تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 1211 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی هم به من بد بخت کمک کنه؟؟؟؟؟

همه دانلود کردن دارند حالشو می برند ولی من فقط تو کف موندم.

یکی این فیل رو یه جا آپ کنه که resume داشته باشه؟؟
    خوب بالاخره با بدبختی بدون داشتن اکانت راپید لینک هارو براتون در هاستم منتقل کردم کسانی که دانلود نکردند از حالا می تونند راحت از این لینک دانلود کنند این همون 5 پارتی که از راپید گزاشته بودید هست که منتقل کردم ببخشید دور شد ولی بدون اکانت خیلی سخته ولی حالا برای شما راحت شد پس سریع برین به این لینک و لینک هایی که اونجا گزاشتم رو دانلود کنید بدون محدودیت و... دیگه نه از اینکه سرور شلوغ باشه بترسید نه از اینکه قطع بشه و ریزوم نداشته باشه و باسرعت بالا
    دیدم که همه دارن میگن لینک ها خرابه گفتم یک کار مفید کرده باشم که دلتون شاد شه البته به دلیل اینکه دور شد خیلی ها دانلود کردن بازم ببخشد
    این هم لینک:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینها چیه پس من گزاشتم خودت بخون ببین چی نوشتم
    اینجا اصلا شلوغ نیست با قابلیت ریزوم و سرعت بالا

2. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب بالاخره با بدبختی بدون داشتن اکانت راپید لینک هارو براتون در هاستم منتقل کردم کسانی که دانلود نکردند از حالا می تونند راحت از این لینک دانلود کنند این همون 5 پارتی که از راپید گزاشته بودید هست که منتقل کردم ببخشید دور شد ولی بدون اکانت خیلی سخته ولی حالا برای شما راحت شد پس سریع برین به این لینک و لینک هایی که اونجا گزاشتم رو دانلود کنید بدون محدودیت و... دیگه نه از اینکه سرور شلوغ باشه بترسید نه از اینکه قطع بشه و ریزوم نداشته باشه و باسرعت بالا
    دیدم که همه دارن میگن لینک ها خرابه گفتم یک کار مفید کرده باشم که دلتون شاد شه البته به دلیل اینکه دور شد خیلی ها دانلود کردن بازم ببخشد
    این هم لینک:
    کد:
    کد:
    کسی از اینها دانلود کرد راضی بود؟ اصلا بدرد خورد یا کارم الکی بود؟
    وقتی نسخه ی اصلش هم بیاد لینک میدن بیرون ؟
    اگه اره و اگه از لینک های من راضی بودید یگید تا وقتی نسخه ی اصلیش هم اومد براتون مستقیم کنم؟

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

اینها چیه پس من گزاشتم خودت بخون ببین چی نوشتم
    اینجا اصلا شلوغ نیست با قابلیت ریزوم و سرعت بالا
    آخه اون لینک فایلش فشردست

حدود 108mb
    ولی اینی که شما دادید 899mb هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

آقا شما هم با من موافقی که به جای لیورپول باید منچستر رو می ذاشتن. من که از جفتشون بدم میاد. هر چی نباشه منچستر قوی ترین تیم تو رنکینگه تیم های باشگاهیه. و فینالیست لیگ پارسال.
    آره به هرحال منچستر یونایتد قوی ترین تیم دوران حرفه ای فوتبال بوده ! ولی خب زیادم مهم نیست ... نمیدونم چرا اینقدر کونامی امسال رو لیورپول مانوور داده . شایدم به خاطر اینکه وین رونی با فیفا قرارداد داره ... چون ستاره یونایتد الآن وین رونیه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این هم لینک:
    کد:
    کد:
    کد:
    آخه اون لینک فایلش فشردست

حدود 108mb
    ولی اینی که شما دادید 899mb هست.
    چون کسی از این دانلود نکرده بود و احتمال داشت کامل نباشه من اون رو مستقیم کردم
    الانم خودم تستش کردم و اصلا کار نمی کنه یک فایل چند کیلو بایتی دانلود می کنه و ...
    من که پیشنهاد می کنم از همین که دادم دانلود کنید
    Last edited by amirpcp30; 18-09-2009 at 10:58.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دمو رو از رپیدشیر دانلود کردم 910 مگابایت
    حاضرم تو غرب تهران هرکی خواست بهش بدم البته فقط به خاطر ثوابش
    اینهم آی دی یاهو منه تا فردا ظهر آنلاین هستم تقریبا
    ebimoo5i
    لطفا add نکنید فقط پیغام بدید

اینهم نظر من با 4 دست بازی کردن
    برخلاف اونچیزی که میگفتن بازی با رزولوشن 1080 امکانپذیره
    تیمهای لیورپول بارسلونا اسپانیا ایتالیا فرانسه و آلمان در دمو وجود دارن
    فقط بازی رو در حالت top player بازی کنید وگرنه هیچ لذتی نمیبرید

برخلاف نظر پارسالم در مورد دمو 2009 که گفتم بازی اصلا جالب نیست این بار میگم این بازی امسال پیشرفت خوبی داشته
    البته جا داشته که بهتر هم بشه ولی تا همینجاش هم خوبه
    سرعت بازی مناسبه
    حرکت رو به جلوی تیمی بسیار عالیه بسیار عالی
    سیستم زدن و گرفتن پنالتی خیلی تغیر کرده و به نظرم بهتر شده
    اما مشکل اینجاست که داور مثل پنیر پنالتی میگره برای هر دو طرف شاید توی دمو خواستن بازیخورا پنالتی رو حتما تجربه کنن و این قضیه توی نسخه اصلی بهتر باشه
    مشکل پاسهای بلند پشت دفاع و سانترها به نظر من انیمیشنش مشکل داره مثل 2009 یعنی بازکن تقریبا تقیه ایی زیر توپ میزنن اما در عوض توپ خوب حرکت میکنه و جای مناسب فرود میاد
    درگیری برای تصاحب توپ بازیکنها زیاده و به نظرم بهتره
    عکس العمل بازیکنها در هنگام سرعت زیاد کندتره و اینم خوبه
    صدای تماشاگرها خوبه ولی تو دمو یکنواخته
    نمیدونم ولی احساس میکنم با توجه به نتیجه بازی حرکت تیمی متغیره
    مثلا من تا موقعی که عقب بودم احساس میکردم هافبکها تو حمله بیشتر شرکت میکنن
    شاید هم این توهم من بوده
    به هر حال در مورد این بازی برخلاف 2009 مثبت تر فکر میکنم
    بازیکنها سوتی نمیدن ولی اشتباه میکنن اینم فکر کنم توهم من باشه
    یکی 2 مورد رو میخواستم بعد از 4 تا بازی دیگه در موردش بگم اینه که
    دیگه مثل 2009 نیست که اکثر تک به تک ها رو دروازه بان بگیره
    شوت زدن بسیار سخت شده
    و تا میای اقدام به شوت میکنی دفاع توپو ازت میگیره
    دریبل کردن بسیار بسیار سخت شده یعنی کونامی یا از اینور بام میفته یا از اونورش چون تو 2009 خیلی خیلی راحت بود تو این خیلی خیلی سخت شده و حد متوسط نداره البته امیدوارم با عادت کردن به این وضعیت دریبل کردن یکمی راحت تر بشه فقط یکمی

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

چون کسی از این دانلود نکرده بود و احتمال داشت کامل نباشه من اون رو مستقیم کردم
    چند صفحه قبل یکی از کاربرا همین 108mb رو دانلود کرده بود و سالم بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این هم لینک:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    خودمم دارم الان اینو دانلود می کنم
    از همه مطمعن تره

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم یک ساعت پیش بازیو دانلود کردم .تا الان سه تا بازی انجام دادم برای اظهار نظر احتیاج به زمان بیشتری دارم تا بتونم واقع بینانه تر و بدون تعصب حقایق بازیو البته از دید خودم بیان کنم .
    اما چند تا نکته کاملا مشهود بود .
    - مثل نسخه 2009 میشه با یک بازیکن سرعتی از بازیکنان حریف عبور کرد اما به خاطر اینکه سرعت چرخیدن به چپ و راست خیلی کم شده نمیشه راحت تغییر مسیر داد و حریفو جا گذاشت . ما توی نسخه 2009 دو مشکل اساسی توی گیم پلی داشتیم که میشد از این دو راه به گل رسید یکی سرعت زیاد بازیکنان یکی دیگه تو سر توپ زدن و جا گذاشتن حریف . این دمو از این نظر شباهت زیادی به pes 6 پیدا کرده ( من هنوزم اون نسخه رو کم و بیش بازی میکنم ) .میشه با سرعت حریفو جا گذاشت اما همونطور که گفتم نمیشه برای نزدیک شدن به دروازه و قرار گرفتن در موقعیت مناسب برای شوت زدن سریع تغییر مسیر داد توپو مدافع میگیره .
    - گرافیک بازی فوق العاده شده . یکی از کاربرا چند صفه پیش میگفت چمن یک کم زرده اما اصلا اینطوری نیست نور پردازی واقعا عالیه من چند جا توی فرومهای دیگه خونده بودم که بعضی جاها روشنایی زیاده اما برای من اصلا اینطوری نبود اگه خواستین عکس براتون بزارم .شاید کیفیت خوب تصاویر و روشنایی از مانیتورم باشه نمیدونم والا .
    راستی من سه تا بازی انجام دادم اولیشو با بارسا در مقابل لیورپول مساوی کردم دومیشو بل لیورپول در مقابل بارسا با گل مسی باختم سومیشو هم با ایتالیا در مقابل اسپانیا 2 هیچ باختم فکر کنم اگه همینطور پیش بردم آمارم دو رقمی بشه . اما از الان نمیشه روی این نتایج قضاوت کرد من توی نسخه 2009 معمولا به هر تیمی که قدرتش برابر با تیم من باشه 3-4 تا میزنم بنابراین خیلیم آماتور نیستم .
    راستی اینو هم یادم رفت بگم عملکرد دروازه بانها بهتر شده . خیلی جالبه وقتی میبینن مهاجم داره بهشون نزدیک میشه از دروازه خارج میشن و اینجوری زاویه برای مهاجم تنگ میشه .توی نسخه 2009 بیشتر سر جاشون وایمیستادن بنابراین راحت تر گل میخوردن .
    Last edited by 4039; 18-09-2009 at 11:14.

11. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بچه ها بلاخره یه لینک سالم و مطمئن با حجم پایین تر پیدا نشد که resume هم داشته باشه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •