تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 430 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوب راه حل رو يافتم ، براي نفر بعدي مينويسم كه ممكنه بدردش بخوره .

MyPhoneExplorer يك كلاينت اندرويد داره كه بايد از ماركت دانلود شه يا با پشتك واروي مضاعف از جاي ديگه . بهرحال
    بعد از دريافت و نصبش روي گوشي براحتي از طريق وايفاي به پي سي متصل شد و بك آپ گوشي قبلي رو براحتي و
    كامل روي جديد ريختم .

دوستان حرفه اي ، نزديك ترين نويگيشن به اووي مپس نوكيا رو چي ميدونيد؟ ( نويگيشن آفلاين+راهنماي صوتي و..)
    سامسونگ ناوي يا همون NDrive خوبه ؟ چيز بهتري هم هست ؟ گوگل مپس هنوزم براي روتينگ احتياج به آنلاين شدن
    داره ؟
    اره همین برنامه سامسونگ به نوکیا شباهت زیادی داره
    ولی ndriver کند هست
    و از مولتی تاچ ساپورت نمیکنه
    یه جورایی حال نمیده ...
    در حالی که گوگل مپس و ماوریک خیلی روان هستند

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستانی که Arc s رو دارن نظرشون چیه؟ من می خوام این گوشی رو بخرم
    به چه نکاتی هنگام خرید دقت کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

باسلام
    1-آیا تنوع در روش روت آندروید در هر مدل از موبایل ها یکسان است ؟؟؟مثلا برای روت Arc S چند روش وجود دارد و کدام بهتر و راحتتر میباشد؟؟ این روت کردن و روش های آن در هر سایتی گیج کننده است.

2-آیا بعد از روت کردن گوشی منوی فارسی خود سیستم از بین می رود؟

3-بعد از روت گوشی آیا نرم افزار خاصی به آن اضافه می شود و بعد از روت گوشی چگونه متوجه روت شدن آن بشویم؟

4-آیا بعد از روت گوشی دیگر نمی توان گوشی را آپدیت کرد وبا نرم افزارخود گوشی کار کرد؟آیا میشه گفت همه xperia سونی اریکسون یکسان روت می شوند؟

5-کلا از دوستان اتفاقات بعد از روت آندروید را مطرح کنند ممنون میشم.

6-و سوال آخر اینکه بعد از روت گوشی آیا باید رام های خاصی و یا حتما چیز دیگری نصب بشه یا خیر و فقط روت کردن کافیه؟؟؟؟
    Last edited by sahel625; 03-12-2011 at 16:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

1- روت کردن خیلی خیلی اسونه
    2- خیر
    3- خیر
    4- خیر میشه اپدیت کرد.
    5- هیچی نمیشه اب از اب تکون نمیخوره فقط میشه برنامه هایی مانند فایل منیجر رو نصب کرد.
    6- خیر رام فقط برای ارتقال گوشی هست و مثل ویندوز میمونه . یعنی همون اپدیت های اندرویده

6. این کاربر از n.a.b.a.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم arc S سفیدشو گرفتم ۵۷۵ با بدبختی خیلی گشتم تا با این قیمت پیدا کنم واقعا این مغازه دار ها حروم خور هستند که اینقدر قیمت گرون میدن درسته دلار گرون شده ولی اینقدر دیگه گرون نشده و این مغازه دار ها ها هم که قیمت خریدشون برای قبله !٬٫*،٫×))*****
    در ضمن تو جعبش محافظ lcd نیست مغازه داره با پروای گفت دارم فابریکشو از روی جعبش برداشتم ( دزدیدم ) ۱۰ تومن منم گفتم بیلاخ کیفم نداشت خلاصه من هر موقع میرم گ.شی بگیرم با اعصاب خورد کنی برمیگردم ولی خیلی گوشیه عالی ای هست با sensetion رفیقم حسابی مقایسه کردم و خیلی خیلی از سنسیشن بهتره در صورتی که سنسیشن ۱۰۰ و خورده ای قیمتش از بیشتره ولی بازم سرعتش به ایفونم نمیرسه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستانی که Arc s رو دارن نظرشون چیه؟ من می خوام این گوشی رو بخرم
    به چه نکاتی هنگام خرید دقت کنم؟
    خب گوشی خوبی هست
    البته آرک بیشتر به قیمتش می ارزه تا آرک اس
    به هر حال آرک اس نیز خوبه
    جواب سوال دمی هم شرمنده کمی سرچ کن
    باسلام
    1-آیا تنوع در روش روت آندروید در هر مدل از موبایل ها یکسان است ؟؟؟مثلا برای روت Arc S چند روش وجود دارد و کدام بهتر و راحتتر میباشد؟؟ این روت کردن و روش های آن در هر سایتی گیج کننده است.

3-بعد از روت گوشی آیا نرم افزار خاصی به آن اضافه می شود و بعد از روت گوشی چگونه متوجه روت شدن آن بشویم؟

4-آیا بعد از روت گوشی دیگر نمی توان گوشی را آپدیت کرد وبا نرم افزارخود گوشی کار کرد؟آیا میشه گفت همه xperia سونی اریکسون یکسان روت می شوند؟

6-و سوال آخر اینکه بعد از روت گوشی آیا باید رام های خاصی و یا حتما چیز دیگری نصب بشه یا خیر و فقط روت کردن کافیه؟؟؟؟
    سلام
    خلاصه میگم
    روت فقط دسترسی به فایلهای سیستمی را آزاد میکنه که در نتیجه این خییلی کارها میشه کرد
    پس هیچ تاثیری تو عملکرد عادی گوشی نداره
    و همه کارهایی که قبل از روت میشه کرد را بعدا نیز میتوان کرد
    روشهای روت هم متنوعه
    جدیدترین روش را انتخاب کن
    من تو فرومها دیدم روت با یک کلیک نیز برا آرک اومده
    به هر حال کار چندان سختی نیست

9. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باسلام

1- روت کردن خیلی خیلی اسونه
    2- خیر
    3- خیر
    4- خیر میشه اپدیت کرد.
    5- هیچی نمیشه اب از اب تکون نمیخوره فقط میشه برنامه هایی مانند فایل منیجر رو نصب کرد.
    6- خیر رام فقط برای ارتقال گوشی هست و مثل ویندوز میمونه . یعنی همون اپدیت های اندرویده
    3 و 5 باید یه کم تغییر کنه :
    3- نرم افزار Superuser اضافه میشه...
    5- دسترسی به فایل های سیستمی دارین (فایل منیجر بدون روت هم نصب میشه) و میتونین فایل های سیستمی رو دستکاری کنین ...

11. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آرک اس توی تبریز خیلی کمیاب شده امروز قیمت آرک اس در تبریز 575 بود که بالاخره منم دلو به دریا زدم و یه آرک اس مشکی خریدم ولی خوشبختانه با یه قیمت کمتر یعنی 560 تونستم یه آرک اس گیربیآوردم واقعا عجب گوشی خفنیه وقتی کیفیت تصاویرش رو دیدم اینجوری شدم
    سرعتش هم توی گیمها و صفحات خیلی عالیه و هیچ حالت لگی ندیدم ، کیفیت پخش موزیکشم عالیه

فعلا گوشی رو توی شارژ نذاشتم و از وقتی خریدم حدود 5 ساعت مدام باهاش گیم بازی کردم و اهنگ گوش دادم و کار کردم ولی هنوز باطریش تموم نشده

شارژر گوشیم مدل اروپای یعنی سه شاخه بود که چون بزرگ بود از فروشنده خواهش کردم عوضش کرد و یه دوشاخشو واسم داد

از دوست عزیزم اسماعیل جان (golmohammadi) به خاطر راهنمایهاش ممنونم
    Last edited by ramintab; 04-12-2011 at 00:37.

13. 2 کاربر از ramintab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آرک اس توی تبریز خیلی کمیاب شده امروز قیمت آرک اس در تبریز 575 بود که بالاخره منم دلو به دریا زدم و یه آرک اس مشکی خریدم ولی خوشبختانه با یه قیمت کمتر یعنی 560 تونستم یه آرک اس گیربیآوردم واقعا عجب گوشی خفنیه وقتی کیفیت تصاویرش رو دیدم اینجوری شدم
    سرعتش هم توی گیمها و صفحات خیلی عالیه و هیچ حالت لگی ندیدم ، کیفیت پخش موزیکشم عالیه

فعلا گوشی رو توی شارژ نذاشتم و از وقتی خریدم حدود 5 ساعت مدام باهاش گیم بازی کردم و اهنگ گوش دادم و کار کردم ولی هنوز باطریش تموم نشده

شارژر گوشیم مدل اروپای یعنی سه شاخه بود که چون بزرگ بود از فروشنده خواهش کردم عوضش کرد و یه دوشاخشو واسم داد

از دوست عزیزم اسماعیل جان (golmohammadi) به خاطر راهنمایهاش ممنونم
    سلام
    مبارکت باشه مهدی جان
    فعلا چند روزی کار کن
    بعد از چند روز گوشیو باید روت کرده و کارهایی بکنی
    Last edited by golmohammadi; 04-12-2011 at 13:51.

15. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان گوگل مپ 6 هم اومد

17. 2 کاربر از saddegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •