تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 421 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1-من سرعت رم لپ تاب رو اگه خریدم با کدوم نرم افزار چک کنم؟ speecy یا support center ؟ و یا cpu z?
    2-من لپتاپ رو که خریدم ویندوز روش نیست درسته؟بعد چطور این نرم افزار ها روش نصب کنم؟ها؟ها؟ها؟
    سلام
    اولین و مهمترین چیز خود فروشنده هست.من زمانی که برای خرید رفتم اصلا وقتی به فروشنده میگید که میخواهم سرویس تگ رو چک کنم ، همچین میگه باشه و مشکلی نداره که آدم میتونه تشخیص بده که راست میگه یا دروغ.
    برای مثال من از جایی که خریدم اینقدر بهش اطمینان داشتم که حتی اونجا سرویس تگ رو چک هم نکردم و فقط ویندوز نصب شد و درایور ها رو هم ریخت و چیز هایی مثل cpu و گرافیک و مقدار رم و هارد و وایرلس و ... رو چک کردم.
    در ضمن رم های این 5010 ها تا اونجا که من تحقیق کرد تماما 1333 هست در support center هم میزنه اما وقتی با سیستم بالا میایی میزنه 1066 که به خاطر cpu هست.اما برای مثال اگر برنامه ای مثل SIW رو داشته باشی اون هم بهت نشون میده که 1333 هست.

2. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    اولین و مهمترین چیز خود فروشنده هست.من زمانی که برای خرید رفتم اصلا وقتی به فروشنده میگید که میخواهم سرویس تگ رو چک کنم ، همچین میگه باشه و مشکلی نداره که آدم میتونه تشخیص بده که راست میگه یا دروغ.
    برای مثال من از جایی که خریدم اینقدر بهش اطمینان داشتم که حتی اونجا سرویس تگ رو چک هم نکردم و فقط ویندوز نصب شد و درایور ها رو هم ریخت و چیز هایی مثل cpu و گرافیک و مقدار رم و هارد و وایرلس و ... رو چک کردم.
    در ضمن رم های این 5010 ها تا اونجا که من تحقیق کرد تماما 1333 هست در support center هم میزنه اما وقتی با سیستم بالا میایی میزنه 1066 که به خاطر cpu هست.اما برای مثال اگر برنامه ای مثل SIW رو داشته باشی اون هم بهت نشون میده که 1333 هست.
    هارد منم زده بود 640 اما حساب که میکنم از 600 ام پایین ترهاما بقیه اش ردیفه

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوشحالم که مشکلتون حل شده
    و از این که دلیل این مشکل رو در تاپیک توضیح دادید متشکرم
    خوب بلاخره یه مشکلی برا لپ تاپ منم بوجود اومد
    تا الان 3 بار خطای صفحه آبی بدون دلیل برا لپ تاپ من رخ داده و بعد از ری استارت ویندوز چنین اطلاعاتی رو درباره این مشکل نشون میده
    Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1065

Additional information about the problem:
    BCCode: 19
    BCP1: 0000000000000003
    BCP2: FFFFF80002E53C40
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: FFFFF80002E53C40
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1
    حالا من نمیدونم دلیل این مشکل چیه با ساپورت سنتر که سخت افزار رو سالم نشون میده
    خودم به کسپراسکای یه مقدار شک دارم اگه کسی درباره این مشکل اطلاعی داره ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیار من هم بذاره
    منم با همین مشکل تو pc ام مواجه بودم.هر سری ویندوز رو ادیت می کردم....دقیقا همینا رو می نوشت تو erorr....بعد 10 بار اینا trojan remover رو نصب کردم یه تروجان رو تو درایو c تو پوشه explorer پیدا کرد پاک کرد اما رستارت که شد کل ویندوزم به هم دیخت...با کلی مکافات که درستش کردم دیگه اونجوری نشد.....تو لپتاپمم یه بار اینجوری شد دوباره همون کار و کردم اما ویندوزم به هم نریخت و دیگه ادا در نیاورد

5. 2 کاربر از siamakfaraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم با همین مشکل تو pc ام مواجه بودم.هر سری ویندوز رو ادیت می کردم....دقیقا همینا رو می نوشت تو erorr....بعد 10 بار اینا trojan remover رو نصب کردم یه تروجان رو تو درایو c تو پوشه explorer پیدا کرد پاک کرد اما رستارت که شد کل ویندوزم به هم دیخت...با کلی مکافات که درستش کردم دیگه اونجوری نشد.....تو لپتاپمم یه بار اینجوری شد دوباره همون کار و کردم اما ویندوزم به هم نریخت و دیگه ادا در نیاورد
    با BlueScreenView چک کردم ، هرچی هست زیر سر فایلی به اسم ntoskrnl.exe باید باشه، البته ظاهرا این فایل فایل مهمی در ویندوزه
    حالا نمیدونم دیگه چرا گاهی اینجوری میشه
    آنتی ویروسم کسپراسکایه بعید میدونم ویروس یا تروجانی در کار باشه ، حالا یه بار trojan remover رو تست میکنم
    مرسی

7. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

قربون دستت برم که اینقدر مهربونی و بدونه هیچ چشم داشتی به ملت خدمت می کنی

9. این کاربر از hamzeh241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

SHEYTOON جان مشکل دوستان چیه؟ پست های سنگین میبینم چند وقته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چندباری هست که از وقتی لپ تاپ را خریدم می بینم شارژ آن وقتی توی برقه داغ می کنه! البته همیشه اینطوری نیست فکر کنم وقتی شارژ لپ تاپ فول نباشه و دارم با لپ تاپ کار می کنم و هم باتری شارژ می شه این اتفاق می افته البته مطمئن نیستم.
    حالا چرا اینطوری میشه؟ ممکنه به لپ تاپ اسیب برسونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

1

چندباری هست که از وقتی لپ تاپ را خریدم می بینم شارژ آن وقتی توی برقه داغ می کنه! البته همیشه اینطوری نیست فکر کنم وقتی شارژ لپ تاپ فول نباشه و دارم با لپ تاپ کار می کنم و هم باتری شارژ می شه این اتفاق می افته البته مطمئن نیستم.
    حالا چرا اینطوری میشه؟ ممکنه به لپ تاپ اسیب برسونه؟
    نه.مشکلی نیست.این طبیعیه
    شما موبایلتو هم بزاری زیره شارژ شارژرت گرم میشه.چون داره تغذیه رو تامین میکنه

13. این کاربر از amin4562 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه.مشکلی نیست.این طبیعیه
    شما موبایلتو هم بزاری زیره شارژ شارژرت گرم میشه.چون داره تغذیه رو تامین میکنه
    ماله منم تو شارژ بودنی داغ می کنه

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

با BlueScreenView چک کردم ، هرچی هست زیر سر فایلی به اسم ntoskrnl.exe باید باشه، البته ظاهرا این فایل فایل مهمی در ویندوزه
    حالا نمیدونم دیگه چرا گاهی اینجوری میشه
    آنتی ویروسم کسپراسکایه بعید میدونم ویروس یا تروجانی در کار باشه ، حالا یه بار trojan remover رو تست میکنم
    مرسی
    منم نمی دونم.یکی گفت این کار و بکن درست می شه کردم.حالا نمی دونم دلیلش چیهتجربه ام و گفتم

15. 2 کاربر از siamakfaraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد استفاده از باتریدر هنگام استفاده از لپ تاپ در یک جای ثابت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •