تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 1185 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یه چیزی که متوجه شدم این کارخونه ایو سن لورن تو همه ادکناش به جز چندتایی که خاص هستن و موندگاری ندارن

یه نتی داره که مثله امضا تو همشون ثابته.نمیدونم حالا دوستان هم متوجه شدن یا نه؟

2. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

10 qubism

یه دونه کوبیسم مردونه از محصولات امپر خریدم که بوش تومایه های لیمو وهل و شمعدونی با ته مایه چرمه و در کل ادکلن نیمه گرم کمی شیرین و ملایم وبا کلاسیه.
    موندگاریشم با اینکه پوست بسیار خشکی دارم حداقل 2 ساعتی بود البته ادوتویلته و نباید بیشتر از این ازش انتظار داشت.

4. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

بوگارت پورهوم رو هم تست کردم.اونم عجب کاری بود.قبلا تست کرده بودم فکر کنم تقلبی بود.این خداییش ادکلنه ارزنده ای بود.تلخ-با کلاس-با موندگاری بالا
    بوگارت پور هوم رو پرفیوم شاپینگ زده 24 هزار تومن ! درسته قیمتش؟

6. 2 کاربر از squall12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان...کسی از ادکلنای شرکت parsivally (به غیر از آرت البته) استفاده کرده؟؟؟ بیشتر میخوام نظرتونو رو راجع به سه تا کار زیر که عکسشونو گذاشتم(Answer,Caliber,Unlimited) بدونم....مخصوصا کار Unlimited که خیلی تعریفشو شنیدم...

لطفا اگه میتونید یه توضیحی راجع به این 3 تا کار اگه دارید بدید.ممنون میشم.

8. 3 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان اگه به سوالای بنده جواب بدبن خیلی ممنون میشم
    1.منظور از موندگاری مثلا فلان ساعت یعنی موندگاری در عین پخش؟یا مثلا بو کنی ببینی بوش مونده یا نه؟
    من یه دیور هایر انرژی داشتم که بوش بعد چندین ماه از رو کتابم که اتفاقی بهش اسپری شده بود نرفته
    2.یکی از اشناهمون برام کادو 212 س..کسی من داده ولی بوش بعد دو سه ساعت از رو پوست و لباس... میره این طرف از قضا فرد متمولی هست و دست به کادوشم عالیه دیگه نمیدونم بهش انداختن یا کلا اینجوریه یا پولش ته کشیده از نظر ظاهری هم مورد مشکوکی نداره یا من نمیدونم چون یه مورد بیشتر تقلبیشو از نزدیک ندیدم
    با سپاس

10. 3 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

1.منظور از موندگاری مثلا فلان ساعت یعنی موندگاری در عین پخش؟یا مثلا بو کنی ببینی بوش مونده یا نه؟
    من یه دیور هایر انرژی داشتم که بوش بعد چندین ماه از رو کتابم که اتفاقی بهش اسپری شده بود نرفته
    2.یکی از اشناهمون برام کادو 212 س..کسی من داده ولی بوش بعد دو سه ساعت از رو پوست و لباس... میره این طرف از قضا فرد متمولی هست و دست به کادوشم عالیه دیگه نمیدونم بهش انداختن یا کلا اینجوریه یا پولش ته کشیده از نظر ظاهری هم مورد مشکوکی نداره یا من نمیدونم چون یه مورد بیشتر تقلبیشو از نزدیک ندیدم
    با سپاس
    212 کلا مونگاری خفنی نداره ولی پخش بوش تو همون 2-3 ساعت عالیه
    البته این موندگاری نداشتن بعضی از عطراهم جریاناتی داره مثلا کسی شاید در طول روز چند جا قرار داشته باشه و بخواد برای هر قرار یه عطر و بوی مخصوص اون قرارش استفاده کنه ( قرار کاری دوستانه عاشقانه .... )

12. 6 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من امروز تجریش بودم و پیش خودم گفتم یکسر برم تندیس ببینم چه خبره. بیشتر برای تست بار چندم Azzaro Pour Homme . از تابستان به اینور نرفته بودم. 3 روز است که تیم جدید به گفته دختر خانم فروشنده در این مغازه مستقر شدن و کمی هم تنوع عطرهاش بیشتر شده بود. همون لحظه ای که وارد مغازه شدم احساس خوبی بهم دست داد و از این حالت دپ بودن که پاییز دچارش شده بودم خارج شدم.
    بالاخره بعد از چندین بار تست آزارو رو پسند کردم.و فکر میکنم عاشقش شدم. ایندفعه به اصطلاح پوشیدمش بجای اینکه روی مچ اسپری کنم و نتیجه خیلی فرق کرد سرد بودن هوا به درک بهتر ازارو کمک کرد . مردانه، کلاسیک، پیچیده،کمی تلخ و خیلی کم شیرین و دهه هفتادیی که از تست زمان سربلند بیرون امده است . بوش احساس خوبی رو در من زنده کرد. به قول معروف suddenly last summer . قیمتش رو یادم رفت چک کنم. مسلما در wish list قرارش میدم.
    از اونور 1 میلیون رو تست کردم که جلوی آزارو بنظرم هیچ حرفی برای گفتن نداره. بوی شیرینی که کپی های زیادی داره و هیچ احساسی رو در من برانگیخته نمیکنه. یک کار خیلی پیش و پا افتاده (نظر شخصی.)
    کار سوم هم ESENCIA LOEWE کار 1988 بود که تست کردم. یک نت خیلی آشنا داره که نمی دونم چیه. آیا نوعی کاجه یا چیزی مثل زیره یا به قولی سدر نمی دونم، ولی خیلی آشناست. کار خوبیه. ولی برای من ساخته نشده.
    میخواستم برای بار بار دوم M7 رو هم تست کنم که ایندفعه تسترش رو نداشت.

ویرایش. احتمالا این نت اشنای LOEWE هل باشه.
    Last edited by hike; 30-12-2011 at 21:29.

14. 6 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من امروز تجریش بودم و پیش خودم گفتم یکسر برم تندیس ببینم چه خبره. بیشتر برای تست بار چندم Azzaro Pour Homme . از تابستان به اینور نرفته بودم. 3 روز است که تیم جدید به گفته دختر خانم فروشنده در این مغازه مستقر شدن و کمی هم تنوع عطرهاش بیشتر شده بود. همون لحظه ای که وارد مغازه شدم احساس خوبی بهم دست داد و از این حالت دپ بودن که پاییز دچارش شده بودم خارج شدم.
    بالاخره بعد از چندین بار تست آزارو رو پسند کردم.و فکر میکنم عاشقش شدم. ایندفعه به اصطلاح پوشیدمش بجای اینکه روی مچ اسپری کنم و نتیجه خیلی فرق کرد سرد بودن هوا به درک بهتر ازارو کمک کرد . مردانه، کلاسیک، پیچیده،کمی تلخ و خیلی کم شیرین و دهه هفتادیی که از تست زمان سربلند بیرون امده است . بوش احساس خوبی رو در من زنده کرد. به قول معروف suddenly last summer . قیمتش رو یادم رفت چک کنم. مسلما در wish list قرارش میدم.
    از اونور 1 میلیون رو تست کردم که جلوی آزارو بنظرم هیچ حرفی برای گفتن نداره. بوی شیرینی که کپی های زیادی داره و هیچ احساسی رو در من برانگیخته نمیکنه. یک کار خیلی پیش و پا افتاده (نظر شخصی.)
    کار سوم هم ESENCIA LOEWE کار 1988 بود که تست کردم. یک نت خیلی آشنا داره که نمی دونم چیه. آیا نوعی کاجه یا چیزی مثل زیره یا به قولی سدر نمی دونم، ولی خیلی آشناست. کار خوبیه. ولی برای من ساخته نشده.
    میخواستم برای بار بار دوم M7 رو هم تست کنم که ایندفعه تسترش رو نداشت.

ویرایش. احتمالا این نت اشنای LOEWE هل باشه.

آزارو آزارو رو منم دوستش دارم.خیلی تقلبی داره.ولی اصلیش حدود 40-45 تومنه.نه میشه گفت گرمه و نه

خنک.

تندیس تابستون رفتم.ولی فرصت نشد چیزی تست کنم.

پیشنهاد میدم جگوار سبز هم تست کنی.به نظرم اونم خیلی جالبه.تو لیسته خریدمه.قیمتش هم عالیه
    Last edited by cyber861; 30-12-2011 at 23:36.

16. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ماندگاری یا longevity معمولا جدا از پخش بو یا sillage سنجیده میشه و معمولا هم روی پوست ملاک است.

18. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من تقریبا به این نتیجه رسیدم که 1 میلیونی که دیشب تو تندیس تست کردم جعلی بوده. اخه نمیشه یک ادکلن با این قیمت بوش اینقدر بنجل باشه ( یا میشه؟) بوی یکی از کارهای ژکساف ( ساخت کیش) را میداد. نمیدونم شایدم اصل باشه... اگر یکی که بوی اصلش رو میشناسه یکسر بره تندیس و 1 میلیون رو تست کنه و اینجا بگه لطف بزرگی کرده.

20. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •