آیا مودم USB رو میشه به روتر وصل کرد؟
دوستان سلام
من الان adsl 128 دارم چون می خوام ارتباط مودمم با لپ تاپم که بیشتر مواقع برا اینترنت استفاده می کنم بی سیم باشه می خوام مشترک وایمکس بشم اولا کار درستی می کنم دوما اگه درسته چه مودمی بخرم
خیر مگر اینکه به نوت بوک یا کامپیوتری که کارت شبکه بیسیم داره بزنید و یک شبکه ad hoc درست کنید
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
ارتباط مودم با کامپیوتر یا نوت بوک ربطی به وایمکس یا ADSL نداره و باید مودمی که wifi داشته باشه رو در اختیار داشته باشین مودم wifi هم دو دسته هست یکی وایمکس یکی ADSL که وایمکس امواج رو به صورت بیسیم میگیره و به صورت بیسیم هم پخش میکنه و ADSL هم که اینترنت رو از تلفن میگیره و به صورت بیسیم پخش میکنه
تنظيمات روي route هست ولي TTLS نيست TLS هست !بايد روي TTLS باشه ?
وقتي روي TTLS گداشتم دوتا گزينه اضافه شد که يکيش نوشته user password توي اون جي بايد بنويسم ?
Last edited by mohsenking; 19-04-2011 at 11:28.
بچه ها چه جوری این مشکل افت سرعت رو رفع کنم؟این ایرانسل که همش ما رو با شماره پیگیری میپیچونه؟
لطفا جواب بدین چون سرعت دانلودم از 100 رسیده به 5
قسمت NAI مک مودم@mtnirancell.com قسمت یوزر نیم هم شناسه کاربری رو وارد میکنی و قسمت پسورد هم فقط خود پسورد بعد apply میکنی و مودم رو هم ریبوت میکنی
شما و ما كاري از دستمان بر نميايد فقط بايد زنگ بزنيم و اعتراض به كم فروشي آنها بكنيم!
البته من فكر ميكنم اينها باز هم پهنا باند كم آوردند.
سلام
امروز وضعیت ایرانسل واسه من که خیلی عالی شده. سرویس 512
![]()
نتيجه تست سرعت 512 من امروز عصر حوالي سيدخندان
ping: 394
Download:0.24Mbps
Upload: 0.06Mbps
![]()
Last edited by tetis; 19-04-2011 at 15:14.
دوستان من می خوام تغییر تعرفه بدم اما بعد از انتخاب پهنای باند 256 منوی طرح تعرفه هیچ گزینه ای نداره! کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ممنون
Last edited by lione; 19-04-2011 at 16:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)