براي حل شدن مشكلتون پچ سوم بازي رو دانلود و نصب كنيد. اين مشكل حل ميشه ضمن اين كه سرعت اجراي بازي هم به طور چشمگيري افزايش پيدا ميكنه.
توي صفحه اول ميتوني لينك دانلود رو پيدا كني. البته حواست باشه كرك Razer مخصوص پچ سوم رو هم دانلود كن.
براي حل شدن مشكلتون پچ سوم بازي رو دانلود و نصب كنيد. اين مشكل حل ميشه ضمن اين كه سرعت اجراي بازي هم به طور چشمگيري افزايش پيدا ميكنه.
توي صفحه اول ميتوني لينك دانلود رو پيدا كني. البته حواست باشه كرك Razer مخصوص پچ سوم رو هم دانلود كن.
راستی دوست من کرکی که باهاش بازی رو نصب کردی چی هست اونم رازور 1911 هست ؟![]()
ممنون از راهنماييتون اما اگه ميشه لينك ها رو برام بگذاريد چون من نتونستم پيداشون بكنم ممنون.![]()
من از پچ چهارم و کرک رازوراستفاده می کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل Loading... دارم یعنی در قسمت لودینگ گیر می کند .
اگر کسی کرک بدون مشکل برای پچ چهارم دارد لطفا بگذارد.
برای نصب joysticدر ویستا وقتی می خام این فایلوXInput9_1_0.dllدر system32جایگزین کنم پیغامdistination folder access deniedرو میده و کپی نمیکنه برای فعال کردن گیم پدچیکار کنم؟
برای ریختن سیو بازی در ویستا مشکل مسیر دارم Vista: C:\Users\User\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IVدر ویندوزم appdata\localاین رو نداره!! حتما بایدxLive Wrapperرو دانلود کنم؟
پچ ها :ممنون از راهنماييتون اما اگه ميشه لينك ها رو برام بگذاريد چون من نتونستم پيداشون بكنم ممنون.
کرکها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من نقشه کبوترها تو بازی را می خوام برای 100% کردن بازی مر30
سلام بر همه
میگم من این بازی رو نصب کردم ولی یکم تیک تیکی میشه به خاطر همین تنظیمات گرافیک رو هم اوردم پایین باز هم همونطوره
قطعات کامپیوتر من هم اینه
Ram: OCZ 2GB 800 PREMIUM
Graphic:Geforce 9600 ddr3 768 MB
Mother BORD:ASUS P5K
در ضمن من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم و نت فرامورک هم نشد نصب کنی یعنی نصب روش نمیشه!
لطفا کمکم کنید
با تشکر
اخرین پچ رو از سایت زیر دانلد کن به همراه کرک :سلام بر همه
میگم من این بازی رو نصب کردم ولی یکم تیک تیکی میشه به خاطر همین تنظیمات گرافیک رو هم اوردم پایین باز هم همونطوره
قطعات کامپیوتر من هم اینه
Ram: OCZ 2GB 800 PREMIUM
Graphic:Geforce 9600 ddr3 768 MB
Mother BORD:ASUS P5K
در ضمن من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم و نت فرامورک هم نشد نصب کنی یعنی نصب روش نمیشه!
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
کرک :
http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
سلام دوست عزیز
ایا شما مطمئا انید که با این کار درست میشه
54 مگابایت من بایت 3 ساعت کامپیوتر را برای دانلود ولش کنم و خیلی طول می کشه
دوستان دیگر کسی دیگه ای نیست من را راهنمایی کنید!
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)