تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 531 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    عزیز اون دو تا کامپوتره برای دیال آپ و اون تک کامپیوتر با علامت وایرلس برای وایرلس رو میگم. برای من هیچ کدوم نمیان.
    سلام

شما هر کانکشنی که ایجاد کنید توی نوار ابزار به وجود میاد

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام . من تازه عضو این سایت شدم و بیتشر برای حل دو تا مشکلم بوده .
    من لپ تاپ که خریدم روش ویستا 64 بیت نصب بود و بعد برادر شوهرم به من گفتن که ویستا خوب نیست و اونو پاک بکن و روی اون ویندوز هفت رو بریز و بعد برای من همین کار رو کرد . تاریخی که این کار رو کرد ماه نوامبر بودش که از ایران یک سی دی ویندوز هفت 64 بیت اولتیمیت آورده بود و برای من نصب کرد . خب روزهای اول خیلی عالی بود . هم سریع تر بود و هم خیلی در مصرف باطری عالی بود و یکساعت اضافه شده بود به مدتش . این گذشت تا اینکه چند وقت بعد من به ایران اومدم و یکی از دوستان خانوادگی به من گفتن که ویندوز نهایی در تاریخ 22 اکتبر به بازار اومده و اونو نصب کن . من هم از ایران همین هفته قبل سی دی اونو از فروشگاه پاکچین در بازار پایتخت خریدم و با خودم آوردم اینجا . اون آقایی که بار اول ویندوز رو برای من نصب کرده بودن به من گفتن از کجا میدونی که این ویندوز همونی نیست که من برای شما نصب کردم ؟ گفتم نمیدونم ولی فروشنده گفت این فاینال هست . و از اون روز من دچار این شک شدم که چیکار کنم و آیا ویندوزی که چند ماه پیش نصب کردم رو بذارم بمونه و یا همین ویندوزی که جدید خریدم رو بدم برام نصب کنن ؟ البته ما یک اشتباهی هم کردیم و اون این بود که بدون بک آپ گرفتن از ویندوز ویستای اوریجینال , ویندوز هفت رو نصب کردیم و به همین دلیل دیگه نمیتونم هم از اینترنت ویندوز هفت رو نصب کنم چون به من یک کد داده بود شرکت سونی که میتونستم به اینترنت وصل بشم و ویندوز ویستا رو به هفت آپگرید بکنم . که متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد اون آقا ..
    حالا سوال من از شما دوستان عزیز این هست که میشه به من بگین از کجا میتونم بفهمم که این ویندوزی که جدید خریدم آیا همون نسخه نهایی واقعی هست که ماکروسافت منتشر کرده ؟ آیا ویندوز دستگاه خودم رو نگه دارم ؟ در ضمن جنیون هم هست و مرتب هم با اینترنت آپدیت میشه ولی یک نفر به من گفته احتمال داره که ماکروسافت این ویندوز رو یهو ببنده و دیگه لپ تاپ کار نکنه برای همین ترس برم داشته که مبادا اینطور بشه و برای همین بیشتر تصمیم دارم ویندوز رو ارتقا بدم . ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنین .
    مشخصات لپ تاپ من هم هست :
    6 گیگا باید مموری
    2.88 مگاهرتز سی پی یو
    هارد 128 اس اس دی
    و نمیدوم آیا انتخاب خوبی بوده یا نه ؟ و این سخت افزار مناسب با این ویندوز هست یا خیر ؟ منظورم نگارش اولتیمیت هست .

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

شما هر کانکشنی که ایجاد کنید توی نوار ابزار به وجود میاد
    ممنون
    کانکشنها توی لیست اضافه میشن ولی هیچکدوم آیکون مجزا ندارن. در ضمن کانکشن وایرلس بصورت اتومات با شروع ویندوز فعال نمیشه و اونرو باید خودم دستی فعال کنم که توی xp اینجوری نیست.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

ممنون
    کانکشنها توی لیست اضافه میشن ولی هیچکدوم آیکون مجزا ندارن.
    درسته

منم همین مشکل و دارم
    Last edited by Royce; 13-12-2009 at 00:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همگي. من ويندوز 7 رو روي درايو C نصب كردم حالا هم ويندوز XP media center رو روي D نصب كردم. مشكلم اينجاست كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو XP و نمتونم وارد 7 بشم. مشكل از كجاست؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه 3dmaya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شمال غرب

پيش فرض

سلام به همگي. من ويندوز 7 رو روي درايو C نصب كردم حالا هم ويندوز XP media center رو روي D نصب كردم. مشكلم اينجاست كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو XP و نمتونم وارد 7 بشم. مشكل از كجاست؟
    با سپاس
    سلام دوست م
    شما باید اول win xp رو نصب کنین بعد win 7 .......موفق باشین
    Last edited by 3dmaya; 13-12-2009 at 10:50.

داره خودمونی میشه 3dmaya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شمال غرب

پيش فرض

با سپاس
    سلام دوست م
    شما باید اول win xp رو نصب کنین بعد win 7 .......موفق باشین

9. این کاربر از 3dmaya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

درود

Aproblem been detected and windows has beenshutdown to prevent damage to your computer.
    IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
    If this is the first time you’ve seen this stop error screen,restart your computer.
    If this screen oppears again,followthesesteps.
    Check to make sure any new hardware or software is properly installey.If this is anew installation,ask your hardware or software manufacturer ifproblems continue,disabler reneve any newly installed hardware orsoftware.disable Bios memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remereor disable components,restart your computer,press f8 to select Advanced starrup options,and then select safemode..
    Technical information:

وقتی میخوام 7 نصب کنم میاد

تازه روی هارد هم میشه XP نصب کرد

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا کسی نمیدونه من چی کار کنم ؟
    امروز دیگه درایو کلا قفل شده بود باید با پسورد بازش میکردم !
    وقتی هم روی remove پسورد کلیک میکنم این ارور رو میده :

چی کار کنم ؟
    دوست عزیز راهش این نیست!!!
    برای اینکه BitLocker رو از کار بندازی طبق روش زیر عمل کن که از سایت خود مایکروسافت ورداشتم
    To turn off BitLocker Drive Encryption
    1. Click Start, click Control Panel, click System and Security, and then click BitLocker Drive Encryption.
    2. Find the drive on which you want BitLocker Drive Encryption turned off, and click Turn Off BitLocker.
    3. A message is displayed, informing you that the drive will be decrypted and that decryption may take some time. Click Decrypt the drive to continue and turn off BitLocker on the drive.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام . من تازه عضو این سایت شدم و بیتشر برای حل دو تا مشکلم بوده .
    من لپ تاپ که خریدم روش ویستا 64 بیت نصب بود و بعد برادر شوهرم به من گفتن که ویستا خوب نیست و اونو پاک بکن و روی اون ویندوز هفت رو بریز و بعد برای من همین کار رو کرد . تاریخی که این کار رو کرد ماه نوامبر بودش که از ایران یک سی دی ویندوز هفت 64 بیت اولتیمیت آورده بود و برای من نصب کرد . خب روزهای اول خیلی عالی بود . هم سریع تر بود و هم خیلی در مصرف باطری عالی بود و یکساعت اضافه شده بود به مدتش . این گذشت تا اینکه چند وقت بعد من به ایران اومدم و یکی از دوستان خانوادگی به من گفتن که ویندوز نهایی در تاریخ 22 اکتبر به بازار اومده و اونو نصب کن . من هم از ایران همین هفته قبل سی دی اونو از فروشگاه پاکچین در بازار پایتخت خریدم و با خودم آوردم اینجا . اون آقایی که بار اول ویندوز رو برای من نصب کرده بودن به من گفتن از کجا میدونی که این ویندوز همونی نیست که من برای شما نصب کردم ؟ گفتم نمیدونم ولی فروشنده گفت این فاینال هست . و از اون روز من دچار این شک شدم که چیکار کنم و آیا ویندوزی که چند ماه پیش نصب کردم رو بذارم بمونه و یا همین ویندوزی که جدید خریدم رو بدم برام نصب کنن ؟ البته ما یک اشتباهی هم کردیم و اون این بود که بدون بک آپ گرفتن از ویندوز ویستای اوریجینال , ویندوز هفت رو نصب کردیم و به همین دلیل دیگه نمیتونم هم از اینترنت ویندوز هفت رو نصب کنم چون به من یک کد داده بود شرکت سونی که میتونستم به اینترنت وصل بشم و ویندوز ویستا رو به هفت آپگرید بکنم . که متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد اون آقا ..
    حالا سوال من از شما دوستان عزیز این هست که میشه به من بگین از کجا میتونم بفهمم که این ویندوزی که جدید خریدم آیا همون نسخه نهایی واقعی هست که ماکروسافت منتشر کرده ؟ آیا ویندوز دستگاه خودم رو نگه دارم ؟ در ضمن جنیون هم هست و مرتب هم با اینترنت آپدیت میشه ولی یک نفر به من گفته احتمال داره که ماکروسافت این ویندوز رو یهو ببنده و دیگه لپ تاپ کار نکنه برای همین ترس برم داشته که مبادا اینطور بشه و برای همین بیشتر تصمیم دارم ویندوز رو ارتقا بدم . ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنین .
    مشخصات لپ تاپ من هم هست :
    6 گیگا باید مموری
    2.88 مگاهرتز سی پی یو
    هارد 128 اس اس دی
    و نمیدوم آیا انتخاب خوبی بوده یا نه ؟ و این سخت افزار مناسب با این ویندوز هست یا خیر ؟ منظورم نگارش اولتیمیت هست .

سلام

هیچ کدوم از نگرانی هاتون جدی و حاد نیستند

در مورد نگرانی اول :
    برای اینکه بدونید ویندوزتون نهایی هست یا نه در قسمت سرچ ویندوز _ پایین سمت چپ بالای استارت ) بنویسید

system info و بعد اینتر بزنید در وسط صفحه جدید در قسمت version باید نوشنه شده باشه :6.1.7600.16385 ( حالا اگه عدد اخری 5 نبود و 4 بود هم با توجه به اینکه از ویندوزتون راضی هستید نیازی به نصب ویندوز جدید نیست )

دوم: نگران خارج شدن از حالت اوریجینال هم نباشید چون اگه برای شما این اتفاق بیفته برا میلیونها نفر دیگه ( خاور میانه-خاور دور - روسیه ) این اتفاق خواهد افتاد در چنین مواقعی خیلی زود راه دوباره اوریجینال کردن ویندوز پیدا میشه

سوم : سخت افزار شما هم مناسب هست برای اطمینان از این موضوع نرم افزار windows 7 upgrade advisor رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •