تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 602 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    XBA-1 با کیفیت تر از CX 271 است. در مورد CX 271 چند صفحه قبل توضیح دادم.
    موفق باشید.
    آقا من هرچی گشتم درمورد 271 چیزی پیدا نکردم توضیح داده باشید میشه لینک بدید.سی ایکس 300 چی ارزش هزینه داره تا اون حد؟یعنی 271 خیلی افتضاحه؟یکی داره میخوام از اون بخرم قیمت خوبی گفته البته دست دومه حدود 75 گفته.پیشنهاد شما چیه من پلیرم جی 3 کووان هست با سورسه فلک.راستی برای این سورس و پلیر با هدفون فول سایز 280 pro سنهایزر احتیاجی به آمپ داره برا درایو شدن اگر بله چه مدلی

2. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

این تاپیک که جاش نیست اینجا برای هدفونه ولی اگه بودجه داری و برای کار رکورد میخوای بعنوان مونیتورینگ استفاده کنی، پیشنهاد میکنم این پروژه رو بسازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفیق زدم 75-80 هزار تومن . شما میگی پروژه ؟
    جای مشاوره خرید اسپیکر لینکش دارید ؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام

یه هدست میخوام قیمت حدود 30-40 تومان و اینکه کیفیت میکروفنش واسم اهمیت داره . چه برند و مدلی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با توجه به صحبت های آقای t-jays و کمک های فراموش نشدنی آقای pedi-xx من امروز هدفون z1000 رو با قیمت 605000 تومان تهیه کردم.
    با تست اولیه هدفون اول کاملا پشیمون شدم، انگار صدا یه سری افکت های خاصی داشت که با گوش من سازگار نبود. به خاطر همین هم گفتم یه bx1000 بده تست کنم که گفت این مورد رو واس تست نداریم و مجبور به تست bx500 شدم و اگه مسخره نکنید از صدای اون خیلی بیشتر خوشم اومد
    صدای باز و طبیعی تر و بیس قوی تری داشت (z1000 که اصلا بیس نداشت ) و گوشی هاش راحت تر بودن ولی یه ذره رو گوش هم میومد که زیاد احساسش نمیکردی ولی در عوض صداهای بیرون و فروشنده ها رو با جزئیات بالا میشنیدم که با خودم گفتم احتمالا صدای آهنک هم همینطوری میره بیرون

چون من بیرون از منزل هم میخواهم گوش کنم ( به نظرم z1000 یه کم زیادی تو ذوق میزنه ) نظرشما چیه؟

یه مورد جالبم این که xb1000 سی چهل تومن از z1000 گرونتر بود.
    یه 2*2 تا 4 تا کردم دلو زدم به دریا و z1000 رو خریدم. فروشندهه خوشحال بود میگفت جفتشو بخر
    خلاصه که خدا کنه بعد از خرید یه پلیر خوب، از خرید این هدفون پشیمون نشم. ( اگه به گفته دوستمون به آمپ احتیاجی نداشته باشه )
    pedi جان اگه پلیری آمپی چیزی خریدی که راضی بودی ما رو هم بی خبر نزار
    من میخواهم یه آی پاد تاچ 5 بگیرم.
    باز هم از همه ی دوستان تشکر میکنم
    سلام
    با قیمت خیلی خوبی خریدید مبارک باشه پس بهرته منم قیمت توی پست رو به جدید اصلاح کنم.
    در مورد بیس :
    بیشترین تغییرات توی دوره ی burn in برای همین بیس افتاق میفته
    خود من که m50 رو خریدم تا حدود 30 ساعت خبری از بیس نبود و اروم اروم بیس پیداش شد.
    خوب z1000 برای بیرون شاید یه کم توی چشم باشه ولی چاره ای نیست مگه اینکه بخواین یه 200 تومن هم پول ایرفون بدین.
    ولی از m50 جمع و جور تر و زیباتره .
    من خودم از 5 ipod touch با m50 استفاده می کنم و احساس میکنم بدون امپ تا حدود 80 الی 90 درصد(بستگی به رکورد)
    پس شما به احتمال خیلی کم به امپ احتیاج خواهید داشت.
    خواهش میکنم.
    من خودم احساس میکنم که که کیفیت صدا و تفکیک صداش یکم خوب نیست (البته نسبت به m50) البته هنوز مراحل burn in طی نشده. (البته به صورت فنی نمیدونم چیه ولی شاید هنوز به صداش عادت نکردم)
    ولی به یکی از دوستام گفتم، قرار شد چند روزی برم پیشش و از سیستم استدیوئیش استفاده کنم همچنین گفته میتونه از دوستاش یه m50 جور کنه تا تست کنیم. چند روز بعد میام به صورت مبتدیانه یه مقایسه میزنم. امیدوارم مفید واقع بشه.
    در مورد xb1000 هم صداشو نشنیدم ولی فکر نکنم کیفیت صداش به z1000 برسه.
    اگر سعی کنید برای هدفونتون وقت بزارید 100% جواب میگیرین.
    حداقل هدفونتون رو 50 ساعت قبل از تست burn in کنید
    xb1000 هم سبک صداش با z1000 قابل مقایسه نیست و اگر معیارهای audiophile مد نظر باشه z1000 به مراتب هدفون بهتریه.
    موفق باشید.

6. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من ی هدفون دارم پارسال خریدم ولی برن اینش نکردم الان میتونم؟ اگه بله بگید دقیقا چیکاربایدبکنم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا من هرچی گشتم درمورد 271 چیزی پیدا نکردم توضیح داده باشید میشه لینک بدید.سی ایکس 300 چی ارزش هزینه داره تا اون حد؟یعنی 271 خیلی افتضاحه؟یکی داره میخوام از اون بخرم قیمت خوبی گفته البته دست دومه حدود 75 گفته.پیشنهاد شما چیه من پلیرم جی 3 کووان هست با سورسه فلک.راستی برای این سورس و پلیر با هدفون فول سایز 280 pro سنهایزر احتیاجی به آمپ داره برا درایو شدن اگر بله چه مدلی
    من ی هدفون دارم پارسال خریدم ولی برن اینش نکردم الان میتونم؟ اگه بله بگید دقیقا چیکاربایدبکنم

جواب منو بدید لطفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. ببخشید با CX 215 اشتباه گرفتم!
    اگر با این قیمت می توانید مدل CX 271 را تهیه کنید خرید به صرفه ای است در صورتی که از سالم بودن هدفون اطمینان دارید. این مدل بیس قوی دارد بر خلاف XBA-1. خرید CX 300-II هم ارزش دارد. به خصوص به دلیل شفاف تر بودن صدای این مدل. صدای cx 271 کمی خفه به نظر می رسد و برای سبکی مثل classic یا new age پیشنهاد نمی شود اما برای الکترونیک مناسب است.
    HD 280 pro مثل بیشتر Dynamic ها آمپ برای بالا بردن کیفیت صدا مناسب است. در ضمن برای رسیدن به حداکثر توانایی به آمپ نیاز دارید. نمودار امپدانس:

اینجا را بخوانید (what we think):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آمپ های پرتابل از پس درایو کردن این هدفون بر می آیند. مثل Fiio E17
    موفق باشید.

در مورد سوال دوم: اگر از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کرده اید به طور خودکار Burn in شده است در غیر اینصورت از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کنید تا Burn in شود. بهترین راه Burn in گوش دادن به موسیقی و Burn in کردن از طریق گوش شماست.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 21-07-2013 at 20:16.

10. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. ببخشید با CX 215 اشتباه گرفتم!
    اگر با این قیمت می توانید مدل CX 271 را تهیه کنید خرید به صرفه ای است در صورتی که از سالم بودن هدفون اطمینان دارید. این مدل بیس قوی دارد بر خلاف XBA-1. خرید CX 300-II هم ارزش دارد. به خصوص به دلیل شفاف تر بودن صدای این مدل. صدای cx 271 کمی خفه به نظر می رسد و برای سبکی مثل classic یا new age پیشنهاد نمی شود اما برای الکترونیک مناسب است.
    HD 280 pro برای درایو شدن به آمپ نیاز ندارد اگر با سورس قدرتمند استفاده شود (مثل سورس شما) در غیر اینصورت نتیجه خوبی نخواهید گرفت اما مثل بیشتر Dynamic ها آمپ برای بالا بردن کیفیت صدا مناسب است.
    موفق باشید.

در مورد سوال دوم: اگر از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کرده اید به طور خودکار Burn in شده است در غیر اینصورت از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کنید تا Burn in شود. بهترین راه Burn in گوش دادن به موسیقی و Burn in کردن از طریق گوش شماست.
    موفق باشید.
    ممنون از جوابتون فقط میشه ایدی یاهوتونو بدید ی سوال دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

استاد t-jays چند تا سوال برام پیش اومده:
    1. به نظرتون خیلی ضایع ست z1000 رو بیرون از خونه استفاده کنی؟ pedi جان شما استفاده میکنی؟
    2. آیا پلیر Hifiman HM-602 و 601 تو ایران گیر میاد؟ چون تو اون فروم هایی که معرفی کرده بودید، یه استادی گفته بود بهترین گزینه اینه.
    3. بین پلیر های آیپاد تاچ 5 و آیپاد نانو 7 ،کدوم تو بحث موزیک و درایو شدن قوی تره؟ ( فقط تو بحث موزیک )
    4. رو ایرفون خود آیپاد تاچ نمیشه حسابکرد؟
    5. در آخر این که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این طور که من فهمیدم این هدفونو یکی از بدترین هدفون ها حتی بین ارزون قیمت ها معرفی کرده که حتی به px 200 ii سنهایزر هم نمیرسه چه برسه به هدفونی مثل 380 pro ! نظرتون چیه؟
    با تشکر

Last edited by mohsen 1373; 21-07-2013 at 23:00.

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

دوستان نظرشون راجع jabra revo به چیه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •