مباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كنيبا سلام وصلوات گوشیم رو اپدیت کردم فعلا نکته قابل تغییر فقط دیکشنری تا بعد
مباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كنيبا سلام وصلوات گوشیم رو اپدیت کردم فعلا نکته قابل تغییر فقط دیکشنری تا بعد
این دو مورد رو چجوری میشه تنظیم کرد ؟Touch panel: امان تنظیم سیستم قفل گوشی که حالت اتوماتیک باشه یا دستی.
حالت نمایش صفحه که با دکمه ی قفل باشه یا با هر دکمه این ( این خیلی بدردخوره)
Bluetooth: سیستم بلوتوث زمانی که با انتخاب آن و یک زمانی مثلا 20 دقیقه .بعد از استفاده از بلوتوث اگر یادمون رفت خاموشش کنیم خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه خاموش میشه
من فقط یه مورد از شماره تلفن های رو که ذخیره کرده بودم حذف شده بود بقیه اطلاعات و عکس و موزیک ها سالم بودن !!!!!!تمام اطلاعات توی گوشی هم پاک میشه از کانتکت ها گرفته تا عکس و آهنگ و بازی و برنامه...
قربانت شما هم همینطورمباركه اخوي به سلامتي ايشالله 120 بار آپديتش كني
Last edited by mefmef; 26-07-2010 at 07:35.
برای تاچ که وارد منوی تنظیمات بشین(Settings) یه به نام Touch panel اضافه شده که وقتی واردش بشین در قسمت Backlight on میتونی مشخص کنی که گوشی با چه دکمه ای صفحه اش روشن بشه. با هر دکمه ی یا فقط دکمه ی قفل.
برای بلوتوث هم همونطور. وارد منوی بلوتوث بشین. My phone's Visbitily رو که On کنین خودش تایمر میاره یا میگه نباشه اصلا...
اطلاعات گوشی هم پاک میشه چون کل سیستم گوشی باید از اول نصب بشه. مثل نصب ویندوز روی سیستم. که کل هارد باید پاک بشه و ویندوز دوباره نصب بشه...
باید ببینی چیکار کرده که پاک نشده...
سلام به همگی
مشکلی با pc studio دارم که قبلا هم توسط دیگران مطرح شده ولی جوابی براش پیدا نکردم. وقتی usb را وصل می کنم و pc studio را هم روی کامپیوتر اجرا می کنم و هم روی گوشی انتخاب می کنم، pc studio گوشی را می شناسه و عبارت GT-S5233A را هم میاره. ولی وقتی می خوام وارد گوشی بشم علامت ساعت شنی ویندوز میاد و می مونه و هیچ عکی العمی نسون نمی ده. حالت های مختلف روشن و خاموش کردن گوشی، ریست ویندوز، اول pc studio را اجرا کن بعدش usb را وصل کن و بالعکس و . . . را هم امتحان کردم. اوایل چند بار به مشقت وارد شد ولی بعد از اون دیگه نتونستم.
کسی راه حلی داره؟
من هم با pc studio کلی مشکل داشتم تا اینکه ورژن جدید اونو دوستان توی همین تاپیک معرفی کردند و نصب کردم، درست شد.
جالبه پس چرا برام من حذف نشده ؟اطلاعات گوشی هم پاک میشه چون کل سیستم گوشی باید از اول نصب بشه. مثل نصب ویندوز روی سیستم. که کل هارد باید پاک بشه و ویندوز دوباره نصب بشه...
باید ببینی چیکار کرده که پاک نشده...
این ورژن جدید کجا معرفی شده ؟من هم با pc studio کلی مشکل داشتم تا اینکه ورژن جدید اونو دوستان توی همین تاپیک معرفی کردند و نصب کردم، درست شد.
دوستان اساتيد
كسي نيست در مورد نرم افزارهاي تازه نصب شده روي ورژن جديد توضيحي بده
كارشون چيه؟
كار كردن باهاشون چجوره
مثلا اين BengFM
صفحه300>پست 2999
دوست گرامی مون ، جناب Milad_4171، زحمت کشیدند و لینک مستقیم برای دانلود رو گذاشتند.
لینک مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان میشه لطف کنید پسورد پیشفرض این گوشی رو بگید . ممنون میشم .
این که میگی کجاست؟
یعنی روی خود فرمور هست؟ من که جدیدترین نسخه رو نصب کردم ولی همچین چیزی ندیدم!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)