میدن ؛این که میگن بعدا خوب میشه الکیه؛الان اینه بعدش که رسمی تر بشه گسترده تر بشه از اینم کمتر میشه
امروز ظهر تهران شهرک گلستان
امشب رشت هتل کادوس
SONY XPERIA Z2
Last edited by rznrz06; 05-09-2014 at 19:14.
بچه ها کسی تونسته از نسل چهارم هم استفاده کنه؟ برای نسل 4 اون بالا باید علامت LTE بیاد ولی واسه من همیشه +H میاد که به معنی نسل 3 هست
البته گوشیمم LTE رو ساپورت می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)