40EX700را خریدیم1800000
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
سلام
یه sony 40EX700 خریدیم چطور میشه فایلهای mkvرا از رو فلش پخش کرد؟؟
با آپدیت نرم افزار تلویزیون میشه اینکار را عملی کرد؟؟
40EX700را خریدیم1800000
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
سلام
یه sony 40EX700 خریدیم چطور میشه فایلهای mkvرا از رو فلش پخش کرد؟؟
با آپدیت نرم افزار تلویزیون میشه اینکار را عملی کرد؟؟
-مبارك باشه دوست عزيز
-نه متاسفانه usb پنل هاي وسني خيلي محدود هست تنها فرمت هاي mpeg1 -2 رو اجرا ميكنه
-بهيچوجه دوست عزيز
-تاپيك خوبي هم داره ميتونيد مطالعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=t_tanhayam;5784172]-رزولوشن سري هاي 4 همون 720p هستند ولي اين به اين معنا نيست كه نتونند 1080p رو ساپورت كنند
-شما هر وردي با هر رزولوشني رو ميتونيد ببينيد منتها جون پيكسل هاي native كمتر هست ممكن يكمقدار از جزئيات تصاوير 1080p رو از دست بدين
-سري هاي 4 usb فوق العاده اي دارند وشما نياز به هيچ پليري ندارين
دوست عزیز تلویزیون من usb نداره من حدود 2 سال پیش خریدم و این مشکل رو دارم که فیلم HD رو میریزم رو فلش و DVD Player رو با HDMI وصل میکنم میگه HD NOT SUPPORT !!!!!!!!
متاسفانه پاناسونیک با این شرکت عریض و طویلش یه خرده مخ تو کله شون نبود که این رنگ مد روز نیست.![]()
اگه مشکی بود حتما می خریدمش. خیلی های دیگه هم می خریدنش.
-منظورم سري هاي c4 مربوط به توليدات 2010 هست عزيزدوست عزیز تلویزیون من usb نداره من حدود 2 سال پیش خریدم و این مشکل رو دارم که فیلم HD رو میریزم رو فلش و DVD Player رو با HDMI وصل میکنم میگه HD NOT SUPPORT !!!!!!!!
-احتمال زياد دوست عزيز hd not support مربوط ميشه به dvd player شما ونه hdtv تون
[با سلام
دوستان کسی شناختی از تلویزیون شارپ مدل کواترون داره[
اینا قیمت بدون گارانتی است در تهران
البته در بانه حدود 100 هزار تومان ارزانتر از این است.
خوب یک میلیون تومان اضافه هزینه گارانتی نمایندگی های سونی است دیگه![]()
چون خیلی از دوستان سئوالی که کردم قیمتها براشون عجیب بود توضیح میدم:
قیمتها مال بدون گارانتی است که دیروز تهران رفتم قیمت گرفتم.
قیمت 1810 مال SONY 46EX700 بدون گارانتی است که از لحاظ کیفیت چیزی کمتر از نمایندگی ها ندارد و قصد دارم خودم همینو بخرم
که دیروز تو تهران قیمت گرفتم . 46 اینچ است در ضمن از جایی که قیمت گرفتم WIFI یو اس بی هم روش بود.
جاهای دیگه ( سه راه امین منصور) با همین مشخصات بازار بزرگ امیرکبیر 1840 میگفتند.
نمایندگی با گارانتی میده 2700 و قیمت بانه 1700 و قیمت میانگین خارج کشور با گارانتی جهانی 1400$ است که این میانگین است وکمتر هم گیر میاد.
در ضمن خودم ساکن اصفهان هستم که متاسفانه اینجا بدون گارانتی گیر نمیاد یا تفاوت با بانه زیاد است.
تلویزیون SONY 40KH800 با بلوری پلیر با 2 عینک مخصوص سونی با 1 کارتون 3بعدی و 1 مستند 3 بعدی خریدم 2.700.000 تومان واقعا راضی هستم.
اگر کسی خواست بخره بگه تا شماره فروشنده را براش بفرستم آدم با انصافی و کاملا راهنماییتان می کنه جنساشم از دبی مستقیم میاره .
دوستان به نظر شما پلاسما G20 ممکنه تا تابستون تو ایران عرضه بشه. خیلی چشمو گرفته و الآن یکساله که منتظرشم. تو مشخصات و امکانات مشابه V20 است.
سوال مهمتر اینکه این مدل تو بانه پیدا میشه؟ بدون گارنتیش هست؟
مشخصات :
600 هرتز
1080p Lines Moving Picture Resoulation
THX Certified Display
Infinit Black Panel
دو ورودی USB و پخش AVCHD و MPEG2 و JPEG
سه ورودی HDMI
طول عمر 100.000 ساعت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)