تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 308 از 394 اولاول ... 208258298304305306307308309310311312318358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,071 به 3,080 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

کامل؟از چه نظر؟بودجه؟
    مدل بدی نیست باتریش ضعیفه یه مقدار
    samsung yp-g70
    cowon v5
    iriver p8 (اگه پیدا کنی)
    اولی رو پیشنهاد میکنم

من از نظر فرمتهای صوتی و تصویری و زیر نویس میگم.قیمت اون مدل archos وبقیه مدلهایی که گفتید رو لطفا پیام خصوصی کنید.
    آره همونم میخوام های اند بگیرم الان تو cowon j3 یا samsung yp-g70 رو های اند میدونی؟؟؟!!!
    سری A , X های اند هستند بیشتر بخاطر S-master ولی j3 چی داره؟هیچ فرقی با i9 و c2 نمیکنه من برا صدا میگم نه صفحه لمسیو این چیزا تو پلیر اینچیزا مهم نیست
    پیغام دادم برای قیمت
    بله های اند هستند.شما مثل این که تعریف های اند رو نمیدونی:
    High-end audio is a term used to describe a class of consumer home audio equipment marketed to audio enthusiasts on the basis of high price or quality, and esoteric or novel sound reproduction technologies.High-end audio can refer simply to the price, to the build quality of the components, or to the subjective or objective quality of sound reproduction
    j3 هم یه چیزایی داره که بهترین پلیر سال در حضور باقی مدلها شده از نظر خیلی از سایتها و مجلات.
    شما اگه خودت رو اینقدر دست اندر کار میدونی نیازی به مشاوره نداری
    موفق باشی!
    Last edited by your_star; 04-03-2012 at 19:41.

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از مشاوره شما
    دفعه دیگه قول میدم برای مشاوره مزاحم شما نشم!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این روزا بازار واردات خیلی داغون شده. کوون خیلی گیر نمیاد و اگه هم گیر بیاد قیمتش گروونه!
    نمیدونم این داستان تحریم حل شدنی هست یا نه! خیلی جنس ها وارد نمیشه یا اگه میشه قیمتش خیلی گرون در میاد!

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون از مشاوره شما
    دفعه دیگه قول میدم برای مشاوره مزاحم شما نشم!

دوست گلم حرف های دوستمون صادقانه و فقط برای کمک به شما بود.
    درضمن در نظر داشته باش این فروم پشتیبانی محصول نیس پس کسی در قبال ما وظیفه خدمت رسانی نداره و دوستان فقط لطف میکنند.
    بزار من هم چند خط به صحبت های ایشون اضافه کنم.
    پلیرهای بالا دستی سونی:
    همین طوری سونی قیمتش بیشتر از رقبای هم ترازشون هس و جالبه میزان سود رو این برند به مراتب از رقبای دیگه بازار داخلی هم بیشتر هس.

خوش ساخت هس ولی تکمه فیزیکی زیاد نداره خوب نیس چون پلیر با موبایل زمین تا آسمون فرق میکنه یکیش همین هس

همون طور که دوستمون گقتن باطری خوب نیس.

کارت حافظه نمیخوره.
    و....

این روزا بازار واردات خیلی داغون شده. کوون خیلی گیر نمیاد و اگه هم گیر بیاد قیمتش گروونه!
    نمیدونم این داستان تحریم حل شدنی هست یا نه! خیلی جنس ها وارد نمیشه یا اگه میشه قیمتش خیلی گرون در میاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بنده میخوام یه mp3 player بخرم حداکثر هزینه ای هم که میخوام بکنم 120 30 هست حافظه اصلا برام مهم نیست 1 گیگ هم از سرم زیاده mp4 هم نباشه بهتر اما باشه بدم نیست در کل به کیفیت و خروجی صدا و گارانتی معتبر فکر میکنم تا به کمیت و جنس آشغال! با توجه به تجربیاتتون چه چیزی رو به من معرفی میکنید با تشکر بسیار از وقتی که میگذارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بنده میخوام یه mp3 player بخرم حداکثر هزینه ای هم که میخوام بکنم 120 30 هست حافظه اصلا برام مهم نیست 1 گیگ هم از سرم زیاده mp4 هم نباشه بهتر اما باشه بدم نیست در کل به کیفیت و خروجی صدا و گارانتی معتبر فکر میکنم تا به کمیت و جنس آشغال! با توجه به تجربیاتتون چه چیزی رو به من معرفی میکنید با تشکر بسیار از وقتی که میگذارید
    iriver e40 8gig

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بر داداشا
    راستشو بخواید تاپیکا رو گشتم ولی چیزی برای خودم پیدا نکردم که کامل راهنمایی بشم
    یه مدته میخوام یه موزیک پلیر بخرم بودجه هم تا حدودای 80 تومن
    میخوام ویژگی های زیر رو داشته باشه:

اول از همه یه گیره پشتش باشه که بشه به لباس اویزون کرد

دوم یه صفحه داشته باشه که توش بتونم اسم اهنگ رو بخونم و برای جابجایی بین فولدر ها راحت باشم نه از اون صفحه ها بزرگ ها فقط در حدی که بتونم اسم اهنگ و زمان و پوشه ای که توش هستم رو راحت ببینم و بین پوشه ها خوب جابجا بشم

سوم رادیو هم داشته باشه

چهارم صدا هم ضبط کنه

پنجم برام ظاهرش خیلی مهمه

ششم کیفیت صدا هم که 100 البته خیلی مهمه من نمیخوام باهاش راک و این اهنگا رو گوش کنم 90% پاپ و رپ و اینا رو گوش میکنم و میخوام صداش طبیعی و واضح و روون باشه

پیشاپیش تشکر

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    گیر نمیاد؟!
    کی داره گرون میده؟ اگر کسی رو دیدید که داره گرون میده به من یا امرتات گزارش بدید تا رسیدگی بشه

داره خودمونی میشه MasoudiT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

سلام بر داداشا
    راستشو بخواید تاپیکا رو گشتم ولی چیزی برای خودم پیدا نکردم که کامل راهنمایی بشم
    یه مدته میخوام یه موزیک پلیر بخرم بودجه هم تا حدودای 80 تومن
    میخوام ویژگی های زیر رو داشته باشه:

اول از همه یه گیره پشتش باشه که بشه به لباس اویزون کرد

دوم یه صفحه داشته باشه که توش بتونم اسم اهنگ رو بخونم و برای جابجایی بین فولدر ها راحت باشم نه از اون صفحه ها بزرگ ها فقط در حدی که بتونم اسم اهنگ و زمان و پوشه ای که توش هستم رو راحت ببینم و بین پوشه ها خوب جابجا بشم

سوم رادیو هم داشته باشه

چهارم صدا هم ضبط کنه

پنجم برام ظاهرش خیلی مهمه

ششم کیفیت صدا هم که 100 البته خیلی مهمه من نمیخوام باهاش راک و این اهنگا رو گوش کنم 90% پاپ و رپ و اینا رو گوش میکنم و میخوام صداش طبیعی و واضح و روون باشه

پیشاپیش تشکر
    سلام
    فکر کنم با انتظاراتی که شما گفتی الان یه برندی با نام energy system دیدم که کلیپ داشت پشتش ولی کیفیتش رو اطلاعی ندارم
    بعد creative m100 هم هست ولی اون کلیپ پشتش رو جداگانه میفروشه که نمیدونم داخل کشور هم گیر بیاد ولی خود پلیرش خوبه
    دیگه سونی هم این مدل هست Sony NWZ-B163F که این سونی هم چیزه خوبی هستش و یه کلیپ پشتش داره و در ضمن یه صفحه خیلی کوچیک داره که کارت رو راه میندازه
    در ضمن فراموش کردم تمام مدل هایی که گفتم حدود 90 هزار تومن قیمت دارن البته بسته به ظرفیت داخلیشون که انتخاب میکنی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    فکر کنم با انتظاراتی که شما گفتی الان یه برندی با نام energy system دیدم که کلیپ داشت پشتش ولی کیفیتش رو اطلاعی ندارم
    بعد creative m100 هم هست ولی اون کلیپ پشتش رو جداگانه میفروشه که نمیدونم داخل کشور هم گیر بیاد ولی خود پلیرش خوبه
    دیگه سونی هم این مدل هست Sony NWZ-B163F که این سونی هم چیزه خوبی هستش و یه کلیپ پشتش داره و در ضمن یه صفحه خیلی کوچیک داره که کارت رو راه میندازه
    در ضمن فراموش کردم تمام مدل هایی که گفتم حدود 90 هزار تومن قیمت دارن البته بسته به ظرفیت داخلیشون که انتخاب میکنی داره
    داداش خودم هم تو فکر سونی بودم همین مدلی که گفتی ولی 70 تومن مگه نیستش؟
    خوبه همین مدلش میخوام صداش زنده باشه بعد خرید این یه هدفون 20 تومنی تا 30 تومنی هم باهاش میخرم ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •