با سلام و درود خدمت کارشناس کومودو عزیز و سایر عزیزان
من از کاربران قدیمی کومودو هستم و به جز کومودو از انتی ویروس دیگری استفاده نکردم و از اون کاملا راضیم اما امروز متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.
[EN] The file is encrypted
To decrypt the file, follow these steps:
1. Disable antivirus (and firewall) installed on your computer
2. Enable internet connection
3. Unpack the archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (or archive with the same name on your desktop). Password jrxHQRdq
4. Run the unzipped uIfuGpxJ.exe
5. Enter the correct code voucher Ukash, Paysafecard or MoneyPack
6. Do not restart the computer. Expect complete decoding
[FR] le fichier est crypté
Pour déchiffrer le fichier, procédez comme suit:
1. Désactiver l'antivirus (et pare-feu) installé sur votre ordinateur
2. Activer connexion internet
3. Décompressez l'archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archiver avec le même nom sur votre bureau). Mot de passe jrxHQRdq
4. Exécutez le fichier uIfuGpxJ.exe décompressé
5. Entrez le code coupon correct Ukash, Paysafecard ou MoneyPack
6. Ne redémarre pas l'ordinateur. Attendez décodage complet
[DE] Die Datei ist verschlüsselt
Um die Datei zu entschlüsseln, gehen Sie folgendermaßen vor:
1. Deaktivieren Sie Antivirus-(und Firewall) auf Ihrem Computer installiert
2. Aktivieren Sie Internet-Verbindung
3. Entpacken Sie das Archiv C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archivieren mit dem gleichen Namen auf dem Desktop). Passwort jrxHQRdq
4. Die entpackte uIfuGpxJ.exe
5. Geben Sie den richtigen Code Gutschein Ukash, Paysafecard oder MoneyPack
6. Starten Sie den Computer nicht. Erwarten Sie komplette Dekodierung
فایل زیپ اون چون ویروس هست نگذاشتم. پیغامی که در فایلها میاد رو هم انجام دادم ولی اصلا فایلش اجرا نمیشه چون کامپیوتر ویروسی شده بود دیگه فرقی برام نداشت و اون دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
البته من باز هم از کومودو راضیم ولی نمیدونم چرا بی معرفت این دفعه کم اورد.
اگه راهی رو کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنین. علی اقا خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنید یا این که اگه راهی واقعا نداره بدونم حداقل به فکر از صفر شروع کردن برای کارهام باشم.
با تشکر