تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 457 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام دوستان
    من هنوز نسخه 6.3 رو نصب دارم .ازش راضیم .اما می دونم چند روزیه نسخه 7 هم ریلیز شده .به نظرتون زود نیست نسخه 7 نصب کنم؟ معمولا نسخه جدید که میاد باگ زیاد داره .اگه دوستان نصب کردن و از کارکردش راضی هستن بگین ما هم نصب کنیم و اینکه چه برتری های داره نسبت به نسخه 6 (تجربه شخصی خودتون رو بگین .چون ریلیز نوت که داره دیدم قبلا ! )

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من هنوز نسخه 6.3 رو نصب دارم .ازش راضیم .اما می دونم چند روزیه نسخه 7 هم ریلیز شده .به نظرتون زود نیست نسخه 7 نصب کنم؟ معمولا نسخه جدید که میاد باگ زیاد داره .اگه دوستان نصب کردن و از کارکردش راضی هستن بگین ما هم نصب کنیم و اینکه چه برتری های داره نسبت به نسخه 6 (تجربه شخصی خودتون رو بگین .چون ریلیز نوت که داره دیدم قبلا ! )
    سلام محمدجان
    خوبی؟
    فعلا تو همون نسخه 6.3 بمون تا نسخه نهایی 7 رو در سایت برای دانلود عمومی قرار بدن
    من از نسخه 7 راضی هستم فقط مشکلی که داره اینه که وقتی بر روی پوشه کلیک راست میکنم و اسکن رو میزنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده، انگار که بر روی هیچ چیزی کلیک نکردی!!
    تغییرات و برتری هارو میتونید در صفحات قبلی که علی جان معرفی کردن مطالعه کنید.
    یاحق

3. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید این افزونه ی PrivDog چقدر سرعت مرورگرها و سرعت خود نت رو پایین میاره؟

می خوام ببینم مزیت زیادی داره یا نه؟

در کل کار این افزونه چیه و اونایی که ازش استفاده کردن تا حد راضین؟!

------

یه سوال دیگه هم در مورد comodo dragon دارم و اینکه میخواستم ببینم هیچ اطلاعاتی این مرورگر نگه نمیداره؟یعنی کاملا بدون رد پا و کاملا امن میشه ازش استفاده کرد یا تنظیمات خاصی داره؟
    ** اگه اینجوریه پس چرا داخل این مرورگر هم قابلیت incognito رو داره؟! در حالی اگه تو کروم تحت این ویژگی کار کنی هیچ اطلاعاتی نگه نمیداره ولی اینجا که خودش اینجوریه چرا بازم داره؟!

*** مرورگر کومودو دراگون هر سایتی رو میزنم یه صفحه ی کاملا سیاه میاره! یعنی در واقع بار میکنه ولی نشون نمیده/مثلا میشه روی لینک های اون سایتی که زدی کلیک کرد و صفحش کاملا سیاهه! ( حل شد!
    راه حل: try disabling hardware acceleration in Dragon. You will find the option in Settings>Show advanced settings, under the "System" group.
    )

تشکر پیشاپیش
    Last edited by Y@var; 15-03-2014 at 15:20.

5. 4 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Nico-SMY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام .می خواستم بدونم ورژن آپدیت comodo آلان چنده .رو سیستم خونه که 6.3 نصبه می زنه 17825 ولی تو لب تاپ که 7 نصب کردم تا 17860 رفت ؟
    این آپدیت url و آپدیت دیتابیس سایت چیه تو این نسخه جدید؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام .می خواستم بدونم ورژن آپدیت comodo آلان چنده .رو سیستم خونه که 6.3 نصبه می زنه 17825 ولی تو لب تاپ که 7 نصب کردم تا 17860 رفت ؟
    این آپدیت url و آپدیت دیتابیس سایت چیه تو این نسخه جدید؟
    سلام

ورژن آپدیت کومودوی من 17933 هستش

اونیکی رو هم نمیدونم

8. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام و درود خدمت کارشناس کومودو عزیز و سایر عزیزان
    من از کاربران قدیمی کومودو هستم و به جز کومودو از انتی ویروس دیگری استفاده نکردم و از اون کاملا راضیم اما امروز متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
    کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.
    [EN] The file is encrypted
    To decrypt the file, follow these steps:
    1. Disable antivirus (and firewall) installed on your computer
    2. Enable internet connection
    3. Unpack the archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (or archive with the same name on your desktop). Password jrxHQRdq
    4. Run the unzipped uIfuGpxJ.exe
    5. Enter the correct code voucher Ukash, Paysafecard or MoneyPack
    6. Do not restart the computer. Expect complete decoding
    [FR] le fichier est crypté
    Pour déchiffrer le fichier, procédez comme suit:
    1. Désactiver l'antivirus (et pare-feu) installé sur votre ordinateur
    2. Activer connexion internet
    3. Décompressez l'archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archiver avec le même nom sur votre bureau). Mot de passe jrxHQRdq
    4. Exécutez le fichier uIfuGpxJ.exe décompressé
    5. Entrez le code coupon correct Ukash, Paysafecard ou MoneyPack
    6. Ne redémarre pas l'ordinateur. Attendez décodage complet
    [DE] Die Datei ist verschlüsselt
    Um die Datei zu entschlüsseln, gehen Sie folgendermaßen vor:
    1. Deaktivieren Sie Antivirus-(und Firewall) auf Ihrem Computer installiert
    2. Aktivieren Sie Internet-Verbindung
    3. Entpacken Sie das Archiv C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archivieren mit dem gleichen Namen auf dem Desktop). Passwort jrxHQRdq
    4. Die entpackte uIfuGpxJ.exe
    5. Geben Sie den richtigen Code Gutschein Ukash, Paysafecard oder MoneyPack
    6. Starten Sie den Computer nicht. Erwarten Sie komplette Dekodierung
    فایل زیپ اون چون ویروس هست نگذاشتم. پیغامی که در فایلها میاد رو هم انجام دادم ولی اصلا فایلش اجرا نمیشه چون کامپیوتر ویروسی شده بود دیگه فرقی برام نداشت و اون دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
    البته من باز هم از کومودو راضیم ولی نمیدونم چرا بی معرفت این دفعه کم اورد.
    اگه راهی رو کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنین. علی اقا خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنید یا این که اگه راهی واقعا نداره بدونم حداقل به فکر از صفر شروع کردن برای کارهام باشم.
    با تشکر

10. 3 کاربر از m110_135_92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من از کاربران قدیمی کومودو هستم و به جز کومودو از انتی ویروس دیگری استفاده نکردم و از اون کاملا راضیم اما امروز متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
    کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.
    3. Unpack the archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (or archive with the same name on your desktop). Password jrxHQRdq
    3. Décompressez l'archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archiver avec le même nom sur votre bureau). Mot de passe jrxHQRdq
    3. Entpacken Sie das Archiv C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archivieren mit dem gleichen Namen auf dem Desktop). Passwort jrxHQRdq
    فایل زیپ اون چون ویروس هست نگذاشتم. پیغامی که در فایلها میاد رو هم انجام دادم ولی اصلا فایلش اجرا نمیشه چون کامپیوتر ویروسی شده بود دیگه فرقی برام نداشت و اون دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
    اگه راهی رو کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنین. علی اقا خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنید یا این که اگه راهی واقعا نداره بدونم حداقل به فکر از صفر شروع کردن برای کارهام باشم.
    با تشکر
    سلام
    فعلا تا علی آقا بیاد و دقیقا بگه مشکلتون چیه ، من پیشنهاد میکنم از دیسک نجات آنتی ویروس هایی مثل بیت و کسپر سیستم رو اسکن کنید تا پاکسازی کنه
    از جدیدترین ورژنش استفاده کنید

12. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FarshadBandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    زمانی که سیستمتون ویروسی شد تنظیمات کومودو به چه صورت بود؟ HIPS روشن بود؟ اگه روشن بود رو چه حالتی بود؟ اتوسندباکس چطور روشن بود یا نه؟ اگه روشن بود رو چه حالتی بود؟
    اون هشداری که کومودو داد مربوط به کدوم قسمت میشد؟ HIPS یا اتوسندباکس یا خود آنتی ویروس؟
    ایکاش از log کومودو یه فایل پشتیبان تهیه میکردید که ببینیم کومودو موقع ورود ویروس به سیستم چه کارایی کرده چه کارایی نکرده، یا اینکه اشتباه از تنظیمات شما بوده یا خود کومودو نتونسته جلوی ویروس رو بگیره

من خودم خیلی فلش آلوده به سیستمم زدم که بعضی وقتا دیتابیس کومودو ویروسی رو تشخیص نداده ولی اتوسندباکس و HIPS به دادم رسیدن و مانع از اجرای ویروس رو سیستمم شدن، به نظر بعید میاد با HIPS و اتوسندباکس روشن سیستم ویروسی بشه
    Last edited by FarshadBandari; 16-03-2014 at 01:32.

14. 4 کاربر از FarshadBandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    متاسفانه من اون موقع هم hips غیر فعال بود هم سندباکسم. البته همیشه فعال و سندباکس روی حالت کاملا مجازی هست ولی متاسفانه این دفعه خاموش بود چون قبل اون نرم افزاری رو نصب کردم و به خاطر همین غیر فعال کردم که بعد نصب فعالش کنم ولی یادم رفته بود البته فایروال و انتی ویروس فعال بودند فایروال روی کاربر و انتی حداکثر.
    متاسفانه الان که گفتید فهمیدم چه اشتباهی کردم . خیلی وقته کاربر کومودو هستم به همین خاطر کار کردن باهاش کاملا تو دستم هست حالا نه حرفه ای ولی این چند سال هنوز ویروسی نشده بودم با این که زیاد هم نرم افزارهای ک رک ی و غیره نصب کردم ولی بعضی اوقات یک غفلت همه چیزو به باد میده. اینم شانس ماست. من زمانی که هشدار داد زدم مسدودش کنه اما متاسفانه نمیدونم چطوری تونسته اجرا بشه.
    حالا که ما این اشتباهو کردیم متاسفانه کومودو با این که دایما پیغام میده و من بلوکش میکنم ولی به عنوان ویروس چیزی پیدا نمیکنه که سرچ میکنم.اصلا نمیدونم چطوری تونسته با این که بلوکش کردم اجرا بشه.
    حال میخواستم فقط ببینم ایا راهی هست برای برگرداندن فایلها یا باید بی خیال شم. چون با سرچی که کردم تقریبا بی فایده بود البته عزیزانی که زیاد با ویروسها سر و کله میزنند شاید سر در بیارند والا من بیسواد که دیگه عقلم به جایی نمیرسه. اصلا با پاک شدن ویروس ایا مشکل حل میشه یا نه. چون من یک فایل pdf رو تو یک لبتاب دیگه هم که ریختم باز نشد.
    با تشکر

16. 5 کاربر از m110_135_92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    فکر کنم شما دچار این ویروس شدین و فعلا که راهی برای خلاصی وجود نداره!!!!

محتوای مخفی: ویروس 
    گروهی از تولیدکنندگان بدافزار، برنامه گروگان‌گیر جدیدی را آماده کردند که فایلها را بر روی رایانه‌های آلوده شده رمزگذاری می کند و از قربانی می‌خواهد برای دسترسی به این فایل‌ها مبلغی را پرداخت کند. این بدافزار جدید را PowerLocker نامگذاری کردند و ایده آن از تروجان گروگان گیر موفق CryptoLocker که از ماه سپتامبر حدود 250000 رایانه را آلوده کرد، الهام گرفته شده است. این بدافزار همانند بدافزار CryptoLocker از یک روش رمزگذاری قوی استفاه می‌کند که بدون پرداخت پول نمی‌توان به فایل‌ها دسترسی یافت. هم چنین از آن جا که تولیدکنندگان آن اعلام کردند که قصد دارند این بدافزار گروگان گیر را به مجرمان سایبری بفروشند، این بدافزار بسیار پیچیده و به طور بالقوه بسیار خطرناک است.
    این بدافزار که در ماه سپتامبر شناسایی شده، در حقیقت فایل‌های شخصی کاربر (مانند تصاویر و اسناد) را دوبار توسط یک کلید AES محلی و یک کلید RSA-2048 ذخیره شده در یک سرور راه دور رمزگذاری می‌کند.

در گذشته بدافزارهای گروگان‌گیر دیگری نیز بوده‌اند که ادعای رمز کردن فایل‌ها را داشتند، ولی این بدافزارها یا صرفاً یک فریب ساده بودند یا اینکه روش رمزگذاری آن‌ها به حدی ساده بود که به راحتی شکسته می‌شد و فایل‌های کاربر را به وی بازمی‌گرداند.

نوع رمزگذاری مورد استفاده توسط Cryptolocker، امن‌ترین استاندارد امروزه است. آن‌ها با استفاده از رمزگذاری کلید عمومی نامتقارن، فایل‌ها را توسط یک کلید عمومی محلی موجود بر روی سیستم رمز می‌کنند و صرفاً می‌شود فایل‌ها را توسط کلید اختصاصی که بر روی یک سرور راه دور قرار دارد، رمزگشایی کرد. البته شکستن رمز RSA-2048 به‌صورت تئوری ممکن است، اما انجام این کار توسط یک کامپیوتر معمولی حدود ۱۰ میلیارد سال طول می‌کشد!

تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های موجود برروی رایانه‌ها یک ضرورت است و در صورت آلوده شدن به این بدافزار می‌توان بدون پرداخت وجهی فایل‌های مورد نظر را برگرداند. باید توجه داشت که نسخه پشتیبان نباید برروی همان رایانه یا فایل‌های مربوط به اشتراک گذاری شبکه قرار داشته باشد زیرا این بدافزار می تواند تمامی نسخه‌های پشتیبان را نیز تحت تاثیر قرار داده و تخریب کند.

ورژن 2 این ویروس که با نام dubbed Cryptolocker 2.0 در تاریخ 20/12/2013 وارد دنیای مجازی شده تا امروز حدود 300000 کامپیوتر رو گروگان گرفته این ویروس از طریق فایل هایی با پسوند 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx میتونه وارد سیستم بشه

18. 4 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •