یا حسینچقدر دردسر داره.. کلا بیخیال شدم. همون 8 خوبه
ما رو چه به مکینتاش![]()
یا حسینچقدر دردسر داره.. کلا بیخیال شدم. همون 8 خوبه
ما رو چه به مکینتاش![]()
دوستان عزیز لطفا بحث های متفرقه غیر از Z500 رو تو تاپیک های دیگه مطرح کنین چون اینجا داره بعضی از دوستان بهشون بر می خوره . پیشاپیش تشکر
ما که ایراد رو مال مردم نمی زازیم . واسه همین می گم من لحنم خیلی بده !
حالا من هم مثل LionF3 تو مهر غیبم می زنه یه چند روز دیگه مارو تحمل کنین![]()
او کی دادا
![]()
منم تو مهر نیستم. آره بحث غیر از مسایل لپ تاپ نکنید و فکر میکنم سعی کنین از یه منظر دیگه به صحبتای هم نگاه کنین نگین طرف اینو گفت که ادعا کنه بگه منم آره شاید میخواسته مشکل منو حل کنه یا راهنماییم کنه. (با شخص خاصی نیستم )
به مثل اینکه قراره تایپک تو مهر ماه خاک بخوره
همه دارن میکشن کنار که!!
![]()
یه صحبتی کنیم این تابستونو 3 ماه تمدید کنیم همه بمونن همین جا کسی دانشگاه و مدرسه نره
البته به علت اینکه تو مهر می رم دانشگاه یه شهر دیگه دسترسیم به اینترنت محدوده نمی تونم بیام . وگر نه منو باید به زور از اینجا پرت کنین بیرون![]()
قابل توجه دوستان!!! آقا به هیچ وجه از این اسپری ها استفاده نکنید که جز ضرر هیچی نصیب مانیتور نمیشه. قبلا میخواستیم تلویزیون LED بخریم رفتم جمهوری یکی از نمایندگی های سامسونگ گفت اصلا اسپری استفاده نکن که صفحه رو مات میکنه. گفت من هر چند روز یه بار این همه پنل دستگاه رو با دستمال نمدار (البته باید جنسش نرم باشه) پاک میکنم. منم دو ساله که تلویزیون و مانیتور و بقیه صفحه نمایش ها رو با دستمال نمدار پاک مکنم هیچ ضرری هم نداره.
دوست عزیز می شه یه خورده توضیح بدی ؟
مات شدن صفحه نمایش به صورت تجربی هستش یا جایی اشاره شده ؟
چون هر چی سرچ می کنم تو اینترنت چیزی گیرم نمیاد که بگه این مواد ضرر دارن
این مواد هم پایشون آب و الکل هستش که هیچ ضرری واسه صفحه نمایش نداره .
اگر ضرر داشت که تو دفترچه همراه خود لپ تاپ می گفت !
آپدیت : چندین جا تو سایت های فارسی و انگلیسی سرچ کردم حالا انگلیسی به کنار فارسی هم همه از رو دست هم کپی کرده بودن ! به هرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو انجمن های تبیان هستش در مورد تمیز کردن نمایشگر لپ تاپ گفته و اشاره کرده می تونین از این اسپری ها استفاده کنین موردی نداره ...
Last edited by Public Enemy; 27-08-2013 at 01:17.
تشکر از لینک مستقیم عالی بود و گرفتم و نصب کردم.
حالا زده اپدیت nvidia که داره چک میکنه.گذاشتم تمام بشه.که شد.
فقط تو device manager گزینه ای بصورت ؟ هست که نوشته nvidia virtual audio
چطوری رفعش کنم.؟؟؟
دوستان فقط مثل دیگر راهنمایی ها ساده راهنمایی کنید.تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)