وای وای وای من تا 2 ماه دیگه که برم سربازی دیوانه می شم بازم سوال پیش اومد برام
1- من نه با گشنگی نه تشنگی و نه خستگی زیاد مشکل ندارم اما تحمل بی خوابی و کم خوابی و ندارم اونجا 8 ساعت را که می ذارن در روز بخوابیم؟
2- نماز اجباریه؟
وای وای وای من تا 2 ماه دیگه که برم سربازی دیوانه می شم بازم سوال پیش اومد برام
1- من نه با گشنگی نه تشنگی و نه خستگی زیاد مشکل ندارم اما تحمل بی خوابی و کم خوابی و ندارم اونجا 8 ساعت را که می ذارن در روز بخوابیم؟
2- نماز اجباریه؟
بچه ها من احتمال زیاد میفتم تو سپاه به خاطر بند پ!
سپاه کجاها پادگان آموزشی داره؟
وضعیت آموزشی تو سپاه چه طوره؟
منم 18 تیر اعزامم.14 ماه کسری گرفتم اگر قبول کنن.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
منم 18 تیر اعزامم.14 ماه کسری گرفتم اگر قبول کنن.فکر کنم وقتی رفتی یگان باید بدی.
اگر ارتش هستی ساعت 4 تا 5 بعدازظهر آزادی تا ساعت 5 صبح اینقدر هم خسته میشی که نمیدونی چطور 12 ساعت تکمیل خواب رفتی
نماز باز هم اگر ارتش هستی میبرنتون مسجد اما بزور نمیکشن سر صفوف مستحکم ما همیشه میرفتم ته مسجد مینشستیم
سلام
من برگه سفیدم اومد و سپاه افتادم.
یه مادر بزرگ تنها دارم که از عهده انجام کارهاش برنمیاد و من کمکش می کنم.
می تونم از این موضوع برای اینکه بعد از آموزشی سپاه شهر خودمون خدمت کنم استفاده کنم؟
البته یه دایی دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه!
ممنون
سپاه که اگه دوره تکمیلی نباشی شما را نمی گیره یعنی بند های پ که من می شناختم اینجوری بهم گفتن . بخشنامه جدیده.
از کی بخشنامه دادن؟
والا پسرعمه من تو نیروی انسانی سپاه بود و گفت قاعده اینه که سپاه بسیجی بگیره ولی با پارتی میشه افتاد سپاه.
این آشنای من خودش سرتیپ تمام هست. فکر کنم بتونه بندازه! یعنی امیدوارم!
hts1369 و shabe.saket ممنون كه جواب سوالمو دادين، چندنا سوال ديگه هم دارم
1- كل دوره آموزشي چند بار بايد موهامونو با نمره 4 اصلاح كنيم؟
2- واسه اصلاح صورت هم يه توضيحاتي بدين(آخه ميگن سپاه نمي زاره سربازا صورتشونو اصلاح كنن يا اينكه ارتش برعكس اون ميگه بايد اصلاح كنين)
3- ساعت مچي ببريم يا از اين ساعتهاي كوچك روميزي زنگدار؟
مورد 1و2 رو لطفا به تفكيك ارتش و نيروي انتظامي و سپاه بگين آخه ميدونين كه مازادم
بازم ممنون
این چیزی که می گم و 2 3 تا اشناهای من گفتن و از برج 2 می دونم اجرا شده ولی راست و دروغش با اونا .
تنبیه توی آموزشی معمولا یا نگهبانی تنبیهی هست یا میفرستنون همیاری تو آشپزخونه و یا میفرستنوتون برجک یه 24 ساعت قشنگ پست بدین یا بشین پاشو بدو بایست و غلط خوردن و......
1- هروقت موهاتون بلند شد از حد متعارف باید کوتاه کنید تعداد خاصی نداره ولی من خودم کلا 2 مرتبه کوتاه کردم روز اول از صفر زدم میان دوره که دادن هم یه بار با نمره 4 زدم
2- اصلاح صورت تو نیروی انتظامی با تیغ ممنوعه (هرچند بعضیا میزنن) ولی خوب اگه بخوان گیر بدن اذیت میکنن
3- ساعت زنگ دار ببری چه کار؟؟؟ صبح اول وقت ارشد آسایشگاه با یک عدد سوتتتتتت چنان بیدارت میکنه که نمیفهمی چطوری پریدی از تخت!!!!(هر وقت یاد اون لحظه سوت کشیدن ارشدمون میوفتم یه جوری میشم)
---------------
راسی دیشب پست بودم نزدیک بود با یه کادری حسابی بحثم بشه.....مرتیکه عوضی میخواست گند کاری بکنه بندازه گردن من و تازه منم تنبیه بشم...منم حسابی حالشو جا اوردم!!!
![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)