سلام قیمت مانیتور W2286L ال جی چنده ؟ به نظر شما مانیتور خوبیه ؟ به نظرتون مانیتور خوب دیگه ای که تو همین مایه قیمت باشه و بهتر از ین مانیتور باشه چه گزینه ایه ؟
سلام قیمت مانیتور W2286L ال جی چنده ؟ به نظر شما مانیتور خوبیه ؟ به نظرتون مانیتور خوب دیگه ای که تو همین مایه قیمت باشه و بهتر از ین مانیتور باشه چه گزینه ایه ؟
سلام به همه دوستان.
اگه میشه قیمت روز sapphire 5870 & sapphire5850 اعلام کنید.
ممنونم ازتون حالا پس یه سوال واسم پیش اومد
اونم اینکه فول اچدی هست و میگید hdmi نداره ...مگه با هم فرق دارن؟؟ (full Hd با HDMI ) اگه میشه واسم توضیح بدین
و دیگه یه تحقیق کردم به مانیتور AOC 21.5" Wide Format / 2236Swa رسیدم که فول اچدی هست و قیمتش تو شیراز بین 175 تا 185 هست و تو سایت مادیران قیمتش رو زده 201000 تومن(اینقدر تفاوت قیمت) واسم عجیبه
راستی آیا تبدیلی وجود داره که کابل کامپوننت رو تبدیل به اچدی کنه؟؟؟
آخه ----- من کامپوننت داره و اگه بشه میخوام تبدیل بزارم که به مانیتور وصل کنم
در یه کلام میخوام این مانیتور و هر مانیتور دیگه که بشه هم واسه کامپیوتر استفاده کنم و هم واسه -----
و اینکه نمیخوام مانیتور . تلویزیون باشه
و هیچ مشکلی هم ندارم 24 ساعت همش بخوام فیشها رو عوض کنم
Last edited by Amir_Ariamehr2003; 04-09-2010 at 08:51.
هر مانیتوری قادر به نمایش 1920x1080 پیکس باشه Full HD محسوب میشهاونم اینکه فول اچدی هست و میگید hdmi نداره ...مگه با هم فرق دارن؟؟ (full Hd با HDMI ) اگه میشه واسم توضیح بدین
و پورت HDMI دلیل Full HD بودن نیست
سایت مادیران همیه قیمتهاش بالاتر از بازار هستو دیگه یه تحقیق کردم به مانیتور AOC 21.5" Wide Format / 2236Swa رسیدم که فول اچدی هست و قیمتش تو شیراز بین 175 تا 185 هست و تو سایت مادیران قیمتش رو زده 201000 تومن(اینقدر تفاوت قیمت) واسم عجیبه
متاسفانه راجع به این قضیه اطلاعات چندانی ندارمراستی آیا تبدیلی وجود داره که کابل کامپوننت رو تبدیل به اچدی کنه؟؟؟
آخه ----- من کامپوننت داره و اگه بشه میخوام تبدیل بزارم که به مانیتور وصل کنم
در یه کلام میخوام این مانیتور و هر مانیتور دیگه که بشه هم واسه کامپیوتر استفاده کنم و هم واسه -----
و اینکه نمیخوام مانیتور . تلویزیون باشه
و هیچ مشکلی هم ندارم 24 ساعت همش بخوام فیشها رو عوض کنم
قيمتش حدود 310 هست
مانيتور بسيار عالي هست . كنتراست 1:2.000.000 داره و از همه مهمتر hdmi داره كيفيتش عاليه
2250 هم تو اين رنج هست كه فول اچ دي هست و قيمتش هم 295 هست ولي HDMI ندراه
شبيه قاب عكس هم ميشه اگر بري تو عكس اين لينكه مميتوني ببينيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبديل كامپوننت به hdmi كه داريم ولي بايد بري پاساژ پايتخت ببيني كجا دارن تبديلشو
خب از اینکه چنین کابلی داریم خیالم راحت شد ولی من شیراز هستم و اینکه نظرتون رو در مورد این مانیتور نگفتید....!!!
بچه ها تو رو خدا زودتر جواب بدین چون فردا یا پس فردا میخوام بگیرم چون الان مانیتور ندارم و سیستم تعطیله
1- این مانیتور AOC که گفتم میشه به ----- با تبدیل وصل کرد واستفاده میشه کرد
2- آیا اصلا این مانیتور بدرد میخوره یا نه ؟؟؟
قمیت های امروز پاساژ ایران:
Gainwward 240GT GS :110
Gainwward 9800 GreenEdition : 130
Zotac 240GT GDDR5 : 108
Zotac 250GTS : 137 (طبقا آخر یه مغازه کوچیک بود که زیاد هم داشت)
Zotac 9800 : 125 همون مغازه
اینم بگم برند های پرت مثل Manli و Suzuki داره زیا ا ا ا ا ا د میشه.
قیمت ATI 5770 چنده؟Sapphire
5750 چی از همون ساپفایر؟
در ضمن اینا تو کیس Elegance و مادربرد ASUS P5LD2-X/GBL جا میشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)