تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 310 اولاول ... 208258298304305306307308309310 آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

راجع به چلسی که نمیدونم ،چون من همش تو لالیگا بازی میکنم.ولی فرق نمیکنه،واسه سیستم کلی بهتره که حتماً از یه هافبک مهاجم تمام عیار و شوت زن مثل لمپارد ،دقیقاً پشت سر مهاجم ها استفاده کنی.
    یه هافبک دقاعی بذار،دو تا بال چپ و راست،یه هافبک وسط و یه هافبک مهاجم.سعی کن زیاد در بند تنظیمات پیش فرض بازی نباشی،خودت از طریق set position ، موقعیت بازیکنات رو به صورت دستی جا به جا کن.
    سلام مثل اینکه فقط شما به سایت سر میزینین.شرمنده چندتا بازی خیلی حساس دارم . یکی از دوستامون گفته که به چند تا از فرمول های بازی دست پیدا کرده مثل: 1.گرفتن تمام توپ ها با دروازبان
    2.زدن تمام سر تا توي دروازه
    3.دريبل ها وحشتناك
    4.توپ گيري صحيح
    5.زدن تمام ضربه هاي ازاد توي دروازه
    6.زدن تمام گل ها در حالت تك به تك
    7.گل شدن تمامي پاس ها
    8.خالي كردن دفاع حريف
    9.زدن شوت ها به كنج دروازه (اگه میشه برا من بزارموارد2و3 را میدونم) ممنون از لطف شما دوست عزیز.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همگی کسانی که بعد از 4-5 سال هنوز ساکر 6 بازی میکنن.
    یه اپشن فایل خوب میخوام که این 3 ویژگی رو داشته باشه:
    1) برای سال 2011 باشه
    2) لباس اکثر تیم ها مخصوصا تیم های ملی رو اپدیت کنه (همه ی تیم های ملی)
    3) چهره ی اکثر بازیکنان(مخصوصا بازیکنان تیم های ملی) رو اپدیت کنه
    دوستان چندتا سایت گذاشته بودن اما لینک ها کار نمی کرد
    لطفا سایتی بزارین که بی دردسر فایل رو دانلود کنه.
    باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به ما هم یاد بده
    سلام مثل اینکه فقط شما به سایت سر میزینین.شرمنده چندتا بازی خیلی حساس دارم . یکی از دوستامون گفته که به چند تا از فرمول های بازی دست پیدا کرده مثل: 1.گرفتن تمام توپ ها با دروازبان
    2.زدن تمام سر تا توي دروازه
    3.دريبل ها وحشتناك
    4.توپ گيري صحيح
    5.زدن تمام ضربه هاي ازاد توي دروازه
    6.زدن تمام گل ها در حالت تك به تك
    7.گل شدن تمامي پاس ها
    8.خالي كردن دفاع حريف
    9.زدن شوت ها به كنج دروازه (اگه میشه برا من بزارموارد2و3 را میدونم) ممنون از لطف شما دوست عزیز.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به مه هم یاد میدی؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آره یاد میدم با کمال میل چرا نه آقای کریمی.
    1. برای گرفتن تمامی توپ ها با دروازبان اینه بعداً براتون میزارم چون الان یادم نیست.
    2.زدن سرها توی دروازه: سعی کن بازیکنت تا نزدیکی نقطه کرنر جلو ببری بعد سانتر کنی فقط یک دایره اما اگه از لب خط و دور تر از محوطه جریمه یا نرسیده به نقطه کرنر حریف سانتر میکنی دو دایره بزن تا بازیکنت درست سانتر کنه بعد سریع دو مربع بزن که اگه بازیکنت فاصله از توپ داشته باشه با شیرجه توپ رو بزنه.
    3.برای دریبل ها روشهای مختلفی وجود داره الف ) میتونی با نگه داشتن دکمه R2 وقتی بازیکن حریف بهت نزدیک شد با بالا و پائین کردن جهت ها به راحتی جاش بزاری این دریبل برای لبه خط و خصوصاً وسط زمین خیلی خوب جواب میده البته اگه بازیکنت از تکنیک بالائی برخوردار باشه ب ) وقتی که به سرعت«R1» از لبه خط حرکت میکنی و بازیکن حریف درست شونه به شونه بازیکنت است میتونی چند کار انجام بدی دکمه سرعت رو رها کن تا مقداری از سرعت بازیکنت کم بشه و مجدداً سریع دکمه سرعت را نگهدار دار و دوبار هم روی جهت جلو ضربه بزن مطمئناً جا میمونه یا همزمان که دکمه«R1» رو نگه داشتی دکمه«R2» رو هم فشار بده سعی کن زمانی این کارو انجام بدی که فضای خالی در اطرافت وجود داشته باشه در این حالت بازیکنت توپ رو خیلی جلوتر میندازه و میتونی به راحتی بازیکن حریف رو جا بزاری یا اینکه سریع دستت رو از دکمه«R1» برداری و سریع دکمه «R2» رو نگه داری که در اینصورت بازیکنت بر خلاف جهتی که حرکت میکرد برمیگرده و مزیت این حرکت اینه که حداقل توپ رو از دست نمیدی و میتونی به سایر بازیکنت پاس بدی روش دیگه این که زمانی که بازیکن از روبه رو بهت نزدیک میشه یا به صورت اریب از بغل برای تصاحب توپ به سمت میاد میتونی سریع دکه شوت و پشت سرش دکمه پاس رو بزنی در این حالت بازیکنت سر توپ میزنی اما این حرکت خیلی سخته و بازیکنت باید خیلی تکنیک بالائی داشته باشه.
    4.توپ گیری صحیح: با دکه سرعت و نگه داشتن دکمه پاس میتونی توپگیری کنی البته در بعضی از موارد خطا میشه .روش دیگه اینکه به جای دکمه پاس دکمه شوت رو نگه دار در این حالت علاوه بر اینکه یک بازیکن که شما کنترل اونه در دست دارین و بازیکن حریف رو تحت فشار قرار میده یک بازیکن دیگه به صورت اتوماتیک تو این امر شما رو کمک میکنه و روش بسیار خوبیه. در این زمینه روش دیگری که وجود داره اینه که اگه دکمه پاس و دکمه مثلث که همون پاس توی عمقه با هم نگه داری در این حالت دو بازیکن شما بازیکن حریف رو تحت فشار قرار میدن در این حالت نکته مهم که باید توجه کنی اینه که در این روش مخصوصا زمانی که حریف در نزدیکی محوطه جریمه شما است باعث خالی شدن دفاعتون میشه و بهتر در اواسط میدان یا در زمین حریف از این ترفند استفاده کنی.
    5.ضربه آزاد: توپ های نزدیک به محوطه جریمه و چسبیده به اونه بهتره بعد از شوت زدن بلافاصله دکمه پاس و جهت پائین رو نگه داری ، توپ های که فاصله شون زیاده بعد از شوت زدن دکمه پاس توی عمق و جهت بالا رو نگه دار .
    خیلی زیاد شد ولی حتی نصف اطلاعاتمه نگفتم چون خیلی میشه اگه بتونی سوالات خودتونه به صورت مجرا بگی خیلی بهتره. میشه در خصوص یک دو کردن ، پاس های پشت دفاع حریف ، پا عوض کردن ، گل کردن توپ های چسبیده و خیلی نزدیک به دروازبان و ... در هر کدوم از روشهای بالا خیلی از ترفند های دیگه وجود داره برای دفاع کردن هم روش های خوبی بلدم که چنتاش ر و گفتم نظر خودم اینه که تو این بازی اگه خوب دفاع کنی همیشه موفق تری در آخر من خیلی کوچکتر از اینم که برای دوستدارن سوکر6 مطلب بنویسم چون همشون استاد من هستند .
    @ همیشه زمانی موفقی که از حریفت یک نکته بیشتر بدونی@

6. این کاربر از SSSSOCCER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان جدیدترین پچ فکر کنمابان یا اذز 89 هستش رو برام ویزارید هر کدوم جدیده بزارید مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جدید ترین پچ ساکر 6 رو تو سال 89-90 می خواستم میزارید دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض کمک

دوستان جدید ترین پچ 89-90 ساکر 6 رو میزارید مرسی از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بابا چی شد این اپشن جدیده ما هنوز توکف پک یم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم البته میدونم سوالم تکراری هست چون یه جایی دیدم اما حالا هرچی میگردم نیست.
    من یه مستر لیگ گذاشتم اولاش هستم تا حالاهم مسترلیگ نذاشتم
    توی این مسترلیگ لیگ FAروکه تموم میکنم و قتی که می خوام بیام توی محیط مسترلیگ صفحه سیاه میشه وارور don't send میاد چه کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید نمیدونم باید چه کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •