اگر دارید فایل های حجیم دانلود میکنید . هیچ وقت درایوی از کامپیوتر که پارت های rar یا فشرده داخلشون هست رو دیفرگ و یا رفع بد سکتور نکنید . چون باعث یشه پارت ها بیت ها شون جابه جا بشه به علت خرابی دیگر اکسترکت نشن !
اگر دارید فایل های حجیم دانلود میکنید . هیچ وقت درایوی از کامپیوتر که پارت های rar یا فشرده داخلشون هست رو دیفرگ و یا رفع بد سکتور نکنید . چون باعث یشه پارت ها بیت ها شون جابه جا بشه به علت خرابی دیگر اکسترکت نشن !
Last edited by ziba12; 03-07-2013 at 10:50.
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
میدونید که تن و بدن آدمی میتونه به هر شرایطی عادت کنه ... مثلا میتونیم عادت کنیم زود از خواب بیدار شیم ... کار کنیم ... یا همش پشت نت باشیم و...
یه مثل هست که میگه عقلی که به هفت ساگلی نیومد به هفتاد سالگی هم نمیاد! این مسئله دقیقا درباره تن و بدن انسان هم صادقه ...
سعی کنید از فرصت هایی که پیش میاد همیشه بهترین استفاده رو ببرید . مثلا همین تابستون به جای اینکه همش پشت نت و ... باشیم میتونیم بریم حداقل تا حدودی نجاری یاد بگیریم ؛ کار فنی یاد بگیریم و ... نمیگم در حد حرفه ای اما همین حدودی هم که یاد بگیریم بهتر از هیچی هست.
اگر عادت کنیم همیشه پشت نت و کامپیوتر باشیم فردا برای بیرون کار کردن و ... برامون مشکل پیش میاد .
من و یکی از دوستام هستیم که من سربازم و اون دانشجو ... با هم شوخی میکنیممیگیم شنیدم میخوای بری فلان جا کار کنی ... ولی حیف که هیچ کدوم نمیریم ... چون اون موقع که سنمون پایین تر بود هم نرفتیم .. . و الان برامون سخت هست که بخوایم بریم یه کار سخت رو شروع کنیم.
انسان های لایق منتظر انسان های لایق میمونن اگه بهترین ادم ها خواهان وارد شدن ب زندگی شما بودن این چیزی رو ثابت نمیکنه جز اینکه شما ی انسان فوق العاده لایق و شایسته هستید پس خودتون هم ب خودتون احترام بزارید با رفتن سراغ کسایی ک ب خودشون ارزشی قایل نیستند ارزش های خودتون و از بین نبرید
ادم لایق باید با ادم لایق باشه این یک اصله وگرنه یکی حیف میشه : )
با 1 تیر چند نشون بزنید!
مثلا: تمیز کردن خانه = خوشحال شدن اعضای خانه - ورزش - تمیز شدن خانه![]()
'گفتن بعضی حرفا برای آدم ممکنه خیلی گرون تموم بشه
حرفایی که باعث رنجش و دل شکستگی میشه
مسایل خصوصی (خانوادگی)
حرفای احمقانه
و ....
اگر سوالی هم ازتون کسی پرسیدند حتما نباید سریع جواب بدین میتونید مکث کنید و چند لحظه و چند دقیقه فکر کنید که چی باید بگید که بعدا از گفتنش پشیمون نشید یا میتونید بگید جواب شما رو بعدا میدم الان نمیتونم در این مورد حرف بزنم .... همیشه یادتون باشه بعضی حرفا تا آخر عمر فراموش نمیشه ...
شخصیت آدما از خیلی چیزا مشخص میشه ... راه رفتنشون ، نگاه کردنشون ، رفتار ، کارها و ... اما هیچ چیز به اندازه ی حرفاش بیانگر شخصیت و منشش نیست ...
Last edited by banii; 06-07-2013 at 13:20.
همیشه سعی کن طرفت رو بشناسی قبل از اینکه کاری براش انجام بدی .
برای قرض دادن پول برای اطمینان همیشه مثلا اگه طرف 800 مخیواد شما اگه اولین باره که بهش پول قرض میدین و نمیدونین پولتون رو پس میده اول بهش یک چهارم اون پول رو بدین بعد در صورت برگشت پول دیگه میتونید بهشون کم کم اعتماد کنین.
سه مورد رو سعی کنید از خودتون به شدت دور کنید:
1- خوردن روغن زیاد 2- خوردن نمک زیاد 3- استرس و فشار عصبی(دقیقا استرس زیاد مساوری مصرف دخانیات بهت ضرر می زنه!)
همیشه در خوبی کردن به دیگران به ویژه به کسی که عاشقانه دوستش دارید میانه روی کنید؛ و گرنه او را از خود دور می سازید. اگر بیش از حد او را بالا ببرید، در نهایت از او خدایی می سازید که در پایان خودتون بهش کافرش می شوید.
اگه تو رابطتون با شخصی احساس کردید که داره پاشو از گیلیمش بیرون میزاره بهتره همون لحظه بهش تذکر بدید..نگید خوب دوستمو و زشته...اگر کوتاه بیای مطمئن باشید بدتر میشه و دیگه نمیتونید جمعش کنید
سعی کنید با اعتقادات مذهبی دیگران شخی نکنید...من تو محیطی بودم که بیشترشون سنی مذهب بودن...اونجا به چشم دیدن که یه شوخی ساده با اعتقادات مذهبیشون چقدر برای خودم دشمن تراشی کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)