تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 444 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    راسته نقل و انقلات آپدیت نیس؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

راستی
    میشه لطفا بهترین کرک رو برای دانلود بذارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

راستی
    میشه لطفا بهترین کرک رو برای دانلود بذارید؟
    بفرمایید کرک ورژن 5
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان قبول دارید فیفا 14 مضخرف ترین نسخه از این سری بازی هاست که تو این چند سال اخیر منتشر شده؟
    من که به این نتیجه رسیدم و 14 رو یک فاجعه میدونم، کلی هم دلیل و مدرک دارم.

من نسخه PS4 رو دارمش و بازیش کردم به جز برخی تغییرات گرافیکی و رفتارهای بازیکن ها بعضا در نوع دریبل ها که شکل نسل جدیدی دارن بقیه بازی که اصلش همون گیم پلی باشه تفاوت انچنانی نداره با نسخه های نسل هفتمی، من که تفاوت خاصی احساس نکردم.

من با كليت نظر شما موافقم.من از فيفا ورلد كاب ١٠ تا حالا بازي كردم و ميتونم بگم ضعيف ترين هست.ولي نه با او غلظتي كه شما فرمودين.بازي به شكل اغراق اميزي سريع هستش..با اينكه همه ابديت ها رو اوكي كردم اما سوييچ كردن اصلا به رووني قبل نيست.تو دروهمي هامون بجاي ١٤ ما ١٣ ميريم.

Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بابا الان که هر کشوری واسه خودش لیگ داره

هدفم بیشتر تمسخر بود که فیفا یه وقت بخواد همچین لیگی رو بیاره تو بازی
    اسراييل فوتبال سطح بالايي داره و هر بار هم تا استانه صعود مياد بالا

Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من با كليت نظر شما موافقم.من از فيفا ورلد كاب ١٠ تا حالا بازي كردم و ميتونم بگم ضعيف ترين هست.ولي نه با او غلظتي كه شما فرمودين.بازي به شكل اغراق اميزي سريع هستش..با اينكه همه ابديت ها رو اوكي كردم اما سوييچ كردن اصلا به رووني قبل نيست.تو دروهمي هامون بجاي ١٤ ما ١٣ ميريم.

14 رو نمیشه دقیقا افتضاح دونست . مخصوصا بعد از اپدیت هایی که اومد و بازی نسبتا بهتر شد . اما اره نسبت به نسخه های قبلی باید گفت نسخه های قبلی خیلی بهتر بود . البته حس میکنم فیفا 15 بتونه موفقیت زیادی کسب کنه .
    حالا اون روز یک باخت سخت داشتم اعصابم خراب بود ولی واقعا من بعضی وقت ها اعصاب ادمو به هم میریزه.
    هافبک ها واقعا ضعیف هستن، مثلا شده یک ضد حمله برای تیم من شکل میگیره ولی بلوک میشه و حریف توپ رو برمیگردونه در این حین میبینم که
    هنوز هافبکم هام در تدارک همون ضد حمله موندن اونم در یک خط با سرعت زیاد و دیگه تا بیان برگردن و به دفاع بپیوندن کار ار کار گذشته.

حالا این یک نکیته ای هستش که الان به نظرم رسید، تو کل عمر فیفا که بازی می کنم تا این حد تو افساید نیوفتادم که در 14 افتادم.
    چند لحظه طول میکشه تا یک بازیکن کاملا بتونه به توپ مسلط بشه اصلا یک رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ادم نمی تونه با جملات اینجا بگه و بنویسه
    فقط مات و مبهوت میمونم حیرت زده.

در واقع فکر می کنم بهتره من هم در بازی های دور همی همون 13 رو بازی کنم تا حداقل به جای اعصاب خرد شدن کمی سرگرم فوتبال بشیم.

9. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برادران و خواهران گرامی.
    برای فیفا 14 پچی چیزی نیومده که مربوط به جام جهانی باشه؟ یا اینکه تیمای جدید بیاره . و یا تیم ایرانی. اصلا پچی اومده براش؟
    اگه هس لطفا لینک شو بذارید . با تشکرات فراوان .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این کرک تاثیری روی گیم پلی بازی داره ؟ من که انگار دارم سگا بازی میکنم. کنسول سگا یه فیفا 98 داشت . گیم پلی فیفا 14 دقیقا مثل همونه. خاطره ها زنده شدن

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا یه مشکل دارم
    رو لپتاپ ریختم بازی...تصویر بازی نصفه میاد یعنی رزولوشنش یجوریه که نصف تصویر انگار اونور مانتیور میمونه....هرچقدر رزولوشن عوض میکنم تاثیری نداره
    کمک کنید

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

حالا اون روز یک باخت سخت داشتم اعصابم خراب بود ولی واقعا من بعضی وقت ها اعصاب ادمو به هم میریزه.
    هافبک ها واقعا ضعیف هستن، مثلا شده یک ضد حمله برای تیم من شکل میگیره ولی بلوک میشه و حریف توپ رو برمیگردونه در این حین میبینم که
    هنوز هافبکم هام در تدارک همون ضد حمله موندن اونم در یک خط با سرعت زیاد و دیگه تا بیان برگردن و به دفاع بپیوندن کار ار کار گذشته.

حالا این یک نکیته ای هستش که الان به نظرم رسید، تو کل عمر فیفا که بازی می کنم تا این حد تو افساید نیوفتادم که در 14 افتادم.
    چند لحظه طول میکشه تا یک بازیکن کاملا بتونه به توپ مسلط بشه اصلا یک رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ادم نمی تونه با جملات اینجا بگه و بنویسه
    فقط مات و مبهوت میمونم حیرت زده.

در واقع فکر می کنم بهتره من هم در بازی های دور همی همون 13 رو بازی کنم تا حداقل به جای اعصاب خرد شدن کمی سرگرم فوتبال بشیم.
    آفساید رو مخ بود . من که پاکش کردم . از نظر داوری فجیع بود ولی تو بخش تمرین خیلی عالی بود . از سبک تمرین دهی خیلی حال کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •