92 بود
شما ماشینتو تحویل بگیر. اگر صندوق احتیاج داری و مصرف سوختت زیاد نیست کپسول ماشین باز کن بذار انباری و فقط از بنزنی استفاده کن . موقع فروش هم ببند روی ماشین
خودتم الکی اذیت نکن و گیر بنگاه و خرید و فروش ننداز
با 5700که گاز حدود 250-270کیلومتر
92 بود
شما ماشینتو تحویل بگیر. اگر صندوق احتیاج داری و مصرف سوختت زیاد نیست کپسول ماشین باز کن بذار انباری و فقط از بنزنی استفاده کن . موقع فروش هم ببند روی ماشین
خودتم الکی اذیت نکن و گیر بنگاه و خرید و فروش ننداز
با 5700که گاز حدود 250-270کیلومتر
شتابش حتما قافلگیرت میکنه اما گیربکش همون گیربکس سمند معمولیه که با این موتور خیلی قابل دفاع نیست. در کل به نظر من سمند EF7 نسبت به سایر تولیدات ایرانخودرو (به غیر از ال نود) یه کلاس بالاتره.
دوست عزیز این مشکل نشتی واسکازین رو چطور حلش کردی؟ من دو سری ماشین رو بردم نمایندگی هنوز مساله برطرف نشده!!![]()
داداش مطمئنی که با یه کپسول 250 الی 270 تا میره؟ تو دفترچه نوشته 220 تا ماشین من هم نهایتا به کپسول همون 220 رو میره.
رفع اين نشتي دو تا راه حل داره:
اول: درپوش موجود بر روي خودرو رو باز كنيد و دورش نوار تفلون درست و حسابي بپيچيد و كمي هم چسب دو قلو و بعدش ببنديدسرجاش.
دوم : ببريد نمايندگي و بگين قطعه جايگزين رو براتون امدادكنن (اون هم همين درپوشه ولي با كيفيت بهتر و كمي بزرگتر) و بعدش ببندن سر جاش.
والسلام
بيشترين شارژ گازي كه تا حالا انجام دادم 18 كيلوگرم بوده كه با سرعت متوسط حدود 110 كيلومتربرساعت ، 260 كيلومتر باهاش رانندگي كردم
(بدون كولر توي جاده)
توی جاده عرض کردم
این هم پیشنهاد جالبیه که کپسول رو دربیارم. ولی فکر نکنم کار به اونجا برسه بیشتر از بابت اینکه گفتم که ممکنه گازسوز اذیتش بیشتر باشه. راجع مصرف سوخت هم به نظر باصرفه تر از اون چیزی هست که حدس میزدم. چون فکر میکنم با بنزین حداقل 9 تا تو شهر بسوزونه یعنی برای 220 کیلومتر حداقل باید 14هزار تومن بدی یعنی بیش از دوبرابر پول گاز. اما من که اصلا از هر نوع صفی متنفرم اونم صف گاز که تو تهران همشون همه وقت شلوغه. تا ببینم چه خواهد شد.
خوشحالم اینو میشنوم چون خیلی خاطرات بدی ازش شنیده ام. از دسته موتور تا درست عمل نکردن سیستم مالتی پلکس تا افت شتاب در یه دنده خاص مثلا 2 و.... . صداهای غیرعادی و روغن ریزی ها ی مختلف که جای خود. آقا کوهگرد ترمز و صدای موتور چطوره؟ مالتی پلکس شما مشکلی نداره؟ تحویل چه ماهیه؟ امیدوارم تا 150 هزار تا همینطور باشه که راضی باشی.
برج سه امسال.
ببين دوست عزيز اين رضايت نسبت به مقايسه با خودروهاي هم رده خودشه .
صداي موتوراز 3600 تا دور 3900 زياده ولي قبل و بعد از اين رنج بسيار كمه .
ترمزش هم خوبه و تا حالا چند بار ترمز خيلي شديد داشتم خوب ماشينو نگه داشته . (روي سرعت گيرها بايد مراقب باشي).
اگه بتوني با سيستم پدال گازش ارتباط برقرار كني ، ميتوني روي سرعت گيرها به آهستگي عبور كني و با دنده دو قبل از توقف كامل سريع شتاب بگيري.
فعلا كه مالتي پلكسش بازي در نياورده و خوبه .
بايد ببينيم با كاركردهاي بالا هم همينطوره يانه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)