دوستان
راسته نقل و انقلات آپدیت نیس؟
دوستان
راسته نقل و انقلات آپدیت نیس؟
راستی
میشه لطفا بهترین کرک رو برای دانلود بذارید؟
بفرمایید کرک ورژن 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با كليت نظر شما موافقم.من از فيفا ورلد كاب ١٠ تا حالا بازي كردم و ميتونم بگم ضعيف ترين هست.ولي نه با او غلظتي كه شما فرمودين.بازي به شكل اغراق اميزي سريع هستش..با اينكه همه ابديت ها رو اوكي كردم اما سوييچ كردن اصلا به رووني قبل نيست.تو دروهمي هامون بجاي ١٤ ما ١٣ ميريم.
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسراييل فوتبال سطح بالايي داره و هر بار هم تا استانه صعود مياد بالا
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون روز یک باخت سخت داشتم اعصابم خراب بود ولی واقعا من بعضی وقت ها اعصاب ادمو به هم میریزه.
هافبک ها واقعا ضعیف هستن، مثلا شده یک ضد حمله برای تیم من شکل میگیره ولی بلوک میشه و حریف توپ رو برمیگردونه در این حین میبینم که
هنوز هافبکم هام در تدارک همون ضد حمله موندن اونم در یک خط با سرعت زیاد و دیگه تا بیان برگردن و به دفاع بپیوندن کار ار کار گذشته.
حالا این یک نکیته ای هستش که الان به نظرم رسید، تو کل عمر فیفا که بازی می کنم تا این حد تو افساید نیوفتادم که در 14 افتادم.
چند لحظه طول میکشه تا یک بازیکن کاملا بتونه به توپ مسلط بشه اصلا یک رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ادم نمی تونه با جملات اینجا بگه و بنویسه
فقط مات و مبهوت میمونم حیرت زده.
در واقع فکر می کنم بهتره من هم در بازی های دور همی همون 13 رو بازی کنم تا حداقل به جای اعصاب خرد شدن کمی سرگرم فوتبال بشیم.
برادران و خواهران گرامی.
برای فیفا 14 پچی چیزی نیومده که مربوط به جام جهانی باشه؟ یا اینکه تیمای جدید بیاره . و یا تیم ایرانی. اصلا پچی اومده براش؟
اگه هس لطفا لینک شو بذارید . با تشکرات فراوان .
این کرک تاثیری روی گیم پلی بازی داره ؟ من که انگار دارم سگا بازی میکنم. کنسول سگا یه فیفا 98 داشت . گیم پلی فیفا 14 دقیقا مثل همونه. خاطره ها زنده شدن![]()
اقا یه مشکل دارم
رو لپتاپ ریختم بازی...تصویر بازی نصفه میاد یعنی رزولوشنش یجوریه که نصف تصویر انگار اونور مانتیور میمونه....هرچقدر رزولوشن عوض میکنم تاثیری نداره
کمک کنید
آفساید رو مخ بود . من که پاکش کردم . از نظر داوری فجیع بود ولی تو بخش تمرین خیلی عالی بود . از سبک تمرین دهی خیلی حال کردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)