تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 503 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

با تشکر از شما . کیلومتر ماشین الان روی 34000 هست و خرداد 90 تحویل گرفتم .
    خواهش میکنم
    البته فکر کنم بازم فراموش کردید تیپ ماشین و حدود قیمتی که خودتون دارید رو بگید
    به هر حال
    همون قیمتی که عرض کردم فکر کنم منصفانه باشه
    حالا هر چی بیشتر بتونید رو قیمت مانور بدید به نفعتونه
    به هر حال هیچکس جز خود مالک نمیتونه قیمت ایده آل خودشو برای فروش ماشین نسبت به شرایط مشخص کنه (چون هر شخصی مطمئنا دلایل خاص خودشو برای قیمت خودروش داره)

2. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید پیش بینیشون از قیمت ماشین تو ماههای آینده چیه؟
    خودرو سازا میتونن با این روند تولیدشونو حفظ کنن یا مثه چند ماه پیش باز تولیدشون میخوابه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

اساتید پیش بینیشون از قیمت ماشین تو ماههای آینده چیه؟
    خودرو سازا میتونن با این روند تولیدشونو حفظ کنن یا مثه چند ماه پیش باز تولیدشون میخوابه؟
    والا بنده که خیلی کوچکتر از اونم که بخوام نظر کارشناسی بدم
    ولی با توجه به اتفاقات اخیر صنعت خودرویی تنها احتمالی که از همه بیشتر میشه بهش تکیه کرد ثبات نسبی قیمت ها همراه با جهش نسبی اون (البته کمتر از چند ماهه گذشته) هست
    چون متاسفانه تولید هر روز کم و کمتر میشه و از اونطرف سیل زیاد خریداران منتظر هم باید بهش اضافه کرد که هر از چند گاهی به هوای خرید بازار رو احاطه میکنن ولی بخاطر عدم یافتن قیمت مناسب مجدد به لیست انتظار برمیگردن و همین تراکم خریدار ممکنه در بازه ای از زمان باعث ناهنجاری در روند بازار بشه...
    البته روی کار آمدن دولت جدید و اقدامات احتمالی اون برای کنترل بازار و یا تغییر در روند تولیدی و اضافه یا کم شدن حمایت دولتی همگی میتونه در شرایط بازار تاثیر بذاره
    بنده به شخصه راه نجات این بازار رو آزادسازی واردات بدون تعرفه گمرکی میدونم چون تاکنون خودروسازای وطنی بارها ثابت کردند چقدر به فکر مشتری و رضایت اون هستند !

5. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    206 تیپ2،نوک مدادی ، بیمه یک سال ، بدون رنگ و تمیز کارکرد 70000 ، مدل 88 چند قیمت می خوره؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا بنده که خیلی کوچکتر از اونم که بخوام نظر کارشناسی بدم
    ولی با توجه به اتفاقات اخیر صنعت خودرویی تنها احتمالی که از همه بیشتر میشه بهش تکیه کرد ثبات نسبی قیمت ها همراه با جهش نسبی اون (البته کمتر از چند ماهه گذشته) هست
    چون متاسفانه تولید هر روز کم و کمتر میشه و از اونطرف سیل زیاد خریداران منتظر هم باید بهش اضافه کرد که هر از چند گاهی به هوای خرید بازار رو احاطه میکنن ولی بخاطر عدم یافتن قیمت مناسب مجدد به لیست انتظار برمیگردن و همین تراکم خریدار ممکنه در بازه ای از زمان باعث ناهنجاری در روند بازار بشه...
    البته روی کار آمدن دولت جدید و اقدامات احتمالی اون برای کنترل بازار و یا تغییر در روند تولیدی و اضافه یا کم شدن حمایت دولتی همگی میتونه در شرایط بازار تاثیر بذاره
    بنده به شخصه راه نجات این بازار رو آزادسازی واردات بدون تعرفه گمرکی میدونم چون تاکنون خودروسازای وطنی بارها ثابت کردند چقدر به فکر مشتری و رضایت اون هستند !
    شوما سروری داداش
    تحلیلت خیلی کامل و منطقی بود
    راستیتش من یه 131 EX دارم که قصدم فروشه اما بازار خیلی خرابه،سود که نخواستیم بکنیم اما خریدارم نیست!
    واسه همین دودلم الان بفروشم تا حداقل ضرر نکنم،سود پیش کش یا منتظر بمونمو ...
    در هرصورت ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.پراید به رنگ سبز لجنی .مدل 80 کاربراتوری.بدون رنگ و خط و خش.کارکرد 50000 .در حد صفر.تخفیف بیمه هم داره. کلا همه چیشم فابریکه.چند بخرم خوبه؟ برای یکی از اشناهاس.

در آغاز فعالیت Rzhoni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان تا١٢.٥-١٣ چه ماشيني رو معرفي ميكنيد؟
    راستش اصلا دلم پرايت نميخواد اما با بودجه ي محدودم انگار چاره اي به جز همين ... ندارم
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان تا١٢.٥-١٣ چه ماشيني رو معرفي ميكنيد؟
    راستش اصلا دلم پرايت نميخواد اما با بودجه ي محدودم انگار چاره اي به جز همين ... ندارم
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

میتونید به پژو 405 مدل پایین هم فکر کنید ( مدل 84 )
    سمند ال ایکس 83 درب و داغون هم گیرتون میاد ولی خریدش توصیه نمیشه
    پراید مدل 89 بهترین گزینه برای شماست ( کمی بودجه را بالا ببرید (نزدیک 14 الی 15 ) و پراید سری ایکس 100 بخرید پشیمون نمیشید از همه نظر با پراید های قبلی فرق میکنه و سواری نرم و خوبی داره )

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام اساتید تا 20 تومن چی پیشنهاد میدید. کارکرده باشه . رنگ هم داشته باشه مهم نیست . داخلی یا خارجی هم نیست. برای کارکرد خانوادگی میخام. نظر خودم رو ال 90 هست. ممنون از راهنماییتون. چهار نفر هستیم. راجتی و بی سرو صدا بودن ماشین و امنیت اون برام مهمه.
    Last edited by toorajjj; 10-07-2013 at 22:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

پرشیا مدل 88، سفید ، کمی خط و خش دورش، بنزین.. 120 تا کارکرد، بیمه 8 ماه مونده، 4 سال تخفیف ، قیمتش چند میشه؟77

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •