اگر منظورتون از جدا بودن توی دو خطه که دو جمله ناقص داریم در اون صورت و فکر کنم همون ترجمه تحت الفظی درست باشه براش.من اصطلاح خاصی توش ندیدم.
اگر منظورتون از جدا بودن توی دو خطه که دو جمله ناقص داریم در اون صورت و فکر کنم همون ترجمه تحت الفظی درست باشه براش.من اصطلاح خاصی توش ندیدم.
بله در اون صورت معنيش يك چيز ديگه ميشه
ولي فكر ميكنم اصلش همون يك جملست و ترجمه ي شما درسته
![]()
chain-of-custody
زنجیره نگهداری؟
( بازداشت زنجیره ای)
معنی cautious چی میشه اینجا؟
به خواننده باید در مورد اهمیت مثالهای محیطی هشدار داده بشه
این چند جمله رو لطف میکنید ترجمه کنید
random errors are dealt with by applying statics to the data
........
it is in the field investigator's or transferee 's physical possession and then he/she secures it to prevent tampering.
.........
shrinking markets and efforts to cut costs
............
critical elements of a sample's representativeness may include the sample's physical dimensions, its location, and the timing of location.if the representativeness cannot be established, the quality of chemical analysis is irrelevant.
Last edited by baran_1000; 01-07-2009 at 22:18.
سلام.
توي خبر ياهو درباره مايكل جكسون نوشته بود كه داراييش رو بخشيد نميدونم به كجا و در ادامه جمله اومده بود:
...but cutting his ex wife HER NAME
كه چون اسمش يادم نيست نوشتم HER NAME
درست متوجه نشدم.
معني اش ميشه اين كه اون رو از ارث محروم كرده ؟
پ.ن:مگر طبق قانونشون ميتونن اين كار رو بكنن ؟
![]()
سلام به مديران خوب و فعال اين تاپيك عالي اين تاپيك واقعا آچار فرانسه هست و الان 2 سالي هست كه من مشتركش هستم
1 درخواست داشتم
آدرس يك سايت بازي انلاين رو ميزارم اينجا
گوشه سمت راست صفحش برا ي آموزش بازي 4 تا اسلايد گذاشته لطف كنيد و اونها رو ببينيد و به ما هم ياد بديد كه بازيش چجوريه كلياتش رو بلدم بيشتر جزئيات برام مهمه
ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسلايدهاش بزرگه نميتونم بزارم اينجا ممنون ميشم خودتون زحمت بكشيد و ببينيدشون
ادرس آموزش سريع به زبان انگليسي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sid; 02-07-2009 at 12:41.
سلام دوسته عزیز من اینو پیدا کردم که از هر چی پیدا کنی مطمئن تره
بهم اعتماد کن
Director of Public Affair Office".
با افزودن آمار به اطلاعات از خطا هاي احتمالي جلوگيري ميشه
random errors are dealt with by applying statics to the data
تكراري بيد كه !it is in the field investigator's or transferee 's physical possession and then he/she secures it to prevent tampering.
اينو اگه ميشه كل جمله شو بزار چون چند تا معني ميشه برداشت كرد ازش
shrinking markets and efforts to cut costs
تقليل دادن فروشگاه ها و نيرو جهت صرفه جويي در مخارج
critical elements of a sample's representativeness may include the sample's physical dimensions, its location, and the timing of location.if the representativeness cannot be established, the quality of chemical analysis is irrelevant.[/quote]
اينو بايد برم از ديكشنري گير بيارم !(ويرايش ميكنم)
that is true and trust him![]()
معني اين جملات چيست؟
Thanks for hearing me out.
Good for you.
.right away
.if I can be of any help
This house just came on the market.
.It has a brand new kitchen
.By then
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)