تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 4105 اولاول ... 2082582983043053063073083093103113123183584088081308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وای وای وای من تا 2 ماه دیگه که برم سربازی دیوانه می شم بازم سوال پیش اومد برام
    1- من نه با گشنگی نه تشنگی و نه خستگی زیاد مشکل ندارم اما تحمل بی خوابی و کم خوابی و ندارم اونجا 8 ساعت را که می ذارن در روز بخوابیم؟
    2- نماز اجباریه؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من احتمال زیاد میفتم تو سپاه به خاطر بند پ!
    سپاه کجاها پادگان آموزشی داره؟
    وضعیت آموزشی تو سپاه چه طوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درود بر دوستان.

آقا ما امروز رفتیم کسری خدمت رو گرفتیم . هجده تیر هم اعزام میشم برای اموزشی . حالا این برگه رو من باید موقع اموزشی ببرم؟
    منم 18 تیر اعزامم.14 ماه کسری گرفتم اگر قبول کنن.

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

درود بر دوستان.

آقا ما امروز رفتیم کسری خدمت رو گرفتیم . هجده تیر هم اعزام میشم برای اموزشی . حالا این برگه رو من باید موقع اموزشی ببرم؟
    منم 18 تیر اعزامم.14 ماه کسری گرفتم اگر قبول کنن.فکر کنم وقتی رفتی یگان باید بدی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

وای وای وای من تا 2 ماه دیگه که برم سربازی دیوانه می شم بازم سوال پیش اومد برام
    1- من نه با گشنگی نه تشنگی و نه خستگی زیاد مشکل ندارم اما تحمل بی خوابی و کم خوابی و ندارم اونجا 8 ساعت را که می ذارن در روز بخوابیم؟
    2- نماز اجباریه؟
    اگر ارتش هستی ساعت 4 تا 5 بعدازظهر آزادی تا ساعت 5 صبح اینقدر هم خسته میشی که نمیدونی چطور 12 ساعت تکمیل خواب رفتی
    نماز باز هم اگر ارتش هستی میبرنتون مسجد اما بزور نمیکشن سر صفوف مستحکم ما همیشه میرفتم ته مسجد مینشستیم

5. 3 کاربر از vivid806 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

من برگه سفیدم اومد و سپاه افتادم.

یه مادر بزرگ تنها دارم که از عهده انجام کارهاش برنمیاد و من کمکش می کنم.

می تونم از این موضوع برای اینکه بعد از آموزشی سپاه شهر خودمون خدمت کنم استفاده کنم؟

البته یه دایی دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه!

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها من احتمال زیاد میفتم تو سپاه به خاطر بند پ!
    سپاه کجاها پادگان آموزشی داره؟
    وضعیت آموزشی تو سپاه چه طوره؟
    سپاه که اگه دوره تکمیلی نباشی شما را نمی گیره یعنی بند های پ که من می شناختم اینجوری بهم گفتن . بخشنامه جدیده.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سپاه که اگه دوره تکمیلی نباشی شما را نمی گیره یعنی بند های پ که من می شناختم اینجوری بهم گفتن . بخشنامه جدیده.
    از کی بخشنامه دادن؟
    والا پسرعمه من تو نیروی انسانی سپاه بود و گفت قاعده اینه که سپاه بسیجی بگیره ولی با پارتی میشه افتاد سپاه.
    این آشنای من خودش سرتیپ تمام هست. فکر کنم بتونه بندازه! یعنی امیدوارم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

hts1369 و shabe.saket ممنون كه جواب سوالمو دادين، چندنا سوال ديگه هم دارم
    1- كل دوره آموزشي چند بار بايد موهامونو با نمره 4 اصلاح كنيم؟
    2- واسه اصلاح صورت هم يه توضيحاتي بدين(آخه ميگن سپاه نمي زاره سربازا صورتشونو اصلاح كنن يا اينكه ارتش برعكس اون ميگه بايد اصلاح كنين )
    3- ساعت مچي ببريم يا از اين ساعتهاي كوچك روميزي زنگدار؟
    مورد 1و2 رو لطفا به تفكيك ارتش و نيروي انتظامي و سپاه بگين آخه ميدونين كه مازادم
    بازم ممنون

10. این کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از کی بخشنامه دادن؟
    والا پسرعمه من تو نیروی انسانی سپاه بود و گفت قاعده اینه که سپاه بسیجی بگیره ولی با پارتی میشه افتاد سپاه.
    این آشنای من خودش سرتیپ تمام هست. فکر کنم بتونه بندازه! یعنی امیدوارم!
    این چیزی که می گم و 2 3 تا اشناهای من گفتن و از برج 2 می دونم اجرا شده ولی راست و دروغش با اونا .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان تنبیه قضیش چطوریه؟
    من این وقت فقط خورد و خوابیدم و بدنم هم اصلا رو فرم نیست. فکر نکنم هم با این اوصاف زیاد بتونم بپرم و بدوم و ....
    یه وقت همش تنبیه نشیم.
    راستی تنبیه گفتین یاده یه فیلم افتادم(فکر کنم فیلم از الیور استون بود که یه یارو از همه چاقتر بود نمیتونست تمرینارو انجام بده بعد همه تنبیه میشدن و میوفتادن به جونش و...)
    تنبیه توی آموزشی معمولا یا نگهبانی تنبیهی هست یا میفرستنون همیاری تو آشپزخونه و یا میفرستنوتون برجک یه 24 ساعت قشنگ پست بدین یا بشین پاشو بدو بایست و غلط خوردن و......
    hts1369 و shabe.saket ممنون كه جواب سوالمو دادين، چندنا سوال ديگه هم دارم
    1- كل دوره آموزشي چند بار بايد موهامونو با نمره 4 اصلاح كنيم؟
    2- واسه اصلاح صورت هم يه توضيحاتي بدين(آخه ميگن سپاه نمي زاره سربازا صورتشونو اصلاح كنن يا اينكه ارتش برعكس اون ميگه بايد اصلاح كنين )
    3- ساعت مچي ببريم يا از اين ساعتهاي كوچك روميزي زنگدار؟
    مورد 1و2 رو لطفا به تفكيك ارتش و نيروي انتظامي و سپاه بگين آخه ميدونين كه مازادم
    بازم ممنون
    1- هروقت موهاتون بلند شد از حد متعارف باید کوتاه کنید تعداد خاصی نداره ولی من خودم کلا 2 مرتبه کوتاه کردم روز اول از صفر زدم میان دوره که دادن هم یه بار با نمره 4 زدم
    2- اصلاح صورت تو نیروی انتظامی با تیغ ممنوعه (هرچند بعضیا میزنن) ولی خوب اگه بخوان گیر بدن اذیت میکنن
    3- ساعت زنگ دار ببری چه کار؟؟؟ صبح اول وقت ارشد آسایشگاه با یک عدد سوتتتتتت چنان بیدارت میکنه که نمیفهمی چطوری پریدی از تخت!!!!(هر وقت یاد اون لحظه سوت کشیدن ارشدمون میوفتم یه جوری میشم)

---------------

راسی دیشب پست بودم نزدیک بود با یه کادری حسابی بحثم بشه.....مرتیکه عوضی میخواست گند کاری بکنه بندازه گردن من و تازه منم تنبیه بشم ...منم حسابی حالشو جا اوردم!!!

13. 11 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •