ﺭﻭﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﻨﺪﯼ ﯾﺎ ﺧﺮﺍﺑﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﯽ ﻭ ﺑﻬﺶ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﯽ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﺸﮑﻞ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻪ
ﺩﺭﺿﻤﻦ ﺍﯾﻨﻮ ﻫﻢ ﺑﮕﻢ ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺕ ﮐﻨﯽ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﭙﺮﻩ![]()
ﺭﻭﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﻨﺪﯼ ﯾﺎ ﺧﺮﺍﺑﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﯽ ﻭ ﺑﻬﺶ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﯽ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﺸﮑﻞ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻪ
ﺩﺭﺿﻤﻦ ﺍﯾﻨﻮ ﻫﻢ ﺑﮕﻢ ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺕ ﮐﻨﯽ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﭙﺮﻩ![]()
راستش هر کاری که میخوای با این گوشی بکنی باید روت شده باشه مهمترین کار نصب برنامه روی مموری کارت که بتونیم از فضای 8 گیگ استفاده کنیم.
شما راه بهتری یا برنامه دیگه ای می تونی معرفی کنی که کم دردسر تر باشه ؟
ممنون از جوابت
اگه فقط واسه نصب برنامه ها روی اس دی کارت میخواین که این روش جواب نمیده.انشاله 2.3 که بیاد حل میشه.راستش هر کاری که میخوای با این گوشی بکنی باید روت شده باشه مهمترین کار نصب برنامه روی مموری کارت که بتونیم از فضای 8 گیگ استفاده کنیم.
شما راه بهتری یا برنامه دیگه ای می تونی معرفی کنی که کم دردسر تر باشه ؟
فکر کنم این یکی مهمترینه
آقا حامد شما گوشیت رو روت کردی ؟ با چه برنامه ای ؟ استفاده خاصی از روت میکنی ؟
راستی 435 (ورژن فارسی ایکس10) رو با برنامه تو خود گوشی (مثله زد4رووت) میشه رووت کرد ؟؟
یا باید با سوپر1کلیک کامپیوتر رووت کرد ؟؟
یا با فلش تولز؟؟
چون من ورژن 435 خودمو با فلش تولز فلش کردم و دیفالت رووت بودالان میخام برای یه بنده خدایی رووت کنم !
من هم ورژن 435 دارم با همین فلش تولز بزنم تو گوشش ؟
با اینکه آپدیت کردن خطری تر هست ولی اسم روت بیشتر ادمو میترسونه![]()
داداش منم سوال کردم راجع به رووت !
خودم الان رووت شده دارم ! ولی چون از اول فریموری که دانلود کردم و فلش کردم رووت بود الان نمیدونم فریمور رسمی خود سونی که رووت نیستو چجوری باید رووت کنم![]()
من با سوپر وان کلیک روت کردم.استفاده هم تقریبا واسه بعضی برنامه ها مثل button savior یا انگلک کاری گوشی دارم.
با زد 4 روت نمیشه 435 رو روت کرد.
این طوری راحت تره.با همون فلش تولز هم روت/آنروت میشه کرد دیگه.راحت.خوف مکنمن هم ورژن 435 دارم با همین فلش تولز بزنم تو گوشش ؟
با اینکه آپدیت کردن خطری تر هست ولی اسم روت بیشتر ادمو میترسونه![]()
رفیق ببخشید من حرفه ای نیستم و یه کم چیز پیچ شدم... با چه نرم افزاری فلش کردی ؟ همین فلش تولز
مرسی از جوابت .
امروز تونستم به مارکت دسترسی پیدا کنم با وی پی ان.فقط 3 تا از برنامه هایی که نصب داشتم به روز نبود
applanet ,black market هم خیلی بد نیستن پس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)