تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 451 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یک چندتایی سوال در این مورد داشتم که اگه لطف کنی و جواب بدیی ممنون میشم.

آیا نسخه 32 بیتی با 64 بیتی، غیر از تشخیص مقدار Ram فرق اساسی دیگه‌ای هم داره؟ و به نظر شما گذشتن از 1 گیگ Ram در مقابل نرم‌افزارهای بیشتری که تو 32 بیتی میشه نصب کرد، قابل چشم پوشی هست؟

آیا تمامی درایورهایی که همراه لپ‌تاپ هست (یک CD مجزا حاوی درایورها) برای نسخه 32 بیتی هم بدون مشکل نصب میشه؟ یا باید درایورهاش رو جدا دانلود کنیم؟

من یک دی.وی.دی Win 7 - 64 نسخه Ultimate دارم که مال دریا سافت هست روی اون نوشته که بدون نیاز به کرک و سریال و بدون هیچ گونه دستکاری و همچنین قابلیت جنیون بودن،‌آیا به نظرت این نسخه خوبه که نصب کنم یا برم نسخه 32 بیتی بگیرم؟

آیا در موقع نصب ویندوز میشه هارد رو مجددا پارتیشن بندی کرد طوری که درایو ریکاوری هم پاک بشه؟

مرسی - رامین
    سلام رامین جان.

64 بیتی رم بالای 3 گیگ رو شناسایی میکنه و سرعت پردازش در اون حدود 10 15 درصد بیشتره. تو بازی تفاوت محسوسی ندیدم تا حالا.
    مثال بزنم.
    ببین سون زیپ نسخه ی 32 و 64 بیتی داره. خیلی برنامه های 32 بیتی تو ویندوز 64 بیتی هم نصب میشه. من هم دقیقا همین کارو کردم. سون زیپ 32 بیتی رو تو ویندوز 64 بیتی نصب کردم. در شرایط کاملا برابر یه تست انجام دادم.
    با نصب نسخه ی 32 بیتی زمان فشرده سازی 40 ثانیه بود.
    با نصب نسخه ی 64 بیتی زمان فشرده سازی 36 ثانیه شد.
    پس میشه 10 درصد سرعت بالاتر. البته با x264 هم تست مشابه انجام دادم و عکسش رو یادم نیست تو کدوم صفحه همین تاپیک گذاشتم. اونجا هم سرعت تقریبا 10 درصد فرق کرده.

دوم ... دریاسافت رو زیاد نمیشناسم و یه سری برنامه ی متلب گرفتم که رو سی دی قفل گذاشته بود خوشم نیومد چون کلی وقت تلف کردم تا قفل رو بشکونم. یه بار هم Nero 9 خریدم و دیدم همون ورژنی مشکل داری هست که تو وب ریخته و دانلود کردم ... خاطره ی خوبی ندارم ولی خب شاید اتفاقی این جوری شده.

ویندوز دستکاری نشده هم بری بخوای آپدیت کنی بالاخره لو میره. مثل همین الان که ویندوز دستاپم لو رفته و یه بار دیگه باید کرک کنم. البته کرک کردنش همش 3 4 دقه با ری استارت و .... طول میکشه مشکلی نداره.

به هر حال بین سایتای ایرانی ویندوزهای سافت گذر رو بیشتر قبول دارم. در واقع تا به حال حدود 7 8 تا ویندوز سون داشتم و نسخه ی سافت گذر جدیدتر و بهتر بوده.

تو مراحل نصب بله میشه. فقط از اطلاعات کل هاردت یه کپی بگیری ها !!!!

من میگم با پاراگون و اکرونیس پارتیشن بسازی بهتره. چرا ؟ خب خود ویندوز ورمیداره بوت لودرش رو تو یه پارتیشن 100 مگابایتی میذاره ... خودش این رو میسازه واسه همین بوت لودر. موقع بک آپ گرفتن با نورتون قست این 100 مگ یه خورده میره رو اعصاب. بعدا میفهمی .... بهتره از اول با ویندوز ایکس پی و یا پاراگون و یا اکرونیس خودت هر جور راحتی پارتیشن بسازی و بعد تو مراحل نصب ویندوز دیگه پارتیشن بندی نکنی.

2. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه شما میگید جنبه تبلیغاتی داره اصلا درست نیست . دلیل کندی و سنگینی و اذیت کردن . اینه که این سیستم عاملها اکثرا بوسیله شرکتهای سازنده لپتاپ دستکاری میشه که مثلا بشه برای اون شرکت (asus edition) .
    و یه سری برنامه چرتو پرت هم روش نصب میکنن که به درد هر کسی نمیخوره . فقط حجم ویندوزو میبره بالا و سنگینو کند میشه .
    بهترین کار اینکه که یه back up بگیرید از کل هاردتون وقتی تازه لپ تا پو گرفتید بعد وباره پارتیشن بندی کنید و ویندوز ultimate نصب کنید .

راستی دوستان من یه dv6 pavilion 2020 داشتم همون اول که خریدم کاری که گفتم رو روش انجام دادم و وقتی ریکاوری میکردم حتی پارتیشن بندی هارد هم به روز اول برمیگشت (همه چیز) . این کارو با نرمافزار مخصوص hp انجام دادم.
    سوال اینجاست که asus هم از این نزمافزارا با این قدرت داره؟
    آره دیگه!!!!!!!!
    پس تبلیغاتی یعنی چی؟حتمآ که نباید توش اسپاگتی تبلیغ کنن!!(پوزش میخوام کاملآ شوخیه)
    منظور من هم از تبلیغاتی بودن اینه که برای شرکتهای سازنده ساخته میشه و به قول شما کلی نرم افزار و درایور مخصوص اون شرکت رو داره.دقیقآ Asus هم این کار رو میکنه و بعد از ریکاوری پارتیشن بندی هارد شما رو هم مثل اول میکنه.

---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

نه منظورم خود ویندوز اصلی بود
    خودش با ریکاوری فعاله یا باید با tell فعالش کرد؟
    نه عزیز خودش فعاله.

4. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ضمنا یه سوال تخصصی: آقا من برنامه زیاد نصب میکنم و بخوام از اول هر سری روشن کنم و برم تو ویندوز قریب به 3 دقیقه علاف میشم. واسه همین همیشه هایبرنیت میکنم. این هایبرنیت مشکل واسه هارد لپ تاپ ایجاد میکنه یا نه ؟ آخه میگن اطلاعات با سرعت زیادی رو هارد ذخیره میشه. این واقعا درسته یا نه ؟
    تو دانشگاه یکی از بچه ها می گفت یکی از مقامات مایکروسافت گفته همیشه هایپرنیت کنید، خودش یه مدت هایپرنیت می کرد(حدود 2 ماه) ولی بعدش سیستمش ترکید (منظور ویندوز بود).
    هرچندوقت خاموشش کنی بهتره

6. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا یه سوال تخصصی: آقا من برنامه زیاد نصب میکنم و بخوام از اول هر سری روشن کنم و برم تو ویندوز قریب به 3 دقیقه علاف میشم. واسه همین همیشه هایبرنیت میکنم. این هایبرنیت مشکل واسه هارد لپ تاپ ایجاد میکنه یا نه ؟ آخه میگن اطلاعات با سرعت زیادی رو هارد ذخیره میشه. این واقعا درسته یا نه ؟
    سلام علیرضا جان، مرسی از فعالیت دوباره
    در مورد سوالت باید بگم که تاحدی درسته،اما نه اینکه بزنه هارد رو خراب کنه بلکه ممکنه ویندوز رو خراب میکنه.شما باید هر چند دفعه که این کار رو میکنی حتمآ یه بار ریست کنی.خیلی وقت پیش تو یه مقاله خونده بودم که مایکروسافت خودش گفته که بعد از حداکثر 6 مرتبه هایبرنیت حتمآ ریست بشه وگرنه به ویندوز آسیب میرسه.
    Last edited by Vaioman; 21-11-2010 at 09:35.

8. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من خودم ویندوز دریاسافت رو نصب کردم.
    به نظر من خوبه تا وقتی اذیتش نکنی!
    من فقط با اسکرین سیورش مشکل دارم که بعضی وقت ها بعد از زمان تعیین شده هم نمیاد.

10. 2 کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک چندتایی سوال در این مورد داشتم که اگه لطف کنی و جواب بدیی ممنون میشم.

آیا نسخه 32 بیتی با 64 بیتی، غیر از تشخیص مقدار Ram فرق اساسی دیگه‌ای هم داره؟ و به نظر شما گذشتن از 1 گیگ Ram در مقابل نرم‌افزارهای بیشتری که تو 32 بیتی میشه نصب کرد، قابل چشم پوشی هست؟

آیا تمامی درایورهایی که همراه لپ‌تاپ هست (یک CD مجزا حاوی درایورها) برای نسخه 32 بیتی هم بدون مشکل نصب میشه؟ یا باید درایورهاش رو جدا دانلود کنیم؟

من یک دی.وی.دی Win 7 - 64 نسخه Ultimate دارم که مال دریا سافت هست روی اون نوشته که بدون نیاز به کرک و سریال و بدون هیچ گونه دستکاری و همچنین قابلیت جنیون بودن،‌آیا به نظرت این نسخه خوبه که نصب کنم یا برم نسخه 32 بیتی بگیرم؟

آیا در موقع نصب ویندوز میشه هارد رو مجددا پارتیشن بندی کرد طوری که درایو ریکاوری هم پاک بشه؟

بعد از نصب ویندوز جدید به همراه نرم‌افزارهای کاربردی مورد نظر، اگه با خود ویندوز یک BackUp از کل سیستم بگیرم می‌تونم بعد اگه خواستم ویندوز رو عوض کنم از این استفاده کنم و یا بهتره که با Norton Ghost اینکار رو بکنم؟

مرسی - رامین
    سلام رامین جان انشاال... که خوب باشی
    فرق ویندوز فابریک با یه ویندوز 32Bit در حدود300mg از رم است نه 1G .البته درسته که ویندوز 32bit از 3G رم بیشتر استفاده نمیکنه اما در عوض ویندوز فابریک هم حدود 1.3G از فضای رم رو اشغال میکنه اما ویندوز غیر فابریک حدود 600mg .که این خودش 700mg اختلاف داره،پس شما عملآ با استفاده از ویندوز غیر فابریک فقط 300mg رم از دست میدی.دومآ مگه چند تا برنامه و یا گیم هست که این همه رم بخواد!!!تو پردازش هم که در حدود 10 درصد (با این نرم افزارهایی که تو بازاره) با هم اختلاف دارند که در عمل اصلآ محسوس نیست تازه به دلیل افزایش زیاد سرعت ویندوز لپ تاپت سریعتر هم میشه.پس خیالت راحت باشه،مطمئنم که از این کار راضی خواهی بود.در مورد درایورها هم باید بگم که بله و کاملآ نصب میشه.اگه با 64bit مشکل نداری ممکنه نسخه خوبی باشه.من تا حالا چند تا پک از دریا سافت داشتم و خوب بوده اما مطمئنآ اگه دستکاری نشده باشه باید کرکش کنی تا بتونی آپدیتش کنی.در مورد پارتیشن بندی هم باید بگم که بله.درایو ریکاوری رو هم میتونی پاک کنی.البته استاندارد اینه که با نرم افزارهای مدیریت هارد مثل پاراگون این کار رو انجام بدی اما با خود ویندوز هم موقع نصب به راحتی انجام میشه.شما میتونی مثل ویندوز فابریک نرم افزار AI رو از رو درایور همراه دستگاه نصب کنی و یه ریکاوری رو DVD بگیری و بعدآ هم به راحتی ویندوز جدید رو ریکاوری کنی.درست عین ویندوز فابریک.در کل رامین جان برو ویندوز رو عوض کن و لذت لپ تاپت رو ببر.

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

من خودم ویندوز دریاسافت رو نصب کردم.
    به نظر من خوبه تا وقتی اذیتش نکنی!
    من فقط با اسکرین سیورش مشکل دارم که بعضی وقت ها بعد از زمان تعیین شده هم نمیاد.
    معمولآ این ویندوز ها چون دستکاری میشن یه سری ایراد الکی پیدا میکنن.شما میتونی به راحتی اسکرین سیور جدید نصب کنی،اما به نظر من کلآ غیر فعالش کن چون یکی از مخرب ترین عوامل ویندوز همین اسکرین سیوره.

12. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به هر حال بین سایتای ایرانی ویندوزهای سافت گذر رو بیشتر قبول دارم. در واقع تا به حال حدود 7 8 تا ویندوز سون داشتم و نسخه ی سافت گذر جدیدتر و بهتر بوده.

منهم سافت گذر روقبول دارم ولی مشکلش اینه که لینک دانلود ویندوز سون فقط برای اعضای VIP فعال هست!

برای پارتیشن بندی اگه از XP استفاده کنم مشکل 100 مگابایتی وجود نداره؟

رامین

14. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منهم سافت گذر روقبول دارم ولی مشکلش اینه که لینک دانلود ویندوز سون فقط برای اعضای VIP فعال هست!

برای پارتیشن بندی اگه از XP استفاده کنم مشکل 100 مگابایتی وجود نداره؟

رامین
    خیر وجود نداره.

16. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام علیرضا جان، مرسی از فعالیت دوباره
    در مورد سوالت باید بگم که تاحدی درسته،اما نه اینکه بزنه هارد رو خراب کنه بلکه ممکنه ویندوز رو خراب میکنه.شما باید هر چند دفعه که این کار رو میکنی حتمآ یه بار ریست کنی.خیلی وقت پیش تو یه مقاله خونده بودم که مایکروسافت خودش گفته که بعد از حداکثر 6 مرتبه هایبرنیت حتمآ ریست بشه وگرنه به ویندوز آسیب میرسه.
    واووووووووووو .... من از وقتی گرفتم همش هایبرنیت هست ... البته چند بار هم که کارم کوتاه بود زدم رو Sleep.

با این حساب باید برم حسابی سرچ کنم ببینم قضیه ی خرابی ویندوز واسه چی پیش میاد.

و البته یه چیز دیگه ... من دستاپم رو همیشه Sleep کردم و تا به حال ویندوزم خراب نشده. فرقش با هایبرنیت تو اینه که اطلاعات میره روی رم قرار میگیره ... همین ...
    نمیدونم چرا هایبرنیت که دقیقا شبیه همون اسلیپ هست مشکل داره ... اگه فهمیدم مشکل چیه اینجا لینکش رو میذارم. ممنون

البته فقط ویندوز مشکل داره بشه اشکال مشکال نداره ...

واسه استفاده از 4 گیگ رم تو 32 بیتی همون پچ روسی رو نصب کنید من که تست کردم کار میکرد و جالبه امتیاز دادن ویندوز به رم رو بیشتر از پیش زیر سوال میبره !!! یعنی امتیاز رم میشه 7.5 که خیلی بالاتر از معموله.
    Last edited by alireza1411; 21-11-2010 at 14:51.

18. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام

من چند وقتی هست با تاچ پد لپتاپم مشکل پیدا کردم به اینصورت که اصلا تو ویندوز 7 --- 32 بیتی کار نمیکنه 1 جورایی ..... میزنه . درایور های جدید را رفتم از سایت گرفتم برای ویندوز 32 بیتی اما بازم همینجوریه مجبورم بذارم با درایور پیش فرض ویندوز باشه تا کار کنه.
    قبلا که ویندوز اصلی 64 بیتی خودش روش بود مشکلی نداشتم اما با این ویندوز 32 بیتی مشکل داره نمیدونم چرا . اگه کس دیگه ای از دوستان هم این مشکل را داشته ممنون میشم راهنماییم کنه.

دوستان یکی جواب این سوال منو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •