تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 308 از 328 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 زوج نوجوانی که می‌خواهند سن ازدواج را پایین بیاورند

زوج نوجوانی که می‌خواهند سن ازدواج را پایین بیاورندویدئوی زوج جوانی که در نوجوانی ازدواج‌کرده‌اند در فضای مجازی خبرساز شده است. این زوج می‌گویند که هدفشان این بوده که بگویند زیر هجده سال‌ها کودک نیستند و حق‌دارند اگر می‌خواهند ازدواج کنند.

گروه خانواده؛ نعیمه موحد: دختر و پسر جوانی پشت به پرده‌ای مشکی روبه روی دوربین ایستاده‌اند، با لبخند به هم نگاه می‌کنند و خدا را به خاطر اینکه آن‌ها را در ۱۴ سالگی دختر و ۱۶ سالگی پسر باهم آشنا کرده و منجر به ازدواجشان شده است، شکر می‌کنند. این ویدئو که با هشتگ «ما_آدمیم» منتشر شد شب گذشته حسابی در فضای مجازی سر و صدا کرد. «کوثر کریمی» و «حسین جمشیدی»، زوجی که در سن و سال کم باهم ازدواج‌ کرده‌اند، روبه‌روی دوربین ایستاده‌اند و از بقیه می‌خواهند اگر آن‌ها هم در سن کم ازدواج‌کرده‌اند یا قصد این کار را داشته‌اند اما عرف جامعه جلوی آن‌ها را گرفته است، داستان خودشان را در شبکه اجتماعی اینستاگرام به اشتراک بگذارند. درخواست آنها در همین زمان کوتاه، مورد استقبال عده زیادی قرار گرفته و البته بسیاری هم با آن مخالفت کرده‌اند. انتشار گسترده این ویدئو و حواشی بعدازآن باعث شد سراغ این زوج برویم و از آن‌ها علاوه بر ماجرای آشنایی و ازدواجشان، از ماجرای ویدئوی پربازدید این روزهای فضای مجازی هم بپرسیم.
    شما زندگی زیر یک سقف را شروع کرده‌اید؟[کوثر] هنوز نه. دو سال است که عقد کرده‌ایم و ان شاالله تا چند ماه دیگر هم قصد داریم به خانه خودمان می‌رویم.وضعیت مالی خانواده‌ها چه طور است؟ حتماً ازنظر مالی حمایت می‌شوید.[کوثر] خانواده همسرم آن‌قدر متمکن نیستند که بتوانند به ما کمک کنند. پدرشوهرم در مازندران مربی کشتی در یک باشگاه استیجاری است. حتی همسرم می‌گوید برای خرید حلقه ازدواج من، انگشتر مادرش را فروخته‌اند. اوایل آن‌ها هم زیاد موافق این ازدواج نبودند و شک داشتند که همسرم ازنظر مالی توانایی اداره یک نفر دیگر را هم داشته باشد. پدر من هم کارمند است و خانه استیجاری دارد.شما هنوز زیر یک سقف نرفته‌اید. با توجه به اینکه همسرتان شغل ثابتی ندارد و حمایت مالی هم نمی‌شوید، فکر کرده‌اید چه طور می‌خواهید مسائل مالی را مدیریت کنید؟[کوثر] ما تقریباً الآن هم مسائل مالی‌مان را از خانواده جدا کرده‌ایم. در این دو سالی که عقد کرده‌ایم هر کاری را که بگویید برای اینکه استقلال مالی داشته باشیم امتحان کرده‌ایم. خرده‌فروشی، کارهای اینترنتی، راه‌اندازی صفحات فروش اینترنتی. از هرکدام هم مقداری پول پس‌انداز کرده‌ایم و مثلاً جشن عقد گرفته‌ایم. یا مثلاً خرید عیدمان را با پول خودمان انجام می‌دهیم. خودمان می‌خواهیم که خانواده‌ها کمترین کمک را به ما بکنند تا هرروز بیشتر مستقل بشویم.
    مسائل مالی به زندگی‌تان فشار نمی‌آورد؟[کوثر] اوایل خیلی سخت بود. مثلاً رفتیم جایی، برای برگشت حتی پول اسنپ هم نداشتیم. اما بیشتر مسیر را پیاده آمدیم و خیلی هم خوش گذشت (می‌خندد). سخت که هست اما خیلی‌ها هم هستند که ترجیح می‌دهند ازدواج کنند و این شرایط را باهم پشت سر بگذارند. در صفحه اینستاگرام من در قسمت نظرات خیلی‌ها این را می‌گویند.ماجرای آشنایی‌تان چه طور اتفاق افتاد؟[کوثر] من کارهای فرهنگی را خیلی دوست داشتم، از همان ۱۴-۱۳ سالگی در پایگاه‌های بسیج بودم و در جنبش‌های مختلف هم فعال بودم و کار می‌کردم. در شبکه‌های اجتماعی در راستای همین اهداف شناخته‌شده بودم. مادرم هم در همین فعالیت‌ها بود و ایشان را به‌عنوان مشاور بچه‌هایی که فعالیت فرهنگی می‌کنند هم می‌شناسند. همسرم در همین گردهمایی‌ها و همچنین از طریق صفحات من در فضای مجازی، کارهایم را دیده بودند اما نسبت من و مادرم را نمی‌دانستند. به ایشان از قصدشان برای ازدواج می‌گویند. بعد هم آدرس یکی از صفحات مجازی من را برای مادرم می‌فرستند و می‌گویند طرف موردنظر من این خانم است. مادرم چیزی به همسرم نمی‌گوید اما نصیحت می‌کند که در این سن و سال بهتر است دنبال درس باشد و بعد هم شغل، تا برای ازدواج آماده بشود.همسرم تا یک سال هر کاری که به ذهنتان برسد انجام داد. درسش تمام شد و کارهای مختلف زیادی هم امتحان کرد. الآن گرافیست است و از همان موقع هم کارهایی در این حوزه انجام می‌داد. بالاخره یک سال آن‌قدر اصرار کردند تا خانواده‌ام اجازه دادند به خواستگاری بیایند و بعد هم ازدواج کنیم.
    چرا خانواده‌تان اول مخالف بودند؟[کوثر] هم‌ سن کمی داشتیم و هم اینکه شوهرم شغل ثابت نداشتند. خودم هم اصلاً در این وادی‌ها نبودم که به ازدواج فکر کنم. در خانه پدرم وضعیت خوبی داشتم و این‌طور نبود که بخواهم ازدواج کنم تا یک موقعیت‌هایی به دست بیاورم.پس چه شد که خودتان و خانواده رضایت دادید؟[کوثر] همسرم و خانواده‌اش در طول یک سال آن‌قدر رفتند و آمدند که پدر و مادرم هم به این نتیجه رسیدند که وقتی کسی در ازدواج آن‌قدر ثابت‌قدم است و علی‌رغم سخت‌گیری‌ها هنوز هم سر حرفش هست، پس می‌تواند ملزومات یک ازدواج را هم فراهم کند. درست است که همسرم شغل ثابت نداشت اما از حرفه‌اش که کار گرافیک است کسب درآمد می‌کرد. خودم هم در این‌یک سال نظرم درباره ازدواج عوض‌شده بود و به ایشان علاقه‌مند شده بودم.شما در آن سن و سال چه طور فکر کردید که آمادگی ازدواج رادارید؟[حسین] متأسفانه این‌طور جاافتاده که هرکس زیر هجده سال دارد و می‌خواهد ازدواج کند، موضوع او را به مسائل جنسی ربط می‌دهند. اطرافیان من اکثراً با یک نفر از جنس مخالف دوست هستند. پس یعنی این نیاز جنسی نیست بلکه بیشتر یک نیاز عاطفی است. هرکس در این سن و سال نیاز روحی دارد که با یک نفر رابطه عاطفی و محبت‌آمیز داشته باشد. من هم این نیاز را در خودم حس می‌کردم اما گفتم چرا بروم سراغ نوع گناه دارش! دین که ازدواج را تأیید می‌کند، روان‌شناس‌ها هم که می‌گویند ازدواج هزاران مزایا دارد، یک نفر دیگر می‌گوید ما با هیچی ازدواج کردیم اما همه‌چیز را دوتایی ساختیم. گفتم خب چرا من ازدواج نکنم؟اما داشتن شغل برای ازدواج لازم است![حسین]شغل که لازم است. اما اینکه این شغل باید ثابت و رسمی باشد را عرف جا انداخته است. پدرخانم من هم به خاطر همین نبود شغل ثابت، بعد ازیک‌سال و خورده‌ای راضی شدند که ما به خواستگاری برویم. اما همین الآن دوستان من از صبح تا شب‌کار می‌کنند، کار ثابت هم دارند اما وقتی می‌گوییم ازدواج کن، می‌گوید نمی‌شود خرج دارد. اما خدا در قرآن گفته روزی را خودم می‌دهم.خانواده تان مذهبی هستند؟[حسین] پدر و مادرم زیاد مذهبی نیستند. خانواده همسرم از ما مذهبی‌تر هستند. اما همین پدر من که شاید مذهبی به‌حساب نیاید همیشه می‌گوید روزی را خدا می‌دهد. درحالی‌که من مذهبی‌های زیادی را دیده‌ام که به خاطر همین مسائل مالی مانع ازدواج فرزندانشان می‌شوند.به این فکر کرده‌اید که شاید بعدها از ازدواج زودهنگام پشیمان بشوید؟[حسین] من یک‌دفعه‌ای ازدواج نکردم. این‌طور نبود که بروم خواستگاری و پدرخانمم دخترش را به من بدهد! نزدیک دو سال با خودم کلنجار رفتم و فکر کردم. با روحانی‌ها و افراد باتجربه زیادی مشورت کردم. آمادگی‌اش را داشتم و با چشم‌بسته جلو نرفتم که بگویم الآن این مشکل پیش آمد، من توانایی‌اش را ندارم پس طلاق بگیرم!
    از ماجرای ویدئوی پرسروصدایی که منتشر کردید بگویید. چه طور شد تصمیم گرفتید این ویدئو را بسازید؟[کوثر] ما درباره لایحه‌ای که سن ازدواج را محدود می‌کرد شنیده بودیم و می‌خواستیم درباره این موضوع کاری انجام بدهیم. تصمیم گرفتیم از پتانسیل صفحه اینستاگرام من استفاده کنیم و بقیه هم تجربیاتشان را بگویند. من از طریق صفحه‌ام می‌دانستم که خیلی‌ها زیر بیست سال ازدواج‌کرده‌اند و خوش‌بخت هستند. خب صدای ما و این‌ها هم باید شنیده می‌شد و ما باید می‌گفتیم که کودک نیستیم. دغدغه‌مان این بود که خیلی‌های دیگر مثل ما هستند که دوست دارند ازدواج کنند اما عرف و خانواده‌ها مانع آن‌ها می‌شوند.ویدئو خیلی حرفه‌ای درست‌شده بود. ساخت آن را به‌جایی سفارش دادید؟[کوثر] نه. همسر من گرافیست است و دوربین مناسب دارد. متن و سناریو را هم خودمان نوشتیم و با همان دوربین همسرم کار را ضبط کردیم. البته تدوینش را یکی از دوستان همسرم انجام داد و این ویدئو برایمان حتی یک هزار تومان هم‌ خرج نداشت.مسیح علی‌نژاد هم پستی درباره ویدئوی شما گذاشت و گفت تبلیغ ازدواج کودکان است.[کوثر] اتفاقاً خیلی خوشحال شدیم که او این پست را گذاشت. تا قبل از این شاید ذره‌ای شک کرده بودیم که نکند کارمان درست نباشد. اما وقتی علی‌نژاد آن پست را گذاشت و طرفدارانش شروع به فحاشی به ما کردند فهمیدیم راه را درست رفته‌ایم. علی‌نژاد قسمت دوم این ویدئو را حذف کرده بود. چون در قسمت دوم ما دلیلمان از انتشار این ویدئو را می‌گوییم و او حتماً ترسیده که نکند طرفدارانش حرف درست را هم بشنوند.انتهای پیام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

من وضعیت مالیم خوبه اما ارزش زن ها واسم پایین اومده. قبلا فکر میکردم جنث مونث با شخصیت تر و سنگین تر و جذاب تر از مرد جماعته اما از وقتی این اینستاگرام اومده و شخصیت واقعی انسان ها رو شده فهمیدم زن ها با شخصیت که نیستن هیچ حتی همون چندتا ویژگی های مثبت پسرها رو هم ندارن. من چرا باید به کسی ازدواج کنم که حتی از خودم بی شخصیت تر و سبکتر باشه؟

3. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

زوج نوجوانی که می‌خواهند سن ازدواج را پایین بیاورندویدئوی زوج جوانی که در نوجوانی ازدواج‌کرده‌اند در فضای مجازی خبرساز شده است. این زوج می‌گویند که هدفشان این بوده که بگویند زیر هجده سال‌ها کودک نیستند و حق‌دارند اگر می‌خواهند ازدو
    بقول نیچه بی فضیلتی باعث تباهی فرد نمیشه. بلکه نشونه تباهی اونه!
    اینکه بگیم ازدواج سن پائین مسبب مشکلاتی میشه درست نیست. به افرادی مثل این دو نفر باید گفت که این خودش نشونه مشکلاتشونه!

البته میتونیم اینطور تصور کنیم که ازدواج هم نوعی از رابطه عاطفی هست که فقط ثبت میشه و شامل استقلال مالی از خانواده هم میشه. کسی که به سن خاصی میرسه که میتونه تصمیماتی بگیره که قانون اونهارو قبول داره، سخت بشه ایرادی گرفت اگر تصمیم به ازدواج بگیره. مثل یه دختر 18 ساله در غرب. چون هر زمانی هم میتونه این قرارداد رو با طلاق لغو کنه. اما ازدواج زیر این سن و تشویق خانواده ها به این امر علاوه بر اینکه زمینه سوء استفاده یا آسیب جنسی رو فراهم میکنه ممکنه مضرراتی در شکل گیری شخصیت فردی و اجتماعی هم داشته باشه. به همین خاطر تشویق این دو نفر که هنوز به نظر میرسه به بلوغ عقلی کامل نرسیدن خودش یک مشکله که باید بررسی بشه، بماند که چه مشکلاتی هم میتونه اضافه کنه و پیش بیاره...

5. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خانم نه چندان محترم! شما اگر ادعای بزرگ شدن ، ادعای داشتن فهم و شعور و بچه نبودن و ادعای عاقل بودن دارین لطفا قبل از اینکه بری بالای منبر و بقیه رو مثل خودت بندازی ته چاه و تشویق شون کنی که اشتباه خودتون رو تکرار کنند! حقوق انسانیتون رو بفهمید اینکه به عنوان یک دختر از بدو تولد تا آخر عمرتون تصمیم گیرنده و اداره کننده و مصلحت اندیش شما اول پدرتون و بعد همسرتون هستد

حالا هی سعی کنید ژست یک آدم فهمیده و عاقل رو بگیرین وقتی کلا عقل زن ناقص در نظر گرفته میشه اینجور ژست فهم و درک یک ادم مستقل و آزاد رو نگیرین. آدم خنده اش میگیره ازین کمدی که راه انداختین چون ژست یک زن عاقل و دارای درک و شعور در فرهنگ لغت عقاید افرادی مثل شما تعریف نشده است ...

آیا شما صرفا جهت سرویس دادن به همسرتون به وجود آمدید که جهت توجیه این سرویس دهی زودهنگام تان تاکید بر عاقل بودنتان، بزرگ شدنتان و فهیم بودنتان دارین؟!

اگر بله: پس داشتن عقل و شعور رو به رخ مخاطب نکشین چون با این حساب عقل داشتن کاربردی برای شما نداره و بدون وجود عقل هم نیازها قابل برطرف شدنه و نیازی به این مدل نمایش نیست. .

اگر نه : چرا زمان عقد تان به اجازه پدرتون نیاز دارین؟ مگر ادعای داشتن عقل و فهم و قدرت تصمیم گیری برای شروع زندگی رو ندارین ؟

آیا شما می توانید بدون اجازه پدرتان در هر سنی خودتان برای خودتان و نیاز جنسی تان هر نوع تصمیمی بگیرین ؟
    آیا قادر هستین برای سرنوشت و زندگی و جسم تون به تنهایی تصمیم گیرنده باشین؟

7. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تغییر نگاه به ازدواج از یک مرحله زندگی به یک گزینه انتخابی

در نهمین نشست از سلسه نشستهای بحران جنسی مطرح شدتغییر نگاه به ازدواج از یک مرحله زندگی به یک گزینه انتخابیمعاون دادگستری گفت: نسل قدیم به ازدواج به عنوان یک مرحله نگاه می کرد و آن را جزوی از مراحل زندگی خود می دانست و نسل جدید از آن به عنوان یک گزینه یاد می کند که می تواند آن را انتخاب یا رد کند.

به گزارش گروه زنان و جوانان خبرگزاری فارس، مسعود حکمت نیا، معاون وزیر دادگستری و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران مهمان نهمین نشست از سلسله جلسات بحران جنسی بود.وی در ابتدا به اهمیت فهمیدن مسئله پرداخت و بیان کرد: باید اول خود مسئله را فهمید. من بعد از 17 سال سابقه در مالیکیت فکری به این نتیجه رسیدم که در کل سه نوع مسئله وجود دارد و به دستگاههای حل آنها نیز رسیدم و آنها را در قالب یک کتاب منتشر خواهم کرد. وی تصریح کرد: برای موضوع این جلسه نیز اول باید خود مسئله روشن شود، و بعد، دستگاه حل مسئله و بعد از آن باید بررسی شود که مسئله در چه ابعادی باید حل شود.معاون وزیر دادگستری به کمک حضار در این جلسه سعی در ریشه یابی و نوشتن مسئله بحران جنسی کرد و بیان داشت: طرح خلاقانه برای حل مسئله بسیار مهم است.حکمت نیا با ابراز نگرانی از تغییراتی که در مردم رخ داده است به تفاوت های زندگی های نسل قدیم و نسل جدید پرداخت و گفت: نسل قدیم به ازدواج به عنوان یک مرحله نگاه می کرد و آن را جزوی از مراحل زندگی خود می دانست و نسل جدید از آن به عنوان یک گزینه پیشنهادی یاد می کند که می تواند آن را انتخاب یا رد کند. وی ادامه داد: وقتی که مرحله تبدیل به انتخاب شد، نگرانی و ترس پدیدار می شود. برای حل این مسئله ما به راه حل های خلاقانه احتیاج داریم.وی حل مسائل جنسی ایران و غرب را بسیار متفاوت دانست و ابراز داشت: تامین نیاز جنسی را تقریبا همه جوامع به رسمیت می شناسند و این تامین در اسلام و غرب یک تفاوت عمده دارد. در غرب اصل بر آزادی است یعنی رابطه جنسی اگر با اکراه نباشد، دو طرف هوشیار باشند و به سن قانونی رسیده باشند، با محارم و محصنه نباشد آزاد است ولی در اسلام، اصل بر عدم آزادی است. یعنی رابطه جنسی دختر و پسر ممنوع است مگر اینکه با مجوز باشد. پس راه حل این مسئله در ایران و غرب متفاوت است. به گفته وی در غرب ترجیح بر این است که رابطه جنسی خارج از خانواده صورت نگیرد تا بنیان خانواده حفظ شود ولی نقض کردن این قضیه باعث ناهنجاری نمی شود در صورتی که در ایران این یک ناهنجاری بزرگ است.حکمت نیا در پاسخ به سوالی در مورد دلیل عدم مسئولیت پذیری نسل جدید خاطر نشان کرد: انسان ذاتا موجود مسئولیت پذیری است و معمولا به هرکسی پست و مقام بدهند لبخند رضایت می زند و این عدم مسئولیت پذیری یک تحقیق و بررسی بسیار عمیق می خواهد.
    انتهای پیام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

[/LEFT]
    خانم نه چندان محترم!

آیا شما می توانید بدون اجازه پدرتان در هر سنی خودتان برای خودتان و نیاز جنسی تان هر نوع تصمیمی بگیرین ؟

همه که فاحشه نیستن!

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

.........................................
    مگه کاربر VESTA گفتند که دخترا باید فاحشه باشند؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض اصلی‌ترین عامل گریز جوانان از ازدواج چیست؟

اصلی‌ترین عامل گریز جوانان از ازدواج چیست؟

روزنامه رسالت در گزارشی نوشت: این روزها اخبار و آمار زیادی از ازدواج گریزی جوانان و ازدواج در سنین بالا به گوش می‌خورد.
    باید اذعان داشت اینکه میل و رغبت جوانان به ازدواج نسبت به دهه‌های گذشته کاهش چشمگیری داشته جای تردیدی نیست اما به‌راستی چرا جوانان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروزی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرباز می‌زنند آیا این امر با ذات وجودی انسان و آموزش‌های دینی ما مطابقت دارد که باید گفت قطعاً چنین نیست. در یک بررسی در خصوص دلایل این امر به نکات جالبی رسیدیم و متخصصان امر هر یک عاملی بر این مدعا عنوان کرده‌اند. چنانچه گفته می‌شود جوانان تحت نفوذ فرهنگ غرب‌زده‌ای که از دریچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتن‌های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به میان آنان رسوخ کرده از فرهنگ ازدواج و حفظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جامعه دور شده‌اند. البته این امر تا حدودی درست است اما همه ماجرا نیست و باید دلایل دیگری جستجو کرد.برخی متخصصان تمایل به ادامه تحصیل تا سطوح عالی را یکی از عوامل گریز از ازدواج جوانان دانسته‌اند و برخی دیگر نبود خواستگار دلخواه و بالا رفتن توقع برای انتخاب همسر آینده را عاملی برای آن عنوان کرده‌اند. شانه خالی کردن از پذیرش مسئولیت و سلب آزادی‌های فردی پس از ازدواج هم یکی دیگر از این عوامل عنوان‌شده است. اما آنچه بسیاری از صاحب‌نظران متفق‌القول بر آن تأکیددارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و معیشتی و سطح توقع بالای خانواده‌ها برای ازدواج فرزندانشان منوط به داشتن خانه و ماشین و جهیزیه آن‌چنانی است امری که جزء کم‌اهمیت‌ترین موارد در دهه‌های گذشته بوده چراکه دختر و پسر گاها پس از ازدواج با چندتکه کوچک وسیله و در یک اتاق خانه پدری زندگی خود را آغاز می‌کردند امری که این روزها جزء محالات ممکن شده است و یک در هزار هم اتفاق نمی‌افتد. باید به‌صراحت اذعان داشت که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشبختی نمی‌آورد و چه زوج‌های متمولی که پس از چند ماه از ازدواج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته و جداشده‌اند و چه بسیار زوج‌های جوان و دانشجویی که با یک ازدواج دانشجویی به خانه بخت رفته و اکنون سال‌هاست زندگی می‌کنند. وقتی پول هم خوشبختی نمی‌آورد!کریمی نسب خانم جاافتاده‌ای که به همراه دخترش به مرکز مشاوره ازدواج مراجعه کرده، می‌گوید: «دخترم 32 ساله است و تاکنون به دنبال ادامه تحصیل و گرفتن دکتری خواستگاران خوب بسیاری را رد کرده است و امروز بعد از سال‌ها آرزویم برای خوشبختی دخترم دارد محقق می‌شود چراکه یکی از همکلاسی‌های دخترم که او نیز 35 ساله است به خواستگاری‌اش آمده و قرار است باهم ازدواج کنند.»دختر جوان 30 ساله‌ای هم که به همراه نامزدش برای آموزش‌های همسر داری مراجعه کرده، می‌گوید: «چند سالی می‌شود که نامزد کردیم اما هر بار خانواده‌هایمان با دلایلی که ازنظر ما خیلی کم‌اهمیت است چون نداشتن خانه مستقل همسر آینده‌ام و یا نداشتن شغل ثابت و درآمد مشخص مانع‌تراشی کرده‌اند.» می‌افزاید: « نمی‌گویم مسائل مالی اهمیتی ندارد اما جزء مسائل اساسی نیست. چنانچه دخترخاله‌ام سال گذشته در حالی از همسرش جدا شد که هم‌خانه و هم ماشین و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن‌چنانی داشتند اما چون مهارت‌های لازم را برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش ندیده بودند، نتوانستند در کنار هم دوام بیاورند.»در ادامه برای بررسی و کنکاش بیشتر در خصوص دلایل ازدواج گریزی جوانان و راهکارهای لازم برای حل آن پای صحبت‌های «طاهره همیز»مشاور ارشد خانواده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشسته‌ایم. همیز در خصوص ازدواج گریزی جوانان به «رسالت» می‌گوید:« طبیعتاً جوانان شناختی نسبت به زندگی آینده ندارند و آنچه از اخبار می‌شنوند از هول و هراس و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و طلاق سبب شده رغبتی نسبت به ازدواج نداشته باشند.»اصلی‌ترین عامل گریز جوانان از ازدواج کدام است؟وی معتقد است: «برای حل یک مسئله می‌بایست تمام حواشی آن را هم در نظر بگیریم و اینکه چه عاملی ایجادکننده این مسئله است؟» می‌افزاید: « از ابتدای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاکنون تمام مصاحبه‌ها پیرامون این مسئله به مشکلات اقتصادی و لاابالی‌گری و سرایت فرهنگ مبتذل غرب به کشور بوده است ولی این‌ها هیچ‌کدام نمی‌تواند اصلی‌ترین مشکل در گریز جوانان از ازدواج باشد چراکه ذاتاً انسان‌ها به خانواده علاقه‌مندند و سروسامان گرفتن همسر و فرزند وزندگی خانوادگی داشتن برای همه ازنظر عقلی قابل‌پذیرش است.»این مشاور خانواده به نکته‌ای اشاره می‌کند که شاید تاکنون از جانب هیچ‌یک از صاحب‌نظران و مشاوران خانواده مطرح نشده و موردتوجه نبوده است. وی عنوان می‌کند: «بنده برخلاف سایر متخصصان در این حوزه به نکته‌ای اشاره می‌کنم که خودم چند سالی می‌شود که به شکل خیلی حرفه‌ای روی آن تحقیق و پژوهش داشته‌ام و آن بحث خانواده گسترده برای حفظ خانواده هسته‌ای است و باید اشاره داشته باشم که متأسفانه یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال در آمریکا کتابی با همین محتوا و به نویسندگی یک خانم یهودی بوده است یعنی حتی غرب هم به این مسئله رسیده که تنها با خانواده گسترده می‌توان جوانان و جامعه را حفظ کرد ولی در کشور ما هنوز متخصصان دلایل گریز از ازدواج را به مسائل حاشیه‌ای و کم‌اهمیت نسبت می‌دهند. این در حالی است که غربی‌ها به این نکته رسیدند که برای حفظ جوان باید شناخت مردم را نسبت به خانواده گسترده بالا ببرند و فواید خانواده گسترده را برای مردم مطرح کنند.»نگاه اقتصادی به ازدواج گریزی نتیجه‌بخش نیستبه اعتقاد وی مسائل اقتصادی نمی‌تواند دلیل متقنی برای گریز جوانان از ازدواج باشد و ادامه می‌دهد: «اما اگر به این مسئله صرفاً یک نگاه اقتصادی داشته باشیم قطعاً به نتیجه نمی‌رسیم؛ چراکه ثابت‌شده که پول هم حافظ خانواده نیست چنانچه تالاری در بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که عروسی‌های بسیار گران‌قیمت در آنجا برگزار می‌شود، در سالگرد تأسیسش تمامی عروس و دامادهای یک سال گذشته خود را دعوت کردند و متأسفانه دریافتند که ۷۰ درصد این زوج‌های جوان طلاق گرفتند. بنابراین علل اقتصادی را نمی‌توان به‌عنوان گریز جوانان از ازدواج معرفی کرد.»وی می‌گوید: «باید برای حل مسئله به حاشیه‌ها بپردازیم و آموزش مهارت‌های ازدواج را برای دختران و پسران از سن ۱۴ الی ۱۵ سالگی شروع کنیم و به دختران خود در دبیرستان‌ها آموزش مهارت‌های زندگی زوجیتی بدهیم که چگونه حرمت شوهرشان را حفظ کنند و چگونه می‌توانند با خانواده همسرشان پیوند عمیق و خوب داشته باشند و به پسران هم آموزش داده شود که چگونه حق همسر را ادا و با خانواده همسرش ارتباط شایسته و معقولی برقرار کند.»این کارشناس می‌گوید: «ضرورت دارد که اصول قرآنی مرتبط با خانواده را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روایات استخراج و به‌صورت آموزشی ارائه دهیم و اطمینان داشته باشیم وقتی‌که دختران و پسران ما به بالندگی حفظ خانواده برسند قطعاً نگاه عمیق‌تر و آگاه‌تری به ازدواج خواهند داشت و با چنین نگاهی چرا ازدواج نکنند؟! و چه دلیلی وجود دارد که از ازدواج بترسند؟!»همیز می‌افزاید: «وقتی جوان ما بحران‌ها و راهکارهای حل آن را بشناسد دلیلی برای ترس از ازدواج وجود ندارد؛ مصداق آموزش‌هایی است که در فضای مجازی و در کلاس درس خود برای جوانان انجام می‌دهم و مخاطبانم واقعاً راضی هستند. باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مادرها آموزش دهیم که فرزندانشان را در این مسیر با آگاهی و شناخت همراهی کنند.»یک فکر کلان اجتماعی برای حل معضل ازدواج!وی با تأکید بر اینکه باید یک فکر کلان اجتماعی داشته باشیم، می‌گوید: « به‌عنوان نمونه مدارسی تأسیس کنیم که دختران ازدواج‌کرده به‌راحتی بتوانند تحصیل کنند و آموزش‌وپرورش هم به دانش‌آموزان متأهل خدمات ارائه دهد. اینکه ما به‌عنوان مسئول در این مسیر برنامه‌ای نداشته باشیم و از خود دختر و پسر انتظار داشته باشیم که زندگی موفقی داشته باشند واقعاً غلط است. باید به جوانانمان آموزش کلان دهیم تا با انتخاب‌های خوب، زندگی خوب و سالمی داشته باشند و به فرموده حضرت آقا باید درس زندگی را از درون قرآن استخراج و به دست مردم دهیم و به عبارتی امین مردم باشیم.»استاد دانشگاه می‌گوید: «باید بیشتر به حاشیه مسائل ازدواج دقت کنیم تا مسائل اقتصادی؛ اگر واقعاً مشکل ازدواج جوانان ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است چرا زندگی این‌همه زوج‌های پولدار دوام پیدا نمی‌کند؟! جوانان زیادی داریم که وضع اقتصادی خوبی دارند اما طلاق گرفتند آیا مشکل مالی داشتند؟ خیر؛ مشکل اصلی فرهنگی است، باید فرهنگ صحیح ازدواج را آموزش دهیم؛ ازدواج دو زوج تشکیل خانواده‌ای هسته‌ای است که باید با خانواده گسترده ارتباط داشته باشد.»دخالت‌های خانمان‌براندازاین مشاور خانواده با ابراز تأسف از دخالت‌های بی‌جای برخی خانواده‌ها در زندگی مشترک فرزندانشان به‌عنوان یکی از عوامل مؤثر در افزایش آمار طلاق می‌گوید: « بعضی از پدر و مادرها آمادگی ندارند که فرزندانشان از آن‌ها جدا شوند و دخالت‌های شدید دارند و مصداق آن آمار دو سال گذشته است که اعلام کردند 50 درصد طلاق‌ها به دلیل دخالت خانواده‌ها است.»وی معتقد است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانی ذاتاً" خانواده‌دوست بوده و به دنبال آزادی‌های غرب نیستند بلکه دوست دارند آش مادربزرگ را بخورند و در مهمانی دایی و خاله و عمه شرکت کنند و می افراید: « یکی از رسم‌های قشنگی که در ایران داریم رسمی است که وقتی دختر و پسر ازدواج می‌کنند مراسم پاگشا می‌گیرند و مهمانی‌های متعدد برگزار می‌کنند و این معاشرت‌ها و شرکت در مهمانی‌های خانوادگی باعث لذت و تقویت بنیان خانواده این زوج می‌شود؛ کجا چنین برنامه‌های قشنگی در خارج از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریم؟! کجا چنین فرهنگی دارند؟!»همیز ادامه می‌دهد: «بنابراین ضروری است که برخی فرهنگ‌ها را در کشورمان زنده و یا تقویت کنیم؛ باید آسیب‌های خانواده گسترده را شناسایی و رفع کنیم اما متأسفانه این موضوع برای متخصصین ما ناشناخته مانده درصورتی‌که پرفروش‌ترین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در آمریکا از یک زن یهودی در مورد خانواده گسترده نوشته می‌شود.»وی می‌گوید: «ما این‌همه متخصص داریم آیا توانستند راهی باز کنند که جوانان مشتاق ازدواج شوند؟! اگر جامعه این را بشناسد خیلی از مسائل من‌جمله ازدواج گریزی جوانان حل می‌شود. آیا ما این موارد را آموزش می‌دهیم؟ درحالی‌که برعکس زندگی اروپایی را ترویج می‌کنیم که دختر و پسر به فلان رستوران بروند و صحبت کنند و باهم آشنا شوند درصورتی‌که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خانواده را محور قرار می‌دهد و برای روابط دختر و پسری که قصد ازدواج دارند حریمی در چارچوب خانواده تعریف کرده است.»لزوم رجوع به قرآن و آموزه‌های اسلامیهمیز تأکید می‌کند: «فرهنگ ما ایرانی‌ها بسیار قابل‌احترام است؛ باید از آداب اسلامی در زندگی خود استفاده و فرزندان‌مان را در همین حوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دهیم و به فرموده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ره) تفکرات غرب‌زده‌ها را دور بریزیم؛ در این صورت است که زندگی ما به سامان می‌رسد. بعضی افراد به فرزندان آموزش‌های غلط می‌دهند درصورتی‌که آیه ۲۵ سوره نساء می‌گوید با دختری ازدواج کنید که دوست‌پسر نداشته باشد و آیه پنج سوره مائده می‌گوید با پسری ازدواج کنید که دوست‌دختر نداشته باشد و در خانواده گسترده به این مهم توجه شده که فرزندان را به‌گونه‌ای تربیت کنند که زندگی پاکی را از ابتدا شروع کنند.البته این مبحث پیچیده‌ای است که باید بعداً بیشتر روی آن کار شود»وی خاطرنشان می‌کند: «خداوند در قرآن به ما متذکر شده که «ان الباطل کان زهوقا» که باطل را از بین می‌برم و تاکنون هم روش‌هایی که ارائه‌شده چون باطل است دارد از بین می‌رود. اگر می‌خواهید کاری اساسی در حوزه ازدواج جوانان انجام دهید، سلسله مباحث خانواده گسترده را ارائه دهید و متخصصین را درگیر این مبحث کنید شاید که شاهد تحول در چند سال آینده در کشورمان باشیم و اگر با تحلیل صحیح وارد مسئله نشوید به‌هیچ‌عنوان به نتیجه نمی‌رسید چراکه به فرموده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "تحلیل غلط، استنتاج غلط می‌دهد".»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

.........................................
    مگه کاربر VESTA گفتند که دخترا باید فاحشه باشند؟
    بله! من دیگه نمیدونم فاحشگی رو در چی می بینید؟ اینکه یه دختر در هر سنی بدون اجازه پدر هر نوع تصمیمی جنسی رو بگیره فاحشه که چه عرض کنم! جن*ه رو هم رد کرده.

اینکه من امروز در سن 29-30 سالگی نمیتونم یه مورد مناسب و قابل اعتماد برای ازدواج پیدا کنم نتیجه همین فاحشگی هاست که جامعه رو مسموم و فاسد کردن.
    قبلا انسان ها دنبال این بودن که ازدواج کنن و یه انسان قابل اعتماد رو به عنوان همراه و شریک همیشگی زندگیشون انتخاب کنن اما الان وقتی می بینی همه فکر و ذکر جنس مونث این شده که بدون اجازه پدر هر نوع تصمیمی برای زندگی جنسیش بگیره خب دیگه میشه به امثال این انسان اعتماد کرد؟ کسی که همه فکرش اینه که از پدرش که یه عمر زحمتش رو کشیده سرپیچی کنه به شوهر که یه فرد غریبه است وفادار میمونه؟ اصلا آدم ازدواج کنه که امثال همچین موجودات کثیفی وارد زندگیش بشن؟ یا میخواد به آرامش برسه؟ کم نیست پرونده های خیانت و شوهر کشی که همه از همین تفکرات فاحشگی سرچشمه میگیره.
    Last edited by ژیان; 03-02-2019 at 15:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بله! من دیگه نمیدونم فاحشگی رو در چی می بینید؟ اینکه یه دختر در هر سنی بدون اجازه پدر هر نوع تصمیمی جنسی رو بگیره فاحشه که چه عرض کنم! جن*ه رو هم رد کرده.
    اگه امکانش هست دیدگاهتون رو در مورد جمله ای که ذکر کردین در مورد پسر بفرمایین.

اینکه یه پسر در هر سنی بدون اجازه پدر هر نوع تصمیمی جنسی رو بگیره .....

14. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •