سلام مهلت انتخاب رشته تا کی هستش؟
سلام مهلت انتخاب رشته تا کی هستش؟
منطقه 2اما من تو یادگار ماندگار که نگاه می کنم با رتبه ی 5200 هم قبول شدن!!!
دوستتون کدوم منطقه بود؟
---
با 5200؟
مطمئنی؟
----
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
از ساعت 14 امروز شروع میشه تا تقریبا دوشنبه ی هفته ی بعد.
دوستان با 2900 منطقه 2 ، دختر ، شانس قبولی توی پزشکی،دندان پزشکی یا داروسازی وجود داره؟(هر جای مملکت می خواد یاشه ...)
مرسی ...
از امروز تا 7 روز هستش
بچه ها ممکنه شهر های نزدیک تهران که تا 2 ساعت راهی و کمتر هست رو بگید
باسه ی غیر انتفایی م یخوام
بچه ها یه چیز جالب تا حالا توجه کرده بودید؟
دفترچه 89 رو با دفترچه 90 مقایسه کردم
تو دفترچه 89 جلوی هر رشته بین زن و مرد تفاوت قائل نشده. یعنی ظرفیت رو تقسسیم نکرده. چون دخترها هم رتبه هاشون بهتره بیشتر کلاسا دختر شدن
ولی الان تو دفترچه 90 ظرفیت رو بین دختر و پسر تقسیم کرده . با این تفاوت که ظرفیت برای پسرا بیشتره تا حد 2 برابر دخترا. خیلی جالبه . دمشون گرم.
پسرا امیدوار باشید امسال قبولی برای ما پسرا خیلی بهتر خواهد بود
(پسرا تشکر یادتون نره!!)
یه مثال هم از دانشگاه شیراز
Last edited by tariran0; 08-08-2011 at 11:31.
منم بخاطر نزدیکیش می خوام قم رو انتخاب کنم
شما تو چند صفحه قبل در مورد دانشگاه قم پرسیده بودین
من از طرف مدرسه یه بار اونجا رفتم رشته های زیادی نداره (بخصوص تو ارشد) ولی کارشناسیش خوبه تقریبا
ساختمون بانوان از آقایون کاملا جداس (فاصلش تقریبا 1000متره فک کنم)
من رفتم دانشکده فنی مهندسی (بالاش اسم پروفسور حسابی رو نوشته بودن که به نظرم بیشتر آبروی ایشونو برده بودن وضع دانشجوها کهالبته همه نه هاااا )
ضمنا مسئول دانشکنده فنی خیلی آدم خوبیه
کارگاهی هم برای مهندسی صنایع و برق داشتن که من تا رفتم اونجا از ترس میخواستم فرار کنم(مثل قتلگاه بود
برای همینم که شده من نه برق میرم نه صنایع)
ضمنا نکته مهم اینجاس که دانشگاه تقریبا خارج از شهره (یه 20-30کیلومتر) و خیلی هم منطقه کویریه ولی خوب محیط دانشگاه قشنگه ( یه 4-5تیکه گل پیدا میشه)
در کل اگه تصمیم داری حتما بیای قم بیشتر تحقیق کن
موفق باشی
با رتبه 10000 منطقه دو انتخاب رشته گزینه 2 واسم مکانیک شبانه تربیت دبیر شهید رجیی رو میاره بهش اعتماد کنم یا نه؟ عمران علم و فرهنگم میاره ولی من هر جا رو میگردم میگه عمران علم و فرهنگ زیر 3000 میخواد. خواهشا هر کی میدونه جواب بده
اره
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)