تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 468 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دلیل عوض کردن هر دو ما از کسپر مشکلات کسپر بود ولی این رو بیاد داشته باشید درسته در تغییر دادن شباهت داریم ولی چیزی که من رو وادار به عوض کردن با کومودو کرد با شما فرق داره، همه چیز رو نمی شود با هم یکی کرد و به طرف مقابل خوراند .
    وقتی یک کارشناس میره کمودو نصب میکنه حتما یک چیزی از کسپر دیده که رفته کمودو منم میرم کمودو چون با لایسنس حتی الان 70 روز دیگه فعاله البته توسط کی رریستارت دوم نداشتن ابدیت افلاین کسپر از طرفی یکی دیگر از دوستان کارشناس انتی ویروس ایشون هم گفتند برو کمودو پس میرم کمودو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما فقط مشکل لایسنس دارید و من مشکلاتی زیادی از این نسخه دیدم.
    لطفا به مواردی که در نظر دارید اشاره کنید تا ما هم از تجربیات شما استفاده کنیم.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکلات من سره اینا بود :

اینترفیس مسخره / تنظیمات فایروال / عملکرد فایروال / مشکلا استارت اپ / مشکل در اسکن کردن و هنگ داشتن / مشکل در انتقال یک برنامه به گروه دیگه چون باعث هنگ کسپر میشد .

هیچ نرم افزاری کامل نیست /

هر کدام یه مشکلی دارند ، اصل اینه که با کدام راحترید.

4. 7 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

من یه ماه پیش کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 از یه سایت ایرانی حریداری کردم( سریال برای 1 کاربر و یک ساله) به قیمت 54 هزار تومن چون تجربه خوبی از کار با نسخه 2013 داشتم و گشتن دنبال کلید و سریال اذیتم میکرد.تو این یک ماه 3 بار ویندوز ریختم و هر دفعه هم سریال رو وارد کردم دفعه آخر گفت از حد مجاز بیشتر وارد کردی و سریالم غیر معتبر شدو من میخوام بدونم کسپر اینقدر احمقه که نصب مجدد رو در نظر نمیگیره؟ این در حالی بود که 20 روز از 365 روزم گذشته بود. بعد از این برای همیشه از این برنامه مضخرف که تو نسخه 2014 خیلی هم افتضاح شده خداحافظی کردم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یه ماه پیش کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 از یه سایت ایرانی حریداری کردم( سریال برای 1 کاربر و یک ساله) به قیمت 54 هزار تومن چون تجربه خوبی از کار با نسخه 2013 داشتم و گشتن دنبال کلید و سریال اذیتم میکرد.تو این یک ماه 3 بار ویندوز ریختم و هر دفعه هم سریال رو وارد کردم دفعه آخر گفت از حد مجاز بیشتر وارد کردی و سریالم غیر معتبر شدو من میخوام بدونم کسپر اینقدر احمقه که نصب مجدد رو در نظر نمیگیره؟ این در حالی بود که 20 روز از 365 روزم گذشته بود. بعد از این برای همیشه از این برنامه مضخرف که تو نسخه 2014 خیلی هم افتضاح شده خداحافظی کردم...
    خب سریالت رو میفروشی؟
    یا نمیخواهیش میدهی به کسی

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

من Kaspersky Internet Security 2014 رو ریختم حالا یه سری سوال و مشکل برام پیش اومده :

موقعه ای که دارم با کروم کار میکنم و تب های جدید باز میکنم یه دفعه کسپر حجم زیادی از سی پی یو رو اشغال میکنه و تقریبا پی سی چند ثانیه هنگ میکنه که تو نسخه های قبلیش اصلا همچین مشکلی نداشتم چرا این طوری شده ؟ راهی نداره ؟

مسیر آپدیت رو از کدوم قسمت میشه تغییر داد به مسیر دلخواه خودمون ؟

فایل های آپدیت رو میشه به پی سی دیگه که کسپر 2014 داره منتقل کرد یا نه ؟

یه قسمت تو کسپر 2013 بود که زمان شناسایی فایل ها رو تا 5 ثانیه هم کم میکرد الان این کجاست ؟

کلا برای کسپر 2014 فایل آموزشی چیزی نیستش ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

خب سریالت رو میفروشی؟
    یا نمیخواهیش میدهی به کسی
    سریالی که دیگه معتبر نیست مگه قیمت داره که بفروشم؟ به پشتیبانی شرکت فروشنده سریال ایمیل زدم منتظرم ببینم چی میگن.

9. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من کسپر اینترنت سکیوریتی 2013 دارم
    86 روز از مدت لایسنسی ک از توی سایت گرفته بودم مونده بود ولی الان 2 روزه هی پیغا میده ک لایسنس تموم شده، تازه غیر فعال هم شده و میگه کد فعال سازی رو وارد کن، چرا اینطوری شده؟
    حالا کد فعال سازی ک توی سایت بود (2222222222222222222u) رو میزنم قبول نمیکنه، چ کدی بزنم؟ و این کد ها چطوری گیر میاد؟
    و اینکه چرا 86 روز باقی مونده رو قبول نمیکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم آموزشی کار با برنامه Kasper Updater ( جامع و کامل )

سلام دوستان.با اینکه تقریبا مدت زیادی از اومدن ورژن 2013 کسپر میگذره ولی مثل اینکه بازم دوستان با نحوه آپدیت کردن و رستور کردن آپدیت ها مشکل دارن.من با اجازه مدیر انجمن یه فیلم آموزشی از نحوه آپدیت کردن و رستور کردن آپدیتها آماده کردم و توش همه چیز رو توضیح دادم.امیدوارم بدردتون بخوره
    فقط دوستان شرمنده من هر کاری کردم نتونستم حجمش رو کمتر از این بکنم.حتی واسه حل این مشکل یکی دو صفحه قبل پست هم دادم ولی حل نشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم: 30 مگ و
    دوستان اگه سوالی بود درخدمتم......
    سلام من حدود 1 ماه اصلا با این برنامه آپدیت نکردم و کسپرم آپدیت نشده بود، ولی الان 2 3 شبه دارم فایل هارو دان میکنم با این برنامه، ولی کسپرم آپ نمیشه
    قبلا این مشکل رو نداشتم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام من حدود 1 ماه اصلا با این برنامه آپدیت نکردم و کسپرم آپدیت نشده بود، ولی الان 2 3 شبه دارم فایل هارو دان میکنم با این برنامه، ولی کسپرم آپ نمیشه
    قبلا این مشکل رو نداشتم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    وقتی که دانلودش تموم شه خودش شروع میکنه به آپدیت کردن ولی بعضی موقع ها ممکنه یا موقعه دانلود فایل ها یا موقعه آپدیت کردن برنامه وسط کار قطع بشه که باید از اول دانلود رو شروع کنی

13. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •