مهندس persiandroid شما چجوري رو گوشيت برنامه نصب ميكني من وقتي گوشيا به كامپيوتر وصل ميكنم به عنوان دوربين عكاسي ميشناسه گوشيا بايد چه كنم؟
مهندس persiandroid شما چجوري رو گوشيت برنامه نصب ميكني من وقتي گوشيا به كامپيوتر وصل ميكنم به عنوان دوربين عكاسي ميشناسه گوشيا بايد چه كنم؟
Last edited by mohammadsm; 21-08-2011 at 13:45.
گوشیای سامی یه نرم افزاری میخوان به اسم Kies... اونو دانلود کنین... البته شاید راه های دیگه هم باشه ، من سامی باز نبودم واس همین فقط همینو میدونم : دی
ادیتید !!!!!!!!!
Last edited by mohandes; 21-08-2011 at 15:32.
نسل تجهیزات مخابراتی ایران ۲.۵G هست پس ۳G و 4G به درد من و شما نمیخوره . این عدد نسل ها هر چی بیشتر میشه سرعتشونم میره بالا که همونطور که گفتم به درد ما نمیخوره . ما جزو کشورهای جهان سوم و عقب افتاده ایم .
setting - wireless and network-usb utilities -connect storage to pc - ( connect usb cable
مبارکه
یعنی با گارانتی یا بی گارانتی
نرم افزار هم روش بود یا نه؟
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
داداش
چرا می زنی
آرزو بر جوانان عیب نیست
راستس من اول یه گوشی ان 95 رو خریدم 600 تومن
حالا شده 250 300 یعنی این بلا سر این نمی آد؟
![]()
خوب چند وقت از ورود ان 95 گذشته؟؟؟ اینم تا 2 سال دیگه به 300 راحت میرسه (به خاطر سرعت گرفتن تکنولوژی)...
[QUOTE=baharan_2122;6387634]مبارکه
یعنی با گارانتی یا بی گارانتی
نرم افزار هم روش بود یا نه؟
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
بدون گارانتي ولي با رام فارسي نرم افزار بود ولي بازي نبود
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
خيلي ممنون يه سوال ديگه دارم من چند تا بازي hd روش نصب كردم ولي وقتي ميرم توبازي ميگه بايد يه چيز را از اينترنت دانلود كنه كه حدود 150 مگ هستن اين چيه؟![]()
راستي كسي ميدونه من چجوري بايد تنظيمات gprs همراه اولا براي اين گوشي بگيرم
قیمت تو بانه 675 تومن .... دبی هم 610 تا 625 تومن
به نقل از همسایه فروم همسایه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)