روی یکی از ورودیهای دیگه TEST بزن مثلا HDMI 4 که خالیه و چیزی بهش وصل نیست بعد دکمه sd card یا menu بزن .
TEST بعدی اینه که به کامپیوتر وصل کنی با خروجی دیجیتال .اول بالایی انجام بده .
روی یکی از ورودیهای دیگه TEST بزن مثلا HDMI 4 که خالیه و چیزی بهش وصل نیست بعد دکمه sd card یا menu بزن .
TEST بعدی اینه که به کامپیوتر وصل کنی با خروجی دیجیتال .اول بالایی انجام بده .
C.A.T.S
Contrast Automatic Tracking System
(Automatic Brightness Control function)
Adjusts picture settings automatically dependent on ambient lighting conditions [Off] / [On]
Set to [On] to make the suitable contrast setting automatically. The
default setting is [On] when [Viewing Mode] is set to [Normal}
وقتی ON باشه با توجه به نور محیط روشنایی تصویر رو اتوماتیک تنظیم میکنه.
اگه تو مدل ایرانی نیست یعنی Off هست و خودتون دستی باید نور رو تنظیم کند.
واقعا دیزاینش عالیه.
اون گزینه چیز خاصی نیست و مربوط میشه به تنظیم خودکار تصویر در روز و شب و کلا در مدلهای آمریکا و اروپا به اون اسم گذاشته شده
با لپ تاپ میشه فیلم 3 بعدی پخش کرد؟کارت گرافیکم 530v . با رسیوره k9k9 یاstrong 4902 چطور؟کدامشون بهتره؟
تمام تی وی ها و نه فقط پاناسونیک در کشورهای مختلف تفاوت های جزیی در کیفیت و امکانات جانبی دارند ولی شما خیالت راحت باشه بهترین کیفیت تصویر حتی در ایران همین vt30 هستش . sony hx925 هم خوبه ولی اصلا در حد vt30 نیست تازه قیمتشم خیلی بالاتره .
صدای نویز اونقدر کمه که تو شب ساکت باید گوشتو ببری نزدیک پنل تا بشنوی
Last edited by unepus; 05-12-2011 at 11:07.
ببخشیدا ولی شما چرا جواب آدمو میپیچونید persian_m جان
من میگم شما فرمودین "پنل بدون قابش" اگه شبیه این عکس باشه که بدون قاب نیست این! نکنه رلیز ایران قابش باریک شده. شما تو جواب میفرمایین "واقعا دیزاینش عالیه." ! اگه مثل این عکس باشه کجا پنلش بدون قاب هست و طراحیش عالییه چیز ضمخت شبیه به همه طراحی های کذایی پاناسونیک! آدم یاد تلویزیون های 10 سال پیش میفته! خدایی اگه پانی طراح های سامی رو داشت میترکوند. بدون قاب به LED D8000 میشه گفت نه VT30. اتفاقاً VT30 قاب ضخیمی داره یه نظر من. طراحی عالی به LED D8000 سامسونگ یا HX925 سونی میشه گفت. خدایی VT30 چیز جداب و خاصی تو طراحیش نداره.
cnet هم به طراحی D8 نمره 10 داده و vt30 نمره 8 اما کیفیت باطن پانی کجا و سامی کجا.
یا من میگم "این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟" شما میفرمایید "اون گزینه چیز خاصی نیست "!نپرسیدم اون گزینه چیه دوست گلم
البته یه وقت جسارت نشه و نوشته های جنبه شوخی داره نه طلبکارینه شما بدهکاری نه من طلبکار. بابت همین جواب ها هم ازتون یه دنیا ممنونم
ویرایش:
تو صفحه 99 دیدم *Alucard* جان نوشتن "دلیل اینکه فیلتر کنتراست VT30 از ST30 ضعیفتر هست فکر میکنم به خاطر شیشه اضافه ای هست که برای طراحی یک تیکه روی پنل استفاده کردن که به نظر من دیزاین قشنگی داشت"
با توضحیات شما و *Alucard* جان فکر کنم پس طراحی نمونه ایرانی با خارجی تفاوت داره و برای ایرانی مثل HX92x یه شیشه یه تیکه کشیدن روی کل صفحه و حتی قاب و شما به این دلیل فرمودین پنل بدون قاب. البته نمیدونم مدل 50 اینچ هم این شیشه اضافه رو داره یا خیر که خدا کنه نداشته باشه.
Last edited by siamak_mu; 05-12-2011 at 11:16.
آقای admin کامنتهای منو خیلی دیر منتشر میکنی .هیچ کس جواب نمیده چون میره تو پستای قبلی
اون گزینه C.A.T.S کارش اینه که روشنایی تصویر رو بر اساس اندازه گیری نور محیط توسط سنسوری که در پایین پنل قرار گرفته به طور اتوماتیک تغییر بده و اصلا چیزه مهمی نیستش ... این که تو مدلای ایران حذف شده یا نه رو نمی دونم. به هر حال راه بهتر و حرفه ای تر اینه که شما خودتون 2 مود جداگانه یکی برای روز و یکی دیگه برای شب دقیقا اونجوری که دوست داریر تعریف کنید .
تو ویدیو اصلا کیفیت تصویرو نمی تونی ببینی باید حتما بری نمایندگی پاناسونیک از رو برو ببینی
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
هیچ وقت کیفیت تصویرو فدای امکانات جانبی نکنید . web browser که اصلا اهمیت چندانی نداره.
در ضمن lg و سامسونگ را به طور کامل فراموش کنید[COLOR="Silver"]
گارانتی بانیان یکساله هستش
Last edited by unepus; 05-12-2011 at 11:18.
نه خواهش میکنم شما داداش بزرگ مایی.اون گزینه برای هر دو مدل st30 و vt30 ایرانی حذف شده.در مورد دیزاین هم پنلvt30 رو با قابش با یه شیشه یکپارچه کردند.این قدر هم نازک شده که با ال ای دی ها قابل مقایسه هست
دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی st30 هستش vt30 اینه که لینک عکسشو این زیر برات گذاشتم :
حتما همشونو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدvt30 های تو بازار که من دیدم همه تایلندی بودندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unepus; 05-12-2011 at 11:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)