تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 311 اولاول ... 208258298304305306307308309310311 آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

یک سری از بازیکنا در فیفا 11 اورال هایی دارن که نباید داشته باشن.. کاکا 86، رونالدینیو 86، تونی کروس 80 و ...
    بالانس ترین و مناسب ترین بازیکن در فیفا 11 به نظر من ماریو گومژ در بایرن مونیخ هستش. بازیکن فوق العاده ایه ... عین دنیای واقعی و هر حرکتی میبینم ازش انگار داره تو دنیای واقعی انجام میده . قدرت سر زنی بسیار بالا و شم ّ گل زنی بسیار بالاتر.. بازی کردن با این بازیکن لذت بخشه.. یادمه تو محوطه چسبیده به خط 18 یه گل خیلی خیلی قشنگ با سر زد .. واقعا لذت بردم.

راستی من هنوز از فیفا 11 سیر نشدم و فکر نمیکنم تا سال آینده (2012) سراغ 12 برم!

2. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

همین ...
    پرسونالیتی + ها توی بازی خیلی به چشم میان ... یعنی مثلا اینیستا که دریبلر هست توی بازیش کاملا به چشم میخوره .. یا مثلا یه بازیکن که کلینیکال فینیش رو نداره با یکی که داره توی تک به تک ها فرقشون معلوم میشه ..
    +
    اورال بازیکن ها یه نظرم یه نمودی از پرسونالیتی پلاس هاست ... اورال نشون میده بازیکن توی پرسونالیتی پلاس هاش چقدر ماهره ..
    بر عکس من بخوام بازیکن بخرم اول به پرسنالیتی + نگاه میکنم ... بعد با توجه به بودجه و اینا یه بازیکن با یه اورال رو میخرم ...
    و به نظرم هم اولویت اول پرسونالتی هست .. چون مثلا شما یه مهاجم هدف میخواهید ... مثلا بین داوید ویا و فرناندو لورنته ... اورال لورنته 82 و ویا 88 .. ولی لورنته پرسونالتی پلاس Arial Threat رو داره ... ولی ویا نداره ...برای همین من خودم باشم لورنته رو میخرم چون میخوام سانتر کنم ... و گل بزنم ...
    برای همین به نظرم پرسونالتی پلاس مهم تر از اورال هست و همون طور که گفتی برای کاستومایز کردن بازیکن هاست ...

+

یه سری نکته جالب هم بازی داره ..
    مثلا من تازگی ها فهمیدم آدرینا ( که توی رم بازی میکرد ) پرسونالیتی پلاس Complete Forward رو داره ..
    جالب بود ولی فکر نکنم اجرای پرسونالیتی+ ها به اورال ربطی داشته باشه..............
    هر چی علامت پرسونالیتی+ها طلایی تر باشه بهتر اجرا میکنن ولی همون علامت سفید هم خودش خیلیه............

بر عکس شما شهاب جان من چون بیشر برای حمله از پاس تو در و یک دو استفاده میکنم،ویا رو میخریدم چون Poacher هستش و سرعت نسبتا خوبی هم داره................
    آدرینا رو هم پیدا نکردم،شاید تویه کرییرت Complete Forward شده..................
    +
    راستی یه سوال هم داشتم...........
    ممکنه ورتوال پرو که باهاش بازی میکنم پرسونالیتی + بگیره؟؟؟
    من زیاد این مود رو بازی نمیکردم...........

4. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

جالب بود ولی فکر نکنم اجرای پرسونالیتی+ ها به اورال ربطی داشته باشه..............
    هر چی علامت پرسونالیتی+ها طلایی تر باشه بهتر اجرا میکنن ولی همون علامت سفید هم خودش خیلیه............

بر عکس شما شهاب جان من چون بیشر برای حمله از پاس تو در و یک دو استفاده میکنم،ویا رو میخریدم چون Poacher هستش و سرعت نسبتا خوبی هم داره................
    آدرینا رو هم پیدا نکردم،شاید تویه کرییرت Complete Forward شده..................
    +
    راستی یه سوال هم داشتم...........
    ممکنه ورتوال پرو که باهاش بازی میکنم پرسونالیتی + بگیره؟؟؟
    من زیاد این مود رو بازی نمیکردم...........
    خب همونطور که گفتی این زیبایی فیفاست که دست گیمر رو برای انتخاب بازیکن با توجه به ترکیبش باز میزاره ...
    باز اشتباه تایپی
    ادریانو -- Adriano
    منظورم بود ...
    +
    والا منم خیلی این مود رو بازی نکردم .. ولی میشه ...

6. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا منم خیلی این مود رو بازی نکردم .. ولی میشه ...
    نصف عمر فیفا خوریت بر فناس شهاب

این مود برام فوق العاده اس اگه بازی گیرم بیاد اولین چیزی که روش زوم خواهم کرد همین موده... امیدوارم اکامپلیشمنت هاش بازم باشه ولی کمی ساده تر بابای آدم درمیاد گرچه مال فیفا 11 رو 2 بار 100 درصد کردم...

اینقدرام مطمئن نباش که پرسنالتی به ویرتوال پرو اضافه بشه فقط یک چیز می خوام اونم خاصیت فلایر هست که امیدوارم بشه با ویرتوال پرو اون رو کسب کرد

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آرمین منم خیلی سعی کردم با این مود حال کنم ولی سروسامون درست حسابی نداشت،تو هر تیمی میخواستی میتونستی بازی کنی،از این بدم میومد...............
    +
    پرسونالیتی +ها به ورتوال اضلفه میشن حالا یا نه؟؟؟

10. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین منم خیلی سعی کردم با این مود حال کنم ولی سروسامون درست حسابی نداشت،تو هر تیمی میخواستی میتونستی بازی کنی،از این بدم میومد...............
    +
    پرسونالیتی +ها به ورتوال اضلفه میشن حالا یا نه؟؟؟
    می تونستی عضو کنی فقط توی یه تیم
    وقتی توی کریر مود بازی می کردی فقط تیم ابتدیی دست خودته بعدش بنا به بازیت درخواست میاد از تیمای دیگه... در کل من از فیفا 11 بازی کردن شدیدا لذت بردم تاحالا فقط فیفا 07 و فیفا 08 اینقدر بهم چسبیده بود

در مورد پرسنالتی که اصلا نمیشه چیزی گفت پرسنالتی آخه مربوط به یه چیز واقعیت هست مگر اینکه این بیاد همه این فاکتور ها رو بذاره دم دست نمی دونم می تونم منظورم رو برسونم یا نه یعنی یه چیزی مثل PES اون کارت ها رو دیدن دیگه توی PES همینا توی فیفا هم هستن ولی دیگه دم دست نیستن نمی تونی این ها رو به یه بازیکن ساختگی بدی یا از بازیکنی بگیری ولی توی PES میشه اتفاقا همین قضیه لوس میکنه مثلا ژاوی توی فیفا خیلی با ارزش تر از ژاوی PES هست چون توی PES اراده کنی از ژاوی بودن می تونی ساقطش کنی ولی توی فیفا اگه همه خصوصیات ژاوی رو هم کاهش بدی بازم خیلی قوی تر از یه بازیکن معمولی میشه که همه خصوصیاتش هم روی عدد 1 نیست... این رو نمی تونه بذاره به صورت انتخابی مگه اینکه فیفا بیاد یه کار خاص و جالب بکنه امیدوارم چنین چیزی در نسخه های بعدی فیفا اضافه بشه یعنی به صورت هوشمند یه سری از خصوصیات اضافه بشه یعنی اضافه شدن یک پرسنالتی وابسته به سبک بازی باشه که هوش انسانی با VP خودش انجام میده یعنی اگه علاقمند به شوت از راه دور باشه و این رو توی بازی خودش توی طولانی مدت نشون بده (چه تو تمرین چه توی بازی) یه توانایی Long Ranger بهش افزوده بشه یه همچین چیزهایی می تونه خیلی به جذابیت بازی اضافه کنه

آقا راستی اهالی محل کوچ کنیم به تاپیک فیفا 12 دیگه... وقتشه با اینجا بای بای کنیم... گرچه به قول پیمان هنوز سیر نشدیم از این شاهکار فیفا 11

واسه 12 ماه دیگه مونثات ایگنور می شن ===> Females Ignore For Another 12month
    Last edited by Spaniuly; 26-09-2011 at 11:28.

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه silabs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من تازه فیفا 11 گرفتم اگر کسی راهنمائی میتونه بکنه برای نصب پچ و شروع بازی لطف کنه یه پست به من معرفی کنه ممنون میشم

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ارمین پس چطوریه که یه بازیکن توی منیجر مود بعد از یه مدتی پرسونالیتی پلاس میگیره .. ؟
    مثلا الان من بعد از چند فصل گومز الان مهاجم کامل شده .. در حالی که روی حالت دیفالت خود بازی دو تا خوصیت فقط داره ...
    به نظر من اورال ها روی پرسونالیتی ها تاثیر داره ..
    مثلا اورا اول خصوصیت سرعت Speeder رو داره ولی یه کم که توی منیجر مود میگذره از خصوصیت Sprint کم میشه و وقتی کمتر از 90 میشه این خوصیتش برداشته میشه ..

15. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ارمین پس چطوریه که یه بازیکن توی منیجر مود بعد از یه مدتی پرسونالیتی پلاس میگیره .. ؟
    مثلا الان من بعد از چند فصل گومز الان مهاجم کامل شده .. در حالی که روی حالت دیفالت خود بازی دو تا خوصیت فقط داره ...
    به نظر من اورال ها روی پرسونالیتی ها تاثیر داره ..
    مثلا اورا اول خصوصیت سرعت Speeder رو داره ولی یه کم که توی منیجر مود میگذره از خصوصیت Sprint کم میشه و وقتی کمتر از 90 میشه این خوصیتش برداشته میشه ..
    بله این هست ولی در مورد بازیکنان Real نه VP
    من منظورم این بود که این خصوصیات بدون در نظر گرفته شدن پارامترها و البته در مورد ویرتوال پرو انجام بگیره در مورد بازیکنان دیفالت بازی که بله رشد که می کنن خصوصیات ویژه می گیرن...
    بازم تاکید می کنم امیدوارم مثله نسخه فیفا 10 خصوصیت فلایر مخفی نباشه و بشه کسب کرد دست به دعا بشید خیلی خصوصیت نابی هست! بخصوص که شیرین کاری های جدید بازی خیلی با نمکه اون ویدیوی حرکات تکنیکی رو نمی دونم دیدین یا نه الکسی پاتو دروازبان رو جا میذاره بعد با یه حرکت نمایشی توپ رو گل می کنه یه حرکت مارسی رولت مانند می زنه

دوستان من تازه فیفا 11 گرفتم اگر کسی راهنمائی میتونه بکنه برای نصب پچ و شروع بازی لطف کنه یه پست به من معرفی کنه ممنون میشم
    فیلمیا پسر دیروز فیفا 12 امده 11 رو گرفتی؟ یه دفعه 12 رو می گرفتی دیگه فردا پس فردا می تونی گیر بیاری ولی خوب اینم هست که فیفا 11 بهترین فیفا هست البته منظورم برا کنسوله!
    Last edited by Spaniuly; 26-09-2011 at 16:46.

17. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آرمین جان از کجا اینقد مطمئنی فیفا 11 بهتر 12 هستش؟؟؟
    مگه نسخه کامل رو امتحان کردی؟؟؟
    شاید 12 خیلی بهبودیافته تر،کاملتر و پرمحتوا تر از 11 باشه..................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •