تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 492 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام آدرس زیر و نگاه کن. به صورت آن لاین به چهار روش برات ب م م رو حساب می کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اصولاً ب م م یعنی بزرگترین مقسوم علیه ای که بین دو عدد مشترک هست. برای عدد شما 18 هست. مثلاً در روش نردبانی:یک نردبان را به صورت افقی فرض کن. توی خونه اول نردبان عدد 36 و در خانه دوم نردبان عدد 18 را بگذار. حالا چند تا 18 تا حساب کنیم تا از 36 کمتر یا با 36 مساوی بشه. در اینجا دقیقاً 2 تا 18 تا می خواهیم. عدد 2 را بالای سر 18 در نردبان می گذاریم و باقیمانده را در خانه سوم نردبان که در اینجا صفر هست و محاسبه خاتمه می یابد.برای ک م م که کوچکترین مضرب مشترک هست، ابتدا دو عدد را ضرب می کنیم و بر ب م م این دو عدد تقسیم می کنیم. یعنی 36*18/18 که می شود 36.آدرس زیر رو هم ببینید. بامزه توضیح داده:
    کد:

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام. درست نوشتید چون یک عدد 2 در n ضرب می شه و حاصل صورت می شه
    کد:
    و در مخرج هم داریم 1- که روی هم رفته حاصل سیگما می شود
    کد:
    حالا یک n هم که از قبل داشتیم که جمع کل می شود
    کد:
    سلام. جواب اولیه ی من غلطه و اصلاحیه ای که نوشتم درسته. زیرا که به ازای هر x>0 و A>0 ، داریم:

که البته نباید A مساوی با یک باشد.
    در اینجا ما به ازای A عدد 2 و به ازای x مقدار n را قرار بدهیم به جواب اشاره شده میرسیم.
    بنابراین حاصل سیگما برابر با n-1 میشه و حاصل جواب کل مساله برابر با 2n-1 میشه.

موفق باشین.
    89/8/1

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    پس تکلیف بودن عدد 1 که با logn جمع شده و شما برای راحتی محاسبه، اون ها رو از هم جدا کردید و شد
    کد:
    چی می شه؟ درسته؟

5. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    اصولاً ب م م یعنی بزرگترین مقسوم علیه ای که بین دو عدد مشترک هست. برای عدد شما 18 هست. مثلاً در روش نردبانی:یک نردبان را به صورت افقی فرض کن. توی خونه اول نردبان عدد 36 و در خانه دوم نردبان عدد 18 را بگذار. حالا چند تا 18 تا حساب کنیم تا از 36 کمتر یا با 36 مساوی بشه. در اینجا دقیقاً 2 تا 18 تا می خواهیم. عدد 2 را بالای سر 18 در نردبان می گذاریم و باقیمانده را در خانه سوم نردبان که در اینجا صفر هست و محاسبه خاتمه می یابد.برای ک م م که کوچکترین مضرب مشترک هست، ابتدا دو عدد را ضرب می کنیم و بر ب م م این دو عدد تقسیم می کنیم. یعنی 36*18/18 که می شود 36.آدرس زیر رو هم ببینید. بامزه توضیح داده:
    کد:
    خوب پس
    ب. م . م 36 و18 میشه 9
    این طرف به ما گفت 6

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام
    پس تکلیف بودن عدد 1 که با logn جمع شده و شما برای راحتی محاسبه، اون ها رو از هم جدا کردید و شد
    کد:
    چی می شه؟ درسته؟
    راست میگی. حق با شماست. حواسم به اون 2 نبود. اشتباه از من بود.

موفق باشین.
    89/8/1

8. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای حل دستگاه معادلات غیرخطی بهینه سازی در متلب

سلام دوستان
    من می خوام دستگاه معادلات غیرخطی شامل 5 معادله و 5 مجهول رو با متلب حل کنم...
    باید تو M-file برنامه بنویسم؟ یا نه با دستورات خود متلب هم حله؟ من یه خرده با متلب آشنایی دارم.یه کتاب گرفتم و اونو شروع کردم(متلب برای مهندسان مکانیک حامد منتظری) ولی نمیرسم اینا رو تا 4شنبه یاد بگیرم...
    اگر از دوستان کسی هست که بلد باشه ممنون میشم راهنمایی کنه و اگر هم دستورشو بده که خیلی بهتر میشه...
    اینم معادله:
    A*cos(x+Φ)-B*cos(y+Ψ)+C=cos(x+Φ-y-Ψ)

حالا به ازای پنج مقدارX پنج مقدار Y دارم که توی پنج معادله می ذارم و در نهایت پنج مجهول دارم(AوBوCوΨوΦ)
    خلاصه که پنج معادله دارم و پنج مجهول...

البته بعد از این هم باید 11 معادله و 5 مجهول رو حل کنم که استادمون گفت باید بهینه سازی کنید !
    این بهینه سازی چطوریه با این 11 معادله؟ باید توM-file برنامه بنویسم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    کد:
    اون تقسیم که نشون داد به دردم خورد
    و تونستم حل کنم مسئله رو
    ایول

11. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب پس
    ب. م . م 36 و18 میشه 9
    این طرف به ما گفت 6
    سلام. ب م م یعنی بزرگترین مقسوم علیه مشترک. 9 هم میتونه باشه ولی بزرگترین نیست. مثلاً 36 بر 9 قابل قسمت هست و بر 18 هم هست و بر 12 هم هست. عدد 18 بر 9 و 3 و 2 و.. قابل قسمت هست و بر خود 18 هم قابل قسمت هست. عدد 36 هم بر خودش قابل قسمت هست ولی 18 بر 36 قابل قسمت نیست. پس بزرگترین عددی که بتوان آن دو عدد را بر آن بخش کرد در این مثال 18 است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام دستگاه معادلات غیرخطی شامل 5 معادله و 5 مجهول رو با متلب حل کنم...
    باید تو M-file برنامه بنویسم؟ یا نه با دستورات خود متلب هم حله؟ من یه خرده با متلب آشنایی دارم.یه کتاب گرفتم و اونو شروع کردم(متلب برای مهندسان مکانیک حامد منتظری) ولی نمیرسم اینا رو تا 4شنبه یاد بگیرم...
    اگر از دوستان کسی هست که بلد باشه ممنون میشم راهنمایی کنه و اگر هم دستورشو بده که خیلی بهتر میشه...
    اینم معادله:
    A*cos(x+Φ)-B*cos(y+Ψ)+C=cos(x+Φ-y-Ψ)

حالا به ازای پنج مقدارX پنج مقدار Y دارم که توی پنج معادله می ذارم و در نهایت پنج مجهول دارم(AوBوCوΨوΦ)
    خلاصه که پنج معادله دارم و پنج مجهول...

البته بعد از این هم باید 11 معادله و 5 مجهول رو حل کنم که استادمون گفت باید بهینه سازی کنید !
    این بهینه سازی چطوریه با این 11 معادله؟ باید توM-file برنامه بنویسم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    موفق باشید
    سلام. من با این نرم افزار کار نکردم ولی راجع به سوال بهینه سازی باید بگم که هر کاری که باعث بشه، کار ما مطلوب تر انجام بشه رو بهینه سازی می گن. مثلاً به جای اینکه شما با 5 ضرب و جمع و منها و تقسیم به جواب نهایی برسید، راهی پیدا کنید که با 3 گام این مساله رو حل کنید. اینجوری بار ناشی از جمع و ضرب و ... کمتر می شه و شما راه بهینه تر و بهتری رو برای حل مساله پیدا کردید.
    حالا چون این مساله خیلی می تونه معادله داشته باشه، شما با 3 معادلهف 3 مجهول یا 4 معادله 4 مجهول این بهینه سازی رو امتحان کنید و ببینید می تونید راه حلی پیدا کنید که با محاسبات کمتری به جواب نهایی برسید.

14. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میگم عزیزان یک سوال
    اسون هست ها اما من هر کاری میکنم نمیشه

یک تقسیم بر x-1
    منهای یک تقسیم بر a-1
    تقسیم بر

x-a

یعنی شد
    یک تقسیم بر ایکس منهای یک بعد علامت منفی داریم وسطش بعد یک تقسیم بر aمنهای یک
    تقسیم بر x-a

میخوام ساده اش کنم طوری که یک x-a ازش در بیاد که با مخرج بزنمش
    یا حداقل نزدیک بشه
    اصلا یک جوری اسده بشه این صورت کسر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •