سلام بروبکس یه مدت بود نبودم چون اصلا مشکلی با این لپتاپ نداشتم ولی امروز متاسفانه دی وی دی رایتر من دیگه هیچ دی وی دی رو باز نمیکنه راه حل این مشکل چیه بهم کمک کنید مرسی
سلام بروبکس یه مدت بود نبودم چون اصلا مشکلی با این لپتاپ نداشتم ولی امروز متاسفانه دی وی دی رایتر من دیگه هیچ دی وی دی رو باز نمیکنه راه حل این مشکل چیه بهم کمک کنید مرسی
دیس کانتینیو هستش دیگه وجود نداره..... من که 1200 خریدمش یادش بخیر اون موقع دلار 1100 بود....
اخرین درایورای کارت گرافیک رو از سایتهای intel , amd برای win 7 گرفتم نصب کردم حالا دیگه نمیشه swich کرد هر دو رو هم توی device manager آورده ولی فقط از intel استفاده میکنه بازی رو هم با اینتل اجرا میکنه . چیکار باید بکنمش؟ لطفا کمک کنید
خب نباید ایت کار رو کنی دوست عزیز! اخرین درایور رو از خود Hp بگیر همونو نصب کن.قبلش هم این درایور رو کاملا پاک کن.درایورهایی که از سایت amd می گیری با سری 6700 سازگار نیستند.می تونی تو قسمت releasenote هر ورژن درایور ببینی که لیست کارتهای compatible یا سازگار رو تو سایت می نویسه.ورژنهای اخیر رو تا جایی که یادمه برای 6700 نبودند.من خودم اخرین درایورم نسخه catalyst 12.10 هست فکر می کنم.در ضمن بهتره بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط نسخه درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه
با این همه خود سایت amd هم تاکید می کنه که بهتره برای جلوگیری از مشکلات احتمالی فقط از نسخه ریلزیز شد توسط کمپانی سازنده دستگاهتون استفاده کنید
موفق باشید
آخه درایوری که توی سایت hp هست تاریخش تقریبا واسه یه سال پیشه . پس نمیشه درایور 6700 رو آپدیت کرد و همیشه باید از درایور سایت hp استفاده کرد؟ اینتل رو هم پاک کنم؟ اونم توی سایت hp درایورش مربوط به سال قبله .
واقعا کسی نیست یه جوابی بده که برای آپدیت درایور کارت های گرافیک 6190 چیکار باید کرد که swichable graphic از کار نیفته؟
بچه ها من با کار معمولی و نت و اینا فنم دیگه روشنه همیشه
احتمال میدم گرد و خاک و اینا گرفته
میگم راهی هست که مثلا چندتا از هسته های cpu رو موقع کار های معمولی خاموش کرد یا اینکه کلاک cpu رو بیاری پایین ؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
با سلام
من میخواستم ویندوز اصلی لب تاپ 6C65 را بگردونم و ریکاوریش کنم چطور میتونم این کار کنم کجا باس برم ؟
بعد اینکه ایا میشه طوری ریکاوری کردش که هارد و پارتیشنها پاک نشن ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه ویندوز 7 اورجینال خودت لب تاپ را پیشنهاد میکن یا اینکه ویندوز 8 بزنم ؟
من که جواب دادم بهت. چه چیز دیگه ای باید بگه کس دیگه ای!
همونطور که گفتم می تونی :بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید amd رو نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه
اینتل زیاد مهم نیست.وقتی پکیج Hp رو نصب می کنی هر دو رو نصب می کنه.نیازی نیست اخرین ورژن اینتل رو هم بریزی.چیزی تغییر نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)