تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 320 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم کارانکا گزینه ی مناسبی برای دستیاری مورینیو و حتی سرمربیگری در آینده هست ، مورینیو هم اخیرا در دفاع از کارانکا فکر میکنم گفته بود هرجا بروم کارانکا رو هم میبرم ...

به نظرم بعد از مورینیو رئال باید فرصت رو در اختیار خانواده ی خودش قرار بده ، کسانی مثل زیدان و همین کارانکا .

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

در صورت جدایی مورینیو بهترین گزینه برای جایگزین کردنش همین کارنکا هستش..! چون با شرایط رئال آشنایی کامل داره و با رفتن مورینیو و روی کار اومدن کارنکا ، به علت آشنایی کارنکا با وضعیت رئال و بازکن ها تیم دچار افت زیادی نمیشه...و تقربا همون تاتیک ها خوزه رو پیاده میکنه....!

4. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوزه دستیار های متفاوتی داشته تو تیم های مختلف...دلیلش چیه که به شخص خاصی وابسته نیست و اونا رو با خودش نمیبره این ور و انور...؟

حتی بازیکن هایی که شدیدا بهش وابسته هستن...

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بازیکن ها برتر لالیگا در هر پست به صورت یک تیم توسط یوفا انتخاب شد و در نهایت بی رحمی ایکر کاسیاس دروازه بان اول تیم اسپانیا در این تیم جا نداره و به جای اون والدز رو به عنوان برترین دروازه بان فصل قرار دادند
    یک آدم عاقل باید به اینا بگه دروازه بان خوب بودن صرفا گل نخوردن نیست و بهترین دروازه بان فصل باید با توجه به Save هایی گه داشته انتخاب بشه ، نه گل های خوره...امکان داره یک تیم خط دفاعش اینقدر خوب باشه که هیچ توپی ازش عبور نکنه اون موقع یک گوسفند رو هم بزارید تو دروازه به عنوان بهترین دروازه بان انتخاب میشه.
    +
    در این لیست از رئال : ژابی - اوزیل - رونالدو - راموس هستند.

7. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بنتو :" کریستیانو بدون یورو هم لایق توپ طلاست "
    پائولو بنتو ، مربی تیم ملی پرتغال ، گفت که کریستیانو رونالدو ، شایستگی رسیدن به جایزه توپ طلا را دارد . بازیکن 27 ساله در این فصل ، موفق به زدن 60 گل در رئال شد .
    بنتو در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" فکر نمی کنم که عمیکردش در یورو 2012 ، هیچ تاثیری داشته باشد . او کاری که باید می کرد را کرده است . با فصلی که داشته و آماری که داشته ، باعث قهرمانی در لالیگا شده است . "
    وی افزود :" بدین ترتیب فکر می کنم که همین حالا ، شایستگی رسیدن به توپ طلا را خواهد داشت . " بنتو در مورد انگیزه های رونالدو برای یورو گفت :" فکر نمی کنم که این یک انگیزه برایش باشد . این یک فشار بیشتر رویش است . "
    .........
    ژابی ، پنالتی زن اول ماتادورها
    نبود داوید ویا به علت مصدومیت باعث شده که اسپانیا ، پنالتی زن اولش را برای یورو از دست بدهد . حالا ژابی آلونسو این مسئولیت را به عهده خواهد داشت چرا که از زمان حضور دل بوسکه ، دومین نفر از نظر زدن پنالتی ها بوده است .

مسئله پنالتی ها در تیم ملی اسپانیا در زمان دل بوسکه ، تبدیل به یک اپیدمی شده است . از 16 پنالتی که برای اسپانیای دل بوسکه گرفته شده ، تنها نه تا به گل تبدیل شده اند و از هفت پنالتی آخر هم فقط چهار تا گل شده اند . جالب این است که داوید ویا هم از 13 پنالتی خود در رده ملی ، پنج تا را خراب کرده بود .
    مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 26-05-2012 at 16:44.

9. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شرط مورينيو براي انتخاب تيم
    ژوزه مورينيو اعلام کرد در سال 2016 در هر شهري که دخترش براي ادامه تحصيل انتخاب کند، مربيگري خواهد کرد.
    سرمربي رئال مادريد اخيرا قرارداد خود را به مدت چهار سال با اين باشگاه اسپانيايي تمديد کرده اما مي گويد که آينده او پس از آن به انتخاب دخترش بستگي دارد.

مورينيو گفت: در فوتبال ممکن است يک قرارداد پنج ساله ببنديد اما وقتي دو مسابقه را واگذار کنيد، قراردادتان فسخ شود. قرارداد من با رئال مادريد در سال 2016 به پايان مي رسد. اميدوارم که بتوانم کارم را به درستي انجام دهم و تا آن مدت در رئال مادريد بمانم.

وي گفت: دختر من در سال 2016 به دانشگاه خواهد رفت. در آن زمان من در شهري مربيگري مي کنم که او بخواهد آنجا دانشگاه برود. حداقل اميدوارم در آن کشور، مردم اهل فوتبال باشند!

سرمربي رئال مادريد با اشاره به قهرماني تيمش در رقابت هاي لاليگا گفت: رئال مادريد با 100 امتياز فصل را به پايان برد، در حالي که بارسلونا 91 امتياز کسب کرد. اين ميزان اختلاف معمولا در ليگهاي کوچک رخ مي دهد و درليگ هاي معتبر کمتر شاهد چنين اختلافي هستيم.

وي ادامه داد: به عنوان نمونه مي توانيم به انگليس، ايتاليا و فرانسه نگاه کنيم. 9 امتياز، اختلاف قابل توجهي است. همچنين نبايد از ياد ببريم که ما در ليگ در حال رقابت با بهترين تيم جهان بوديم.

مورينيو درباره حذف تيمش در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: بهترين تيم ها لزوما در ليگ قهرمانان پيروز نمي شوند. در مرحله حذفي، هر اتفاقي ممکن است رخ دهد و در يک چشم به هم زدن ممکن است نتيجه تغيير کند. به عنوان مثال در بازي فينال، بايرن مونيخ 18 کرنر داشت، در حالي که چلسي فقط يک کرنر به دست آورد که همان هم تبديل به گل شد

سرمربي پرتغالي رئال مادريد گفت: اين در حالي است که در ليگ، نزديک به 40 بازي وجود دارد و فقط بهترين تيم است که مي تواند قهرمان شود. در ليگ اگر تيمي يک هفته خوب نباشد يا داور مرتکب اشتباهي شود، اين فرصت را دارد که در هفته بعد جبران کند.

مورينيو سپس به تمجيد از مسعود اوزيل هافبک آلماني رئال مادريد پرداخت و گفت: اوزيل بهترين بازيکن شماره 10 جهان است. همه او را دوست دارند و نشانه هايي از لوئيس فيگو و زين الدين زيدان را در وجود او مشاهده مي کنند. اوزيل در رئال مادريد تاريخ ساز خواهد شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

امشب ، اولین تست رونالدو در تیم ملی پرتغال

کریستیانو پس از 46 گلی که در لالیگا زد به قهرمانی رسید ، آماده یوروی اوکراین و لهستان می شود تا بتواند با درخشش در این تورنمنت ،
    پس از چهار سال ، توپ طلا را برگرداند .
    بازیکن پرتغالی در این فصل ، 60 گل با رئال مادرید زده که بی تردید ، بهترین فصل دوران فوتبالش بوده است .
    برای اولین بار از زمان حضور در اسپانیاست که کریستیانو بیش از ستاره بارسا که رقیب جدیش است ، تحسین ها را بر می انگیزد .
    کریستیانو در روزهای اخیر ، تمجیدهای پائولو بنتو و رود گولیت را پشت سرش داشته است .
    مربی تیم ملی پرتغال گفت :" فکر می کنم که کریستیانو باید به خاطر فصلی که در رئال مادرید داشته به توپ طلا برسد نه آن چه که در یورو می کند . " اسطوره هلندی هم گفته است :" کریستیانو فصل فوق العاده ای داشت . یوروی فوق العاده ای خواهد داشت . حریفان از او می هراسند . "
    امشب کریستیانو مقابل مقدونیه قرار می گیرد که این اولین تست بازیکن پرتغالی پیش از یوروست تا خودش را بیش از پیش به اثبات رساند .
    ....
    مرجع اخبار رئال

13. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوران حرفه اي ام بايک قهرماني باپرتغال تکميل است
    کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد بزرگترين آرزوي دوران حرفه اي اش، رسيدن به جام در يک تورنمنت معتبر با پيراهن تيم ملي پرتغال است
    اين ستاره پرتغالي که با نشريه آلماني کيکر مصاحبه مي کرد، رسيدن به چنين دستاوردي را اوج دوران حرفه اي اش توصيف کرد .

" پرتغال مدعي قهرماني در يورو نيست؛ ما يک تيم جوان هستيم که توسط يک مربي جوان هدايت مي شويم. فشار براي رسيدن قهرماني روي تيم هايي مانند هلند، آلمان و البته اسپانياست.

از اينکه پرتغال در سخت ترين گروه قرار گرفت، ناراحت شدم. البته اگر بخواهيم قهرمان شويم، بهتر است مقابل تيم هايي مثل آلمان و هلند قرار بگيريم تا تيم هاي کوچک. اگر بتوانم با پرتغال به يک جام برسم، از دوران حرفه اي ام کاملا راضي خواهم بود."

رونالدو همچنين در مورد کري خواني اش با بازيکنان آلماني رئال گفت:" من بيشتر با اوزيل شوخي مي کنم چون خديرا کمي جدي است.

ما هيچ ترسي از آنها نداريم اما به آنها احترام مي گذاريم. هيچ فشاري روي پرتغال نيست. ما بايد تمام تلاش مان را انجام دهيم و خوش بگذرانيم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو برای دیدن بازی لوکاس ، به هامبورگ رفت

تمایل رئال مادرید به لوکاس مورا ، کاملا مشخص است . بهترین نمونه ، حضور مورینیو در هامبورگ برای دیدن بازیکن سائوپائولو در بازی دوستانه
    برزیل و دانمارک بود .

به گزارش اوندا مادرید ، مربی رئال از ترکیه به المان سفر کرده بود تا یکی از جواهرات درخشان فوتبال جهان را از نزدیک ببیند . مورا در ترکیب تیم ملی برزیل فیکس بود هر چند گانسو و نیمار ، ستارگان سانتوس در ترکیب اصلی نبودند . مارسلو هم در این نبرد حضور داشت .
    لازم به ذکر است که سائوپائولو برای این بازیکن ، حداقل 50 میلیون یورو می خواهد و وگنر ریبریو هم اعلام کرده که این بازیکن تا 2014 ،
    فروشی نخواهد بود .
    مرجع اخبار رئال

17. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

50 میلیون یورو ؟!!!!
    یا یورو نمیدونن چیه !!!! یا نمیدونن 50 میلیون چقدر میشه !!!

19. 5 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •