این بازی رو خوب نساختن حالا که مشکل گرافیکش حل شد مشکل موسش شروع شد و قتی موس رو میبری بالا نشونه گیری میاد پایین و برعکس ... عجب بازی مزخرفی
bf 2 واقعا عالی بود ولی این ..
این بازی رو خوب نساختن حالا که مشکل گرافیکش حل شد مشکل موسش شروع شد و قتی موس رو میبری بالا نشونه گیری میاد پایین و برعکس ... عجب بازی مزخرفی
bf 2 واقعا عالی بود ولی این ..
داداش خیلی تو باحالی
این invert موسه که از تنظیمات بازی قابل تغییره![]()
خوب حالا یکی یه حرفی زده شما یگه لازم نیست اینقدر کشش بدید
می تونید برید تو options فکر کنم قسمت control در تنظیمات ماوس تیک inverted mouse رو برمیدارین.دیگه این مشکلو نخواهید داشت.
من تو این مرحله که با snipe هستم گیر کردم همون اولش کی رو باید بزنم؟
حل شد لامپ ها رو باید میزدم پاک کنید پست رو
Last edited by spartaqus; 21-12-2011 at 18:52.
سلام من با کارت گرافیک gtx 560 و سی پیو corei3 و رم 4 میتونم با گرافیک خوب اینو بازی کنم؟
این که میگن چندتا از مراحلش توی ایران . این بازیه یا کال آف دیوتی 3؟
همین بازیه...![]()
بله به راحتی!
کاملا درست گفتی گرافیک پایین بود! یه سوال جدیدتر دارم!
اگه کارت گرافیکم رو UP کنم تا حدود دو گیگ با سایر مشخصاتی که گفتم میشه راحت بازی کرد؟
.................................................. .
بتلفیلد 3 رو که خریدم به طرف گفتم میشه یه بار بازی رو روی سیستم خودت ببینم چجوریه؟ اجرا کرد و دیدم اوه اوه عجب گرافیکی!!! یه چند دقیقه بعد از بازی اومده بود بیرون بتمن آرخام سیتی رو اجرا کرد دیدم بازی جالب اجرا نمیشه انگار سیستمش کم میاورد. خودم قبلا بتمن رو روی سیستم خودم عالی اجرا کرده بودم. خلاصه با خودم گفتم این بابا بتمن به زور رو سیستمش اجرا میشه ولی بتلفیلد راحت اجرا میشه پس حتما سیستم من میترکونه! نگو اون بتمنه خراب بوده به یکی فروخته یارو اومده پس بده داشتن تست میکردن!![]()
دوستان یک مرحله هست باید دنبال یک نفر بکنی ! اونجا که فرار میکنه میره بالای پل !! من بهش رسیدم اما من و میزنه نامرد
E هم میزنم اما باز کتک میخورم ! میشه راهنمایی کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)