تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 428 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم جواب بدید...!

چه جوری میشه توی نسخه جدید Unreal گزینه Subjective یا همون توخالی ایجاد کردن Brush را فعال کردن تو نسخه های قبلی با new کردن میشد...

نمیخوام تیک گزینه ی HOLLOW رو هم فعال کنم که جسم توخالی بشه...
    فقط subjective .....

لطفا جواب بدید...
    سلام
    این امکان دیگه تو بیلدهای جدید این انجین نیستش

واسه اینکار دو راه وجود داره یا همون گزینه Hollow رو تیک بزنید.یا اینکه اول Brush رو تنظیم کنید(سایزش)بعد Ctrl+A بزنید بعد بیاین دستی یکم سایز Brush رو کوچیکتر کنید که داخل Brush اولی که ساخته بودین جای بگیره بعد از Ctrl+S استفاده کنید که داخلش توخالی بشه

2. 3 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه godfather66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اینجوری که خیلی سخت میشه...!
    من برای یه پروژه دانشجویی میخواستم، پس باید برم سراغ نسخه های قدیمی تر
    محیطی که میخوام بسازم یکم تودرتو و پیچیده است اینجوری خیلی سخت میشه...

راستی وقتی روی شکل راست کلیک میکنی یه گزینه CSG داره که گزینه های subtractive و add... رو داره، اونا ماله چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجوری که خیلی سخت میشه...!
    من برای یه پروژه دانشجویی میخواستم، پس باید برم سراغ نسخه های قدیمی تر
    محیطی که میخوام بسازم یکم تودرتو و پیچیده است اینجوری خیلی سخت میشه...

راستی وقتی روی شکل راست کلیک میکنی یه گزینه CSG داره که گزینه های subtractive و add... رو داره، اونا ماله چیه؟

سلام.
    خوب من پیشنهاد میکنم که از ویدئو های 3dbuzz فصل GeometryMode رو دانلود کنید، اونجا کامل توضیح داده!
    راهی هم که علی جان معرفی کردن خیلی آسونه و از راهی که شما مد نظرت هست(اینکه از اول فایل رو subtract درست کنی) خیلی بهتره!

شما فقط کافیه که چند تا مرحله رو که میگم انجام بدی.البته علی جان هم یه بار گفت، من میخوام یجوری بگم که کلاسه شده باشه و زیاد به چشمت سخت نیاد!
    1. براش رو به اندازه کل فضات درست میکنی و گزینه CGS add رو میزنی(اینطوری یه حجم درست میشه که توش پره)
    2.بعدش براش رو به اندازه فضای داخلیت(فضای کل منهای ضخامت دیوار ها) تنظیم میکنی و گزینه CGS subtract رو میزنی

این دو تا گزینه رو هم میتونی از تولبار سمت چپ و هم از منوی براش(بالای صفحه ) پیدا کنی!

این یه راهش بود که نیاز به رفتن توی geometry mode نداره!اما اگه یکم ابعادت نامنظم باشه(مثلا دیوار یه طرف اتاق از طرف دیگه بیشتر ضخامت داشته باشه) دیگه حتما باید از geometry mode استفاده کنی!
    من پیشنهاد میکنم که ابزار pen رو توی geometry mode امتحان کنی!(با دکمه space روی کیبورد کار میکنه)

5. 3 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه U F O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ye Jayi

پيش فرض

آقا ، من یه فرد 16 ساله ام که به دلیل امتحانات دوم دبیرستان ، 2 ماهه به اسکریپت دست نزدم پس میبخشین که دقیق نمی تونم بگم شاید هم اشتباه بگم.

simulated پیچیده تر از این حرفاست.من تایپ فارسیم کنده پس حتما تشکر کنید !

ببینید ، طبق آخرین مطالعات من ، این عبارت ، سر توابعی میاد که در بازی تحت شبکه ، اینجوری باعث بهبود سرعت میشه که :

فرض کنید دارین تورنمنت بازی میکنین تو شبکه.یکی شاک رایفل داره ، یکی راکت لانچر .می دونین دیگه اینا چین؟
    خوب.فرض کنید من شام رایفل رو شلیک کنم.این یک اسلحه هیت اسکن هستش(اینم توضیح داره کاش میتونستم فینگلیش بنویسم :( ) پس در همون لحظه ، حساب میکنه که جلوش چی هستش و به اون ضرر (دمیج) میده.ولی راکت لانچر یک اسلحه گلوله اندازه و هیچ معلوم نیست که یه لحظه بعد از شلیک یه ماشین جلوش در آد یا نه !
    پس میشه بجای اینکه کلاینت محاسبات شاک رایفل رو انجام بده ، هاست خودش این کار رو انجام میده که باعث بهینه سازی شبکه میشه.ولی چون موشک راکت لانچر در خقیقت یک مسیر رو طی میکنه و معلوم نیست روی این مسیر چه اتفاقی بیفته، سرور نمیتونه محاسبات پیشبینی کننده انجام بده.پس اول تابع شلیک شاک رایفل می توان از پیشوند فوق استفاده کرد.

*من میتونم اشتباه کنم.
    ** عمرا دیگه فارسی تایپ کنم .

7. این کاربر از U F O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا شرمنده اسپم میدم!!!

من دنبال برنامه نویس udk تو مشهدم اگه کسی بود خبر بده

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب، دوستان من دیروز(که آخرین روز نمایشگاه بازی های رایانه ای بود) رفتم برج میلاد و یه بازدید 1-2 ساعتی از نمایشگاه داشتم! کاری به خوب و بد و کیفیتش ندارم! فقط میخواستم یه چیزی رو بگم :

این که از بین تمام بازی ساز های ایرانی، UDK تنها موتور بازی سازی بود که بیش از 1 نفر از اون استفاده کرده بودند!
    یعنی همه یا خودشون موتور نوشته بودند یا از موتورهایی استفاده کرده بودند که من اسمشون رو هم نشنیده بودم!

و هیچ 2 نفری رو من پیدا نکردم که از یه موتور مشترک استفاده کرده باشند! به جز UDK!!!!
    اما جالب تر از اون این بود که یه تیم 2 تا بازی با UDK ساخته بود که فکر کنم سال دیگه میاد تو بازار!(بازیاشون هم انصافا از بازی هایی که با موتور های دیگه ساخته شده بود خیلی بهتر بود)
    یه تیم هم بود که همشون 17-18 ساله بودند، اون ها هم با UDK یه بازی ساخته بودند و داشتند یه بازی دیگه رو هم استارت میزدند!
    موسسه تبیان هم داشت یه بازی با UDK میساخت که هنوز تو رحله طراح مپ بود!
    تقریبا همشون بین 1 تا 2 سال زمان برده بود و تیمشون هم بین 5-15 نفر بودند!

خلاصه UDK گل سر سبد بود!!

این 2 تا پیام برا ما داره!

1. پس ما هم میتونیم با همکاری هم و تلاش زیاد یه بازی در حد خوب و تجاری بازار ایران با UDK بسازیم!
    2. از طرفی رقیب هم زیاد داریم پس باید این موتور رو به صورت خیلی حرفه ای یاد بگیریم! و سر سری از روش رد نشیم!
    و اینم بگو که از هر 3 تا بازی ساخته شده با UDK دو تا بازیش FPS بود فقط برداشته بودن اسلحه و کاراکتر رو عوض کرده بودن
    حنی قابلیت Say رو بلاک نکرده بودن ! در واقع یه مپ ساخته بودن برای UT Deathmatch
    مطمئن باش هیچ کدوم از بازی هاشون هم تجاری نمیشه و قضیشون عین بازی دفاع میشه ...

جالب بود همشون هم ذوق میکردند بازی ساختند و همینطوری داشتن پروژه ی جدید استارت میزدن !! مثل اینکه خیلی خوششون اومده یه مپ بسازی با یه Player Start بعدش پلی رو بزنی یه کاراکتر با اسلحه و کلی قابلیت بیاد توی مپت بدون اینکه یه خط کد زده باشی !
    چند بار خواستم برم جلو بگم اصلا کد نویسی آنریل رو بلدید ... هی گفتم لعنت بر شیطون . بیخیال
    Last edited by saeed_cpu_full; 05-05-2011 at 10:38.

10. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

این یو دی کی باعث شده همه بازی ساز بشن . نمی دونم کشور ما این همه استعداد بازی سازی رو می خواد کجا جا بده

12. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

و اینم بگو که از هر 3 تا بازی ساخته شده با UDK دو تا بازیش FPS بود فقط برداشته بودن اسلحه و کاراکتر رو عوض کرده بودن
    حنی قابلیت Say رو بلاک نکرده بودن ! در واقع یه مپ ساخته بودن برای UT Deathmatch
    مطمئن باش هیچ کدوم از بازی هاشون هم تجاری نمیشه و قضیشون عین بازی دفاع میشه ...

جالب بود همشون هم ذوق میکردند بازی ساختند و همینطوری داشتن پروژه ی جدید استارت میزدن !! مثل اینکه خیلی خوششون اومده یه مپ بسازی با یه Player Start بعدش پلی رو بزنی یه کاراکتر با اسلحه و کلی قابلیت بیاد توی مپت بدون اینکه یه خط کد زده باشی !
    چند بار خواستم برم جلو بگم اصلا کد نویسی آنریل رو بلدید ... هی گفتم لعنت بر شیطون . بیخیال
    خوب جای نگرانی نداره ! از کدها و نمونه های آماده استفاده میکنن
    ایرادی که نداره ؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

به خاطر یوزر های اینجا پست رو ویرایش کردم ...
    Last edited by saeed_cpu_full; 05-05-2011 at 11:51.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ویرایش شد .ویرایش شود. ویرایش می شود .
    خوبه؟ کشتی مارو حتما باید ده کلمه باشه؟خطاب به vBulletin
    Last edited by silsin; 05-05-2011 at 11:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •