هزینه کارشناسی علمی کاربردی 1/3 کارشناسی ازاد هست کاردانی را نمی دونم!
هزینه کارشناسی علمی کاربردی 1/3 کارشناسی ازاد هست کاردانی را نمی دونم!
دوست عزیز شهریه شما به تنهایی مبلغ زیادی نمیشه .. ولی وقتی هزینه های جانبی، ساعتهای رفت و برگشت، خستگی و معطلی بین کلاسها در یک شهر دیگر و دانشگاه بدون امکانات و خیلی چیزای دیگه رو در نظر بگیری متوجه میشی که توی همون شهر خودت بری یه دانشگاه درست و حسابی سگش شرف داره به علمی کاربردی...
شما راحت توی شهر خودت میری میایی میتونی ناهار خونه خودت بخوری خستگی راه نداری کاری بخوای انجام بدی توی شهر خودت هستی و خیلی چیزای دیگه که تو موقعیتش که قرار بگیری متوجهش میشی.
ورودی جدیدم (کاردانی)
برام sms اومد تا 6م حق انتخاب واحد دارید اما تو سجاد زده شما هم اکنون مجاز به انتخاب واحد نیستید
از طرفی هم یه جا نوشته بودن انتخاب واحد ورودی جدید توسط مرکز اموزشی انجام میشه
الان من چیکار کنم؟؟
حق انتخاب واحد ندارم؟ مهلتش تموم شده ؟ (تو تقویم اموزشی زده بود تا 4م...اس ام اس اومده بود که تا 6م وقت دارید...)
برید دانشگاه تا خودشون براتون انتخاب واحد کنن.
درسته تا 6ام تمدید شده توی سجاد
تماس بگیرید یا برید دانشگاهتون
درسته عزیز ... اما خوب هزینه های ازاد برام زیاده ... علمی کاربردی هم رشته هایی مثه مدیریت + حقوق و ict روستایی اینا فقط تو شهر ما که اتفاقا مرکز گیلان (رشت) هستیمداشت که مجبور شدم بزنم اینو ( فناوری اطلاعات = اینترنت و شبکه های گسترده ) حالا هم که همون اولویت اولو قبول شدیم با اون معدل داغونمون (13)
و رفتیم مدارک و اینارو تحویل دادیم و همه ی کارارو کردیم غیر ریختن اون 350 تومن به بانک رفاه
![]()
.
من موندم چرا 4 تا رشته ی درست و درمون تر باید تو شهرستان های کوچیک و بی امکانات دور از مرکز استان باشه
+
حالا اگه کل هزینه ترم همون 350 باشه موردی نیست ! اما اگه مثلا به 2/3 هزینه های ازاد برسه حتی . بیخیالش میشم ..
+
تموم صحبت های شما متین!یکی از دوستان نزدیکم هم اتفاقا علمی کاربردی یه شهر میرفت 95 کیلومتر دورتر از شهرش ( 30 تا دورتر از من
) و از سختی هاش زیاد گفته برام ...
+
اما خوب چاره ی دیگه ای نیست .. الان همینم از دست بدم به امید ازادی که هرگر نمیتونم با هزینه هاش کنار بیام و علمی کاربردی که رشته های مورد علاقم همشون یه شهر دیگه ان ... بیشتر از این عقب میفتیم از همه چی
+
به هر حال باز مرسی از راهنمایی شما و باقی دوستان ... فردا میرم قشنگ میپرسم حضورا ببینم جریان دقیقا چیه ..
Last edited by SA.JJ.AD; 28-09-2013 at 00:34.
مثه اینکه ما بد متوجه شده بودیم ... خلاصه معلوم شد این 350 که باید پرداخت شه ترکیبی از 260 تومن ثابته (ظاهرا گرون شده ثابت) + و برا واریز مبلغی به دانشگاه جامع و یکمشم برا حق نظارت یا یه همچین چیزی!
.
برا متغیر ها هم گفت که یه ماه دیگه میگیرین .. جمعا بسته به رشته و اینا ... حداکثر خیلی بشه 500 !! ( خودشونم نمیدونستنو میگن اولین ورودی که داریم از رشته ی فناوری اطلاعات میگیریم و دقیق نمیتونیم مشخص کنیم مبلغو
)
+
اما باز پرداخت نکردم به دلیل قطع بودن شبکه ی بانک رفاه های اطراف اون خراب شده![]()
.
اونجا بم گفتن سریع تر پرداخت کن تا نبستن سایتو !!
+
+
+
+
یه سوالی برام پیش اومد ...
دوستان یه وقت از مهلتش بگذره مثلا (هرچند از 3 شنبه هفته پیش طبق سایت سنجش مهلتش تموم شده)! ... راهی هست اون داشنگاه بتونه مارو یه جور باز ثبت کنه ؟! ( مدارکو تحویل دادم اما گفت تا مبلغو واریز نکنی ثبت نمیشی
)
Last edited by SA.JJ.AD; 28-09-2013 at 14:06.
چون ثبت توی سجاد هست اگه بسته بشه دانشگاه نمیتونه کاری براتون بکنه.
عجب دانشگاه بی قانون و بی برنامه ایه!
رفیق ما توی بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته قبول شده، میگه هنوز دانشگاه براشون انتخاب واحد نکردن و کلاسا شروع نشده!! از طرفی میگن چون معدلش موقع ثبت نام اشتباه ثبت شده، اسمشو با یه سری از افراد دیگه که معدلشون رو اشتباه زدن فرستادن تهران تا بررسی بشه و واسه همین نیمتونن وارد سامانه سجاد بشن! نکته جالبش اینه که دوست ما بیچاره معدل خودش رو درست وارد کرده بود موقع ثبت نام، و پرینتش رو هم داره.. نمیدونم اینا کجا گو* کاری کردن!
این قضیه مغایرت معدل چیه قضیه ش؟ خیلی طول میکشه که مشکلش حل بشه؟ نکنه خیلی طولش بدن و این ترم نتونه انتخاب واحد کنه و بره سر کلاسا..؟
سلام.من هفته پیش ثبت نام کردم.نرم افزار بودم کاردانی و برنامه نویسی تحت وب قبول شدم.
برای 14 واحد 580 ت دادم.
شهریه ثابت دوره کارشناسی گروه صنعت 266ت هست.
واحدای من به این صورته :
کاربینی که عملی عمومی هست 1 واحد که توو دفترچه زده 18840 ت
ریاضیات گسسته و مهندسی هر کدوم 2 واحد.که جمعا میشه 4 واحد نظری پایه که هر واحد مبلغش 14760ت هست.
طراحی الگوریتم که 2 واحد هست.1 واحد نظری و 1 واحد کارگاهی که واحد نظری همون 14760 ت و واحد کارگاهی 50000ت هست.
برنامه نویسی شی گرا هم مثل طراحی الگوریتم.
5 واحدم پیش نیاز برداشتم که شامل یک درس مبانی فناوری اطلاعات هست و یک درس مبانی شبکه یه همچین چیزی....
اینا رو نوشتم برای راهنمایی شما!
اما یه سوال ما توو کاردانی نرم افزار درسی داشتیم به نام برنامه سازی شبکه.
و توو برگه انتخاب پیش نیاز ها یه درس بود به نام شبکه های کامپیوتری که من فکر کردم همون برنامه سازی شبکه س نزدمش.
حالا این دو تا مثل هم هستن یا فرق دارن؟؟؟؟می ترسم بعدا دیگه ارائه ندن دردسر شه برام.چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)