تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 472 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حسین جان با این حساب بعیده تغییرش بدم. پس احتمالا ماشین شما 92 هست. دلم میخاد بنرینی اش کنم. اما باید تحویلش بگیرم بعد برم تو فاز فروش و 500 پول سند بدم بعدش بگردم یه بنزینی صفر پیدا کنم آدم کم حوصله ای هستم. کارکرد من خیلی باشه در سال 20هزارتا هست. من فکر میکنم گارسوز از بنزینی کمی پیچیده تره و ممکنه بیشتر از بنزینی اذیت کنه. ضمن اینکه صندوق کوچکتری داره.2 میلیون هم گرونتره. همه اینها با حساب من بخاطر نهایتا 600 700 هزار اختلاف هزینه سوخت کمتر در ساله. درست میگم؟ مثلا شما به چقدر گاز چقدر مسافت میری؟ ولی چه کنم که آدم خرید و فروش نیستم. به هر حال ممنون که نظر دادی. خیلی آقایی.
    92 بود
    شما ماشینتو تحویل بگیر. اگر صندوق احتیاج داری و مصرف سوختت زیاد نیست کپسول ماشین باز کن بذار انباری و فقط از بنزنی استفاده کن . موقع فروش هم ببند روی ماشین
    خودتم الکی اذیت نکن و گیر بنگاه و خرید و فروش ننداز
    با 5700که گاز حدود 250-270کیلومتر

2. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بچه ها خواهشا کمک کنید نظرتون راجع به موتور و گیربکس و شتاب سمندef7 پایه گازسوز مالتی پلکس مدل 93 بنویسید خیلی تو تصمیم گیری من تاثیر داره. تا چند روزه باید تصمیم گیری نهایی بکنم.
    شتابش حتما قافلگیرت میکنه اما گیربکش همون گیربکس سمند معمولیه که با این موتور خیلی قابل دفاع نیست. در کل به نظر من سمند EF7 نسبت به سایر تولیدات ایرانخودرو (به غیر از ال نود) یه کلاس بالاتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    من هم سمند93 پايه گازسوز دارم و تا الان 15000 تا باهاش رانندگي كردم . غير از نشتي واسكازين از قسمت درپوش سنسور كيلومتر مشكل ديگه اي نداشتم كه اونم به سادگي رفع شد.
    اون صداي مربوط به رگلاتور گاز هم توي همه پايه گازسوزا وجود داره و زياد روش حساس نشين.
    شتابگيري و هندلينگ بسيار خوبي داره و نسبت به قيمتش توي خودروهاي اين رده، يه سر و گردن از همشون بالاتره .
    دوست عزیز این مشکل نشتی واسکازین رو چطور حلش کردی؟ من دو سری ماشین رو بردم نمایندگی هنوز مساله برطرف نشده!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

92 بود
    شما ماشینتو تحویل بگیر. اگر صندوق احتیاج داری و مصرف سوختت زیاد نیست کپسول ماشین باز کن بذار انباری و فقط از بنزنی استفاده کن . موقع فروش هم ببند روی ماشین
    خودتم الکی اذیت نکن و گیر بنگاه و خرید و فروش ننداز
    با 5700که گاز حدود 250-270کیلومتر
    داداش مطمئنی که با یه کپسول 250 الی 270 تا میره؟ تو دفترچه نوشته 220 تا ماشین من هم نهایتا به کپسول همون 220 رو میره.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل نشتی واسکازین رو چطور حلش کردی؟ من دو سری ماشین رو بردم نمایندگی هنوز مساله برطرف نشده!!
    رفع اين نشتي دو تا راه حل داره:
    اول: درپوش موجود بر روي خودرو رو باز كنيد و دورش نوار تفلون درست و حسابي بپيچيد و كمي هم چسب دو قلو و بعدش ببنديدسرجاش.
    دوم : ببريد نمايندگي و بگين قطعه جايگزين رو براتون امدادكنن (اون هم همين درپوشه ولي با كيفيت بهتر و كمي بزرگتر) و بعدش ببندن سر جاش.

والسلام

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

داداش مطمئنی که با یه کپسول 250 الی 270 تا میره؟ تو دفترچه نوشته 220 تا ماشین من هم نهایتا به کپسول همون 220 رو میره.
    بيشترين شارژ گازي كه تا حالا انجام دادم 18 كيلوگرم بوده كه با سرعت متوسط حدود 110 كيلومتربرساعت ، 260 كيلومتر باهاش رانندگي كردم
    (بدون كولر توي جاده)

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

توی جاده عرض کردم

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این هم پیشنهاد جالبیه که کپسول رو دربیارم. ولی فکر نکنم کار به اونجا برسه بیشتر از بابت اینکه گفتم که ممکنه گازسوز اذیتش بیشتر باشه. راجع مصرف سوخت هم به نظر باصرفه تر از اون چیزی هست که حدس میزدم. چون فکر میکنم با بنزین حداقل 9 تا تو شهر بسوزونه یعنی برای 220 کیلومتر حداقل باید 14هزار تومن بدی یعنی بیش از دوبرابر پول گاز. اما من که اصلا از هر نوع صفی متنفرم اونم صف گاز که تو تهران همشون همه وقت شلوغه. تا ببینم چه خواهد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خوشحالم اینو میشنوم چون خیلی خاطرات بدی ازش شنیده ام. از دسته موتور تا درست عمل نکردن سیستم مالتی پلکس تا افت شتاب در یه دنده خاص مثلا 2 و.... . صداهای غیرعادی و روغن ریزی ها ی مختلف که جای خود. آقا کوهگرد ترمز و صدای موتور چطوره؟ مالتی پلکس شما مشکلی نداره؟ تحویل چه ماهیه؟ امیدوارم تا 150 هزار تا همینطور باشه که راضی باشی.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

خوشحالم اینو میشنوم چون خیلی خاطرات بدی ازش شنیده ام. از دسته موتور تا درست عمل نکردن سیستم مالتی پلکس تا افت شتاب در یه دنده خاص مثلا 2 و.... . صداهای غیرعادی و روغن ریزی ها ی مختلف که جای خود. آقا کوهگرد ترمز و صدای موتور چطوره؟ مالتی پلکس شما مشکلی نداره؟ تحویل چه ماهیه؟ امیدوارم تا 150 هزار تا همینطور باشه که راضی باشی.
    برج سه امسال.
    ببين دوست عزيز اين رضايت نسبت به مقايسه با خودروهاي هم رده خودشه .
    صداي موتوراز 3600 تا دور 3900 زياده ولي قبل و بعد از اين رنج بسيار كمه .
    ترمزش هم خوبه و تا حالا چند بار ترمز خيلي شديد داشتم خوب ماشينو نگه داشته . (روي سرعت گيرها بايد مراقب باشي).
    اگه بتوني با سيستم پدال گازش ارتباط برقرار كني ، ميتوني روي سرعت گيرها به آهستگي عبور كني و با دنده دو قبل از توقف كامل سريع شتاب بگيري.
    فعلا كه مالتي پلكسش بازي در نياورده و خوبه .
    بايد ببينيم با كاركردهاي بالا هم همينطوره يانه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •