یعنی نمیتونید صفحه رو باز کنید و وارد منو بشید؟ باطری رو بکشید و 10 دقیقه بگذارید بمونه، بعدباطری رو جا بزنید و روشن کنید
یعنی نمیتونید صفحه رو باز کنید و وارد منو بشید؟ باطری رو بکشید و 10 دقیقه بگذارید بمونه، بعدباطری رو جا بزنید و روشن کنید
یه دوست عزیزی این نامه رو واسه من زده که من نتونستم روی نامه خودش جواب بدم، بدون اسم میذارم همینجا براش. تازه نوکرشم هستم
دمت گرم داداش خیلی لطف کردی که تو ضیح دادایاحتمال قوی مشکل عکس گرفتن و پر بودن مموری اگر از اول اینطوری نبوده، با وایپ کش باید حل بشه. اگر از اول بوده مربوط به رام هست و باید زحمت تعویضش رو بکشی
راستش من رامم یه مشکلی داره و اونم اینه که عکس چند تا با گوشی می گرفتم میزد حافظم پره با این که کلی ظرفیت داشت و اینکه خیلی از بازی ها رو ران نمی کرد توی بازی و می پرید با این که کاملا سالم بودن فایلا !
من الان باید یه رام بی عیب و نقص نصب کنم(ترجیحا سیانوژن )
چه رامی رو شما پیشنهاد میدید؟(رسمی بهتر نیست تا کاستوم)
راستی این لانچرا حکم تم رو دارن با توضیحاتی که دادید ؟
ضمنا ممنونت می شم اگه فایل GO Launcher EX رو برام یه جایی آپ کن
راجع به پسندیدن رام هم که باید بچه های متخصص بیان نظر بدن، من یکخورده از مرحله پرت هستم، دوساله که رام عوض نکردم و هنوز روی سیانوژن 2.3.5 موندم
البته تنها مشکلش اینه که وقت فیلم برداری هر از 10 ثانیه یدونه لگ کوچک در حد 10-20 صدم ثانیه میخوره. در بقیه موارد با این رام فقط زمین شخم نمیزنم، وگرنه همه کاری باهش کردم و همه جور بازی باهاش اجرا کردم
رام رسمی هم مثل ماشینی هست که از کارخونه میاد بیرون دیگه، همه چیزش صاف و ساده هست. نمیشه گفت بهتره ولی من دوست ندارم
البته منظر هستم احسان یا فایر یا یکی از بچه های استخون خورد کرده ی این کارها بیان یه سر و سامونی به آموزش نصب رام 4.0.1 رو بدن که بزنیم به بدن حالش رو ببریم
لانچر هم راستش یکمی بیشتر از تم هست، یه جورایی میاد اینتر فیس گوشی رو عوض میکنه در واقع. مثل اون لانچر8 که گذاشتم، کلا میاد یه داستان دیگه درست میکنه توی گوشیت
و در نهایت این هم لینک دانلود که فرموده بودین. اگر مشکلی بود بگید یکی دیگه بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوروز مبارک
آقا میشه یکی یه آموزشی از این جینگیلی مینگیلی بزاره؟ یه دستی به سر و گوش دیفای بکشیم سر سال نوممنون
![]()
احسان جان ضمن تشکر، انگار من دیر رسیدم به این آموزش خوبت. فایل کرنل دانلود نمیشه. اون چندتا دیگه هم که گذاشتی توی پست های بعدی نمیشه دانلود کرد. ممکنه یه دستی بهش بزنی روشن بشه! مرسی
اون آموزش 4.1.2 هم اگر وقت داری و فکر میکنی استیبل هست برامون بذار تا مسقیم بریم سراغ اون اگر بهتر از این هست فکر میکنی![]()
.......................
سلام
من گوشی رو چند بار با رام کاستوم فلش کرد بعد از آخرین بار بالا نیومد...
الان که میخوام رام رسمی فلش بزنم این ارور رو میده...
یعنی چی؟چی کارش کنم؟
این تاپیک چرا خوابیده ؟
هادی کجایی؟؟؟؟
من می خوام آخرین مدل رام سیانوژنی که باگ نداشته باشه و همه برنامه ها به راحتی توش نصب شن رو دانلود کنم اما چند تا گرفتم باگ داشتن
لطفا یکی بیاد و دوستان رو راهنمایی کنه از جمله خودم
ضمنا من به رام 2.2 که فلش میزنم روی آرم موتورولا گیر می کنه
چی کار کنم ؟؟![]()
با سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم و اونم اینکه وقتی گوشی رو دکمه قفلش رو فشار میدم و قفلشو باز میکنم و میخوام با گوشی کار کنم یه دفعه تاچ خود به خود کلیک میکنه و مثلا میخوام شماره بگیرم 10 20 بار یه شماره رو فشار میده خود به خود و همچنین موقع اس ام اس زدن ...ولی جالبش اینجاست که وقتی تو همون حالت صفخه رو سریع قفل میکنم و دوباره باز میکنم و کارم رو ادامه میدم این مشکل پیش نمیاد و باز دفعات بعد روز از نو روزی از نو ....با خودم میم اگه مشکل از تاچ باشه و اون قسمت مشکل داشته باشه هر چند بارم که گوشن رو باز میکنم باید هی تاچ یه قسمت رو خود به خود فشار بده و اجازه کار کردن بهم نده ولی موندم این مشکل چی میتونه باشه !؟؟؟؟؟؟دوستان خواهشا یه جواب درست و حسابی بهم بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)