سلام
من یک دوست هندی دارم در یه فروم دیگه که از من خواسته تا در مورد بدست اوردن پسورد ادرس ایمل توضیعی براش بدم
ولی انگلیسیم در اون حد نیست که بتونم کامل براش توضیع بدم خواهشن دوستان زحمت ترجمه این متن رو بکشن:
:::::::
دوست عزیز این عمل یعنی وارد شدن به حریم خصوصی افراد ودر کل کار پسندید ای نیست اگه شما این سوال رو در تالار عمومی پرسیده
بودی فورا تایپیک شما حذف میشد و به شما اخطار داده میشد .اما من به هرخال توضیعی در این ضمینه به شما میدم دیگه نحویه کاربرد به خود شما
بستگی داره
برای بدست اوردن پسورد شخصی که شما در نظر گرفتید اول شما نیاز داری به یک برنامه کیلاگر ,این برنامه با تنضیماتی که داره و شما
در برنامه انجام می دهی در پایان یک فایل سرور رو میسازه که شما باید بتونی این فایل رو روی سیستم شخص مورد نظر اجرا کنی
که معمولا در تنظیمات کیلاگر این امکان وجود داره که شما فایل رو با یک عکس معمولی ادغام کنی که شخص در هنگام کلیک کردن روی فایل
یک عکس معمولی ببینه و کمترین شک ممکن رو بکنه
بعد از این که فایل روی سیستم طرف اجرا شد ایدی و پسورد و یک سری اطلاعات سیستم اون شخص رو به ادرس ایمیل شما ارسال میکنه که بستکی به
نوع کیلاگر داره
بعد هم شما با ایدی و پسورد طرف لوگین میکنی و وارد تنضیمات ایدی طرف شده پسورد و سوالهای امنیتی رو تغیر میدی و برای طرف مقابل
کلاس میزاری
البطه این کیلاگر ها چند مشکل دارن
اول اینکه خیلی زود فایل سرور این برنامها توسط انتی ویروسها شناسای میشن
دوم سریع سروری که کیلاگر برای ارسال ایمیل به شما استفاده میکنه تغیر میکنه که شما نتونی همیشه ازش استفاده کنی
من لینک دانلود یه نمونه کیلاگر رو برات می زارم که اشنا بشی ولی اگه بخوای واقعا کار بده باید یکه نمونه بروز رو خریداری
کنی که اگه نسخه پولی رو بگیری می تونی تا چند بار در صورتیکه توسط انتی ویروسها شناسلی شد یا تغیر سرور داد اون رو ابدیت کنی
این هم یک نمونه کیلاگر برای دانلود
موفق باشی
:::::::::::::::::::