تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 720 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اين نويز تصوير بعيده ربطي به pal داشته باشه . چون وقتي دكمه sd card رو هم ميزنيد و صفحه انتخاب تصوير و عكس هم كه مياد ، همون حالته
    روی یکی از ورودیهای دیگه TEST بزن مثلا HDMI 4 که خالیه و چیزی بهش وصل نیست بعد دکمه sd card یا menu بزن .
    TEST بعدی اینه که به کامپیوتر وصل کنی با خروجی دیجیتال .اول بالایی انجام بده .

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یه سوال دیگه داخل منوی p50st30 (مثل اینکه همه پلاسما‌های پاناسونیک داره) گزینه C.A.T.S هستش که وقتی‌ ON هستش تصویر روشن تر و زنده تر هستش وقتی‌ off می‌کنه تصویر در حد افتضاح کدر می‌شه! اصلا این گزینه چه حکمتی داره؟ همون بهتر نبود ON میذاشتن و این گزینه رو حذف میکردن!?
    دوستانی که تو خونشون st30 دارند بی‌ زحمت یه نگاهی‌ به این ویدئو داشته باشند ( بعد از دقیقه ۵ ) آیا تصویر این ویدئو می‌تونه ملاک صحیح واسه سنجش ‌کیفیت واقعی‌ این مدل باشه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    C.A.T.S

Contrast Automatic Tracking System
    (Automatic Brightness Control function)
    Adjusts picture settings automatically dependent on ambient lighting conditions [Off] / [On]
    Set to [On] to make the suitable contrast setting automatically. The
    default setting is [On] when [Viewing Mode] is set to [Normal}

وقتی ON باشه با توجه به نور محیط روشنایی تصویر رو اتوماتیک تنظیم میکنه.
    اگه تو مدل ایرانی نیست یعنی Off هست و خودتون دستی باید نور رو تنظیم کند.

3. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الآن قطعی شده مدل 50 اینچ VT30 ژاپنی هست؟
    جناب *Alucard* تو صفحه 100 گفتن ژاپنی هست ولی تو یه صفحه دیگه انگار دوستان گفته بودن تایلندی هست.

ببخشید ولی مگه قاب دور پنل تو ریلیز های ایرانی نازک تر از ریلیزهای خارجی هست؟! آخه VT30 قاب خیلی ضخیمی داره که تو عکس هایی که من دیدم:

منو خیلی تو شک فرو بردید وقتی از لفظ "بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد" استفاده کردید چون هم من هم دوستم قصد خرید داره از دیزاین VT30 بدومون اومده
    یعنی قابش در حد D8000 هست؟!

این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟
    واقعا دیزاینش عالیه.
    اون گزینه چیز خاصی نیست و مربوط میشه به تنظیم خودکار تصویر در روز و شب و کلا در مدلهای آمریکا و اروپا به اون اسم گذاشته شده

5. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با لپ تاپ میشه فیلم 3 بعدی پخش کرد؟کارت گرافیکم 530v . با رسیوره k9k9 یاstrong 4902 چطور؟کدامشون بهتره؟

7. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان کلاً میشه مشکلات VT30 که تا حالا تو فروم های خارجی و اینور اونور خوندید رو بیان کنید؟ (خصوصاً نسخه ای که در ایران موجود هست نسبت به نمونه های خارجی) مثلاً قضیه ی حذف فیـ__لتـ_ر توی مدل های موجود تو ایران چیه؟ یا اون قضیه صدای نویز تو فروم های خارجی اوایل بحث میکردن تو رلیز ایرانی هست؟ (دیگه دنبال نکردم نمیدونم به کجا رسید)
    این منو که اینجا نوشته برای VT30 هم حذف شده؟
    کد:
    بنده خدا میخواد 3 تومن پول تی وی بده یه وقت مشکل ناجوری نسبت HX925 گریبانش رو نگیره...
    تمام تی وی ها و نه فقط پاناسونیک در کشورهای مختلف تفاوت های جزیی در کیفیت و امکانات جانبی دارند ولی شما خیالت راحت باشه بهترین کیفیت تصویر حتی در ایران همین vt30 هستش . sony hx925 هم خوبه ولی اصلا در حد vt30 نیست تازه قیمتشم خیلی بالاتره .
    صدای نویز اونقدر کمه که تو شب ساکت باید گوشتو ببری نزدیک پنل تا بشنوی
    Last edited by unepus; 05-12-2011 at 11:07.

9. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واقعا دیزاینش عالیه.
    اون گزینه چیز خاصی نیست و مربوط میشه به تنظیم خودکار تصویر در روز و شب و کلا در مدلهای آمریکا و اروپا به اون اسم گذاشته شده
    ببخشیدا ولی شما چرا جواب آدمو میپیچونید persian_m جان

من میگم شما فرمودین "پنل بدون قابش" اگه شبیه این عکس باشه که بدون قاب نیست این! نکنه رلیز ایران قابش باریک شده. شما تو جواب میفرمایین "واقعا دیزاینش عالیه." ! اگه مثل این عکس باشه کجا پنلش بدون قاب هست و طراحیش عالی یه چیز ضمخت شبیه به همه طراحی های کذایی پاناسونیک! آدم یاد تلویزیون های 10 سال پیش میفته! خدایی اگه پانی طراح های سامی رو داشت میترکوند. بدون قاب به LED D8000 میشه گفت نه VT30. اتفاقاً VT30 قاب ضخیمی داره یه نظر من. طراحی عالی به LED D8000 سامسونگ یا HX925 سونی میشه گفت. خدایی VT30 چیز جداب و خاصی تو طراحیش نداره.
    cnet هم به طراحی D8 نمره 10 داده و vt30 نمره 8 اما کیفیت باطن پانی کجا و سامی کجا.

یا من میگم "این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟" شما میفرمایید "اون گزینه چیز خاصی نیست "! نپرسیدم اون گزینه چیه دوست گلم
    البته یه وقت جسارت نشه و نوشته های جنبه شوخی داره نه طلبکاری نه شما بدهکاری نه من طلبکار. بابت همین جواب ها هم ازتون یه دنیا ممنونم

ویرایش:

تو صفحه 99 دیدم *Alucard* جان نوشتن "دلیل اینکه فیلتر کنتراست VT30 از ST30 ضعیفتر هست فکر میکنم به خاطر شیشه اضافه ای هست که برای طراحی یک تیکه روی پنل استفاده کردن که به نظر من دیزاین قشنگی داشت"
    با توضحیات شما و *Alucard* جان فکر کنم پس طراحی نمونه ایرانی با خارجی تفاوت داره و برای ایرانی مثل HX92x یه شیشه یه تیکه کشیدن روی کل صفحه و حتی قاب و شما به این دلیل فرمودین پنل بدون قاب. البته نمیدونم مدل 50 اینچ هم این شیشه اضافه رو داره یا خیر که خدا کنه نداشته باشه.
    Last edited by siamak_mu; 05-12-2011 at 11:16.

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقای admin کامنتهای منو خیلی دیر منتشر میکنی .هیچ کس جواب نمیده چون میره تو پستای قبلی

12. 2 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه داخل منوی p50st30 (مثل اینکه همه پلاسما‌های پاناسونیک داره) گزینه C.A.T.S هستش که وقتی‌ ON هستش تصویر روشن تر و زنده تر هستش وقتی‌ off می‌کنه تصویر در حد افتضاح کدر می‌شه! اصلا این گزینه چه حکمتی داره؟ همون بهتر نبود ON میذاشتن و این گزینه رو حذف میکردن!?
    دوستانی که تو خونشون st30 دارند بی‌ زحمت یه نگاهی‌ به این ویدئو داشته باشند ( بعد از دقیقه ۵ ) آیا تصویر این ویدئو می‌تونه ملاک صحیح واسه سنجش ‌کیفیت واقعی‌ این مدل باشه؟
    کد:

اون گزینه C.A.T.S کارش اینه که روشنایی تصویر رو بر اساس اندازه گیری نور محیط توسط سنسوری که در پایین پنل قرار گرفته به طور اتوماتیک تغییر بده و اصلا چیزه مهمی نیستش ... این که تو مدلای ایران حذف شده یا نه رو نمی دونم. به هر حال راه بهتر و حرفه ای تر اینه که شما خودتون 2 مود جداگانه یکی برای روز و یکی دیگه برای شب دقیقا اونجوری که دوست داریر تعریف کنید .
    تو ویدیو اصلا کیفیت تصویرو نمی تونی ببینی باید حتما بری نمایندگی پاناسونیک از رو برو ببینی

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

ممکنه VT30 یه آپدتی چیزی بده Web Browser اضافه کنه؟!
    یکی از دوستان میخواد TV High End بخره مونده LED 47LW9500 یا 46HX925 یا 50VT30 بگیره.
    VT30 رو یکی به خاطر نداشتن براوزر تو خریدش مردد هست یکی هم من یکم از مشکلاتی که تو avsforum و avforums ازش نوشتن ترسوندمش! یه موردی هم شنیده منم خونده بودم میگفتن بعضی پلاسماها مثل فکر کنم V20 یا VT20 بعد از یه سال افت کیفیت یا کنتراست کرده بودن (دقیق یادم نیست.) درسته این؟

کلاً هر عزیزی VT30 رو از نزدیک دیده و اطلاعات دقیقی در مقایسه با 47LW9500 و 46HX925 ازش داره لطف کنه دریغ نکنه.
    راستی گارانتی پانی چند سال هست؟
    هیچ وقت کیفیت تصویرو فدای امکانات جانبی نکنید . web browser که اصلا اهمیت چندانی نداره.
    در ضمن lg و سامسونگ را به طور کامل فراموش کنید[COLOR="Silver"]

گارانتی بانیان یکساله هستش
    Last edited by unepus; 05-12-2011 at 11:18.

14. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشیدا ولی شما چرا جواب آدمو میپیچونید persian_m جان

من میگم شما فرمودین "پنل بدون قابش" اگه شبیه این عکس باشه که بدون قاب نیست این! نکنه رلیز ایران قابش باریک شده. شما تو جواب میفرمایین "واقعا دیزاینش عالیه." ! اگه مثل این عکس باشه کجا پنلش بدون قاب هست و طراحیش عالی یه چیز ضمخت شبیه به همه طراحی های کذایی پاناسونیک! آدم یاد تلویزیون های 10 سال پیش میفته! خدایی اگه پانی طراح های سامی رو داشت میترکوند. بدون قاب به LED D8000 میشه گفت نه VT30. اتفاقاً VT30 قاب ضخیمی داره یه نظر من. طراحی عالی به LED D8000 سامسونگ یا HX925 سونی میشه گفت. خدایی VT30 چیز جداب و خاصی تو طراحیش نداره.
    cnet هم به طراحی D8 نمره 10 داده و vt30 نمره 8 اما کیفیت باطن پانی کجا و سامی کجا.

یا من میگم "این گزینه برای VT30 هم حذف شده یا فقط ST30 حذف شده؟" شما میفرمایید "اون گزینه چیز خاصی نیست "! نپرسیدم اون گزینه چیه دوست گلم
    البته یه وقت جسارت نشه و نوشته های جنبه شوخی داره نه طلبکاری نه شما بدهکاری نه من طلبکار. بابت همین جواب ها هم ازتون یه دنیا ممنونم

ویرایش:

تو صفحه 99 دیدم *Alucard* جان نوشتن "دلیل اینکه فیلتر کنتراست VT30 از ST30 ضعیفتر هست فکر میکنم به خاطر شیشه اضافه ای هست که برای طراحی یک تیکه روی پنل استفاده کردن که به نظر من دیزاین قشنگی داشت"
    با توضحیات شما و *Alucard* جان فکر کنم پس طراحی نمونه ایرانی با خارجی تفاوت داره و برای ایرانی مثل HX92x یه شیشه یه تیکه کشیدن روی کل صفحه و حتی قاب و شما به این دلیل فرمودین پنل بدون قاب. البته نمیدونم مدل 50 اینچ هم این شیشه اضافه رو داره یا خیر که خدا کنه نداشته باشه.
    نه خواهش میکنم شما داداش بزرگ مایی.اون گزینه برای هر دو مدل st30 و vt30 ایرانی حذف شده.در مورد دیزاین هم پنلvt30 رو با قابش با یه شیشه یکپارچه کردند.این قدر هم نازک شده که با ال ای دی ها قابل مقایسه هست

16. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

الآن قطعی شده مدل 50 اینچ VT30 ژاپنی هست؟

منو خیلی تو شک فرو بردید وقتی از لفظ "بخصوص اون پنل بدون قابش آدم رو محو تماشا میکرد" استفاده کردید چون هم من هم دوستم قصد خرید داره از دیزاین VT30 بدومون اومده
    یعنی قابش در حد D8000 هست؟!
    دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی st30 هستش vt30 اینه که لینک عکسشو این زیر برات گذاشتم :
    حتما همشونو ببین
    کد:
    کد:
    vt30 های تو بازار که من دیدم همه تایلندی بودند
    Last edited by unepus; 05-12-2011 at 11:34.

18. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •