سلام
میشه بگی این Fisher King چیه و چطوری باید به این درجه برسی ؟
سلام
میشه بگی این Fisher King چیه و چطوری باید به این درجه برسی ؟
نه بازيش اينطوري نيست.
اين برنامه رو بخاطر اين ساختم كه بتونم براي بازي زمين طراحي كنم واسه اول بازي من از همه شما مخصوصان عروسك درخواست ميكنم يه زمين طراحي و اونو آپ كنين بعد از ذخيره كردن تا بهترينشونو واسه اول بازي بذارم
Last edited by pouyaHarvestmoon; 09-09-2008 at 21:19.
اين كه كار سختي نيست شما يه رديف چمن بزار يه رديف هم زمين شخم زده كه ديگه اول بازي فقط دونه بپاشيم![]()
لطفان دونه نذاريد همچنين بعد از اتمام كار در سايتآپ لود كنين چون دانلودش راحت تره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم واسه ي من :::::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا كامرا خيلي متشكر كارت زيبا بود ولي از همه ايتما و كاركتر ها استفاده نكردي تنوعش پايين اومده.
Last edited by pouyaHarvestmoon; 10-09-2008 at 00:11.
سلام
خواهشا بحث راجع به ویرایش بازی فقط در این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیر اینصورت کاربر خاطی اخطار خواهد گرفت!
سلام
وقتی بتونید هر 6 تا ماهی افسانه ای رو بگیرید این لقب به شما داده میشه...گرفتنشون خیلی راحته فقط زمان میبره...من که الان پاییز سال دوم هستم تازه تونستم 6 تا رو کامل کنم ...
من اینطوری گرفتم ماهی ها رو...
(همه ی ماهی ها رو با fishing pole گرفتم...همون قلابی که بعد از انداختن 50 تا ماهی در حوضچه تون ماهی گیر میاد به مزرعتون و بهتون میده )
1) سه غذای sushimi ...sushi....Griled fish رو درست کنید و در کولتون داشته باشید و در آبشار ماهی گیری کنید
2) در معدن زمستانی
3) در اسکله بین 6 تا 10 شب ماهی گیری کنید (البته من شده که بعضی وقت ها از این زمان هایی که میگم گذشته و بعد تونستم ماهی رو بگیرم!)
4)در فصل تابستان یک ماهی کوچک در دریا بندازید و بهد ماهی گیری کنید
5) بیش از 200 تا ماهی بفروشید و در اسکله ماهی گیری کنید(اکثرا" در بهار و پاییز میتونید بگیریش)
6) بعد از گرفتن5 تا ماهی بالا برید به تپه ی مادر همونجایی که برای گرفتن توت فرنگی قدرتی از Kapa خیلر پرت می کردید (جلوی دو تا درخت به هم چسبیده ) و ماهی گیری کنید... آخرین پرینت رو هم به دست میارید
وقتی به مزرعه بر میگردید ماهی گیر میاد پیشتون و لقب fisher king رو بهتون میده.
امیدوارم این توضیحات به دردتون بخوره
برنامه رو دانلود کردم و دیدم....جالب درستش کردی...
چشم اگر سلیقه داشته باشم اون زمین رو میچینمو برات آپلود میکنم (شکل مزرعه ی خودمو درست میکنم)
البته بنا به تذکر مدیران فایل رو اینجا نمی ذارم و تو تاپیک زیر بقیه ی این بحث رو ادامه میدیم ...
امیدوارم که موفق بشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا هستن...البته من خودم استفاده نکردم...امیدوارم که درست کار کنند و به دردتون بخوره
ايست زمان:
80070CF8 0000
80070CFA 0000
فصلها:
بهار
80070CF2 0000
تابستان
80070CF2 0001
پاييز
80070CF2 0002
زمستان
80070CF2 0003
و اینم کد های گیم شارک برای تعیین فصل و روز و ایام هفته
Manipulate Calender
Year 1-2
800755CC 000? (0-2)
Season Spring-Winter
800755CE 000? (0-3)
Day of Season 1-30
800755D0 000? (0-1D)
Day of Week Sunday-Saturday
800755D2 000? (0-6)
به جای علامت سوال ها مقدار هایی که در پرانتز نوشته شده میتونید بذارید
Last edited by aroosak_kooki; 10-09-2008 at 11:31.
اگر بازی سازی بلدین در برنامه ی visual basic که برین و وقتی فایل های بازی harvest moon را باز کنین تمام صحبت های بازی را نوشته و چیزی جز حرف های آخر سه سال ندارد
در سایت ebay که گشت میزدم در فهرست بازی های قدیمی ps1 را انتخاب کردم و بازی کشاورز را آوردم که دارای یک پوشه ی رنگی و2 دیسک بود احتمالا این بازی دو دیسک دارد
در بازی درایور 2 در ps1 که اگر بازی کرده باشید 2 شهر باز میشود که اگر بخواهد شهر های دیگر هم باز شوند باید دیسک بعدی را بگذارید که دو دیسک آن در ایران کم یاب است یعنی original disk که فقط تک دیسکش در ایران است
به نظر من این بازی ها که در ایران در بازارها به فروش میرسند همه کراک شده هستند واصلی آن گران میباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)