خرابی دل از ایسر خیلی کمتره ما تو واحد گارانتیمون کمتر به دل مواجه می شیم قطعات دل خیلی دردسترس تره چون متقاضی اش هم بالا ست5010 روی هم رفته لپ تاپ خوبیه باهاش زیاد کار کردم مرجویی اصلا نداشته مشخصاتش رو کامل زدم![]()
خرابی دل از ایسر خیلی کمتره ما تو واحد گارانتیمون کمتر به دل مواجه می شیم قطعات دل خیلی دردسترس تره چون متقاضی اش هم بالا ست5010 روی هم رفته لپ تاپ خوبیه باهاش زیاد کار کردم مرجویی اصلا نداشته مشخصاتش رو کامل زدم![]()
Last edited by reza251; 12-09-2010 at 23:38. دليل: دستورkiuqعزیزم
از راهنمايي تون متشكرم
ئلي يه سوال داشتم اين استديو ها خروجي واسه مونيتور دارند؟كه اگه خواسته باشي، بتوني به ويدئو پروژكتور وصل كني ؟ تو ي مقايسه زيگورات نوشته كه ندارند علاوه بر اون نوشته شبكه بيسيم نداره ؟
هر دو مورد رو دارن.بتوني به ويدئو پروژكتور وصل كني ؟ تو ي مقايسه زيگورات نوشته كه ندارند علاوه بر اون نوشته شبكه بيسيم نداره ؟
دوست عزیز لینک رو پاک کنیدخرابی دل از ایسر خیلی کمتره ما تو واحد گارانتیمون کمتر به دل مواجه می شیم قطعات دل خیلی دردسترس تره چون متقاضی اش هم بالا ست5010 روی هم رفته لپ تاپ خوبیه باهاش زیاد کار کردم مرجویی اصلا نداشته مشخصاتش رو کامل زدم![]()
لطفا یکی از اساتید بیاد من رو هم راهنمایی کنه![]()
با این تفاوت ک گرافیک ati هستش و خودتون بهتر میدونید ....
جای شما بودم ب ایسر فکر میکردم!!! کی گفته خرابی دل از ایسر کمتره
اتفاقن بیشترین امار خرابی رو دل داره![]()
سلام من يه لب تاب ميخوام كه
١.براي كار با 3D MAX و نرم افزاراي عمران و رندر كرفتن مناسب باشه
٢.قيمت حداكثر تا ١ ميليون اكه صد بالاتر شد كه مي ارزيد اشكال نداره
٣.كانفيك يعني جي؟ از كجا بفهمم بهترينش جي هست؟
٤.راجع به كرافيك كارت نكات كليديش جي هست كه ميكن بعضي عدداش جنبه تبليغاتي داره؟
ممنونم دوستان
احترام به پیشکسوتان باتجربه تومرام ما میمونه حتما
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
من حاضرم که تشریف بیارید یه سر به تعمیرگاه مابزنید
بعد این مطلب رو بفرمایید
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
5010 یا 1558 دل به نظرم عالین
ببین دوست من با یک تومن میشه لپ تاپ خوب خرید ولی خیلی نمیشه باهاش اونطوری که میخوای مانور داد باید همیشه یه طوری قانع بود
شما میتونی از دل 5010/1558/1557/3500
وسونی: cw/f11/f
رو انتخاب کنی من به احترام قوانین سایت لینک نمیدم
ببخشیداگه خواستی بیشتر مشورت کنی تو یاهو منو اد کنrgi251@yahoo.com
نظرتون راجع به سونی Sony VAIO CW21FX چیه؟؟؟
من دانشجوام این لپ تاپ رو برای کار تایپ و ترجمه و فیلم دیدن میخوام...اهل بازی هم نیستم!
میخوام کم وزن باشه ولی ایا صفحه 14 اینچی واسه فیلم دیدن مناسبه؟؟ (البته منظورم خودم تنهایی ببینم)
دوستان
منتظر نظر بدید لطفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)