تبریک میگم
استقلال فقط و فقط با امیر خان موفقه . . .
با جذب اکبرپور و عنایتی + خلعتبری
و خروج چند نفر دیگه استقلال قوی تر خواهد شد . . . .
تبریک میگم
استقلال فقط و فقط با امیر خان موفقه . . .
با جذب اکبرپور و عنایتی + خلعتبری
و خروج چند نفر دیگه استقلال قوی تر خواهد شد . . . .
خب قلعه نویی هم شد مربی ...
متاسفم واقعا ...
هر چند مطمنم که اولین نفری هستم که برای موفقیتهاش هوراااا می کشم و برای شکستش ناراحت میشم ولی واقعا متاسفم امیر باز شد سرمربی استقلال !!!
فتحاللهزاده : هیئت مدیره نمیتواند سرمربی استقلال را انتخاب کند/قلعهنویی یکی از گزینهها است
علی فتحاللهزاده پس از پایان جلسه هئیت مدیره باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: من استعفا نکردهام و هیئت مدیره از شهریاری و امیدوار رضایی به عنوان گزینههای مدیرعاملی استقلال برنامه خواسته است و من هم به عنوان مدیرعامل وظیفه داشتم که گزارش خود را به هیئت مدیره ارائه کنم ظرف سه چهار روز آینده تکلیف باشگاه استقلال کاملاً مشخص میشود پس از آنکه رسولینژاد با وزیر ورزش صحبت کند و به جمعبندی نهایی برسد اما من استعفا ندادهام و از من خواسته نشده که استعفا کنم.
وی در مورد گزینههای مدیرعاملی باشگاه استقلال گفت: با گزینههای مدیرعاملی یعنی امیدوار رضایی، شهریاری و من هم صحبت شده است و همه گزینهها برنامههای خود را ارائه کرداند.
فتحاللهزاده در مورد انتخاب قلعهنویی به عنوان سرمربی استقلال گفت: تا زمانی که مدیرعامل انتخاب نشود سرمربی انتخاب نمیشود. هیئت مدیره نمیتواند سرمربی انتخاب بکند هیئت مدیره باید مدیرعامل را انتخاب کند و پس از آن مدیرعامل سرمربی را تعیین میکند. امیرقلعهنویی یکی از جدیترین گزینهههای مربیگری است اما ابتدا باید وضعیت مدیرعامل روشن شود و از بین قلعهنویی و مظلومی یکی برای سرمربیگری انتخاب میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینههای مدیرعاملی استقلال و سوابق آنها / جدول
هیات مدیره باشگاه استقلال از میان 5 گزینه، مدیرعامل را انتخاب میکند.
میثم بهرامی / دیروز پس از اتمام جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال، نام 4 نفر به عنوان گزینههای مدیرعاملی این باشگاه اعلام شد. در میان این 4 گزینه نام علی فتحاللهزاده وجود نداشت اما اعضای هیات مدیره گفتند که او هم یکی از نفراتی است که شانس مدیرعامل شدن دارد. گرچه امروز حسین فرزامی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت که فتحاللهزاده تنها 5 درصد شانس ابقا در پستش را دارد، اما با این حال هنوز هم خیلی از استقلالیها امیدوارند او مدیرعامل شود.
در میان تمام گزینهها، خود علی فتحاللهزاده درخشانترین کارنامه را دارد. او که مدیرعامل محبوب هواداران است، در طول سالهای حضورش در استقلال توانسته این تیم را دو بار به قهرمانی لیگ و 4 بار به قهرمانی جام حذفی برساند. فتحاللهزاده همچنین یک بار استقلال را نایب قهرمان آسیا کرده و یک بار هم با این تیم به مقام سومی آسیا رسیده است.
در حالی که فتحاللهزاده روشنترین و درخشانترین سوابق را بین سایر گزینهها دارد، به نظر میرسد بیشترین شانس برای سردار شهریاری است؛ مدیرعامل اسبق صباباتری. او در طول چند سال حضورش در صبا، یک بار با این تیم قهرمان جام حذفی شد. زمانی هم که تیم به قم منتقل شد، شهریاری در سمت خود باقی ماند اما نتایج خوبی با صبای قم نگرفت.
امیدوار رضایی و عباس کردنوری هم دو گزینه دیگر مدیرعاملی استقلال هستند که سوابق اجرایی خاصی در ورزش ایران ندارند. اما شاید عجیبترین نامی که در لیست گزینههای مدیرعاملی استقلال قرار گرفته است، علی صلاحی مدیرعامل سابق پیام باشد. نام صلاحی با باشگاه پیام مشهد گره خورده است. او که سابقه مدیریت این باشگاه مشهدی را دارد، گرچه توانست پیام را به لیگ برتر برساند، اما با همین تیم در طول دو سال ابتدا به لیگ دسته اول و سپس به لیگ دسته دوم سقوط کرد.
نام:
علی فتحاللهزاده
سوابق:
مدیریت باشگاه استقلال
کارنامه:
عملکرد خوب علی فتحاللهزاده در فصل نقل و انتقالات، مهمترین مزیت این مدیرعامل از دید هواداران استقلال است. تیم فوتبال استقلال در طول سالهای حضور فتحاللهزاده، قهرمان لیگهای 76 و 79 شده است. همچنین فتحاللهزاده توانسته در فصلهای 78 – 79، 87-88، 81 – 82، و 90 – 91 استقلال را قهرمان جام حذفی کند. علاوه بر اینها، نایب قهرمانی در آسیا با ناصر حجازی و کسب مقام سومی در آسیا با منصور پورحیدری هم جزو کارنامه مدیریت فتحاللهزاده هستند.
نام:
سردار شهریاری
سوابق:
مدیریت در باشگاه صباباتری تهران و صبای قم
کارنامه:
صباباتری تهران در زمان مدیریت شهریاری یک بار به قهرمانی در جام حذفی ایران رسید. اما باشگاه صبای قم در زمان حضور شهریاری عملکرد موفقی نداشت.
نام:
عباس کردنوری
سوابق:
سرپرست باشگاه استقلال
کارنامه:
زمانی که پرسپولیس 5 سال متوالی قهرمان باشگاههای تهران میشد، عباس کردنوری مدیرعامل استقلال شد. البته آن زمان شخص اول هر باشگاه را با لقب «سرپرست» میشناختند و کردنوری در اصل سرپرست باشگاه بود. در آن سالها استقلال وضعیت خوبی نداشت و کردنوری تنها یک بار توانست با استقلال به مقام سومی جام باشگاههای تهران برسد.
نام:
امیدوار رضایی
سوابق:
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال و نماینده سابق مردم مسجد سلیمان در مجلس
کارنامه:
استقلال در طول سالهای حضور امیدوار رضایی در هیات مدیره، چند بار قهرمان ایران شده است. همچنین در سالی که استقلال به خاطر ارسال دیرهنگام مدارکش به AFC از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد هم رضایی عضو هیات مدیره بود.
نام:
علی صلاحی
سوابق:
مدیرعامل باشگاه پیام مشهد
کارنامه:
پیام مشهد با مدیریت صلاحی به لیگ برتر رسید اما در همان سال اول حضورش در لیگ برتر نتایج بدی گرفت و به لیگ دسته اول سقوط کرد. این تیم یک سال بعد به لیگ دسته دوم رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-05-2012 at 20:34.
سلااااااااااااااااااااااا اااااااااام
مبارکه مبارکه اومدنت به تیممون مبارکه
آقا تبریک میگم
جنسمون جور شد دیگه
از این به بعد بنده اگر هر انتقادی به استقلال داشته باشید در خدمتم
مطمئن باشید سال بعد این تاپیک پر از تبریک و لبخنده
دیگه استرس به کمترین حد ممکن میرسه
pcforlife جان داداش اگر حاضری من رسما اینجا ازت میخوام اگر رنجشی از من داری ببخشی و با هم دوست باشیم
روزهای خوب استقلال داره میاد
البته اگر واقعا اومدن امیرخان به استقلال حتمی باشه
تو فوتبال ایران یاد گرفتیم که خیلی نمیشه زود قضاوت کرد
مرسی مرسی مرسی
-------------------------
اونائیکه به پست من تنکس ندادن ولی به پست پائینی تنکس دادن خیلی باحالن
آقا امیرخان بیاد باقیش حله. هر چقد دوس داری تنکس نده![]()
Last edited by اسطقس; 28-05-2012 at 23:53.
از اینکه امیرخان اومد به استقلال خوشحالم ...
اون میدونه که چیکار کنه ... مطمئنم ناامیدمون نمیکنه
برای اونایی که از اومدن امیرخان هم ناراحتن متاسفم چون موفقیت استقلال رو نمیخوان!![]()
فقط حاج علی فتح الله...............................استقل ل بدون حاجی بدرد نمی خوره.دارن شیرینیه یه سری چیزا رو با این کار تلخ می کنن.
خیلی خیلی خوشحالم چون موفقیت و قهرمانی استقلال رو میخوام .
همه هوادان باید از تیم و کادر فنی حمایت کنن تا حرف و حدیث های اختلاف اندازیی که این روزها مطرح میشه رو بی اثر کنن.
امیدوارم خانواده استقلال ، اختلافات سلیقه ای و شخصی رو کنار بذارن و بخاطر سربلندی تیم ،گذشت داشته باشن.
ستاره هایی که قبل از اومدن امیرخان جبهه گرفته بودن که اگر امیرخان بیاد میرن هم بدونن به بخت خودشون لگد میزنن و تیمی بهتر و کاملتر از استقلال گیر نمیارن .
من به شخصه همه اسطوره ها ی باشگاه رو دوست دارم و دست تک تک زحمتکشان استقلال که فقط به افتخار تیم فکر میکنن رو میبوسم . دم همتون گرم
حرف آخرم هم اینه . اتحاد و همدلی
با اینکه اصلا از قلعه نویی خوشم نمیاد ولی میدونم تو لیگ باهاش نتیجه میگیریم ولی در آسیا نـــــــه !
خدا رو شکر خدا رو شکر خدا رو شکر
ژنرال برگشت
لطفا حرف پول رو وسط نکشید
مگه فرهاد برای چی رفت غیر از پول ؟
امسال رو به لطف چند تا بازیکن تونستیم به زور دوم بشیم و در یک مسیر راحت ، قهرمان حذفی
مربی که چندین و چند بار اشتباه میکنه و برهانی و یرگوییچ و شریفات رو میذاره تو بازی تا تیم رو به فنا بدن ، مربی که میداوودی رو ویران کرد ، مربی که به خاطر یک حرف جاسم کرار رو میندازه بیرون ولی یکی دیگه چندین بار تیم رو به حاشیه میبره و همش هم مصدومه ، مربی که 4 ماه حرف از خستگی میزنه ، مربی که 2 تا جوون رو نتونست معرفی کنه و فقط با مصدوم شدن 4 نفر تیم تمام شده بود ، بازی های ضعیف ، ترکیب های اشتباه که چندین بار حرفش بود ، اصرار به بازی در گوشه راست که هم خسرو رو بیچاره کرد و هم اینکه هر تیمی دست مون رو خونده بود ، یک بار من از پرویز حرفی درباره تاکتیک تیمی نشنیدم و فقط گفت مصدومیت و خستگی ، بابا جمش کنین ، به خدا عیبه ، به خدا لیاقت امسال استقلال قهرمانی با امتیاز بالا بود ، 4 تا بازیکن که نباید تیم رو به هم بزنه
مربی که این همه افتخار داره تو لیگ ، راحت تراکتور رو اسیایی کرد و اگر شانس باهاش یار بود الان قهرمان بودند فحش دادن داره ؟ اول ادبیات تون رو درست کنید بعد در مورد این بزرگ مرد حرف بزنید
امیر خان مثل اهن رباست ،هر بازیکن خوب دوست داره باهاش باشه
اگر تو فدراسیون هم دست برو داره و باند و باند بازیهاش جواب میده ، خب چه بهتر
تو این ( ... ) تو این مملکت ، باید هم اینجوری بود
ژنرال خوش امدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)