تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 421 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من هم با یک نفر سر کار مشکلم داره جدی میشه. البته صرفا من نیستم که با ایشون مشکل دارم
    قبلا این شخص در یک تیم دیگه بود و اصلا غیر سلام و نهایتا بحثهای کاری، هیچکاری باهاش نداشتم. ولی مدیرشون به نوعی برکنار شد و این شخص و همکارش به اتاقی که من هستم منتقل شدن
    (تعریف از خودم نباشه) از نظر سطح علمی و فنی ازش بالاترم. اصلا در حدی نیست که بخوام باهاش دهن به دهن بشم
    از نظر تربیت متاسفانه سطح پایینه و اخلاق و رفتار بعضا کودکانه و لاتی داره... در همه کارها دخالت میکنه و در مقابل وقتی در مورد کارش می پرسم، خیلی بد برخورد میکنه!
    خلاصه اینکه اون همکارشو که بدجوری تحقیر میکنه. یعنی تا نزدیک فحشهای ناموسی میره ...
    این رفتارشو کم کم میخواد به من هم منتقل کنه که معمولا با بی محلی جوابشو میدم. استفاده از تیکه هایی مثل نمیفهمی و ....

الان با مدیرمون هم با غرور و تکبر رفتار میکنه و به نوعی مثلا می خواد مستقل بودن خودشو به رخ مدیر بکشه. مدیر هم آدم آروم و صبوریه ...
    بر عکس من آدم صبوری نیستم و میترسم آخر سر این آدم مزاحم و خودم یه بلایی بیارم.
    شاید قسمتی از این رفتار برای این باشه که فکر میکرده بعد از برکناری مدیر تیمشون، ایشون میشه مدیر. اما الان نه تنها اومده زیر نظر مدیر ما، بلکه احتمال اینکه من هم مدیر این بخش بشم وجود داره و در واقع نزول جایگاه هم خواهد داشت!!!

حتی با اون یکی همکار طوری برخورد علنی میکنه که مثلا نیاد مشکلات علمیش رو با من مطرح کنه. مثلا به زعم خودش! روشهای منو زیر سوال هم میبره

واقعا نمی دونم بهترین عکس العمل برای این شرایط چیه؟ من هنوز بی محلی کنم؟
    مدیرمون هم همش میگه همکاری کنید. نزارید کار زمین بمونه و ...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    دوستان من هم با یک نفر سر کار مشکلم داره جدی میشه. البته صرفا من نیستم که با ایشون مشکل دارم
    قبلا این شخص در یک تیم دیگه بود و اصلا غیر سلام و نهایتا بحثهای کاری، هیچکاری باهاش نداشتم. ولی مدیرشون به نوعی برکنار شد و این شخص و همکارش به اتاقی که من هستم منتقل شدن
    (تعریف از خودم نباشه) از نظر سطح علمی و فنی ازش بالاترم. اصلا در حدی نیست که بخوام باهاش دهن به دهن بشم
    از نظر تربیت متاسفانه سطح پایینه و اخلاق و رفتار بعضا کودکانه و لاتی داره... در همه کارها دخالت میکنه و در مقابل وقتی در مورد کارش می پرسم، خیلی بد برخورد میکنه!
    خلاصه اینکه اون همکارشو که بدجوری تحقیر میکنه. یعنی تا نزدیک فحشهای ناموسی میره ...
    این رفتارشو کم کم میخواد به من هم منتقل کنه که معمولا با بی محلی جوابشو میدم. استفاده از تیکه هایی مثل نمیفهمی و ....

الان با مدیرمون هم با غرور و تکبر رفتار میکنه و به نوعی مثلا می خواد مستقل بودن خودشو به رخ مدیر بکشه. مدیر هم آدم آروم و صبوریه ...
    شاید قسمتی از این رفتار برای این باشه که فکر میکرده بعد از برکناری مدیر تیمشون، ایشون میشه مدیر. اما الان نه تنها اومده زیر نظر مدیر ما، بلکه احتمال اینکه من هم مدیر این بخش بشم وجود داره و در واقع نزول جایگاه هم خواهد داشت!!!

حتی با اون یکی همکار طوری برخورد علنی میکنه که مثلا نیاد مشکلات علمیش رو با من مطرح کنه. مثلا به زعم خودش! روشهای منو زیر سوال هم میبره

سلام

مسئله ساده هست و به توانائی مدیر در مدیریت و شخصبتش بستگی داره که تا چه حد قوی و کاردان باشه
    در قسمتی از قانون کار , چیزی هست به نام تخلفها و مجازاتها
    چند دسته هست این تخلفها که دو دسته ی کلیش اینه:
    تخلفات بزرگ great violations
    تخلفات عادی
    خیانت در امانت , سرقت , افشای اسرار کار , غیاب 7 روزه یا بیشتر بدون درخواست قبلی و کسب اجازه بدون عذر موجه , ضرب و شتم کارفرما یا همکار , تمارض , تخریب اموال شرکت , خسارت سنگین به شرکت , انجام ندادن دستورات مافوق , کم کاری , همگی از تخلفات بزرگ هست که مجازاتش از کسر حقوق هست تا اخراج با محرومیت از پاداش پایان خدمت .
    تخلفات عادی مثل غیبت کمتر از 7 روز پشت سر هم بدوم عذر موجه , دیر آمدن , زود رفتن , خروج بی اجازه ی قبلی در ساعت کاری , غذا خوردن در محل کار بدون اجازه و خارج از وقت معین برای غذا خوردن , بی دقتی ,

غیر از اون جنبه ی قانونی هم داره که میشه در کلانتری شکایت کرد و پیگیری قانونی کرد تا مطالبه ی حق مثل پرداخت غرامت یا زندان

شما باید قانونی با این شخص برخورد کنی تا نتونه نقطه ضعف از شما بگیره
    کارهائی که باید انجام بدین :
    1- با خوشروئی اما بدون لبخند بهش بگین فلانی لطفاً با من شوخی نکن . همگی میایم اینجا برای کار . کسی که باهات شوخی نداره باهاش شوخی نکن .
    2- اگر باز تکرار کرد مدیر رو تنها ببینین و بهش بگین فلانی حرفهای زشت و رکیک میزنه . بهش گفتم درست صحبت کنه اما باز تکرار کرد . شما در جریان باشین
    به مدیر تکلیف نکنین تا باهاش حرف بزنه . اگه مدیر باکفایتی باشه خودش بلده چکار کنه
    یکی از وظائف مدیر رسیدگی به شکایات و مشکلات کارکنان هست طبق قوانین و مقررات و ضوابطِ اداره ی کار و دستورالعملهای داخلی

3- اگر باز هم تکرار کرد , یک یادداشت شکایت رسمی بنویسید با تاریخ و به اسم مدیر و بنویسید پیرو اطلاع قبلی اینجانب به شما که فلانی رفتار ناپسند داره در محیط کار , به اطلاعتون میرسونم که هنوز هم رفتار ناپسندش رو تکرار میکنه
    خواهشمند است به این موضوع رسیدگی کنین
    یک کپی از نامه رو نگه دارین
    مدیر اگر باکفایت باشه باید بخوادش و بهش اخطار شفاهی بده
    اگر اون آدم اومد گفت چرا رفتی به مدیر گفتی , بگین من بهت تذکر دادم با کسی که باهات شوخی نداره شوخی نکن و توی محیط کار کسی حق حرف زشت و رفتار زشت نداره . قبول نکردی . اینجا هم مدیر داره . بهش خبر دادم تا اطلاع داشته باشه
    مبادا لبخند بزنین یا تند صحبت کنین . بدون لبخند و جدی و آروم بهش بگید
    اگر درست شد که هیچ , اگر درست نشد دوباره نامه ی رسمی بدین به مدیر و بنویسین با وجود اطلاع شفاهی و کتبی به شما هنوز هم فلانی داره تخلفش رو تکرار میکنه که رفتار ناپسند و استفاده از کلمات زشت در محیط کار هست
    اگر مدیر باکفایت باشه باید بهش اخطار کتبی نهائی بده به ضرورت تغییر رفتارش در محیط کار و تبعیت از قوانین و مقررات و شئونات اخلاقی
    بعد از اون دیگه باید با کسر حقوق مجازات بشه با نامه ی رسمی از کارگزینی یا مسئولش یا مدیر شرکت یا اداره که میره توی پرونده اش مثل اخطارهای قبلی
    هیچکسی حق توهین و کتک کاری زد و خورد در محیط کار و حتی بیرون رو نداره , از مدیر کل گرفته تا کارگر ساده
    در برخورد با متخلف فقط باید قانون رو اجرا کرد . نه بیشتر و نه کمتر وگرنه میتونه اون هم بگه بهم فحش داد و باهام دعوا کرد
    ما از این آدمها داشتیم که خیلی راحت تا اخراج پیش رفت و اخراج شد
    همسایه های جنوبیمون یه مَثَل دارند که میگه:
    دری که ازش باد میاد ببندش و راحت بشین
    باب یِجي لَک مِنّه ریح , سِدُه و إستَریح
    bab yeji lak menno ree7 seddow estaree7
    یعنی دندونی که درد میکنه بکش بنداز دور
    مدیر با کفایت به چند نفر اجازه ادامه کار در شرکت نمیده :
    خائن
    بی ادب
    نامنظم
    ناواردی که کار هم یاد نمیگیره
    اگر کار این فرد به فحش و اینها کشید میتونین با بردنِ شاهد یا گرفتن استشاهد (استشهاد )از شهود ازش شکایت کنین که غرامت و زندان داره
    اما خودتون هرگز با فحش و دعوا جوابش ندین
    ایران رو نمیدونم اما اینجا لایحه ی تخلفات و مجازاتها باید قاب شده به دیوار شرکت یا اداره یا فروشگاه نصب شده باشه وگرنه وقتی بازرس اداره ی کار میاد اخطار کتبی میده و اگر ظرف 30 روز نصب نشد غرامت چند ملیونی داره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-04-2015 at 23:43.

3. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من امروز ماشینمو بردم تعمیرگاه
    گفت ماشینتو بذار فردا بیا ببرش
    بعد یه آقایی لطف کردند گفتند بگو فامیل آقای فلانی هستی بدون نوبت الان درستش کنه
    خلاصه بدون نوبت درستش کرد آقای تعمیرکار هم گفت من از گارانتیش استفاده کردم اما پیش خودمون باشه ماشینت با این وضع نمی تونست استفاده از گارانتی بکنه
    یه آقای مشتری دیگه که اونجا وایستاده بود دید من در برابر حرف آقای تعمیرکار بربر نگاه میکنم گفت نگرفتی؟ یعنی شیرینی میخواد
    نگاه کردم توی کیفم دیدم فقط یه اسکناس دارم؟
    شما جای من بودید اونو به آقای تعمیرکار می دادید یا آقایی که بهتون لطف کرد(البته اونم تعمیرکار یه بخش دیگه بود)
    اصلا هیچی می دادید؟

5. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امروز ماشینمو بردم تعمیرگاهگفت ماشینتو بذار فردا بیا ببرشبعد یه آقایی لطف کردند گفتند بگو فامیل آقای فلانی هستی بدون نوبت الان درستش کنهخلاصه بدون نوبت درستش کرد آقای تعمیرکار هم گفت من از گارانتیش استفاده کردم اما پیش خودمون باشه ماشینت با این وضع نمی تونست استفاده از گارانتی بکنهیه آقای مشتری دیگه که اونجا وایستاده بود دید من در برابر حرف آقای تعمیرکار بربر نگاه میکنم گفت نگرفتی؟ یعنی شیرینی میخوادنگاه کردم توی کیفم دیدم فقط یه اسکناس دارم؟شما جای من بودید اونو به آقای تعمیرکار می دادید یا آقایی که بهتون لطف کرد(البته اونم تعمیرکار یه بخش دیگه بود)اصلا هیچی می دادید؟
    بله چون هم ماشین را خارج از نوبت درست کرده و هم به ادعای خودش از گارنتی استفاده کرده و خرج زیادی برایتان نتراشیده! البته اگر اسکناس درشت بود جند لحظه به یک بهانه‌ایی از تعمیرگاه بیرون میامدم و پولم را خرد میکردم و برمیگشتم و یک 10.000 تومانی بهش اضافه‌تر میدادم اگر هم پول کافی نداشتم و یا لازمم بود تشکر میکردم و روز بعد اگر گذرم به مغازش خورد اون 10.000 تومان را بهش میدادم

7. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

اگر من بودم به مدیرمون میگفتم.به هر حال حرف اول رو مدیر میزنه.البته نه جوری که حالت چوقولی و بچه گانه پیدا کنه.

ولی به نظرم کار درست اینه که به بی محلی ادامه بدید...همیشه در روی یک پاشنه نمیچرخه.بالاخره شما مدیر میشید و میتونید حسابی حالش رو بگیرید

9. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

مسئله ساده هست و به توانائی مدیر در مدیریت و شخصبتش بستگی داره که تا چه حد قوی و کاردان باشه
    در قسمتی از قانون کار , چیزی هست به نام تخلفها و مجازاتها
    چند دسته هست این تخلفها که دو دسته ی کلیش اینه:
    تخلفات بزرگ great violations
    تخلفات عادی
    خیانت در امانت , سرقت , افشای اسرار کار , غیاب 7 روزه یا بیشتر بدون درخواست قبلی و کسب اجازه بدون عذر موجه , ضرب و شتم کارفرما یا همکار , تمارض , تخریب اموال شرکت , خسارت سنگین به شرکت , انجام ندادن دستورات مافوق , کم کاری , همگی از تخلفات بزرگ هست که مجازاتش از کسر حقوق هست تا اخراج با محرومیت از پاداش پایان خدمت .
    تخلفات عادی مثل غیبت کمتر از 7 روز پشت سر هم بدوم عذر موجه , دیر آمدن , زود رفتن , خروج بی اجازه ی قبلی در ساعت کاری , غذا خوردن در محل کار بدون اجازه و خارج از وقت معین برای غذا خوردن , بی دقتی ,

غیر از اون جنبه ی قانونی هم داره که میشه در کلانتری شکایت کرد و پیگیری قانونی کرد تا مطالبه ی حق مثل پرداخت غرامت یا زندان

شما باید قانونی با این شخص برخورد کنی تا نتونه نقطه ضعف از شما بگیره
    کارهائی که باید انجام بدین :
    1- با خوشروئی اما بدون لبخند بهش بگین فلانی لطفاً با من شوخی نکن . همگی میایم اینجا برای کار . کسی که باهات شوخی نداره باهاش شوخی نکن .
    2- اگر باز تکرار کرد مدیر رو تنها ببینین و بهش بگین فلانی حرفهای زشت و رکیک میزنه . بهش گفتم درست صحبت کنه اما باز تکرار کرد . شما در جریان باشین
    به مدیر تکلیف نکنین تا باهاش حرف بزنه . اگه مدیر باکفایتی باشه خودش بلده چکار کنه
    یکی از وظائف مدیر رسیدگی به شکایات و مشکلات کارکنان هست طبق قوانین و مقررات و ضوابطِ اداره ی کار و دستورالعملهای داخلی

3- اگر باز هم تکرار کرد , یک یادداشت شکایت رسمی بنویسید با تاریخ و به اسم مدیر و بنویسید پیرو اطلاع قبلی اینجانب به شما که فلانی رفتار ناپسند داره در محیط کار , به اطلاعتون میرسونم که هنوز هم رفتار ناپسندش رو تکرار میکنه
    خواهشمند است به این موضوع رسیدگی کنین
    یک کپی از نامه رو نگه دارین
    مدیر اگر باکفایت باشه باید بخوادش و بهش اخطار شفاهی بده
    اگر اون آدم اومد گفت چرا رفتی به مدیر گفتی , بگین من بهت تذکر دادم با کسی که باهات شوخی نداره شوخی نکن و توی محیط کار کسی حق حرف زشت و رفتار زشت نداره . قبول نکردی . اینجا هم مدیر داره . بهش خبر دادم تا اطلاع داشته باشه
    مبادا لبخند بزنین یا تند صحبت کنین . بدون لبخند و جدی و آروم بهش بگید
    اگر درست شد که هیچ , اگر درست نشد دوباره نامه ی رسمی بدین به مدیر و بنویسین با وجود اطلاع شفاهی و کتبی به شما هنوز هم فلانی داره تخلفش رو تکرار میکنه که رفتار ناپسند و استفاده از کلمات زشت در محیط کار هست
    اگر مدیر باکفایت باشه باید بهش اخطار کتبی نهائی بده به ضرورت تغییر رفتارش در محیط کار و تبعیت از قوانین و مقررات و شئونات اخلاقی
    بعد از اون دیگه باید با کسر حقوق مجازات بشه با نامه ی رسمی از کارگزینی یا مسئولش یا مدیر شرکت یا اداره که میره توی پرونده اش مثل اخطارهای قبلی
    هیچکسی حق توهین و کتک کاری زد و خورد در محیط کار و حتی بیرون رو نداره , از مدیر کل گرفته تا کارگر ساده
    در برخورد با متخلف فقط باید قانون رو اجرا کرد . نه بیشتر و نه کمتر وگرنه میتونه اون هم بگه بهم فحش داد و باهام دعوا کرد
    ما از این آدمها داشتیم که خیلی راحت تا اخراج پیش رفت و اخراج شد
    همسایه های جنوبیمون یه مَثَل دارند که میگه:
    دری که ازش باد میاد ببندش و راحت بشین
    باب یِجي لَک مِنّه ریح , سِدُه و إستَریح
    bab yeji lak menno ree7 seddow estaree7
    یعنی دندونی که درد میکنه بکش بنداز دور
    مدیر با کفایت به چند نفر اجازه ادامه کار در شرکت نمیده :
    خائن
    بی ادب
    نامنظم
    ناواردی که کار هم یاد نمیگیره
    اگر کار این فرد به فحش و اینها کشید میتونین با بردنِ شاهد یا گرفتن استشاهد (استشهاد )از شهود ازش شکایت کنین که غرامت و زندان داره
    اما خودتون هرگز با فحش و دعوا جوابش ندین
    ایران رو نمیدونم اما اینجا لایحه ی تخلفات و مجازاتها باید قاب شده به دیوار شرکت یا اداره یا فروشگاه نصب شده باشه وگرنه وقتی بازرس اداره ی کار میاد اخطار کتبی میده و اگر ظرف 30 روز نصب نشد غرامت چند ملیونی داره
    اگر من بودم به مدیرمون میگفتم.به هر حال حرف اول رو مدیر میزنه.البته نه جوری که حالت چوقولی و بچه گانه پیدا کنه.

ولی به نظرم کار درست اینه که به بی محلی ادامه بدید...همیشه در روی یک پاشنه نمیچرخه.بالاخره شما مدیر میشید و میتونید حسابی حالش رو بگیرید
    ممنون از هر دو دوست گرامی
    آقا محمد من واقعا دوست ندارم این شخص بیکار بشه. اصلا فکرش رو هم نمیکنم که یه آدم خدایی نکرده از نون خوردن بیفته
    ولی متاسفانه رفتارش هر روز بدتر میشه. سعی میکنم همین روندی که شما گفتی رو در موردش اجرا کنم. به نظر خودم که تا امروز هم منطقی و معقول جلو رفتم و بهانه ای دستش ندادم

بد نیست اینم اضافه کنم:
    انگار یه جورهایی دنبال اذیت کردنه دیگرانه با کمال غرور و پررویی. امروز میزش رو جا به جا کرد و طوری نشست که بر همه اتاق مسلط باشه(مثلا مدیریتی)
    2-3 تا دری وری هم به این و اون میگفت که من توجهی نکردم. بعد شروع کرد به نمی دونم چه کاری و هر 5-6 تا کلید کیبورد رو که میزد، یک اینتر میزد. محکم هم میزد
    قشنگ رو اعصاب بود. منم هندزفری رو زدم به گوشی و تا بعد از ظهر راحت بودم.

عصر مدیر اومد و منو خواست اتاقش. گفت امروز میخوام بیام اتاق شما برای جلسه. برو به فلانی بگو میزشو درست کنه تا من بیام
    من رفتم بهش گفتم و برگشتم پیش مدیر
    این آقا هم با حالت عصبانیت راه افتاد اومد دفتر مدیر و جلوی 2-3 نفر گفت اگر میخوای چیزی به من بگی خودت بیا بگو. واسطه نفرست. آفرین!
    بعد هم تعطیل کرد و رفت!

قضاوت با شما

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون از هر دو دوست گرامی
    آقا محمد من واقعا دوست ندارم این شخص بیکار بشه. اصلا فکرش رو هم نمیکنم که یه آدم خدایی نکرده از نون خوردن بیفته

سلام
    خائن , بی ادب , نامنظم و آدمی که کار بلد نیست و یاد هم نمیگیره , این 4 تا رو کارفرما حق داره اخراج کنه و حتی بکشه کلانتری و دادگاه و ازشون خسارت هم بگیره یا بندازه زندان
    البته اگر هم حقی دارند باید کارفرما حقشون رو بهشون بده
    حق هر کارفرمائی هست که بهترینها رو بگیره (داناترین و امین ترین )
    اونی هم که خائنه یا بی ادبه یا نامنظمه یا کار بلد نیست , یا باید مثل بچه آدم رفتار کنه و زحمت بکشه و کاستیهاش و عیبهاش رو برطرف کنه یا هی استخدام بشه و اخراج بشه

انگار یه جورهایی دنبال اذیت کردنه دیگرانه با کمال غرور و پررویی. امروز میزش رو جا به جا کرد و طوری نشست که بر همه اتاق مسلط باشه(مثلا مدیریتی)
    2-3 تا دری وری هم به این و اون میگفت که من توجهی نکردم. بعد شروع کرد به نمی دونم چه کاری و هر 5-6 تا کلید کیبورد رو که میزد، یک اینتر میزد. محکم هم میزد
    قشنگ رو اعصاب بود. منم هندزفری رو زدم به گوشی و تا بعد از ظهر راحت بودم.

:
    ظاهراً از نظر روانی مشکل داره . شاید مبتلا به بیماری تکبر و خود بزرگ بینی هست
    اینهاش به خودش مربوطه اما نه حق توهین داره نه مزاحمت نه کم کاری یا خرابکاریِ کارهای دیگران و باید قانونی باهاش برخورد بشه

عصر مدیر اومد و منو خواست اتاقش.
    گفت امروز میخوام بیام اتاق شما برای جلسه. برو به فلانی بگو میزشو درست کنه تا من بیام
    من رفتم بهش گفتم و برگشتم پیش مدیر
    این آقا هم با حالت عصبانیت راه افتاد اومد دفتر مدیر و جلوی 2-3 نفر گفت اگر میخوای چیزی به من بگی خودت بیا بگو.
    واسطه نفرست. آفرین!
    بعد هم تعطیل کرد و رفت!

قضاوت با شما
    ظاهراً مدیر شما شخصیتش در حد لازم قوی نیست
    اصلاً کارمند حق نداره در نزده بیاد تو اتاق مدیر
    حتی اگر در باز باشه باز هم باید قبل از ورود سلام کنه و اجازه بگیره برای ورود
    چه برسه که همینجوری بیاد تو و با این لهجه هم به مدیر امر و نهی کنه جلوی دیگران

شاید این طرف بیشتر شایسته ی مدیر شدن باشه بشرطی که کار بلد باشه و با انصاف

مدیر باید کار بلد باشه و با اخلاص و منظم و با جذبه یعنی دیگران ازش حساب ببرند .
    مدیرتون یا شخصیتش به اندازه کافی قوی نیست یا قدرت اجرائی نداره یعنی بهش صلاحیتِ برخورد با این جور مشکلات رو ندادند یا اینکه از دردسر میترسه و حاضره شما مشکل داشته باشید اما خودش مشکل نداشته باشه یعنی آسه بره آسه بیاد .

=======================================
    به هر حال خط قرمزها اینهاست:
    توهین , ضرب و شتم , مزاحمت , خیانت , بی نظمی , ناواردی در کار , خسارت , خرابکاری
    شاید مدیرتون به آموزش احتیاج داره تا بدونه خط قرمزها چیه و چطور باید برخورد کنه با کارکنانی که از خط قرمزها رد میشند و هشدارها و اخطارها رو هم نادیده میگیرند

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    خائن , بی ادب , نامنظم و آدمی که کار بلد نیست و یاد هم نمیگیره , این 4 تا رو کارفرما حق داره اخراج کنه و حتی بکشه کلانتری و دادگاه و ازشون خسارت هم بگیره یا بندازه زندان
    البته اگر هم حقی دارند باید کارفرما حقشون رو بهشون بده
    حق هر کارفرمائی هست که بهترینها رو بگیره (داناترین و امین ترین )
    اونی هم که خائنه یا بی ادبه یا نامنظمه یا کار بلد نیست , یا باید مثل بچه آدم رفتار کنه و زحمت بکشه و کاستیهاش و عیبهاش رو برطرف کنه یا هی استخدام بشه و اخراج بشه

ظاهراً از نظر روانی مشکل داره . شاید مبتلا به بیماری تکبر و خود بزرگ بینی هست
    اینهاش به خودش مربوطه اما نه حق توهین داره نه مزاحمت نه کم کاری یا خرابکاریِ کارهای دیگران و باید قانونی باهاش برخورد بشه

ظاهراً مدیر شما شخصیتش در حد لازم قوی نیست
    اصلاً کارمند حق نداره در نزده بیاد تو اتاق مدیر
    حتی اگر در باز باشه باز هم باید قبل از ورود سلام کنه و اجازه بگیره برای ورود
    چه برسه که همینجوری بیاد تو و با این لهجه هم به مدیر امر و نهی کنه جلوی دیگران

شاید این طرف بیشتر شایسته ی مدیر شدن باشه بشرطی که کار بلد باشه و با انصاف

مدیر باید کار بلد باشه و با اخلاص و منظم و با جذبه یعنی دیگران ازش حساب ببرند .
    مدیرتون یا شخصیتش به اندازه کافی قوی نیست یا قدرت اجرائی نداره یعنی بهش صلاحیتِ برخورد با این جور مشکلات رو ندادند یا اینکه از دردسر میترسه و حاضره شما مشکل داشته باشید اما خودش مشکل نداشته باشه یعنی آسه بره آسه بیاد .

=======================================
    به هر حال خط قرمزها اینهاست:
    توهین , ضرب و شتم , مزاحمت , خیانت , بی نظمی , ناواردی در کار , خسارت , خرابکاری
    شاید مدیرتون به آموزش احتیاج داره تا بدونه خط قرمزها چیه و چطور باید برخورد کنه با کارکنانی که از خط قرمزها رد میشند و هشدارها و اخطارها رو هم نادیده میگیرند
    با تشکر از شما

البته عرض کردم که الان دوره گذاره. یعنی با توجه به اینکه مدیر اون تیم برکنار شد(آدم بی سوادی بود)، این فرد فکر میکرد حتما خودش مدیر میشه. حالا اینکه چه صحبتهایی با مدیر یا مدیرعامل داشته من واقعا مطلع نیستم
    ولی الان کاملا زیر نظر مدیر ما اومده. مدیر ما البته بیشتر روند کارش بر اساس رفاقت و کار گروهیه. چون سطح علمیش بالاست، بیشتر هدایت میکنه تا نظارت .... اغلب نیروهاش هم افراد با سواد و متخصصی هستن. اصلا بین ماها مسئله ای نیست که بخواد مدیر بحث جاذبه و دافعه ایجاد کنه. همه کار حتی قبل از خواستن مدیر روی رواله...

این مورد جدید رو واقعا من نمی دونم سرانجامش به کجا برسه. اصلا این فرد با تیم ما همخونی نداره. مدیر ما هم سعی کرده کارهای مرتبط با این فرد رو از طریق من انجام بده که احتمالا با 1-2 نفر دیگه بیان زیر نظر من.... ولی با این شرایط من اصلا قبول نمی کنم. فردی با این اخلاق و رفتار رو به عنوان هم اتاقی به سختی تحمل میکنم!!!

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    دوستان من قرارِ کاری رو از صفر شروع کنم که از نظر اطرافیان بی خود و مزحک به نظر میرسه چون چند باری توش شکست خوردم و هر کس میبینه میگه حوصله داری و من اگه جای تو بودم زندگی مو میکردم و اینحرفا ، هر کی میبینه تیکه ای میندازه و میره
    من خودم با اینا مشکلی ندارم و اصلا توجه نمیکنم ولی خانواده کنار نمیان هی میگن اطرافیان درست میگن و به زندگی فعلیت بچسب و کاری رو شروع نکن!! البته حق هم دارن چون چند باری شکست خوردم
    مشکلم با همین خانوادس چطور برخورد کنم؟ سخته هر ساعت و هر دقیقه موج منفی به آدم تزریق بشه
    متاسفانه خانواده از من یه زندگی معمولی میخوان نه چیز بیشتر!

15. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    اگر فردی آهنگ طلاق از گوگوش رو بفرسته، به نظرتون میخواسته
    چی به ما بگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •