یه چیزی که متوجه شدم این کارخونه ایو سن لورن تو همه ادکناش به جز چندتایی که خاص هستن و موندگاری ندارن
یه نتی داره که مثله امضا تو همشون ثابته.نمیدونم حالا دوستان هم متوجه شدن یا نه؟![]()
یه چیزی که متوجه شدم این کارخونه ایو سن لورن تو همه ادکناش به جز چندتایی که خاص هستن و موندگاری ندارن
یه نتی داره که مثله امضا تو همشون ثابته.نمیدونم حالا دوستان هم متوجه شدن یا نه؟![]()
یه دونه کوبیسم مردونه از محصولات امپر خریدم که بوش تومایه های لیمو وهل و شمعدونی با ته مایه چرمه و در کل ادکلن نیمه گرم کمی شیرین و ملایم وبا کلاسیه.
موندگاریشم با اینکه پوست بسیار خشکی دارم حداقل 2 ساعتی بود البته ادوتویلته و نباید بیشتر از این ازش انتظار داشت.![]()
بوگارت پور هوم رو پرفیوم شاپینگ زده 24 هزار تومن ! درسته قیمتش؟
سلام دوستان...کسی از ادکلنای شرکت parsivally (به غیر از آرت البته) استفاده کرده؟؟؟ بیشتر میخوام نظرتونو رو راجع به سه تا کار زیر که عکسشونو گذاشتم(Answer,Caliber,Unlimited) بدونم....مخصوصا کار Unlimited که خیلی تعریفشو شنیدم...
لطفا اگه میتونید یه توضیحی راجع به این 3 تا کار اگه دارید بدید.ممنون میشم.
![]()
سلام دوستان اگه به سوالای بنده جواب بدبن خیلی ممنون میشم
1.منظور از موندگاری مثلا فلان ساعت یعنی موندگاری در عین پخش؟یا مثلا بو کنی ببینی بوش مونده یا نه؟
من یه دیور هایر انرژی داشتم که بوش بعد چندین ماه از رو کتابم که اتفاقی بهش اسپری شده بود نرفته
2.یکی از اشناهمون برام کادو 212 س..کسی من داده ولی بوش بعد دو سه ساعت از رو پوست و لباس... میره این طرف از قضا فرد متمولی هست و دست به کادوشم عالیهدیگه نمیدونم بهش انداختن یا کلا اینجوریه یا پولش ته کشیده
از نظر ظاهری هم مورد مشکوکی نداره یا من نمیدونم چون یه مورد بیشتر تقلبیشو از نزدیک ندیدم
با سپاس
212 کلا مونگاری خفنی نداره ولی پخش بوش تو همون 2-3 ساعت عالیه
البته این موندگاری نداشتن بعضی از عطراهم جریاناتی داره مثلا کسی شاید در طول روز چند جا قرار داشته باشه و بخواد برای هر قرار یه عطر و بوی مخصوص اون قرارش استفاده کنه ( قرار کاری دوستانه عاشقانه ....)
من امروز تجریش بودم و پیش خودم گفتم یکسر برم تندیس ببینم چه خبره. بیشتر برای تست بار چندم Azzaro Pour Homme . از تابستان به اینور نرفته بودم. 3 روز است که تیم جدید به گفته دختر خانم فروشنده در این مغازه مستقر شدن و کمی هم تنوع عطرهاش بیشتر شده بود. همون لحظه ای که وارد مغازه شدم احساس خوبی بهم دست داد و از این حالت دپ بودن که پاییز دچارش شده بودم خارج شدم.
بالاخره بعد از چندین بار تست آزارو رو پسند کردم.و فکر میکنم عاشقش شدم. ایندفعه به اصطلاح پوشیدمش بجای اینکه روی مچ اسپری کنم و نتیجه خیلی فرق کرد سرد بودن هوا به درک بهتر ازارو کمک کرد . مردانه، کلاسیک، پیچیده،کمی تلخ و خیلی کم شیرین و دهه هفتادیی که از تست زمان سربلند بیرون امده است . بوش احساس خوبی رو در من زنده کرد. به قول معروف suddenly last summer . قیمتش رو یادم رفت چک کنم. مسلما در wish list قرارش میدم.
از اونور 1 میلیون رو تست کردم که جلوی آزارو بنظرم هیچ حرفی برای گفتن نداره. بوی شیرینی که کپی های زیادی داره و هیچ احساسی رو در من برانگیخته نمیکنه. یک کار خیلی پیش و پا افتاده (نظر شخصی.)
کار سوم هم ESENCIA LOEWE کار 1988 بود که تست کردم. یک نت خیلی آشنا داره که نمی دونم چیه. آیا نوعی کاجه یا چیزی مثل زیره یا به قولی سدر نمی دونم، ولی خیلی آشناست. کار خوبیه. ولی برای من ساخته نشده.
میخواستم برای بار بار دوم M7 رو هم تست کنم که ایندفعه تسترش رو نداشت.
ویرایش. احتمالا این نت اشنای LOEWE هل باشه.
Last edited by hike; 30-12-2011 at 21:29.
آزارو آزارو رو منم دوستش دارم.خیلی تقلبی داره.ولی اصلیش حدود 40-45 تومنه.نه میشه گفت گرمه و نه
خنک.
تندیس تابستون رفتم.ولی فرصت نشد چیزی تست کنم.
پیشنهاد میدم جگوار سبز هم تست کنی.به نظرم اونم خیلی جالبه.تو لیسته خریدمه.قیمتش هم عالیه![]()
Last edited by cyber861; 30-12-2011 at 23:36.
ماندگاری یا longevity معمولا جدا از پخش بو یا sillage سنجیده میشه و معمولا هم روی پوست ملاک است.
من تقریبا به این نتیجه رسیدم که 1 میلیونی که دیشب تو تندیس تست کردم جعلی بوده. اخه نمیشه یک ادکلن با این قیمت بوش اینقدر بنجل باشه ( یا میشه؟) بوی یکی از کارهای ژکساف ( ساخت کیش) را میداد. نمیدونم شایدم اصل باشه... اگر یکی که بوی اصلش رو میشناسه یکسر بره تندیس و 1 میلیون رو تست کنه و اینجا بگه لطف بزرگی کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)