تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 314 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بروبکس یه مدت بود نبودم چون اصلا مشکلی با این لپتاپ نداشتم ولی امروز متاسفانه دی وی دی رایتر من دیگه هیچ دی وی دی رو باز نمیکنه راه حل این مشکل چیه بهم کمک کنید مرسی

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان قیمت این لپ تاپ توی بازار؟

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیس کانتینیو هستش دیگه وجود نداره..... من که 1200 خریدمش یادش بخیر اون موقع دلار 1100 بود....

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اخرین درایورای کارت گرافیک رو از سایتهای intel , amd برای win 7 گرفتم نصب کردم حالا دیگه نمیشه swich کرد هر دو رو هم توی device manager آورده ولی فقط از intel استفاده میکنه بازی رو هم با اینتل اجرا میکنه . چیکار باید بکنمش؟ لطفا کمک کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب نباید ایت کار رو کنی دوست عزیز! اخرین درایور رو از خود Hp بگیر همونو نصب کن.قبلش هم این درایور رو کاملا پاک کن.درایورهایی که از سایت amd می گیری با سری 6700 سازگار نیستند.می تونی تو قسمت releasenote هر ورژن درایور ببینی که لیست کارتهای compatible یا سازگار رو تو سایت می نویسه.ورژنهای اخیر رو تا جایی که یادمه برای 6700 نبودند.من خودم اخرین درایورم نسخه catalyst 12.10 هست فکر می کنم.در ضمن بهتره بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط نسخه درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه

با این همه خود سایت amd هم تاکید می کنه که بهتره برای جلوگیری از مشکلات احتمالی فقط از نسخه ریلزیز شد توسط کمپانی سازنده دستگاهتون استفاده کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب نباید ایت کار رو کنی دوست عزیز! اخرین درایور رو از خود Hp بگیر همونو نصب کن.قبلش هم این درایور رو کاملا پاک کن.درایورهایی که از سایت amd می گیری با سری 6700 سازگار نیستند.می تونی تو قسمت releasenote هر ورژن درایور ببینی که لیست کارتهای compatible یا سازگار رو تو سایت می نویسه.ورژنهای اخیر رو تا جایی که یادمه برای 6700 نبودند.من خودم اخرین درایورم نسخه catalyst 12.10 هست فکر می کنم.در ضمن بهتره بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط نسخه درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه

با این همه خود سایت amd هم تاکید می کنه که بهتره برای جلوگیری از مشکلات احتمالی فقط از نسخه ریلزیز شد توسط کمپانی سازنده دستگاهتون استفاده کنید
    موفق باشید
    آخه درایوری که توی سایت hp هست تاریخش تقریبا واسه یه سال پیشه . پس نمیشه درایور 6700 رو آپدیت کرد و همیشه باید از درایور سایت hp استفاده کرد؟ اینتل رو هم پاک کنم؟ اونم توی سایت hp درایورش مربوط به سال قبله .

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخه درایوری که توی سایت hp هست تاریخش تقریبا واسه یه سال پیشه . پس نمیشه درایور 6700 رو آپدیت کرد و همیشه باید از درایور سایت hp استفاده کرد؟ اینتل رو هم پاک کنم؟ اونم توی سایت hp درایورش مربوط به سال قبله .
    واقعا کسی نیست یه جوابی بده که برای آپدیت درایور کارت های گرافیک 6190 چیکار باید کرد که swichable graphic از کار نیفته؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بچه ها من با کار معمولی و نت و اینا فنم دیگه روشنه همیشه
    احتمال میدم گرد و خاک و اینا گرفته
    میگم راهی هست که مثلا چندتا از هسته های cpu رو موقع کار های معمولی خاموش کرد یا اینکه کلاک cpu رو بیاری پایین ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    من میخواستم ویندوز اصلی لب تاپ 6C65 را بگردونم و ریکاوریش کنم چطور میتونم این کار کنم کجا باس برم ؟

بعد اینکه ایا میشه طوری ریکاوری کردش که هارد و پارتیشنها پاک نشن ؟؟؟؟
    یه سوال دیگه اینکه ویندوز 7 اورجینال خودت لب تاپ را پیشنهاد میکن یا اینکه ویندوز 8 بزنم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

واقعا کسی نیست یه جوابی بده که برای آپدیت درایور کارت های گرافیک 6190 چیکار باید کرد که swichable graphic از کار نیفته؟
    من که جواب دادم بهت. چه چیز دیگه ای باید بگه کس دیگه ای!

همونطور که گفتم می تونی :
    بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید amd رو نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه

اینتل زیاد مهم نیست.وقتی پکیج Hp رو نصب می کنی هر دو رو نصب می کنه.نیازی نیست اخرین ورژن اینتل رو هم بریزی.چیزی تغییر نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •