داداش شما که راجع به نکات و ... به فارسی مطلب میذارید در مورد همین Crossover Passive هم توضیح بدید ممنون میشم چون به قول خودت ملت حال ندارن انگلیسی و ... بخونن یا ترجمه کنن![]()
داداش شما که راجع به نکات و ... به فارسی مطلب میذارید در مورد همین Crossover Passive هم توضیح بدید ممنون میشم چون به قول خودت ملت حال ندارن انگلیسی و ... بخونن یا ترجمه کنن![]()
شما هی ما رو چوبکاری کن استاد
گفتم همین که پست بدم شما لینک پشتبندش میزارید.(به شوخی)
ولی باشه چشم توی تاپیک خودم یه توضیحی به فارسی میدم ولی به بقیه دوستان هم گفتم به شما هم میگم
راستش رو بخواهید توی اون تاپیک وقتی دارم تایپ میکنم گیج ، گیج هستم که طرف حسابم تازه کاره یا متوسط یا حرفه ای و واقعآ نمی دونم برای همین توی این پستی که شما عنوان کردید دل رو زدم به اقیانوس گفتم بلاخره یکی متوجه میشه من چی میگم.
به هر حال اشتباهی از طرف من بود که با لحن نیمه تخصصی پست دادم، که شما هم من رو بابت این بی توجهی خواهید بخشید مگه نه؟
شما هم موفق باشید.
ببخشید دوست من پست شما رو ندیدم
متاسفانه خیر جایی که مطمئن باشه سراغ ندارم و همه دوستانی که هدفون از خارج تهیه کردن با هزار جور داستان و آشنا و . . . دیگه تونستن به هدفونشون برسن که اگه از تک تکشون سوال کنی که چطور بود خرید کردن از خارج بدون استثنا همگی خواهند گفت "عذاب"
من یکی ، سه تا دوست صمیمی توی مالزی و دبی و آلمان دارم ولی هربار که سفارش دادم اون بیچاره ها رو از کار و زندگی انداختم و حسابی شرمنده اونها شدم. حالا هم که می خوام Ultrasone 10 بگیرم باید یه دو سه ماهی صبر کنم تا دوستم سرشون خلوت بشه و برنامه ریزی ایشون برای ایران اومدن چی بشه خدا می دونه و ریسک ارسال کردن یه هدفون 4 تومنی خیلی زیاده به هر حال شرایط زندگی اونجا با اینجایی که ما هستیم خیلی متفاوته.
برای اینکه نا امیدتون نکرده باشم پیشنهاد میکنم برید نمایندگی معتبر وارد کننده هدفون و اسرار کنید که با پرداخت کل مبلغ هدفون شما رو سفارشی بیارن و تاکید هم کنید که هیچ عجله ای برای هدفون ندارید، در یک کلام ریلکس ریلکس.
شما هم موفق باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:50. دليل: پست متوالی
سلام
یک in ear earphone تا 100 تومان چی پیشنهاد میکنید؟ برای گوش دادن به trance ،club و dance
با تشکر
Impedance کمتر باشه خوبه یا بیشتر؟
Last edited by J.Naderiii; 08-05-2011 at 18:37.
دوست عزیز در حال حاظر یکی از برندهای محبوب که ایرفون های خوبی برای سبک های الکترونیک تولید میکنه و خیلی خوش قیمت موجوده ، کریتیو هست.
شما میتونید یکی از این سه گزینه ها رو که من دارم و جواب خودشون رو هم برای خیلی ها پس دادن انتخاب کنید.
1. EP630 بیس قوی
2. Ep635 بیس متعادل
3. Ep830 کیفیت بهتر از دو مدل قبل
اگه سوالی دارید بپرسید تا دوستان هم کمکتون کنند.
شما هم موفق باشید.
با تشکر
دوست من، خودم ep 830 دارم ولی اگر بهتر از این هست پیشنهاد بدبد.![]()
نگفته بودید که 830 دارید مگرنه بهتون Creative EP-830 پیشنهاد میدادم خیلی بهتر از اونیه که شما دارید.(به شوخی)
خوب دوست عزیز گزینه بعدی که موجود باشه و همه پسند ، میشه برند خوش نام سونی:
1. XB40EX
2. EX300
اولی برای سبکهای الکترونیک به خاطر بیس قوی تری که نسبت به Ex300 داره مناسبتره برای شما نوع صدای سونی با کریتیو متفاوته اگه از صدای Warmth کریتیو خوشتون میاد قبل از خرید از برند سونی حتمآ تست بگیرید. صدای سونی Warmth نیست
لطفآ نگید "Warmth" یعنی چی چون اگه معنی درستی براش سراغ داشتم حتمآ به فارسی میگفتم. توضیحش مفصله که بعدآ میزارم توی تاپیک "نکته ها".
شما هم موفق باشید.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان گلم
من دنبال یه هدست هستم برای دخترم که 9 سالشه تا حدود 30 تومن که حتی الامکان رنگش سفید باشه چون رنگ لپ تاپش سفیده خودم این دو تا مدل از فیلیپس مد نظرمه : SHM7110 و SHM6110 که اولی مدل تلی هستش و قیمتش حدود 32 تومنه و دومی مدل پشت سری هستش وقیمتش حدود 25 تومنه سؤالای من اینا هستش :
1- اصولا برای استفاده طولانی مدت و برای یاد گیری زبان برای حدود 4 ساعت در روز کدوم مدل مناسب تره : تلی یا پشت سری ؟ اینم خدمتتون بگم که بیشتر استفاده برای دخترمه که خوب بچه اس وشاید هفته ای یکی دو بار هم خودم استفاده کنم . منظورم اینه که مدلی رو میخوام که هم برای بچه و هم بزرگسال مناسب باشه .
2- با توجه اختلاف قیمت حدود 7 تومن این دو تا مدل به نظر تون کدومشون به صرفه تره و اصولا قیمت بالاتر مدل 7110 علتش چیه ؟ فقط مدل و شکل ظاهریش یا تو کیفیت صدا هم برتری داره ؟
3- کجا رو برای خرید حضوری تو تهران معرفی میکنید که هم قیمتشون خوب باشه و هم تنوع بالایی داشته باشن ؟
4- اصولا هدفون های فیلیپس رو از لحاظ کیفیت تائید میکنید ؟ از لحاظ ظاهری و کیفیت ساخت تو نگاه اول که خیلی عالیه اما از نظر کیفیت صدا و دوامش دوستان و اساتید عزیز نظر بدن .
5- اگه این دو تا مدلی رو که خدمتتون عرض کردم تائید نمیکنید توی برندای دیگه و تا سقف 30 تومن یه مدلی رو که اولا رنگش سفید باشه و از لحاظ کیفیت هم به قیمتش بیارزه چی معرفی میکنید ؟ 2 ... 3 تا مدل اگه معرفی کنید ممنون میشم .
ببخشید که تعداد سؤلاتم زیاد شد . اگه دوستان گلم به همه سؤلا جواب بدن سپاسگزار میشم .
اگه جواب ندین هم دوستون دارم . سپاس![]()
![]()
سلام به شما و دختر خانوم گلتون:
1. هیچ تفاوتی نمی کنه شما چه نوع هدفونی و برای چه مدت زمانی استفاده میکنید مهم اینه که اون هدفون شما رو اذیت نکنه و ازش خوشتون بیاد ، فقط همین. و اگه از نظر ظاهر زیادی ، تزینات بچه گانه نداشته باشه شما هم می تونید ازش استفاده کنید ولی توی خونه مطمئنن کسی کاری به هدفونی که دارید استفاده می کنید نداره فقط معمولآ خانم خونه با چیزی که گوش میکنید کار داره.
2. دوست عزیز از شکل ظاهری هیچ وقت نمی شه قضاوت درستی درباره باطن هر کالایی کرد. و فکر هم نمی کنم با 7 تومن تفاوت به جای یک هدفون بسیار بی کیفیت یک هدفون عالی برای فروش وجود داشته باشه. به هر حال تقاوت 7 تومن بیشتر به خاطر بسته بندی و یک مقداری بسیار کم هم به خاطر وسایلی که برای ساخت هدفون استفاده شده. مثلآ به جای یه تکه فلز ، پلاستیک جایگزین شده.
3. فقط نمایندگی های معتبر ، لطفآ تماس بگیرید با نمایندگی های فروش.
4. متاسفانه هدفونهای فلیپس جدیدآ توی بازار ایران به طور گسترده برای فروش گذاشته شده و تنوع محصول هم زیاد داره. به هر حال یک کمی به نظر اون مقدار پولی که بابت هدفونهای فلیپس هزینه میشه ، یک کم زیاده.
5. جواب نداشت دیگه.
دوست داشتن شرطی؟!
در آخر این رو اضافه کنم که شما به همراه دختر خانم عسلتون تشریف ببرید یک فروشگاهی که هر دوی این هدفونها رو داشته باشه تا هم از نزدیک اونها رو ببینید و هم اینکه از فروشنده خواهش کنید که اجازه بده تا شما صدای هر دوی اونها رو با پلیرتون تست کنید و هر کدوم که پسندتون بود بردارید. مطمئن باشید به خاطر شما و اون عروس خانم سفید پسند روی شما رو زمین نمیزاره.
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان من یه ایرفون میخوام برای ورزش (دویدن) که هم راحت باشه هم از گوش به راحتی بیرون نیافته من بیشتر آهنگ های راک و پاپ گوش میکنم بعضی مواقع هم جاز و کلاسیک گوش میکنم خودمم cowon D2 دارم و در اخر اینکه زیاد باسش قوی نباشه طوری که صدا به کل عوض بشه بودجه هم دورو وره 20 تا 25 تومن هست(دانشجویی و هزار جور خرج)
البته اگه کمی بالاتر هم شد که ارزش رو داشته باشه مشکلی نیست.
Last edited by osmaan; 10-05-2011 at 18:14.
دوست گرامی
بیشترین مشکل اکثر ایرفونها برای کاربرد درحرکت ، سنگینی کابل و یا ضخامت کابل هست که باعث میشه هدفون از گوش دربیاد یا اینکه به لباس گیر کنه. شما اگه از عینک هنگام ورزش استفاده می کنید و با Hook هم راحت نیستید می تونید از یک ایرفون توگوشی که به صورت برعکس توی گوشتون نصب شده استفاده کنید. به این صورت که به جای اینکه سیم هدفون رو به پایین به سمت پلیرتون بره از بالا و دور لاله گوش و سپس پشت گوشتون رد بشه این حالت هیچ نوع مزاحمتی برای دسته عینک شما هم نداره و باعث ناراحتی برای افرادی که از عینک استفاده میکنن نمی شه فقط به این مسله دقت کنید که هدفون توگوشی انتخاب کنید که امکان چرخش داشته باشه چون بعضی از مدلها نوع بدنه هدفون طوری طراحی شده که برای این کاربرد مناسب نیستند. مثلآ یه چیزی مشابه Creative EP-630.
در آخر بعضی مدلهای ear-hook به جای دسته پلاستیکی مشابه دسته عینک از Hook سیمی استفاده میکنند که اگه از این دست مدلها هم گیرتون بیاد خوبه.
متاسفانه مدل مناسبی برای کاربرد شما سراغ ندارم.
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)