تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 309 اولاول ... 208258298304305306307308309 آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام گوشی من وقتی قفل صفحه رو بازمیکنم صفحه سیاه میاد وسطشم نوشته android کسی میتونه کمکم کنه
    یعنی نمیتونید صفحه رو باز کنید و وارد منو بشید؟ باطری رو بکشید و 10 دقیقه بگذارید بمونه، بعد باطری رو جا بزنید و روشن کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

یه دوست عزیزی این نامه رو واسه من زده که من نتونستم روی نامه خودش جواب بدم، بدون اسم میذارم همینجا براش. تازه نوکرشم هستم

دمت گرم داداش خیلی لطف کردی که تو ضیح دادای
    راستش من رامم یه مشکلی داره و اونم اینه که عکس چند تا با گوشی می گرفتم میزد حافظم پره با این که کلی ظرفیت داشت و اینکه خیلی از بازی ها رو ران نمی کرد توی بازی و می پرید با این که کاملا سالم بودن فایلا !
    من الان باید یه رام بی عیب و نقص نصب کنم(ترجیحا سیانوژن )
    چه رامی رو شما پیشنهاد میدید؟(رسمی بهتر نیست تا کاستوم)
    راستی این لانچرا حکم تم رو دارن با توضیحاتی که دادید ؟
    ضمنا ممنونت می شم اگه فایل GO Launcher EX رو برام یه جایی آپ کن

احتمال قوی مشکل عکس گرفتن و پر بودن مموری اگر از اول اینطوری نبوده، با وایپ کش باید حل بشه. اگر از اول بوده مربوط به رام هست و باید زحمت تعویضش رو بکشی راجع به پسندیدن رام هم که باید بچه های متخصص بیان نظر بدن، من یکخورده از مرحله پرت هستم، دوساله که رام عوض نکردم و هنوز روی سیانوژن 2.3.5 موندم البته تنها مشکلش اینه که وقت فیلم برداری هر از 10 ثانیه یدونه لگ کوچک در حد 10-20 صدم ثانیه میخوره. در بقیه موارد با این رام فقط زمین شخم نمیزنم، وگرنه همه کاری باهش کردم و همه جور بازی باهاش اجرا کردم رام رسمی هم مثل ماشینی هست که از کارخونه میاد بیرون دیگه، همه چیزش صاف و ساده هست. نمیشه گفت بهتره ولی من دوست ندارم البته منظر هستم احسان یا فایر یا یکی از بچه های استخون خورد کرده ی این کارها بیان یه سر و سامونی به آموزش نصب رام 4.0.1 رو بدن که بزنیم به بدن حالش رو ببریم لانچر هم راستش یکمی بیشتر از تم هست، یه جورایی میاد اینتر فیس گوشی رو عوض میکنه در واقع. مثل اون لانچر8 که گذاشتم، کلا میاد یه داستان دیگه درست میکنه توی گوشیت و در نهایت این هم لینک دانلود که فرموده بودین. اگر مشکلی بود بگید یکی دیگه بذارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوروز مبارک
    آقا میشه یکی یه آموزشی از این جینگیلی مینگیلی بزاره؟ یه دستی به سر و گوش دیفای بکشیم سر سال نو ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

آموزش نصب رام اندروید 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) روی Motorola Defy و Defy + :

این رام که میخوام آموزشش رو براتون بذارمCyanogen mod 9 هست و یکی از کاملترین رام های بر پایه ICS هستش، خودم الان یکی دو هفتس روی دیفای معمولی خودم که رنگ لنزش سبزه نصب کردم و کاملا ازش راضیم.

احسان جان ضمن تشکر، انگار من دیر رسیدم به این آموزش خوبت. فایل کرنل دانلود نمیشه. اون چندتا دیگه هم که گذاشتی توی پست های بعدی نمیشه دانلود کرد. ممکنه یه دستی بهش بزنی روشن بشه! مرسی
    اون آموزش 4.1.2 هم اگر وقت داری و فکر میکنی استیبل هست برامون بذار تا مسقیم بریم سراغ اون اگر بهتر از این هست فکر میکنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

.......................

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من گوشی رو چند بار با رام کاستوم فلش کرد بعد از آخرین بار بالا نیومد...
    الان که میخوام رام رسمی فلش بزنم این ارور رو میده...

یعنی چی؟چی کارش کنم؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک چرا خوابیده ؟
    هادی کجایی؟؟؟؟
    من می خوام آخرین مدل رام سیانوژنی که باگ نداشته باشه و همه برنامه ها به راحتی توش نصب شن رو دانلود کنم اما چند تا گرفتم باگ داشتن
    لطفا یکی بیاد و دوستان رو راهنمایی کنه از جمله خودم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا من به رام 2.2 که فلش میزنم روی آرم موتورولا گیر می کنه
    چی کار کنم ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم و اونم اینکه وقتی گوشی رو دکمه قفلش رو فشار میدم و قفلشو باز میکنم و میخوام با گوشی کار کنم یه دفعه تاچ خود به خود کلیک میکنه و مثلا میخوام شماره بگیرم 10 20 بار یه شماره رو فشار میده خود به خود و همچنین موقع اس ام اس زدن ...ولی جالبش اینجاست که وقتی تو همون حالت صفخه رو سریع قفل میکنم و دوباره باز میکنم و کارم رو ادامه میدم این مشکل پیش نمیاد و باز دفعات بعد روز از نو روزی از نو ....با خودم میم اگه مشکل از تاچ باشه و اون قسمت مشکل داشته باشه هر چند بارم که گوشن رو باز میکنم باید هی تاچ یه قسمت رو خود به خود فشار بده و اجازه کار کردن بهم نده ولی موندم این مشکل چی میتونه باشه !؟؟؟؟؟؟دوستان خواهشا یه جواب درست و حسابی بهم بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •