اینم الان پیدا کردم.... فقط مشکلم اینه که این میگه با odin منم اونو بلد نیستم... نمیدونم میشه از همون ریکاوری نصب کرد یا نه....
یه f از اول آدرسش کم کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مطالعه بفرمایند![]()
اینم الان پیدا کردم.... فقط مشکلم اینه که این میگه با odin منم اونو بلد نیستم... نمیدونم میشه از همون ریکاوری نصب کرد یا نه....
یه f از اول آدرسش کم کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مطالعه بفرمایند![]()
سلام دوستان
Mega Jump:
![]()
Classic Tetris:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بازی 3بعدیCrazy Snowboard:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 27-12-2010 at 10:47.
دوستان یه خواهش.... اگه کسی میتونه اینو دانلود کنه... و رو مدیا فایر آپلود کنه... لینکش ف*%#یلتره!!! مال برنامه های اضافی رام spike 5 هستش... من اگه خدا بخواد امروز دارم نصبش میکنم.....
خیلی ممنون میشم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تایپیک مستقیم کردن لینک های همین سایت استفاده کن..دوستان یه خواهش.... اگه کسی میتونه اینو دانلود کنه... و رو مدیا فایر آپلود کنه... لینکش ف*%#یلتره!!! مال برنامه های اضافی رام spike 5 هستش... من اگه خدا بخواد امروز دارم نصبش میکنم.....
رپید شیر :
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر از دوستان گرام برای لطفشونی
کسی مارکت applanet رو که senaps عزیز گذاشتن داره؟ من امروز هرکاری میکنم برنامه هاش نمیاد... نکنه.... نکنه... نکنه زبونم لال شیلترش کردن....
چون خیلی کاربر داره خیلی وقتا قابل استفاده نیست.
بهترین زمان اونجوری که من خیلی وقته دارم استفاده میکنم از 12 شب به بعد تا 10 11 صبحه.
نه که فقط تو این ساعتها باشه ها. ولی تو این ساعات همیشه برنامه هاش لود میشه و سرعت دانلودش خوبه.
تجربه ی من بود.![]()
سلام به همه.
بچه ها من میخوام این گوشی رو بخرم ولی راستش تجربه ی خیلی بدی از omnia2 داشتم.کسایی که دارن میشه راهنمایی کنن که
از این گوشی چقدر رضایت دارن؟
ممنون.
والا من كه راضيم
بعد از اينكه از خريد n97 با تقريبا دو برابر قيمت فعليش كه با كلي تبليغات اومده بود حسابي سرخورده شدم و حدود يك سال با گوشياي معمولي كار ميكردم
اين گوشي رو گرفتم و انصافا اين بار راضيم
ولي در كل شما بايد اول معيارهاتون رو براي خريد گوشي بگين
تا بشه بهتر راهنماييتون كرد
من برام سریع بودم گوشی توی اس ام اس دادن و فون بوک و شماره گیری خیلی مهمه دوست دارم گوشیم روون و سریع باشه.
همینطور گیم و موسیقی هم برام مهمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)