تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 2199 اولاول ... 2082582983043053063073083093103113123183584088081308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستان دقیقا مراحل پرداخت شارژ رو از طریق سایت میگه لطفا
    ممنون
    دوست عزیز هیچ مرحله پیچیده ای نداره. در صفحه اصلی سایت بالا سمت چپ گزینه پرداخت اینترنتی هست. روش کلیک میکنید. یه فرم ساده باز میشه که گزینه هاشو پر میکنید و یه توضیح کوچیک هم میدین که مثلا این پول برای شارژ ماه فلان هستش و دکمه شروع عملیات رو میزنید. از اینجا به بعد وارد عملیات اصلی میشید که باید بر اساس کارت عابر بانکتون گزینه ها رو پر کنید و پرداخت رو نهایی کنید. وقتی همه مراحل رو انجام دادین پکیج خریداری شده شما نهایتا تا یکی دو روز به لیست پکیجهای شما در ECARE اضافه میشه و فعال میشه. بهتره قبل از تموم شدن پکیج قبلی پکیج جدید رو سفارش بدین که با احتساب تاخیر احتمالی که ممکنه پیش بیاد اینترنتتون قطع نشه. فقط وقتی مبلغ رو واریز میکنید با در نظر گرفتن 4 درصد مالیات باید باشه.

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

اینا بیان سایتشونو درست کنن که با firefox بشه کار کرد،محاسبه گر پیشکششون.
    دن؟
    واقعا سایت مبین نت سایت بدی هستش. نه جذابیتی داره و نه طراحی اش بی مشکله. نمونه اش همین بخش Ecare که هم انگلیسیه و هم فقط و فقط با اینترنت اکسپلورر سازگاره. من نمیدونم چرا یک کار ترجمه و باز سازی سایت که ممکنه نهایتا یک هفته وقت بگیره انجام نمیشه و سایت درست و حسابی ساخته نمیشه.

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

[QUOTE=vahidmir2000;6089934]دوست عزیز هیچ مرحله پیچیده ای نداره. در صفحه اصلی سایت بالا سمت چپ گزینه پرداخت اینترنتی هست. روش کلیک میکنید. یه فرم ساده باز میشه که گزینه هاشو پر میکنید و یه توضیح کوچیک هم میدین که مثلا این پول برای شارژ ماه فلان هستش و دکمه شروع عملیات رو میزنید. از اینجا به بعد وارد عملیات اصلی میشید که باید بر اساس کارت عابر بانکتون گزینه ها رو پر کنید و پرداخت رو نهایی کنید. وقتی همه مراحل رو انجام دادین پکیج خریداری شده شما نهایتا تا یکی دو روز به لیست پکیجهای شما در ECARE اضافه میشه و فعال میشه. بهتره قبل از تموم شدن پکیج قبلی پکیج جدید رو سفارش بدین که با احتساب تاخیر احتمالی که ممکنه پیش بیاد اینترنتتون قطع نشه. فقط وقتی مبلغ رو واریز میکنید با در نظر گرفتن 4 درصد مالیات باید باشه.

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

ممنون
    پس از طریق سایت مبین نت هم میشه پرداخت کرد؟ چون یک دفعه زنگ زدم گفت سایت مشکل داره

فقط یک سوال دیگه
    در قسمت(( شناسه پرداخت کننده )) چی باید وارد کرد؟؟

باز هم ممنون بابت پاسخ گویی

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فقط یک سوال دیگه
    در قسمت(( شناسه پرداخت کننده )) چی باید وارد کرد؟؟

باز هم ممنون بابت پاسخ گویی
    در Ecare و در قسمت Query Business Info و Payment ID Query شماره ای که در قسمت Payment ID نوشته رو واردکن.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی الان هم مبین نت داغونه. سرعت دانلود کمتر از 10 کیلوبایت و کیفیت به حدی خرابه که ارتباط در game ranger قطع میشه و سرعت وب گردی هم به شدت کمتر از دیال آپ و بسیار نامساعد. فردا چه شود. با وی پی .. هم سرعت همینطوره.

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

راستی الان هم مبین نت داغونه. سرعت دانلود کمتر از 10 کیلوبایت و کیفیت به حدی خرابه که ارتباط در game ranger قطع میشه و سرعت وب گردی هم به شدت کمتر از دیال آپ و بسیار نامساعد. فردا چه شود. با وی پی .. هم سرعت همینطوره.
    عزیز مگه چه سرویسی داری؟؟ من 512 دارم و به جز جمعه ها بقیه روزا هم وب گردی خوبه و هم دانلود بین 60 تا 64 متغیره. با چیز پی ان هم سرعت تغییر خاصی نمی کنه

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستانی که این مبین نت سرویس گرفتن میشه بیان بگن که آیا راضی هستن یا نه!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در Ecare و در قسمت Query Business Info و Payment ID Query شماره ای که در قسمت Payment ID نوشته رو واردکن.
    ممنوننننننننننننننن

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

دوستانی که این مبین نت سرویس گرفتن میشه بیان بگن که آیا راضی هستن یا نه!!!!!
    تو پست قبلی گفتم که خوبه البته به جز جمعه ها که اونم حتما می دونی چرا!!!
    البته طی تماسی که اخیرا با مبین داشتم گفتش که خیلی در تلاش اند تا مشکل جمعه ها رو حل کنن و یه حالی به کاربرا بدن.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز مگه چه سرویسی داری؟؟ من 512 دارم و به جز جمعه ها بقیه روزا هم وب گردی خوبه و هم دانلود بین 60 تا 64 متغیره. با چیز پی ان هم سرعت تغییر خاصی نمی کنه
    512 دارم. هم بعد از نیمه شب سرعت یکم کم میشه. هم بعضی از ساعات شب. جمعه ها هم کلاً خراب. مثل الان.

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم از 128 بیشتر به کاربرای خونگی نمیدن ؟ حتی اگه از دانشگاه نامه بیاریم ؟

بعد رو طرح های ویژه نوشته مودم (معمولی ) رایگان داده می شود منظورش کدوم مدل هاست

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •