همین الان باز چک کردم منطقه 8 مخابراتی مشکل نداره
ولی منطقه 2 هنوز داره
همین الان باز چک کردم منطقه 8 مخابراتی مشکل نداره
ولی منطقه 2 هنوز داره
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید که روتر چه مشکل داره در مورد اینکه میگید چینی هست و این چیزا زیاد نمیتونه ربط داشته باشه چون huawei شرکت کوچکی نیست خلاصه هر چیزی چینی باشه که بد نیستش یعنی شما میگید روترشون خراب شده یا ظرفیت روتر جواب نمیده باید اضافه کنن؟
سلام
دوستان برای سرعت یک مگ نامه از جایی دولتی داشته امکان هست بدن ؟!!!
برای سرعت یک مگ مدرک که میخواین ببرین باید خط هم به نام هموئن شرکت باشه مثلا مجوز نظام پزشکی یکی ببرید باید خط هم به نام طرف باشه فقط روی خط خودش میدن نه به شما
این عکس رو نگاه کنید دشتم تو مودما میگشتم سرعتا و نویز خطارو ببینم که اینو پیدا کردم سر 256 با ادم چیکار میکنن اونوقت ببنید پهنای باند کشور چیکار میکنن متاستفمحسابشو بکنید اینارو نفری یک مگ به هر کی بدن 22 نفر رو راضی کردن
![]()
Last edited by saeid72; 11-07-2012 at 18:45.
من فعلا رفتم داتک...منطقه کذایی 2 مخابراتی..از بدو تولدش مشکل داشته) ولی مث که تو منطقه ما همه ISP ها مشکل دارن بازم با یه لینک دانلود سرعتم بالای 20 نمیره...اینطوری نه میشه خوب بازی کرد نمیشه از Client ها استفاده کرد...نه میشه ویدِو دید :(( ..ولی احتمالا باز برم مخابرات...Isp ها بدترن ....اوققق....
بله من احساس میکنم کلا مشکل از روتور هست
چون یک جا درست و یک جا خراب هست
همین الان خونه مون فلان کشور درست و فلان کشور سرعت دانلودش خراب هست
الان هم داشتن با بخش فنی که بم زنگ زده بودند صحبت میکردم گفتند پیگیری میکنند چون باز نفهمیدند و من میفهم منطقه 2 رتورش یک تغییری کرده
فعلا هم اینو بهم دادند تا حالا: Upstream Rate: 575 kbps
ولی من همچنان دارم پیگیری میکنم
Last edited by italodance; 11-07-2012 at 22:08.
نه داتک نرو
هم منطقه ای
البته من میدونم داتک مشکل نداره ولی گرونه
برو لطفا سپنتا . خوب بود به ما هم بگو چون من یکساله میگیرم اگر 1 ماه تستش برام خوب بود فقط هم نامحدود
فقط بدون ما مشکل سرعت الان نداریم چون از یک کشور و با پروتکل اش خوب میگیرم حالا بماند کجا و .... ولی بقیه جاها خراب هست
چطور بگم از 9 تا سورس من هفته پیش 9 تا خوب یکی خراب این هفته دقیقا بر عکس 9 تا خراب و یکی خوب هست الان
Last edited by italodance; 11-07-2012 at 22:11.
هنوز هم مشکل پکت لاست برای من هست. نمیشه آنلاین بازی کرد :(
عجب من که گیج شدم نمیدونم والا
اونوقت شما گفتید مشکل روتر هستش اپ استریم شما رو بردن بالا که چی بشه!!؟ مگه از این کارا هم میکنن؟ سرعت دان شما چقدر هست یعنی چه سرویسی گرفتید؟
Downstream Rate: 568 kbps
بله والا ما هم نفهمیدیم هنوز هم مشکل پابرجاست و به این چیزها نیست
دانلود از فلان کشور خراب تقریبا خیلی از کشورها
فقط یک کشور الان سرعتش درست هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)