بنتو :" کریستیانو بدون یورو هم لایق توپ طلاست "
پائولو بنتو ، مربی تیم ملی پرتغال ، گفت که کریستیانو رونالدو ، شایستگی رسیدن به جایزه توپ طلا را دارد . بازیکن 27 ساله در این فصل ، موفق به زدن 60 گل در رئال شد .
بنتو در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" فکر نمی کنم که عمیکردش در یورو 2012 ، هیچ تاثیری داشته باشد . او کاری که باید می کرد را کرده است . با فصلی که داشته و آماری که داشته ، باعث قهرمانی در لالیگا شده است . "
وی افزود :" بدین ترتیب فکر می کنم که همین حالا ، شایستگی رسیدن به توپ طلا را خواهد داشت . " بنتو در مورد انگیزه های رونالدو برای یورو گفت :" فکر نمی کنم که این یک انگیزه برایش باشد . این یک فشار بیشتر رویش است . "
.........
ژابی ، پنالتی زن اول ماتادورها
نبود داوید ویا به علت مصدومیت باعث شده که اسپانیا ، پنالتی زن اولش را برای یورو از دست بدهد . حالا ژابی آلونسو این مسئولیت را به عهده خواهد داشت چرا که از زمان حضور دل بوسکه ، دومین نفر از نظر زدن پنالتی ها بوده است .
مسئله پنالتی ها در تیم ملی اسپانیا در زمان دل بوسکه ، تبدیل به یک اپیدمی شده است . از 16 پنالتی که برای اسپانیای دل بوسکه گرفته شده ، تنها نه تا به گل تبدیل شده اند و از هفت پنالتی آخر هم فقط چهار تا گل شده اند . جالب این است که داوید ویا هم از 13 پنالتی خود در رده ملی ، پنج تا را خراب کرده بود .
مرجع اخبار رئال