نینی
نینی
من الان خبردار شدم تبریک
پپ اگه از همین الان شروع کنه 9 سال دیگه می تونه رکورد مو رو بزنه!!![]()
همه رکورد ها روزی شکسته میشن! به قولی دیر و زود داره، ولی سوخت و سوز نداره! مهم تلاش اون فرد یا افراد (مربی بازیکن یا تیمه) که رکوردی رو از خود به جا میزارن!
به نظر من مسخرست که ما به جای اینکه رو ارزشمند بودن رکورد مانور بدیم، بیایم رو شکسته شدنش بپردازیم...
+
من فکر میکنم تا زمانی که رئال نتونه تمرکزش رو بدون توجه به فاصله امتیازیش با بارسا روی قهرمانی بزاره، بارسا و طرفداراش میتونن از اول فصل خودشون رو قهرمان بدونن... رئال کم مهره بزرگ و شاخص نداره... مصدومیت یا محرومیت هم واسه هر تیمی هست! تو مسابقات لیگ هم همه تیم ها با شرایط برابر با هم مسابقه میدن! پس چرا تو این چند ساله رئال نمیتونه قهرمان لالیگا بشه؟ به نظر من جواب این سوال اینه که بارسا تفکر و تمرکزش رو برای قهرمانی میزاره و رئال فکرش اینه که بیشتر از بارسا امتیاز جمع کنه و روی این مساله متمرکز شده!
any way!
یاعلی![]()
نکته جالب اینه که رئال 33 شوت زده که 13 تاش تو چهارچوب بوده و هر 13تاش رو دروازه بان گرفته...چه میکنه دروازه بان خیخون...1توپ اومد تو دروازه کاسیاس همون گل شد!
یه نگاه به امار بازی بندازید جالبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shutdown; 02-04-2011 at 22:58.
امانوئل آدبایور: ویارئال می تواند بارسا را شکست دهد
ویارئال یکی از بهترین تیم های اسپانیایی است و آدبایور امیدوار است آنها بتوانند نتیجه خوبی مقابل قهرمان اسپانیا به دست بیاورند
سایت گل- امانوئل آدبایور، مهاجم رئال مادرید، معتقد است ویارئال می تواند با شکست دادن بارسلونا، بار دیگر رئال را به قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا امیدوار کند.
بارسلونا که در حال حاضر با 5 امتیاز اختلاف در صدر جدول رقابت های لالیگا قرار دارد، باید در دیداری حساس و دشوار در ال مادریگال به مصاف ویارئالی برود که برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول تلاش می کند. از سوی دیگر رئال مادرید رده دومی در برنابئو میزبان اسپورتینگ خیخون است.
ویارئال یکی از بهترین تیم های اسپانیایی است و آدبایور امیدوار است آنها بتوانند نتیجه خوبی مقابل قهرمان اسپانیا به دست بیاورند.
مهاجم توگویی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" ویارئال فوتبال خوبی به نمایش می گذارد و می تواند بارسلونا را ناکام بگذارد. قرار گرفتن مقابل ویارئال در خارج از خانه برای بارسا می تواند دشوار باشد. فکر می کنم بازی خوبی خواهد بود. معتقدم ویارئال از ابزار کافی برای به دردسر انداختن بارسا برخوردار است."
او همچنین در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل خیخون گفت:" ما در خانه بازی خواهیم کرد. زدن گل اول دشوار خواهد بود اما ما برای زنده نگه داشتن رویای قهرمانی با تمرکز کامل بازی خواهیم کرد."
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/4/2
رئال مادرید صفر – اسپورتینگ خیخون 1: رکورد شکستناپذیری خانگی مورینیو به پایان رسید
اسپورتینگ شگفتی فصل را رقم زد.
سایت گل – گل میگل دلاس کوئهواس در فاصله 12 دقیقه مانده به پایان دیدار، رکورد شکستناپذیری ژوزه مورینیو در خانه را در عدد 150 متوقف کرد.
پیش از دیدار، از رونالدو، اسطوره برزیلی تقدیر شد و کاپیتان دو تیم و فلورنتینو پرس و خورخه والدانو از او قدردانی کردند. تماشاگران ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هم برای تشویق او برخاستند.
رئال مادرید با حملات پیاپی بازی را آغاز کرد. ابتدا ریکاردو کاروالیو گل زد اما در صحنه منجر به گل، رائول آلبیول توپ را از بیرون محوطه زمین به داخل آورده بود و گل پذیرفته نشد.
اما اسپورتینگ به دفاعی جانانه پرداخت و مقابل حملات گسترده رئالیها دفاعی منطقی انجام داد.
اسپورتینگ در دقیقه 78 بر خلاف جریان بازی به گل رسید. دلاس کوئهواس با ناچو کاسس پاسهایی را رد و بدل کرد و سپس توپ را به گوشه پایین دروازه ایکر کاسیاس زد.
سپس حملات مادریدیها شدت یافت و یک بار ضربه سامی خدیرا را دروازهبان حریف از روی خط دروازه برگرداند.
اسپورتینگ اولین تیمی از فوریه 2002 شد که موفق شد تیم ژوزه مورینیو را در خانه حریف شکست دهد. به این ترتیب رکورد 100 درصد پیروزی مادرید در دیدارهای خانگی در تمامی رقابتها در این فصل هم شکسته شد و امید آنها برای قهرمانی هم کاهش یافت.
2011/4/2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیب بارسا و ویارئال واسه بازی امشب
پ.ن:
خدا کنه فقط دفاع یه امشبه رو کم نیاره...خصوصا در مورد کنترل کردن این روسی ...
The Front: Sport
02.04.2011
THEY PROMISE A VICTORY TODAY TO ABIDAL
The French came back to Camp Nou and encouraged Pep and his team mates
With Messi but without Pedro, Xavi nor Maxwell, Barça wants to settle la Liga.
April 2, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Front: El Mundo Deportivo
02.04.2011
“GO BARÇA!”
Abidal visited his team mates and encouraged them to win today’s vital match.
Barça risks half a Liga after a week of FIFA virus and other complications.
Guardiola: “My time in Barça is coming to an end”
April 2, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازيه خيلي سختيه
فكر ميكنم براي اينكه به دفاع فشار كمتري بياد به حفظ توپ توي زمين حريف نياز داريم دقيقا مثل بازي با آرسنال
اما نبود ژاوي اين كارو خيلي مشكل ميكنه
امشب براي دفاع بارسا روز سختيه
با باخت رئال و از اونجايي كه اين دو تيم تقريبا به هم وفادارن بعيد نيست بارسا هم مقابل ويارئال ....
در كل تا قبل از اين با مصدوميت بازيكنا رو به رو بوديم حالا با مصدوميت بازيكناي جانشين رو به رو شديم منظورم آبيداله كه خودش بازيكن جانشين در دفاع مياني بود حالا همونم ديگه نداريم
كلا بارسا و رئال به ويژه بارسا اين اواخر فصل دچار مشكلات زيادي بابت مصدوميت بازيكناشون شدن
ترکیب بازی
والدس
آدریانو-بوسکتس-پیکه-آلوس
کیتا-ماسچرانو-تیاگو
اینیستا-ویا-آفلای
مسی هم نیست ولی منتظر بازی خوب تیاگو هستیم
بازی از یکی از لینکهای اینجا ببینید
لینک سرعت پایین
Last edited by xmehr; 02-04-2011 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)