اره همین برنامه سامسونگ به نوکیا شباهت زیادی داره
ولی ndriver کند هست
و از مولتی تاچ ساپورت نمیکنه
یه جورایی حال نمیده ...
در حالی که گوگل مپس و ماوریک خیلی روان هستند
اره همین برنامه سامسونگ به نوکیا شباهت زیادی داره
ولی ndriver کند هست
و از مولتی تاچ ساپورت نمیکنه
یه جورایی حال نمیده ...
در حالی که گوگل مپس و ماوریک خیلی روان هستند
دوستانی که Arc s رو دارن نظرشون چیه؟ من می خوام این گوشی رو بخرم
به چه نکاتی هنگام خرید دقت کنم؟
باسلام
1-آیا تنوع در روش روت آندروید در هر مدل از موبایل ها یکسان است ؟؟؟مثلا برای روت Arc S چند روش وجود دارد و کدام بهتر و راحتتر میباشد؟؟ این روت کردن و روش های آن در هر سایتی گیج کننده است.
2-آیا بعد از روت کردن گوشی منوی فارسی خود سیستم از بین می رود؟
3-بعد از روت گوشی آیا نرم افزار خاصی به آن اضافه می شود و بعد از روت گوشی چگونه متوجه روت شدن آن بشویم؟
4-آیا بعد از روت گوشی دیگر نمی توان گوشی را آپدیت کرد وبا نرم افزارخود گوشی کار کرد؟آیا میشه گفت همه xperia سونی اریکسون یکسان روت می شوند؟
5-کلا از دوستان اتفاقات بعد از روت آندروید را مطرح کنند ممنون میشم.
6-و سوال آخر اینکه بعد از روت گوشی آیا باید رام های خاصی و یا حتما چیز دیگری نصب بشه یا خیر و فقط روت کردن کافیه؟؟؟؟
Last edited by sahel625; 03-12-2011 at 16:51.
1- روت کردن خیلی خیلی اسونه
2- خیر
3- خیر
4- خیر میشه اپدیت کرد.
5- هیچی نمیشه اب از اب تکون نمیخوره فقط میشه برنامه هایی مانند فایل منیجر رو نصب کرد.
6- خیر رام فقط برای ارتقال گوشی هست و مثل ویندوز میمونه . یعنی همون اپدیت های اندرویده
دوستان منم arc S سفیدشو گرفتم ۵۷۵ با بدبختی خیلی گشتم تا با این قیمت پیدا کنم واقعا این مغازه دار ها حروم خور هستند که اینقدر قیمت گرون میدن درسته دلار گرون شده ولی اینقدر دیگه گرون نشده و این مغازه دار ها ها هم که قیمت خریدشون برای قبله !٬٫*،٫×))*****
در ضمن تو جعبش محافظ lcd نیست مغازه داره با پروای گفت دارم فابریکشو از روی جعبش برداشتم ( دزدیدم ) ۱۰ تومن منم گفتم بیلاخ کیفم نداشت خلاصه من هر موقع میرم گ.شی بگیرم با اعصاب خورد کنی برمیگردم ولی خیلی گوشیه عالی ای هست با sensetion رفیقم حسابی مقایسه کردم و خیلی خیلی از سنسیشن بهتره در صورتی که سنسیشن ۱۰۰ و خورده ای قیمتش از بیشتره ولی بازم سرعتش به ایفونم نمیرسه![]()
خب گوشی خوبی هست
البته آرک بیشتر به قیمتش می ارزه تا آرک اس
به هر حال آرک اس نیز خوبه
جواب سوال دمی هم شرمنده کمی سرچ کن
سلام
خلاصه میگم
روت فقط دسترسی به فایلهای سیستمی را آزاد میکنه که در نتیجه این خییلی کارها میشه کرد
پس هیچ تاثیری تو عملکرد عادی گوشی نداره
و همه کارهایی که قبل از روت میشه کرد را بعدا نیز میتوان کرد
روشهای روت هم متنوعه
جدیدترین روش را انتخاب کن
من تو فرومها دیدم روت با یک کلیک نیز برا آرک اومده
به هر حال کار چندان سختی نیست
3 و 5 باید یه کم تغییر کنه :
3- نرم افزار Superuser اضافه میشه...
5- دسترسی به فایل های سیستمی دارین (فایل منیجر بدون روت هم نصب میشه) و میتونین فایل های سیستمی رو دستکاری کنین ...
آرک اس توی تبریز خیلی کمیاب شده امروز قیمت آرک اس در تبریز 575 بود که بالاخره منم دلو به دریا زدم و یه آرک اس مشکی خریدم ولی خوشبختانه با یه قیمت کمتر یعنی 560 تونستم یه آرک اس گیربیآوردم واقعا عجب گوشی خفنیه وقتی کیفیت تصاویرش رو دیدم اینجوریشدم
سرعتش هم توی گیمها و صفحات خیلی عالیه و هیچ حالت لگی ندیدم ، کیفیت پخش موزیکشم عالیه
فعلا گوشی رو توی شارژ نذاشتم و از وقتی خریدم حدود 5 ساعت مدام باهاش گیم بازی کردم و اهنگ گوش دادم و کار کردم ولی هنوز باطریش تموم نشده
شارژر گوشیم مدل اروپای یعنی سه شاخه بود که چون بزرگ بود از فروشنده خواهش کردم عوضش کرد و یه دوشاخشو واسم داد
از دوست عزیزم اسماعیل جان (golmohammadi) به خاطر راهنمایهاش ممنونم
Last edited by ramintab; 04-12-2011 at 00:37.
سلام
مبارکت باشه مهدی جان
فعلا چند روزی کار کن
بعد از چند روز گوشیو باید روت کرده و کارهایی بکنی
Last edited by golmohammadi; 04-12-2011 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)